Win deze geweldige selfie van Arrogander Peggol om uit te printen en boven je bed te hangen

Screenshot_3

(Door: “Fubar”)

Je kan hem natuurlijk ook door de stortkoker flikkeren.

Als je nu nóg niet getekend hebt dan ben je een ontzettende lamlul en/of kutwijf. Dan dien je je Nederlands paspoort in te leveren en er eentje van de EU of de Oekraïne aan te vragen. Dan verdien je een levenslange ban op De Vrije Chroniqueurs en stoppen wij er sowieso mee. Dan heeft het namelijk geen zin meer. Dan gaan wij een leuk huisje uitzoeken in Australië, Brazilië en Hongarije (de dan voormalige redacteurs hebben allemaal een andere bestemming gekozen). Het is de EU die de islam importeert, het is de EU die onze democratie steelt. Dit is de laatste kans. Natuurlijk hebben de politici al in verschillende bewoordingen aangegeven dat ze er hun reet mee gaan afvegen. Maar dit is wél je laatste kans om precies dát aan te tonen.

Tekenen doe je HIER. Als je het niet doet dan kun je je beter gaan bewapenen, want dan gaat het blijkbaar niet langs vreedzame weg goed komen.

Bron:
www.vrijechroniqueurs.nl
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", D66, democratie, dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Win deze geweldige selfie van Arrogander Peggol om uit te printen en boven je bed te hangen

 1. Berthe zegt:

  SCHOKKEND: op 1.10 minuut van dit interview ERKENT Alexander Pang Pang dat hij het associatieverdrag met Roemenie Moldavie en Oekraine NIET EENS HEEFT GELEZEN……maar er wel mee ingestemd heeft!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Maar dit is wél je laatste kans om precies dát aan te tonen.”

  Ja, inderdaad! Aantonen dat je weet dat de ‘politici’ hun reet aan onze mening, aan ons hele bestaan, afvegen!

  Maar aan wie tonen we dat aan? Aan de ‘Gutmensch’? Die heeft toch helemaal geen benul van wat er om ons heen gebeurt? Die ZIET toch helemaal niet dat we compleet onderdrukt worden?!
  En de ‘politicus’? Die veegt z’n reet af aan het feit dat we dit hebben aangetoond.

  Nou, ik heb Pechhol 4 keer ‘ongelukkig gemaakt’ en ik vind het heel erg jammer dat ik dat geen 400 keer heb kunnen doen!

  Gelukkig schijnt de wereld vandaag te vergaan vanwege een inslag van een komeet of iets dergelijks. Google maar eens op 23 september 2015.

  *zucht*

  Like

 3. koddebeier zegt:

  win-deze-geweldige-selfie-van-arrogander-peggol-om-uit-te-printen-en-boven-je-bed-te-hangen
  Het lijkt mij juist veel leuker om deze als schietschijf te gebruiken of over een dartbord te plakken.

  Like

 4. helletocht zegt:

  Veilingmeester P. doet vreemde uitspraken:
  P., ook bekend als de nationale Prins IJdeltuit, doet vreemde uitspraken in de Telegraaf van dinsdag 22 september. De normaal gesproken extreem politiek-correcte ” ivoren toren bewoner”, heeft het in antwoord op vragen van journalist Mikkers over in Nederland zeer gevoelige thema’s als “de trots die wij mogen hebben over ons nationale erfgoed, en onze nationale identiteit”. Het bewaken van het culturele erfgoed behoort volgens P. tot de taak van de overheid. Deze aankoop is volgens hem goed voor honderden jaren. Deze verrassende uitlatingen hebben tot grote onrust geleid in politiek Den Haag. De PvdA wil in zake deze verwerpelijke oprispingen ten spoedigste een kamerdebat aanvragen. Voorman Didi S. schijnt witheet en rood tegelijk op te lichten over deze populistische pulp van het voormalige beulsknechtje van de coalitie. Er heerst ook ernstige twijfel over de Europese positie van de veilingman. Boze linkse tongen beweren dat hij, verblind zijnde door het levensgrote standbeeld dat hem nu wacht, naar het “extreem-rechtse kamp” van de burger is overgelopen. Die levensgevaarlijke Nederlandse burger, die toch ook altijd hamert op behoud van de eigen cultuur en die volgens de “ gutmenschen”, voor wie het eigene doodzonde is, alleen maar bang zijn voor het vreemde. Er zijn zelfs politiek-watchers die beweren dat P. een verbond met de PVV zou aangaan. P’s. uitspraken lijken inderdaad in die richting te wijzen. Hij zou al gezien zijn op de kamer van de PVV partijleider. Multi-Culti Holland is hevig ontdaan en vreest dat hun droom nu uit elkaar zal spatten door een mogelijk nieuwe parlementaire coalitie bij de aanstaande verkiezingen. Men begrijpt niet dat P., tot nu toe voorstander van het opheffen van Nederland, pleitbezorger van alle asielzoekers in de wereld, zo gezegd de Hollandse Angela M., nu klaarblijkelijk het politiek-correcte spoor bijster is. Intern wordt er alom gezocht naar een opvolger. Zelf wil P. niet meer reageren. Het schijnt dat hij met een woonmobiel naar Frankrijk is afgereisd om de twee trouwlustigen zelf op te halen. Elite trouwt altijd met elite!

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Ben die veiling roeptoeter helemaal zat en blij als ik hem niet hoef te zien.

  Like

 6. Francoise... zegt:

  Zijn mimiek spreekt boekdelen. Vergelijk dit NWO-trolleke maar met de steeds grijzer en onvruchtbaar wordende Duitse führerin Merkel.

  Like

 7. Jean zegt:

  “Fubar” Je kan hem natuurlijk ook door de stortkoker flikkeren.
  Ik las “strontkoker” want dat past voor 100% bij die huichelachtige smeerlap.

  Like

 8. Fubar zegt:

  @Jean

  Je kan zijn selfie ook twee keer winnen, zorg dat je iemand anders ook laat tekenen en je kan beide wensen uitvoeren 🙂

  Like

 9. Buffalo Bill zegt:

  Die kop kun je ook in het urinoir (pisbak) hangen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s