Vrouwenemancipatie: het nieuwe offer op het altaar van het multiculturalisme

Screenshot_20

(Door: “Sicarius”)

De 20e eeuw zou voor een belangrijk deel in het teken komen te staan van vrouwenemancipatie. Voor het eerst sinds het bestaan van de mensheid zou de rol van de vrouw geleidelijk aan veranderen. Niet langer diende zij enkel thuis te blijven, de kinderen op te voeden en het eten voor te bereiden. Vrouwen verkregen gelijke behandeling, stemrecht en gingen deel uitmaken van de arbeidsmarkt. Desondanks zal de komst van honderdduizenden ,voornamelijk mannelijke, niet westerse migranten naar Europa op geen enkele wijze bijdragen aan vrouwenemancipatie. Sterker nog: het zal de zwaarbevochten waarden op de lange termijn in verval doen raken.

Het kan u bijna niet meer ontgaan zijn. Vrijwel dagelijks confronteert de media ons met emotionele beelden omtrent vluchtelingen. Meestal worden hierbij vrouwen en kinderen in beeld gebracht. Toch staan deze beelden ver af van de realiteit. Onderzoek wijst uit dat de overgrote meerderheid van de vluchtelingen uit (jonge) mannen bestaat. Hierbij komt onherroepelijk de vraag naar voren: Waarom nemen deze mannen hun vrouwelijke gezinsleden niet mee?

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vrouwenemancipatie: het nieuwe offer op het altaar van het multiculturalisme

 1. Ricardo zegt:

  De vraag is ook, waarom pikken wij mannen ,het dat er hier zoveel mannen heen komen? En dan nog uit die haatcultuur ook nog eens. Dat er veel Oost Europese mannen hierheen komen , geen probleem. Zij werken hard voor hun geld en lopen niet op alles te zeiken hier.

  Dit krijg je allemaal , als die domme mutsen het in Nederland,(vroeger stond de man boven de vrouw op de goede manier, en was dit nooit mogelijk tegenwoordig is een man een vrouw, en vrouw een man) West Europa voor het zeggen hebben en natuurlijk al helemaal opgewonden raken van al dat mannelijke vlees, wat er elke dag aankomt, zien en natuurlijk alles eraan zullen doen , dat er zoveel mogelijk mannen hierheen komen , (zie al die mutsen bij de COA ,Merkel, Kyenge, Halsema)echter zijn de vrouwen die hiervoor zijn , heel dom en naief echter , wetende dat zijn namelijk het 1ste slachtoffer zullen worden , met het nu al huidige mannenoverschot, en de seksueel gefrustreerde mannen , de vrouw zullen aanranden.
  Ik ben zelf op Curacoa geweest daar heb je , een vrouwen overschot omdat de man ,de baas is en daar hebben de vrouwen het niet voor het zeggen in de regering, met als gevolg dat er ook heel veel vrouwen naar dat Eiland komen, uit Zuid Amerika, en veel minder mannen.

  Nee Respect voor Oost Europa, het enige goede voorbeeld in Europa.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Pardon, pardon……U zit wel een beetje door te draven, naar mijn mening.
   Neem dit even van mijn mij aan: Boven iemand staan op de goede manier is alleen mogelijk in zakelijke- en werkrelaties, NIET op grond van zoiets al;s de sekse!
   Als je dat ‘boven iemand staan op de goede manier’ gaat vinden, zijn we in no time weer terug bij de opvatting dat de man de vrouw dient te verzorgen, te bevoogden en te leiden in de relatie. En ik wil u wel even verzekeren, dat vrouwen daar anno 2015 voor pássen!
   Feminisme? Nee. Wèl emancipatie.
   “Boven de vrouw staan op de goede manier…..” Luister: De moslims noemen het zoals zij het doen, óók de goede manier, hoor!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • BertG. zegt:

   Dus veel vrouwen gaan naar Curacoa omdat ze daar mannen hebben die graag de baas spelen, en daar bestaat dus een voorkeur voor. Onderdanig zijn.
   “vroeger stond de man boven de vrouw op de goede manier,”

   Krijg het allemaal maar op schrift. We hebben er hier 1 van de oude garde.
   Die vrouwen moeten dus eigenlijk gewoon hun grote bek dicht houden, het moet nou maar eens duidelijk worden waar ze zich aan te houden hebben.
   Ze hadden dus nooit van hun rechten moeten afdwalen , het aanrecht.
   Dan was er niks aan de hand geweest.

   Dames, kom er maar in. Pak ‘m terug.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Heb ik intussen al gedaan, zoals je hierboven kunt lezen.
    Of terugpakken…..Maar ik laat zoiets niet onbesproken, zéker niet!
    “Op de goede manier boven de vrouw staan,”hoe krijgt-ie het uit z’n bek!!
    Het lijkt wel “Een poppenhuis”van Ibsen! Hàllo! De 19de Eeuw is allang voorbij, hoor!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • vanhetgoor zegt:

   Ik heb zelf jaren op Curaçao gewoond en je hebt daar een paar parallelle samennlevingen. Je hebt de blanke joe korsou waar de vrouw niets te zeggen heeft, maar dat is een zeer kleine groep. Dan heb je de nazaten van de slaven en daar is het exact andersom. De vrouwen hebben de macht want als de vrouw niet krijgt wat zij hebben wil dan gaat zij slapen met haar benen gekruisd of alleen!

   Dan is er nog een zeer zeer kleine groep blanken die geen joe korsou zijn, daar heeft niemand iets mee te maken, die leven in een soort oogkleppen reservaat in Julianadorp of het Spaanse Water. Ik ken al die groepen, ik ben overal geweest. De politiek is geen afspiegeling van de maatschappij omdat de politiek afhankelijk is van geld uit NL, de echte macht wordt uitgeoefend door de moeder van de kinderen, de eigenaresse van het huis, de spil van het gezin. De rest is bijzaak en onbelangrijk. Verder moet je geen aandacht schenken aan wat de man op Curaçao zegt, hij komt met hangende pootjes terug bij zijn moeder of bij zijn vriendin en doet dan toch wat die vrouwen willen. Hij heeft wel een grote bek maar hij heeft ook geen keus!

   Like

   • BertG. zegt:

    Dan zal Ricardo wel bij die kleine groep, de blanke joe korsou, waar de vrouw niets te zeggen heeft horen. Zo ziet hij het graag.
    Volgens hem verhuizen ze er zelfs voor uit Zuid Amerika naar Curacao.

    Maar verder had ik ook altijd gedacht dat de vrouwen daar zo’n beetje de baas zijn.

    Like

   • Ricardo zegt:

    @Van het Goor/@ BertG@Theresa Geissler
    Op Curacoa heerst een macho cultuur, veel vrouwen kijken daar t.w ook gewoon doorheen. Met man boven de vrouw ,staan bedoel niet onderdrukken. De natuur heeft de man sterk gemaakt, en de vrouw zwakker qua fisiek. Een man hoort een vrouw te beschermen. Ik bedoel gewoon dat vroeger vrouwen een man echt nodig hadden, t.w zijn vrouwen in Nederland ijskoud , zowel Allochtoon, Autochtone vrouwen hier. Vandaar mijn voorkeur voor vrouwen uit Z-Amerika die wel echt warmte , liefde kennen, romantisch zijn.
    En tegen een man opkijken, hem nodig hebben.

    En ja het is niet normaal, dat wij het pikken dat er zoveel Terroristen hierheen komen, en onze vrouwen komen aanranden , en we er ook nog zwaar voor moeten betalen (rekeningen enz).

    Like

 2. EdJan zegt:

  Mijn ervaring is dat meer vrouwen dan mannen vóór de vluchtelingen-tsunami zijn. Geen idee waarom. Soms denk ik dat als het maar tegen de witmans is, veel vrouwen het zullen steunen. En natuurlijk is de echte feministe “links” (groen-links, D’66, PvdA, SP)

  Ik beschrijf ze wel eens wat er met ze zal gebeuren als de islam hier de baas is. Ik roep dat ze dan in een tent gestopt worden en van onderen dichtgenaaid. Maar het doet ze niet van gedachten veranderen.

  Ik vind het terecht dat vrouwen gelijke rechten willen maar het wordt te gek als ze dat willen bereiken door de blanke mannen te vernietigen. En dat ze daarom de islamisering toejuichen. Kortzichtig, net als de christenen, want ze zullen zelf de grootste slachtoffers zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat U zegt, klopt wel. En daaraan zie je dan ook hoezeer het Feminisme de plank misgeslagen heeft.
   De vrouw had, tijdens het emancipatie-proces, rustig en vastberaden haar gelijkwaardige plaats naast de man moeten opeisen -hoefde nog niet eens altijd door betaalde arbeid te zijn; mondigheid en kennisvergaring zijn hier veel belangrijker- en zich zó moeten manifesteren als zijn gelijke, zo niet fysiek,dan wel psychisch. Maar de feministen gooiden zich in allerlei emoties, waarbij ze zich tegen de man afzetten en zichzelf op die manier automatisch in de slachtofferrol manoeuvreerden. Ja, en dàn is de volgende stap, dat je je gaat identificeren met allen, die daar, tenminste volgens de officiële lezing, eveneens inzitten.De feministen hebben het zelf trouwens niet in de gaten, maar onwillekeurig hebben ze nog té veel in zich opgenomen, wat hen al door hun moeders werd bijgebracht: Emotionaliteit, willen verzorgen, hun hart willen openen, de vredesengel willen spelen……
   Ze denken zelf, sterk te zijn, maar juist díe aspecten maken hen zwakker dan zwak…..
   Vandaar ook, dat ze zulke slappe knieën ontwikkeld hebben, wat betreft de islamisering.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Is het gek dat ik het niet begrijp?

  Like

 4. koddebeier zegt:

  In een normale maatschappij als er oorlog uitbreekt laten de mannen eerst hun vrouw en kinderen vluchten. Bij de islamieten vluchten de mannen weg en laten ze vrouw en kinderen achter !
  Het zegt iets over de mentaliteit van deze lieden !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. helletocht zegt:

  Het was en is onze smerige linksmannen c.q.-vrouwen toch alleen maar te doen om de moslimstem. Dat daar allerlei vuile lucht aan kleeft nemen ze graag op de koop toe. Als ze maar op het pluche belanden. Schrale troost, ook hun kroost zal voor de bijl gaan. De nietsontziende profeet zal daar voor zorgen. Hoe durven de linksen nog hun afschaffende rotkoppen in ons parlement te vertonen. Op hun voorhoofd staat duidelijk gegrift: Ich bin ein Verräter. Wir wollen keine Verräter mehr!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s