FOTOSHOPPER

Screenshot_10

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op FOTOSHOPPER

 1. jantjeuitnl zegt:

  Je bent de halve maan in de vlag vergeten.

  Like

 2. Europese liberalen willen Hongarije stemrecht in Raad afnemen

  De liberale fractie van Guy Verhofstadt is van mening dat de hardhandige aanpak van Hongarije inzake de vluchtelingencrisis totaal ongeoorloofd is.

  ALDE, de liberale EU-fractie van Guy Verhofstadt vraagt aan de Europese Commissie om een procedure op te starten om Hongarije zijn stemrecht in de Europese Raad te doen verliezen. Volgens de fractie zou Hongarije met zijn harde aanpak in de vluchtelingencrisis grove inbreuken gepleegd hebben tegen de waarden van de EU inzake asiel en migratie.

  De Europese Commissie heeft vandaag 40 procedures opgestart tegen EU-landen die de Europese asiel- en migratiewetgevig niet correct naar hun eigen binnenlands beleid zouden hebben omgezet. Onder die landen ook België, dat twee ingebrekestellingen heeft ontvangen. Vandaag vraagt de liberale fractie ALDE ook dat er tegen Hongarije alvast een procedure wordt opgestart om het land uit de Europese unie te zetten.

  Volgens Verhofstadt zou het harde optreden van Hongarije in de vluchtelingencrisis indruisen tegen de richtlijnen inzake asiel en migratie zoals de Europese Unie die voorstaat. “Wanneer Hongarije vluchtelingen die op zoek zijn naar veiligheid opvangt met waterkanonnen en traangas, dan vinden wij dat dat op z’n minst onderzocht moet worden”, zegt Guy Verhofstadt aan de VRT. Lees verder >>> http://www.demorgen.be/buitenland/europese-liberalen-willen-hongarije-stemrecht-in-raad-afnemen-a2465246/

  Like

  • Verhofstadt :Jij hebt al zoveel op je geweten,zo je dat al hebt,dat ik niet begrijp dat je nog in de spiegel kunt kijken zonder doodziek te worden!Jou[U is teveel eer!]moesten ze opsluiten in een psychiatrische kliniek op een gesloten afdeling voor de rest van je miezerige leven!Diagnose is niet moeilijk:totale waanzin!Ongeneeslijk!

   Geliked door 1 persoon

  • Francoise... zegt:

   “Hmmm; je een liberaal noemen en een ander de mond snoeren”. Klopt niet echt NWO-Verhofstadt. Het SHENGEN-gebied zou toch veilig bewaakt blijven; volgens de belofte uit 1985. De binnengrenzen gingen open, maar er werd ons op het hart gedrukt dat de Europese buitengrenzen dicht zouden blijven. “Dus niet, belofte weer geschonden…voor de zoveelste keer”.

   Geliked door 1 persoon

  • fransdewit zegt:

   Als dat gebeurd geven ze gelijk aan dat Europa een dictatuur heeft en er dus helemaal niets meer democratisch wordt opgelost.

   Geliked door 1 persoon

  • Nog zo’n EU-handlanger H. van Balen welke de democratische waarden hoog in het vaandel heeft staan. De rotte vrucht valt niet ver van de stam, Van Balen is het roerend met Guy Verhofstadt eens en speelt standvastig Hongarije de zwarte piet toe. Het is voor mij duidelijk geworden in de afgelopen weken, dat de democratie op sterven na dood is en in ieder geval zich op een glijdende schaal bevindt…

   Van Baalen: sancties Hongarije logisch gevolg van wangedrag

   Van Baalen vindt het logisch dat Hongarije wordt gestraft wanneer het niet in de pas loopt met de rest.

   Wanneer een land zich niet gedraagt, zijn sancties het enige middel om een land tot de orde te roepen. Het is dus niet vreemd dat Hongarije nu door Brussel op de vingers wordt getikt.

   Dat zegt Hans van Baalen, leider van de VVD in het Europees parlement, tegen elsevier.nl.

   Steeds onvriendelijker

   ‘Het gaat hier om twee dingen. Ten eerste zijn er zorgen over het rechtssysteem. Wat dat betreft wordt Hongarije een steeds onvriendelijker land,’ zegt Van Baalen. ‘Ten tweede is het de houding van Hongarije in de recente vluchtelingencrisis.’

   Volgens Van Baalen is het logisch dat een land tot de orde moet worden geroepen wanneer ‘het niet in de pas loopt’. Het gaat hier niet om het feit dát Hongarije de grens bewaakt, dit is immers een fundamentele plicht, maar om de manier waarop.

   Van Baalen: ‘mensen slaan, hekken met scheermesdraadjes, dit is niet humaan meer. We kunnen al die vluchtelingen niet opvangen, maar je moet ze wel als mens behandelen. En dat lukt Hongarije op dit moment niet. Als je je zo gedraagt dan liggen sancties in de lijn der verwachtingen, en het opschorten van het stemrecht is daar één van ja.’

   Verhofstadt

   Van Baalen, op dit moment op doorreis door Europa, reageerde telefonisch op de uitspraken van Guy Verhofstadt, de leider van de liberale fractie in het europarlement.

   Die zei tegen de Belgische krant De Morgen dat Hongarije met zijn harde aanpak in de migratiecrisis ‘grove inbreuken heeft gepleegd tegen de waarden van de EU wat betreft asiel en migranten’. ‘Wanneer Hongarije vluchtelingen die op zoek zijn naar veiligheid opvangt met waterkanonnen en traangas, dan vinden wij dat dat op z’n minst onderzocht moet worden,’ zei Verhofstadt.

   Vicevoorzitter van ALDE, Sophie in ’t Veld (D66) zei over Hongarije: ‘Hoeveel verder kan de regering van Orbán de situatie nog drijven, voordat de Europese Commissie en de Europese Raad wakker worden geschud?’ Zij erkent dat de EU en andere grenslanden Hongarije ‘in de kou laten staan’, maar vindt de reactie van de Hongaarse autoriteiten ‘compleet onaanvaardbaar’.

   Bron
   http://www.elsevier.nl/

   Like

  • Republikein zegt:

   Er stonden er vandaag slecht 10.000 voor de deur te wachten om te ontbijten.

   Like

 3. dutchess43 zegt:

  Jawohl, Deutschland über alles…..

  Like

 4. Migrantencrisis: Documenten bewijzen misleiding en manipulatie internet door overheid

  93% van alle ‘vluchtelingen wees welkom’ tweets door zogenaamde ‘Duitsers’ blijkt NIET afkomstig uit Duitsland, maar vooral uit de VS

  Met dit soort –vaak gemanipuleerde- foto’s en berichten moet de argeloze Westerse internetter het valse idee krijgen dat bijna iedereen de komst van miljoenen moslim migranten naar Europa enkel toejuicht.

  De Amerikaanse onderzoeksjournalist Glenn Greenwald, bekend vanwege zijn samenwerking met de wereldberoemde NSA klokkenluider Edward Snowden, schrijft op het mede door hem opgerichte The Intercept dat uit de door Snowden meegenomen NSA documenten blijkt dat overheden en geheime diensten massaal het internet gebruiken om de bevolking te misleiden en manipuleren. Zo worden discussies op forums ‘gestuurd’ en bepaalde websites en personen die een niet politiek-correcte mening verkondigen zwart gemaakt. Om dat te bereiken schrikt men niet terug voor het versturen van valse en verdraaide emails en het manipuleren van persoonlijke foto’s. Ook Twitter en Facebook worden massaal misbruikt om het links-liberale globalistische gedachtengoed te propageren.

  Greenwald werkt al geruime tijd samen met de zender NBC News aan een serie over de ‘smerige trucs’ van de GCHQ (Government Communications Headquarters), de Britse tegenhanger van de NSA, en diens afdeling JTRIG (Joint Threat Research Intelligence Group). Een van de vier als ‘geheim’ geclassificeerde GCHQ documenten, die enkel door de NSA en de inlichtingendiensten van de zogenaamde ‘Five Eyes’ (de VS, Groot Brittannië, Canada, Australië en Nieuw Zeeland) mochten worden ingezien, heeft als titel ‘De kunst van misleiding: Opleiding voor verborgen Internet-operaties’.

  DDoS aanvallen, honingvallen

  In eerdere artikelen hadden Greenwald en NBC al uit de doeken gedaan hoe YouTube en blogs voortdurend worden bewaakt en hackergroepen zoals Anonymous met hun eigen wapens (zoals DDoS aanvallen) worden bestreden. Tevens wordt gebruik gemaakt van gevaarlijke computervirussen en ‘honingvallen’, waarbij bepaalde personen in een seksueel precaire situatie worden gebracht, gefilmd en vervolgens gechanteerd.

  Verspreiding van ‘alle denkbare vormen valse informatie’

  ‘De geheime diensten proberen discussies op het internet te controleren, te infiltreren, te manipuleren en te vervormen, om zo de integriteit van het internet zelf in twijfel te trekken,’ legde Greenwald uit. ‘Tot de centrale door JTRIG beschreven doelen behoren twee methodes: 1) de verspreiding van alle denkbare vormen van valse informatie op het internet, om zo het aanzien van bepaalde personen te ruïneren, en 2) het inzetten van oorspronkelijk sociale wetenschappers en andere methoden die de dienst wenselijk acht om internet-discussies en activiteiten te manipuleren.’ Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Migrantencrisis-Documenten-bewijzen-misleiding-en-manipulatie-internet-door-overheid

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Waarom is Merkel niet met een ISIS vlag afgebeeld ? Dat is toch haar ultieme streven, Duitsland opheffen en er een Sharia kalifaat van maken !

  Like

 6. Jan zegt:

  Merkel: ” Wir müssen einen neuen Menschen erziehen, damit unser Volk in den Entartungserscheinungen der Gegenwart untergeht”

  Oorspronkelijke zin luidt: “Damit unser Volk nicht in den Entartungserscheinungen der Gegenwart untergeht, müssen wir einen neuen Menschen erziehen” werd door Hitler gezegd.

  Even van bijzin hoofdzin maken, zal Merkel gedacht hebben en de ‘Nieuwe Mensch’ verschijnt: “Flink wie Windhunde, zäh wie Leder und hart wie Kruppstahl”

  Like

 7. Fred zegt:

  Binnenkort in het EU theater bij u in het land;
  “Der Untergang”.
  Hoofdrol en regie van deze horrorfilm, Angela Merkel.

  Like

 8. Jan zegt:

  Iedere keer als ik weer een tsunami van invasoren zie denk ik aan World War Z. Onzinfilm met zombies, maar toch:

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Merkel…..Ik word een beetje misselijk van die trol !

  Like

 10. fransdewit zegt:

  De Gluipers en de kruipers

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Verhofstadt is een minderwaardig mens. Door-en-door slecht.
  Het zal mij niet verbazen als het binnenkort hèèl slecht met hem gaat aflopen.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  De €U volgt dat Merkel gedrocht of ze honing aan haar vette reedt heeft; ruim 2/3 onzer 2e Kamer doet hieraan mee…

  Like

 13. Jan zegt:

  Grenspolitie heeft van boven af opdracht gekregen rechtregels niet toe te passen

  Dit is dezelfde situatie als in de VS, de grens met Mexico. Wie het waagt illegalen te arresteren krijgt ontslag. En dit gaat al jaren:
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2795858/posts

  Like

 14. Jan zegt:

  Asielshopper wil met taxi naar hotel gebracht worden

  Like

 15. Jan zegt:

  Bij de grens met Hongarije, Deutschkreuz

  Like

 16. Pingback: Große Führerin, leite uns ins gelobte Land! | Das Heerlager der Heiligen

 17. Nemesis zegt:

  Merkel met een Duitse vlag????? Dat is een fotoshop. Merkel heeft een pesthekel niet alleen aan Duitsland maar al helemaal aan die verdomde Duitse vlag, die ze ooit en plein public met een gezicht vol afgrijzen gewoon heeft weggesmeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s