Genaaid door de politiek correcte media

Screenshot_23

(Door: “BeWiseman”)

Waar gaat het toch mis? Op televisie zie je allemaal zielige filmpjes voorbij komen over vluchtelingen en bijna iedereen op televisie is van mening dat het allemaal oprechte en zielige vluchtelingen zijn. De kritische filmpjes op internet, waarin je agressie en ondankbaarheid ziet, worden op televisie stelselmatig genegeerd. In bijna alle beelden op tv zie je zielige beelden van vrouwen en kinderen, terwijl 75% van de vluchteling man is. Op tv mogen vluchtelingen aanschuiven bij talkshows, ook hier weer veel vrouwen, en bijna allemaal hoogopgeleid en in het bezit van een al dan niet gekocht diploma.

Soms vindt er ook een discussie plaats tussen voor- en tegenstanders over vluchtelingen. De programmamakers zorgen er echter altijd wel voor dat de voorstanders hoogopgeleide en welbespraakte mensen zijn en de tegenstanders vaak schreeuwers uit volksbuurten die makkelijk weg te zetten zijn in de extreme hoek.

Oorlogsverslaggever Arnold Karskens is al jaren een graag geziene gast als het gaat om verhalen uit oorlogsgebieden. Deze Arnold Karskens heeft laatst een item gemaakt over de zogenaamd zielige vluchtelingen en toonde aan dat het merendeel niet zo zielig is als beweerd wordt en ze komen vaak niet uit oorlogsgebieden. Dat past schijnbaar niet in het straatje van de talkshows, want Arnold wordt opeens niet meer uitgenodigd.

Zo ook met het referendum van GeenPeil. De eerste keer dat er van de nieuwe referendumwet gebruik gemaakt wordt, dus nieuws zou je zeggen. Maar de meeste zenders en kranten negeren het volkomen. Misschien omdat GeenStijl erachter zit , misschien vanwege hun politieke kleur, geen idee wat de reden is. Maar als de benodigde 300.000 handtekeningen niet gehaald worden, dan zullen ze er waarschijnlijk met leedvermaak opeens volop aandacht aan besteden.

Maar politiekcorrecte programmamakers en presentatoren zonder ruggengraat zien dit als objectieve verslaggeving. Het nieuws is dus gekleurd, en dat is weer politiek correct.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Genaaid door de politiek correcte media

 1. fransdewit zegt:

  Eigenlijk heet dat toch censuur ?

  Like

 2. Fred zegt:

  Goebbels zou trots zijn op de Nederlandse media.

  Like

 3. Feniks zegt:

  Helemaal correct.

  Like

 4. tjonge zegt:

  tis gewoon 1984 van george orwell, meer niet.
  .
  die man had een zeer vooruitziende blik…..

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Geen censuur doch pure valse voorstelling van zaken en leugens.
  Zie hoe ze filmpjes verknippen zodat het lijkt dat Oekraïners een knuffel en een ring stelen, hoe bij een interview van Poetin door die Engelse reporter er net gedaan en gezegd werd dat Poetin niks wilde zeggen en doorliep; de 3 minuten dat Poetin de verslaggever te woord stond was er uit geknipt.
  Het uitmelken van dat zielige verzopen jochie, zonder er bij te vertellen dat pa de mensen smokkelaar zelf een zwemvest droeg, doch vrouw en kinderen niet…

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de Nederlandse journalisten is geestesziek, dat kan niet anders zou je niet willens en wetens je volk en vaderland verraden !!
  Waardeloze lieden die hoogverraad plegen, eens zullen ze gestraft worden voor hun verraad !
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Stop dan ook met TV kijken.
  Zelfs GeenStijl begaat de fout om alle dagen voor de buis te zitten om te kijken wat de linxe kerk nu weer uitzendt.
  Het moet juist andersom zijn; GeenStijl moet zoveel nieuws brengen dat de TV er niet omheen kan.
  Hé, er zit een knop op je TV, ………………………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s