Turkije: Erdoğan, de hoofdsmokkelaar

Screenshot_18

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Welke rol speelt het NAVO-land Turkije in het huidige “vluchtelingen”drama? Niemand kan de boel zo goed verneuken als de Turken zelf! Lange tijd werd er gezegd dat Ankara zou proberen de Syriërs de vlucht naar Europa te verhinderen. Nu wil Erdoğan zijn macht demonstreren en opent alle deuren van zijn buitengrens. Veel Turken hebben onder de ogen van de Turkse autoriteiten goed verdiend aan de verkoop van rubberboten, reddingsvesten en vervalste paspoorten – het ging om de zeeroute over de Middellandse Zee. Nu zullen duizenden “vluchtelingen” ook uit Irak en Iran bovendien de route over land nemen (bijvoorbeeld bij Erdine – zie foto boven), en, last but not least, kunnen nu “vluchtelingen” uit Afrika met Turkish Airlines de grens overwinnen.

Het EU-grensagentschap Frontex heeft er in een rapport op gewezen dat een van de grootste luchtvaartmaatschappijen, Turkish Airlines, bijdraagt aan de dramatische stijging van de illegale immigratie. Ze heeft nieuwe vliegroutes van en naar Afrika geopend en verstrekt visa aan diegenen die het kunnen betalen. Het probleem is de “visumdiplomatie” van Turkije, die met haar radicaalislamitische regering door middel van een versoepeling van de visumbeperkingen invloed in Afrika en het Midden-Oosten heeft gezocht. Burgers uit landen zoals Somalië, Eritrea, Afghanistan en Soedan kunnen allemaal e-visa” krijgen. Ze hoeven alleen maar een formulier in te vullen en online een heffing te betalen. Een verslaggever van “The Telegraph”, die deed alsof hij uit Afghanistan kwam, kon in minder dan vijf minuten dus een visum op de naam “John Smith” kopen. In het artikel staat verder:

De dramatische stijging van de gepakte Afrikanen in de westelijke Balkanlanden kon gedeeltelijk verklaard worden door de uitbreiding van het verbindingsnetwerk van Turkish Airlines in Afrika. Ongeveer 4.071 Afrikanen van de 54.437 illegale grensoverschrijdingen werden eerst opgepakt.

Terwijl de aandacht van de wereld zich vestigde op het gebied van de illegale smokkelaarsbendes en op asielwetgeving, heeft een grote Turkse onderneming dus – geheel legaal zoals op de bazaar – de massa-immigratie beïnvloed.

We weten dat het niet het hoogste doel van Ankara is om de Jihadisten van de “Islamitische Staat” te bestrijden, maar de Syrische president Baschar al-Assad ten val te brengen en een Koerdische staat te verhinderen. Dat is allebei nog niet gelukt, daarom heeft de Turk Erdoğan eerst een creatieve volksverhuizingbrug tussen Europa en het Midden-Oosten en Afrika gebouwd. Wat een strategische droompositie voor de door Europese ontwikkelingshulp en voortdurende toetredingshulp door de EU gepamperde supermacht aan de Bosporus!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Islam, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

21 reacties op Turkije: Erdoğan, de hoofdsmokkelaar

 1. Sjaak zegt:

  En deze hangen allemaal mee erin inklusive Erdo(waan)

  Like

 2. Jan zegt:

  Erdogan heeft in het verleden gezegd dat hij Denemarken zou laten overspoelen met miljoenen Turken zodat zij in een klap de meerderheid zouden hebben als Trurkije binnen de EU zou zijn. Dit hoeft nu dus niet meer.

  Like

 3. SeeMore zegt:

  Heel slim gespeeld van die Türk. Gaat daar vast een versnelde toetreding tot de EUSSR mee “verdienen”. Alleen zó kunnen de “vluchteling” problemen worden opgelost. En de klootviolen van politici gaan daar natúúrlijk wéér blindelings intrappen. Moet van Keizerin Merkel.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Er is maar een oplossing: onze debiele politici opsluiten wegens landverraad en meineed.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Gewoon alles terug sturen, anders gaan we er aan ten onder.
  Ow ja, die waardeloze politici zitten daar omdat imbecielen op ze gestemd hebben.

  Like

 6. EdJan zegt:

  De Duitsers worden in hun propaganda al langzaamaan voorbereid op meer samenwerking met Turkije. Nu gaat er dus ook weer een hoop geld naartoe. Gek eigenlijk als je kijkt hoe Erdogan op ramkoers ligt met zowat de hele wereld. Erdogan is een dictator die Turkije aan het veranderen is in een islamitische politiestaat. Turkije heeft vanaf het begin IS gesteund door wapens door te laten, olie op te kopen en Koerden tegen te houden. De Koerden zijn de enigen die met enig succes tegen IS vechten. Van die US en EU bombardementen op IS geloof ik niet veel meer: volgens mij bestaan die voornamelijk in onze propaganda. Het bestrijden van IS is vooral voor de Bühne.

  Bij de eerste de beste gelegenheid begonnen de Turken de Koerden te bombarderen met instemming van EU en US. Ook ons “objectieve” journaal neemt geleidelijk stelling voor de Turken en tegen de Koerden. Onze geesten moeten rijp worden gemaakt.

  Intussen kan Erdogan verder bouwen aan zijn eigen kalifaat: het vroegere Oost-Romeinse Rijk (Turkije, het Nabije Oosten en Noord-Afrika) met deze keer graag het Westen erbij (dat zijn wij dus).

  Kaiserin Merkel is niets te gek maar een verbond met het aanstaande kalifaat van Turkije?

  Like

 7. helletocht zegt:

  Erdogan ziet dankzij een zich niet verdedigend Europa zijn droom in vervulling gaan.

  Like

 8. Jan zegt:

  Erdogan krijgt koekje van eigen deeg: Zware explosie in Ankara, minstens 20 doden, honderden gewonden

  http://www.bild.de/politik/ausland/anschlag/mehrere-tote-42963410.bild.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s