Ergernis tot woede in Oost-Europa over vluchtelingenquota

Screenshot_2

De Slowaakse minister-president Robert Fico

De Slowaakse premier Robert Fico zei dat hij zich niet zal neerleggen bij “het dictaat van de meerderheid” en dat hij zich niet zal houden aan het akkoord over de verdeling van vluchtelingen. Andere Oost-Europese leiders zijn minder expliciet maar evenmin tevreden.

Voor zover bekend is Slowakije de enige lidstaat die het akkoord over de verdeling van 120.000 vluchtelingen, dat meerderheid tegen minderheid werd gestemd, zegt niet te zullen naleven. Maar ook elders is de ergernis, en soms de woede, groot. De Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken Milan Chovenic tweette: “Heel binnenkort zullen we vaststellen dat de keizer geen kleren heeft. Dit was een nederlaag voor het gezond verstand.” Zijn president Miloš Zeman zei: “De toekomst zal uitwijzen wat een vergissing dit was”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, Slowakije, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ergernis tot woede in Oost-Europa over vluchtelingenquota

 1. Sjaak zegt:

  Realiteit 2015 !

  Like

  • Francoise... zegt:

   Frau Merkel heeft zeer zeker veel last van haar OVERGANGS-FASE. Van vruchtbare -, naar onvruchtbare vrouw. Zal heus vele letterlijke HETE opvliegers beleven tijdens haar nachtelijke uren. Gaat er niet zonder reden steeds slechter uitzien…Wat voel ‘k mezelf toch ’n knappe ‘leeftijds-genote’. Wordt met de jaren steeds knapper en slanker, zonder chemische hulp-/smeermiddelen!!!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Respect voor deze Slowaakse premier, die zich niet de les laat lezen door Brussel. Ik vraag me af waarom Bulgarije en Polen niet tegen gestemd hebben. Ik ga er niet vanuit dat zij zitten te wachten op enorme hoeveelheden asielzoekers.
  Vandaag las ik dat de VS samen met Duitsland willen bepalen hoe de vluchtelingen moeten worden verdeeld, en hoe ze kunnen voorkomen dat er nog veel meer immigranten naar Europa komen.
  Wat is de bedoeling van de VS in dezen? Nog maar enkele weken geleden zei Obama dat de vluchtelingenproblematiek een EUROPEES probleem was, en geen Amerikaans probleem. Als dat zo is, waar bemoeit hij zich nu dan mee? Waarom wil Obama de Europese lidstaten dwingen om vluchtelingen op te nemen?

  Ook wij krijgen er (in de komende jaren) nog ruim 7.000 bij, en die krijgen we dus bovenop al diegenen die inmiddels al gearriveerd zijn! En in de laatste 3 weken waren dat er bij elkaar bijna 10.000, want ik las deze aantallen: 1800, 3200 en nu ruim 4000.
  Ik zou graag van Mark Rutte willen weten wanneer we radicaal stoppen met die opvang. Dit gaat de perken van het fatsoen richting de eigen bevolking vér te buiten!

  Like

  • Hoorde gisteren op tv dat “ze erover gaan vergaderen hoe de toeloop te stoppen”;en dat gaat enige maanden in beslag nemen en daarna nog enige maanden om alles in gang te zetten!!!Dus tel er nog maar minstens 1 miljoen agrssieve uitvreters bij!

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Stap uit de EU, van de fascistenclubje heb je weinig goeds te verwachten !

  Like

  • Francoise... zegt:

   Deze wens is ook mijn wens, maar zal géén waarheid worden. Ze zullen NOOIT hun foute vergissingen/misvattingen gaan toegeven, richting het Nederlands publiek. De kloof tussen de politieke wurmen en het volk wordt breder, breder en steeds dieper. Niet meer te overbruggen, kunnen we zeer zeker stellen.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Gelukkig nog enkele landen die het gezond verstand gebruiken in plaats de waanzinnigheid der €U te volgen; die €U die haar eigen verdragen van Schengen en Dublin niet nakomt.
  De Nederlandse landverraders stemden helaas, zoals te verwachten, overal mee in.

  Like

 5. Teunis zegt:

  Maar eruit stappen willen ze niet, omdat ze aan de subsidietiet van Brussel hangen, omdat ze uit de ruif vreten die wij als nettobetalers vullen. Hypocriete profiteurs.

  Like

 6. Johan zegt:

  Het is mij ook een raadsel, waarom Polen niet tegen gestemd heeft. Niemand in Polen zit te wachten op islamieten, behalve blijkbaar een stelletje lapzwanzen in hun regering. Ook hier zullen we de komende tijd nog behoorlijk wat protest van de bevolking gaan meemaken, als dit onzalige plan wordt doorgedrukt.

  Like

 7. Hoorde gisteren op tv dat “ze erover gaan vergaderen”!!!Dat neemt een paar maanden in beslag!Daarna duurt het nog een paar maanden voor ze iets in werking kunnen zetten!{hoezo eigenlijk?Waar een wil is is een weg,toch?]Tel er dus nog maar 1 miljoen agressieve uitvreters bij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s