“Europa” klaagt Nederland aan om asielwet

Screenshot_4

Volgens de Europese Commissie houdt Nederland zich niet aan EU-wetgeving

(Door: Elif Isitman)

De Europese Commissie start een juridische procedure tegen 19 EU-landen, waaronder Nederland. De landen zouden zich niet aan Europese asielwetgeving hebben gehouden. 

Dat meldt de Duitse krant Die Welt woensdag op basis van Brusselse bronnen. De bekendmaking van de aanklacht komt luttele uren voor de met spoed ingelaste Europese top over de migratiecrisis.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Europa” klaagt Nederland aan om asielwet

 1. Ricardo zegt:

  Gadverdamme zeg, wat een vies dictatorial regime is dat in Brussel zeg, Arroganter kan niet.
  ”Europese asielweting” wanneer worden deze criminelen in Brussel , eens voor een volkstribunaal gesteld het liefst in het voor hun heilig mekka, om ze te stenigen.
  Gewoon lekker arrogant doorgaan , met het uitlokken van een burgeroorlog. Golfstaten hoeven niks op te vangen hier, alles komt alles heen.

  Ik moet echt kotsen als je zo’n Juncker en co ziet , wel elke dag zuipen , maar wetende dat dit niet van zijn Islamitische godsdienst mag.
  Onbegrijpelijk dat dit soort Beesten, gewoon in alle rust hun duivelse plannen, mogen uitvoeren niemand ,maar dan ook niemand die ze tegenhoudt. Zelf zijn ze niet zo, flink om in een moslim land te gaan wonen. We zijn gewoon weer net als, de 2e wereldoorlog bezig, ook toen gaf niemand die ene Duitser enige weerstand.

  Te ziek voor woorden hoe een kleine(Brussel) groep alles, verkloot verpest, ons de afgrond in werkt.
  We stonden erbij en keken erna.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Tja, wij hebben met 66% tegen de Europese Grondwet gedurende de referendum in 2005. En nu, volgens EC horen wij ‘ons’ aan deze procedure te houden! Die mensen zijn gestoord…

  Like

 3. helletocht zegt:

  De Nederlandse honorair consul te Aken tekende op 10 mei 1940 aan dat hij overdag wandelend door het centrum van Aken van Duitse burgers stiekem toegefluisterd kreeg dat ze het vreselijk vonden dat de Duitsers Nederland hadden aangevallen. Er waren toen dus klaarblijkelijk nog Duitsers die er, zij het in het geheim, een afwijkende mening op durfden na te houden. Zeven jaar van pure Nazi-indoctrinatie hadden de Duitse burger immers verdoofd en kapot gemaakt. Hitler deed er zeven jaar over, Angela regelt dit binnen twee maanden. Een op Oost-Duitse leest geschoeide 24 uur per dag werkende propaganda machine van rabiaat politiek-correcte aard zorgt er “gründlich” voor, dat de burger in het openbaar niets meer durft te zeggen. Het recht op het vrije woord is in Duitsland door de politiek-correcten vermoord. “Allen sind gleichgeschaltet, sogar die Kirchen verraten die eigene Bürger”. Wir können das, wir machen das. Wir, wir, wir, een nieuw fascistisch Duitsland heeft weer de macht. Daar werkt de machteloze en de ons afschaffende Euro-elite aan mee. De inteelt elite heeft zoals altijd geen weerwoord tegen Das Vierte Reich. Zoals Euro medewerker Franz von Zimmerfrei net zei: “de Oost-Europese landen houden zich niet aan de regels”! Tegen stemmen mag niet. Wie is er nou “braune Mob”?

  Like

 4. Vederso zegt:

  Fjordman schrijft: Laat er geen misverstand over bestaan: Waar u nu naar kijkt is de voortdurende vernietiging van een hele beschaving. Tenzij de instroom van moslims en andere vijandige naties snel wordt gestopt, kunnen deze immigratiegolven in de niet al te verre toekomst een ineenstorting van de Europese samenlevingen veroorzaken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En men hoeft geen helderziende te zijn om in te zien dat Fjordman er…..wel, nuchter uitgedrukt: Een héél heldere kijk op heeft!
   Methem trouwens meerderen. Maar om dat te erkennen, dienen de Europese politici allereerst een bord voor hun kop weg te halen.
   En dat is geen kwestie van niet kúnnen, maar van niet wíllen.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Francoise... zegt:

   Vandaar dat het CO-2 productie zo naar benee is gehaald. Zonder CO-2 is leven op aard niet meer mogelijk. De NWO-wijsheren weten dit heel goed, het volk is weer verschrikkelijk dom gehouden. Merendeel van het burgervolk interesseert zich vrijwel nergens meer voor. “Ja; de smartphone, hun moderne verslaving telt nog mee”.

   Like

 5. ildiko zegt:

  http://nol.hu/belfold/ahmed-h-het-utlevele-1564811 de Syrische terrorist die in Hongarije tegen de grensbewaking tekeer ging, werd gearresteerd en hij had bij zich 7 paspoorten allemaal met Schengen visum erin.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Dat €uropa wat zichzelf niet aan haar eigen verdragen van ‘Schengen’ (bij open binnengrenzen gesloten buitengrenzen) en ‘Dublin’ (aan melden in eerst betreden veilige land) houdt?

  Like

 7. Fred zegt:

  Niet “Europa” maar de EU klaagt Nederland aan.
  Jammer dat wij die ondemocratische en ronduit fascistische niet gekozen figuren ook niet aan kunnen klagen.
  Tenminste, nu nog niet maar dat komt nog wel.
  Be prepared.

  Like

 8. Francoise... zegt:

  “Ha ha ha, DAN ben je jarenlang het ‘braafste jochie’ van de EU-klas geweest en nog is het niet naar de zin van de NWO Evil-Union leermeesters”. Is dit troubletje dan heel misschien een wijze om WAKKER te worden, NWO-leergangers??? ? ???

  Like

 9. SeeMore zegt:

  Wij moeten inderdaad de Schengen akkoorden stipt naleven.
  Alle “vluchtelingen” die via onze landsgrenzen binnen komen weigeren en degenen die er al zijn uitzetten. Zij komen reeds uit veilige regio’ en/of landen. Je kunt hier enkel via Schiphol of over zee legaal als “vluchteling” binnen komen. Laat die fascistische EUSSR dictators zich daar maar eens druk over maken!!

  Uit het Juridisch woordenboek
  Fascisme:
  “Politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie”.

  Like

 10. Pieter G zegt:

  Het Merkel regime ten voeten uit.
  Dreigen, chanteren, om de wil door te zetten.
  Het zal niet lang meer duren of het Europese leger wordt ingezet om onwillige burgers, gemeenten of landen tot de orde te roepen.

  Antwoord Rutte:

  De Europese Commissie heeft een hele voorraad “vervelende instrumenten” om landen te dwingen vluchtelingen op te vangen. Premier Mark Rutte zei dat woensdag in een Kamerdebat over het dinsdag in Brussel genomen besluit om vluchtelingen volgens een verdeelsleutel te verdelen.

  Lachen erbij natuurlijk ” onze” Premier weet wie zijn baas is en wie hij moet dienen.

  Brussel en Merkel…. Het volk kan je net zo veel bedriegen, als je het maar goed brengt.
  Daar win je verkiezingen mee en een goede baan voor later.

  Like

 11. Joshua zegt:

  Het houten touwtje poppetje pinokkio schommelt en lult met de verachtelijk eu bazen mee en dom Holland vind het geweldig wat deze hersenloze pop verteld.

  Like

 12. Anna zegt:

  Hoe naïef kun je zijn om te denken dat je asielzoekers kan verdelen met de Europessche open grenzen….
  Ze willen allemaal naar Duitsland…… Als ze ergens anders geregistreerd zijn en moeten blijven wonen, is dat niet hun ultieme wens…..eis!!!! ….. Ze pakken gewoon ze de trein en gaan naar Duitsland…..

  Like

 13. Tinkala zegt:

  Wat onbegrijpelijk is in mijn ogen, dat men zo verbaasd is? Vanaf dag 1 dat de EU vormgeving kreeg was het al dictatoriaal! WIJ, de mensen hebben dit toegestaan door het te laten en een beetje te mopperen achter onze computers! Als een groep die NIET gekozen is door de EU bevolking zeggenschap heeft over alles is het een dictatuur. Mooier kan ik het niet maken! Waar wij op mogen kiezen zijn de mensen die geen moer te vertellen hebben, hoezo democratie? Dit was al bekend begin jaren 80, kom op zeg?

  Like

 14. Pingback: “Europa” klaagt Nederland aan om asielwet! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s