Bart de Wever: “Vluchtelingen zijn niet meer op zoek naar veiligheid, maar zijn economisch gedreven”

Screenshot_21

Bart De wever tijdens zijn gastcollege aan de Universiteit Gent

(Door: J. Visser)

Bart De Wever gaf gisteren een gastcollege aan de Universiteit Gent. Hij zette uiteen hoe de misdadige migratiepolitiek van Merkel niet alleen haar eigen land verandert, maar dat dit ook geleid heeft tot de schending van autonome landen en grenzen. Dat Duitland zeer gevaarlijk bezig is, blijkt uit het feit dat alle media, inclusief pulpblad Bild, op handen zijn van de Oost-Duitse leidster. Symbolisch voor deze rigide Duitse staatsindoctrinatie staat de journaallezeres en volksophitser Marietta Slomka. Zij verklaart in wezen door haar opruiende taal “de oorlog” aan Hongarije en zelfs aan de deelstaat Beieren. Suggestieve beelden en een berichtgeving die uit de mediahandleiding van Goebbels lijken te stammen, moeten weer  bewijzen dat “Deutschland gut ist  und alle anderen schlecht”!!

Duidelijk dat de politiek-correcten, die historisch gezien voortkomen uit de linkse, eerder communistisch georiënteerde, rijen, de nieuwe nazi’s zijn. Het in Duitsland aanwezige extreem-rechtse tuig (is het ook) wordt als afleidingsmiddel gebruikt. Over het linkse tuig hoor je de hipsters en baardmannetjes nooit. Burgers die deze fatale ontwikkeling in twijfel trekken, worden weggezet als “der braune Mob”. De linkse elite vindt geen representatie bij de gemiddelde burger, maar toch beheerst ze alle media. Alle shows, of het nu gaat om toeristische programma’s, talkshows, satireshows, kookprogramma’s etc. staan bol van de linkse “gutmensch” prietpraat. Een FDP-politicus die stelt dat 90% gezien zijn opleiding geen kans maakt op de arbeidsmarkt is “braune Mob”.

Bart de Wever gaf gisteren in Gent aan de universiteit een gastcollege over de huidige migratiewaanzin. Negentig procent van de “asielzoekers” zijn volgens hem gelukszoekers. Ze leven veilig in Turkije en andere landen, maar willen het gewoon beter hebben. Wat zou er gebeuren als de Hollandse uitgeklede onder- en middenklasse de landgoederen van bijv. Marcel van Dam en andere volksvernietigers zou bezetten, omdat ze het ook net zo goed wil hebben als onze afschaffers. Je gunt iedere burger van goede wil het beste, maar deze bewust georkestreerde, al lang aan de gang zijnde, waanzin zal tot onze ondergang leiden. Stel dat ze allemaal goed zijn, dan nog kunnen we dat demografisch en economisch gezien nooit aan. Onze leiders bezuinigen op de middenklasse tot op het bot om de door hen zelf in gevaar gebrachte  landskas op orde te krijgen. Wij staan allemaal in onze onderbroek! Op het ogenblik dat het volgens de “grote visionair R.” beter zou gaan, wordt een hypotheekverplichting aangegaan die we nooit meer kunnen aflossen. Het verzorgingstehuis gaat dicht omwille van bezuinigingen. Wie komt er in? Juist de nieuwkomers, die niets  hebben bijgedragen en op zijn  minst voor 75% in de uitkeringsmolen zullen belanden, tot schade van ons allen. “Wir können euch abschaffen”, zegt de domineesdochter. Ja, das machen wir! In België sloegen  alle politiek-correcten op tilt na de uitspraken van Bart De Wever.

Door:
J. Visser
(voor www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, België, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Bart de Wever: “Vluchtelingen zijn niet meer op zoek naar veiligheid, maar zijn economisch gedreven”

 1. jowitteroos zegt:

  ………………en jihad gedreven……………….

  Like

 2. De rest kan dan wel op tilt slaan,maar hij heeft wel gelijk!

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Hij ziet het toch ook dan?? Wanneer gaat de ogen op van de andere?

  Like

 4. Feniks zegt:

  Tja…dan zullen de gelukszoekers uiteindelijk die landgoederen gaan bezetten.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Tjee, iemand die gewoon de waarheid zegt!

  Like

 6. Jan zegt:

  Asielshoppers afgevoerd naar Dachau (geen grap)

  Like

 7. topsporter zegt:

  Ik kijk iedere ochtend naar het programma MOMA en dat heb al aan meerdere personen verteld krijg ik een ongelooflijk raar gevoel van binnen. Ik zie daar presentatoren , die zich als gezonde Germanen voordoen aangevuld met 1 of 2 oorspronkelijk uit het buitenland afkomstige types, ik zie doodgewone propaganda. Er wordt wat afgelachen daar in de studio.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau Bart !!

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Vluchtelingen zouden wel heel erg dom zijn als ze niet zouden proberen om het financieel beter te krijgen. De Arabische landen zijn rijk, maar de rijkdom is niet evenredig verdeeld, een zeer kleine groep heeft extreem veel geld, tientallen miljarden tot honderden miljarden en het allergrootste gedeelte van de Arabieren heeft minder dan de helft van wat in ons gedeelte van Europa gebruikelijk is. Een modaal inkomen is in NL ca. 30.000 Euro, in de Arabische landen is dat de helft, dus daar leeft het allergrootste gedeelte van de de mensen onder bijstand niveau.

  Hier in Europa is het voor een dief te min om een bijstand trekker te bestelen! Maar in de Arabische wereld is ISIS bezig om zelf minimum-lijders van huis en haard te verjagen om zelfs die schamele bezittingen af te pakken en ten gelde te maken.

  De harteloosheid die ISIS kenmerkt heerst al eeuwen in de Arabische wereld. De machthebbers stikken in de rijkdom terwijl het gewone volk leeft in armoede. Europa is veel beter, hier kunnen zelf mensen in de bijstand redelijk normaal leven, ze kunnen eten en TV kijken en ik ken zelf mensen die in de bijstand zitten èn tegelijkertijd een auto hebben (niet veel maar ze bestaan).

  Harteloosheid is voor christenen een zonde. Voor moslims daarentegen is harteloosheid een deugd. Sterker nog, het wordt voorgeschreven omdat de heilige profeet van Allah het volkomen harteloos was.

  We hoeven ons niet druk te maken over een paar miljoen mensen die rijkdom zoeken, dat is zelf goed. Maar we moeten oppassen mensen binnen te laten die willen leven ten koste van de beschaafde wereld zonder er iets voor terug te willen doen. Zodra die kanker in Europa voedingsbodem treft zal Europa ook ten onder gaan net worden als de Arabische wereld waar een zogenaamde koning per jaar zeshonderd miljard Dollar kan uitgeven omdat alle oliebronnen zijn persoonlijke bezit zijn en de rest van het volk moet leven van een aalmoes. Dat vuile smerige moslim gedrag is de pest voor de beschaafde wereld, dáár zit het echte gevaar! In NL is het goed geregeld, iedereen die wil en kan werken die kan het goed hebben en als iemand niet wil of niet kan dan komt hij niet om van de honger, en dat is rechtvaardig, maar die rechtvaardigheid die ontbreekt in de moslimse wereld, daarom is die gedoemd om alles en iedereen naar het verdriet te leiden, dat moet toch zo onderhand wel duidelijk zijn?

  Like

  • Anna zegt:

   Vanhetgoor.;; U heeft volkomen gelijk…. Het is het moslim gedrag wat de hele wereld intens ziek maakt.
   Het leven wordt daar in het Midden Oosten, onder grote druk nog op een middel eeuwse manier geleefd men leeft nog volgens de principes van eer en wraak…. En in west Europa leven we( gelukkig nog een beetje ) volgens het principe van schuld en vergeving…… Waarop ook “het polderen” is gebaseerd.
   Ik vraag me wel eens af hoe lang zal het nog duren voordat de meerderheid van de mensen in bv Saudie Arabië ook hun welvaarts deel zullen gaan op eisen. En hoe zal dat dan gaan…….. Nog meer oorlog ligt voor de hand. …… Deze mensen hebben ook internet en ze weten van het leven in het westen……..dit zijn dan mogelijk ook potentiële illegalen….. Orban rekende gisteren zijn parlement voor dat er op basis van de bevolkings aantallen mogelijk nog 12,5 miljoen potentiële vluchtelingen aan zitten te komen…. Waar moeten die heen????

   Er zit ook totaal geen enkele ontwikkeling of beweging in. In de Islam niet en in de landen met Islam niet……….. Het is een religie in de ban van boze geesten die alles blokkeren….

   Like

 10. Anneke zegt:

  Politiek correcte mensen, de zogenaamde “gutmensch” zijn allemaal een stelletje egoïsten, denken alleen maar aan zichzelf, zitten zichzelf te verrijken, zitten vooraan in de kerk, om aan de hele bevolking te laten zien…..kijk eens hoe goed wij zijn…… maar ondertussen vergeten zij de medemens bestaande uit hun eigen bevolking, voor deze mensen kan ik geen respect hebben, alleen maar afschuw.

  Like

 11. Jan zegt:

  Marietta Slomka is net zo’n vreselijk mens als Eva Jinek, altijd verontwaardigd maar nergens van op de hoogte. Wat voor een PvdA’er de Wiarda Beckman-Stichting is, is voor een linksmens in Duitsland de Friedrich-Ebert-Stiftung en met de inhoud er van meent hij dan de ander te moeten veroordelen want de andere is altijd een nazi als hij het niet eens is met de ongeïnformeerde linksmens met zijn cultuurrelativisme en voortdurend slijmt bij het volk dat rondschuifelt om een steen in de woestijn.

  Marietta Slomka und die anderen kenntnislosen Empöristen
  von prediger1 @ 2012-03-03 – 10:41:40


  (rotkop)

  Mit bodenloser Respektlosigkeit hat sich die Chef-Intrigantin aus dem Club der Berufsempörten im ZDF gegenüber Innenminister Friedrich* verhalten. Die “einseitige” Studie des Innenministeriums wird kenntnislos kritisiert, während “Studien” der Friedrich-Ebert-Stiftung, die aus jedem zweiten Deutschen einen “Rechtspopulisten” machen, gefeiert werden. Die im Speckgürtel lebenden “Journalisten” sind Propagandisten eines unerträglichen Kulturrelativismus. Sie verachten die eigene Kultur, die ihnen den Wohlstand beschert und biedern sich bei “Religionen” an, bei den Millionen Menschen unter Zwang um einen Stein in der Wüste rummäandern müssen.

  Im Foren-Teil der FAZ findet sich ein geeigneter Kommentar:
  Was bildet sich diese frau , die von dem ganzen problemfeld absolut keinen schimmer hat, eigentlich ein, so frech und dreckig mit dem innenminister umzugehen ? so etwas unpassendes an gesprächsführung kann ich gar nicht erinnern, noch nicht einmal von fräulein will.
  die slomka soll mal drei wochen hier in neukölln leben, wenn sie kinder hat die mal hier zur schule schicken. dann kann sie den mund wieder aufmachen zu dem thema, vorher nicht.
  http://ethischer-realismus-workgroup.blog.de/2012/03/03/marietta-slomka-kenntnislosen-empoeristen-13009167/
  * Innenminister – “Islam gehört nicht zu Deutschland”
  Der frischgebackene Innenminister legt sich mit Bundespräsident Wulff an. Dessen Satz, der Islam gehöre zu Deutschland, sei nicht zu belegen.
  http://www.welt.de/politik/deutschland/article12691814/Innenminister-Islam-gehoert-nicht-zu-Deutschland.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s