Frans Timmermans waarschuwt voor ‘golf van rechts-extremisme’

Screenshot_9

Vluchtelingencrisis moet ‘fatsoenlijk’ worden opgelost, want anders ‘extreemrechts’

Als de vluchtelingencrisis niet fatsoenlijk wordt opgelost, speelt dat extreemrechts in de kaart. Daarvoor waarschuwt Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie.

“Als we deze kwestie niet aanpakken en duurzame oplossingen bedenken, dan zul je een golf van rechts-extremisme over Europa zien trekken”, zei hij tegen de BBC.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Frans Timmermans waarschuwt voor ‘golf van rechts-extremisme’

 1. Geert zegt:

  Wij zullen jou niet vergeten hoor landverrader franske.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Wat een afgrijselijke zeik lulhannis is die rat toch!!!!
  Voor je eigen land opkomen mag niet want dat strookt niet met zijn linkse plannen.

  Like

 3. Anna zegt:

  Ja daar is Timmermans bang voor en terecht want de mensen in de stad die dagelijks geconfronteerd worden met de islamitische invasie die denken en voelen en leven een heel groot beetje anders dan Fransje.
  Frans wordt niet op straat bedreigt, uitgescholden beroofd en met stenen bekogeld door de islamieten……… Nee Frans dineert met zijn vriendjes hoe het opgelost kan worden zonder dat politici die dit PROBLEEM WEL ZIEN stemmen winst gaan krijgen…….

  Frans wil lief zijn voor deze ( arme zielige) mensen maar Frans vergeet dat deze mensen HUN PROBLEMEN VAN ONDERLINGE STAMMEN HAAT EN TWISTEN EN RELIGIEUSE VERSCHILLEN, DIE DAAR MET WAPENS UIT GEVOCHTEN WORDEN NU HIER WORDEN GEÏMPORTEERD……. Een kwestie van tijd of Europa staat net zo in brand……

  DOMME DOMME FRANSJE………..

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  ……….GVD hij zou eens waarschuwen voor een golf van jihadstrijders en mohammedaanse verkrachters en criminelen…………..

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Waar hij gelijk heeft heeft hij gelijk !
  Hij voelt het al aankomen !
  En jij als een van deze ratten krijgt
  er als eerste een in je vieze smoelwerk !
  Tot dat de diaree uit je broekpijpen loopt !
  Gore smerige landverrader !

  Like

 6. Joshua zegt:

  Deze rat is extreem links, wat een verrijking voor de bevolking is hij,zwijn zonder moraal.
  Dit SUJET steunt hamas met 50 miljoen per jaar, hoe geloofwaardig ben je nog VIEZERIK met je klets verhalen en krokodillen tranen, en hij durft nog zijn leugenachtige smoel ook open te trekken.

  Like

 7. Joshua zegt:

  Wat zou ik deze extreem linkse rat graag eens op andere gedachten willen brengen.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Landverrader timmermans, misschien kun je jezelf vast timmeren op een paal, dan doe je je naam nog een beetje eer aan.

  Like

 9. Giny zegt:

  Als ik hem was zou ik een potje gaan janken, daar is hij goed in!

  Like

 10. Elena zegt:

  Voor eigenland en volk opkomen..noemt men tegenwoordig “rechts- extremisme”.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Frannsje, Fransje, altijd maar weer die linkse geheimtaal!
  Zeg het nu eens gewoon eerlijk zoals jij deep down ook wel weet, hoe het is: “Als we nu langzamerhand geen paal en perk gaan stellen aan de asielzoekers-instroom, en in ieder geval niet beter gaan checken wie er in aanmerking komt voor de vluchtelingenstatus en wie niet, dan raakt het volk zó tot het uiterste getergd, dat er massaal té veel ogen opengaan, zodat ze allemaal op Wilders gaan stemmen en wij wel helemáál kunnen inpakken.We móeten nu wel grenzen gaan stellen, ook al doe ik het niet graag. Maar we hebben geen keuze. Want oh oh, als ik nu ook nog eens moet gaan toegeven, dat Wilders de hele tijd al gelijk heeft gehad…….Vreselijk, vreselijk!”
  Maar dat krijg je van je levensdagen niet uit je strot, hè? Laat ook maar: Zonder dat is het ook wel duidelijk.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. Pieter zegt:

  Ik ben meer bang voor de asielophalers en onze Europse leiders dan extreem-rechts. Wat moet je anders als de EU Europa in de uitverkoop zet en je wordt gemanipuleerd door overheden ?

  Like

 13. Cathja zegt:

  En áls we dan een ‘golf van rechts-extremisme’ over ons heen krijgen, dan kunnen de ‘boven ons gestelden’ in Brussel (en alle andere meelopers) alleen maar de hand in eigen boezem steken.
  Eigen schuld,…..enz.
  Als we niet meer mogen opkomen voor ons eigen land en volk, dan moet je niet vreemd opkijken dat er groeperingen ontstaan die het heft in eigen hand gaan nemen. Ze sarren ons net zolang totdat de maat vol is.
  En die is bijna vol. Ze kunnen zich in Brussel maar beter voorbereiden op een golf van tegenstand. Ze zullen te maken krijgen met mensen die pal staan voor de belangen van hun democratie, en zich niet willen laten chanteren door Brussel.

  En als men dat dan ‘extreem rechts’ wil noemen?
  Mij best.

  Like

 14. VarAway zegt:

  ZimmerFranzke is een pientere ordinaire slinkse kaviaar socialist.
  Likken naar boven en neerkijken op het domme klootjesvolk.
  Alles wat niet past in zijn EUSSR dictatuur is extreem rechts.
  Er komt een tijd dat deze hele bende voor een tribunaal staat.
  Verantwoording afleggen en in het gevang, sleutel weg.
  Untermensch, zoals zijn slinkse vriendje Marcel v. Dam zei.
  Bah, wat een volk.

  Like

 15. Leo zegt:

  Wat een hufter !!, hij bedoeld namelijk een golf van VADERLANDS liefde.
  Maaja, hij heeft geen vaderlend meer sinds hij inwoont bij Dagobert Duck en consorten.

  Like

 16. EdJan zegt:

  Als ik die Timmerhond zijn kop op de TV zie begin ik zo hard te schreeuwen en te schelden dat de buren op de muren kloppen. En altijd is dan net de afstandbediening zoek.

  Like

 17. Jean zegt:

  Timmerfrans, vicevoorzitster van de Europese Commissie voelt nattigheid en ziet zijn postje in rook opgaan. ha ha ha ha ha ha. ExtreemRechts zit hem aan zijn vel en hopelijk zal heel Europa kiezen voor ExtreemRechts en wordt die rotzooi in Brussel totaal uitgeschakeld want die troep is bezig met Europa te vernietigen.
  Bye the way, het (smerige) nieuws op de brt, de belgische rioolzender begint met ± 10 min gelul over moslims, ha ha ha ha ha ha, alles wat die smeerlapperij betreft interesseert ons geen flikker zelfs al waren daar 1.000.0000 doden gevallen, voor ons is een zaak van prioritair belang en dat is “alle moslims/islamieten uit ons land kegelen” want wij walgen van die barbaarse smeerlapperij.
  Tijdelijk samen drijven in die mosselketen en constant afvoeren naar de zandbak is de boodschap.

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Orbán is de enige die de €U regels en afspraken zo goed mogelijk naleeft en uitvoert.
  Daar kan Timmerfrans en dat hele verdere €U zooitje een voorbeeld aan nemen.

  Like

 19. Timmermans begint gelijk te blerken met zeer beledigende termen als ‘rechts-extremisme’ terwijl deze mensen alleen maar verschrikkelijk boos zijn over de wijze waarop er met hun belangen door deze nep-socialisten in een nep-parlement wordt omgesprongen !

  Like

 20. Sjaak zegt:

  Hier nog een grond waarom !
  School uithang in Wiesbaden vandaag !

  Like

 21. Wat een rot kop heeft dat mormel, wel goed om neo-nazis in Kiev te bejubelen en arme mensen,die geëmotioneerd de spullen van de ramp MH 17 bij elkaar leggen valselijk te beschuldigen,gewetenloos,genadeloos,net als het communistisch systeem in de jaren 80,waar arme mensen ook geen waarde hadden,extreem links heeft veel meer doden veroorzaakt dan extreem rechts,wat een naam is,wat nergens op slaat,de waarheid heet dus extreem rechts en de leugens en enorme schulden makend,de graaicultuur hoort bij extreem links,de landverrader.

  Like

 22. GT zegt:

  Ik stel een vraag aan Europa (Brussel) heeft dit alles wel met oorlog temaken?
  Is het niet zo dat wij geslachtofferd worden in het belang van ……?
  Stevenen we niet af op een gruwelijke oorlog?

  En tot slot, laten we de schuldigen hieraan eens op een rijtje zetten, ik zou graag eens al die namen hebben inclusief adressen bestand!

  Like

 23. biebie zegt:

  Rechtsextremisme wordt altijd geboren bij falende linkse politiek, geschiedenis lessen leren fransje en niet alleen maar met jezelf bezig zijn.

  Like

 24. 4sjun zegt:

  Net enkel extreem rechts wint dan stemmen. Frans vergeet dat elk alternatief voor de huidige regeringen en elk Eurokritisch geluid scoort nu Brussel zich manifesteert als dictatuur die listaten invasieve quota van geldzoekers en islamiseerders opdringt terwijl het zich als zetbaas van Amerikaanse Liberalen gadraagt en op kosten van de gemeenschap opvallend uitstekend voor zichzelf zorgt.

  Re-vol-te!.

  Like

 25. Johan zegt:

  Wat is die Timmermans toch een vieze intrigant. Ik hoop dat hij t.z.t. zijn berechting als landverrader niet zal kunnen ontlopen. Nederland wordt door hem en zijn kut-partij naar de klote geholpen met deze waanzinnige immigratie. De gewone burger wordt gedwongen tienduizenden nep-azielers en economische gelukzoekers te accepteren. Maar wie daar iets van zegt, wordt door hem als “extreemrechts” afgeserveerd.
  De grenzen van het betamelijke zijn intussen wel bereikt. Dit hoeven we niet meer te pikken van zo een strontvlieg, die op de Brusselse mestvaalt parasiteert a raison van 25.000 euro per maand.

  Like

 26. Jaan zegt:

  Van mij mag het. Verder kan ik beter mijn mond houden, behalve schop ze eruit, allemaal.

  Like

 27. Rein van der Veen zegt:

  Rechts-extremisme is net als racisme een dooddoener om andersdenkenden te brandmerken als minderwaardige mensen. U zult Timmermans nooit en te nimmer horen waarschuwen voor links-extremisten, omdat die net als de Brusselse heersers de nationale identiteiten willen vernietigen.

  Like

 28. Breget zegt:

  En Wilders waarschuuwt al 10 jaren terecht voor linkse islam volgens oude Kroes zit net te verkondigen hoe blij de NL moeten zijn met de hoog opgelijde islamiten die voor welke taal dan ook een tolk nodig hebben ,en dat elke ouder zijn mooie dochters de straat op mogen sturen (BEDOELD ZE DAAR OOK MEE DAT DE VERKRACHTINGEN VAN je 12JARIGE DOCHTER TOT AAN JE 100JARIGE MOEDER als een verrijking moet gaan zien)Als ze de hoog opgelijde bedoeld met wat wij in de regering hebben zitteen heeft ze gelijk ,die stroien niet met onze miljarden naar het buitenland

  Like

 29. Tistochwat zegt:

  Kan Frans misschien even uitleggen wat hij verstaat onder ‘extreemrechts’?
  Hij kan hier toch onmogelijk doelen op de Nederlanders die opkomen voor hun eigen (bejaarde) volk?!
  Maar ik denk dat-ie dat tóch bedoelt; want opkomen voor het eigen volk “eigen volk eerst”, is natuurlijk buitengewoon fascistisch!

  Nou weet ik nog steeds niet hoeveel ‘vluchtelingen’ Frans bij zich in huis heeft genomen.
  En trouwens: hij kan met zijn lekker vette inkomen toch wel ergens een paar huisjes kopen voor minstens 50 ‘vluchtelingen’? Wél MET schoonmaakhulpen hè, anders zit de stront al na drie dagen tegen de wanden.

  Like

 30. Goh de henchmen en rechterhand van Juncker geeft een serieuze waarschuwing in de perfide doorgeefluiken van het ANP & Reuters. Op deze manier probeert hij als een schaakgrootmeester (Kuch) een zet vooruit te denken, dit misselijk stuk vreten. Wat denk je Timmerfrans wat bijna 70 jaar linkse terreur heeft aangericht, de plannen liggen toch al klaar wanneer het onverhoopt deze rechts-extremisme door Europa trekt. De eerste aanzet is al gegeven met sommige Oost-Europese landen wiens christelijke cultuur in gevaar komt met deze opgedrongen, overdreven en duur betaalde gastvrijheid. Fatsoenlijk oplossen noemt deze media jankmuil dat, zodat er in 2016 nog extremere, draconische bezuinigingen worden gevraagd van de bevolking zodat de ouderen en de kwetsbare mensen weer de lul zijn…

  Like

 31. koddebeier zegt:

  Landverraders en volksverlakkers horen onder guillotine met hun kop !
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 32. Tempelier zegt:

  Ach ja Franske , hij is goed in talen en dat was het dan ook wel . Als je het verschil niet kan (wil) zien tussen extreem rechts en realisme, leef je in Utopia .

  Like

 33. Marc zegt:

  “Timmermans vindt dat de landen waar de vluchtelingen aankomen goed moeten zijn toegerust om vluchtelingen te registreren en degenen die niet voor asiel in aanmerking komen terug te sturen naar het land van herkomst.”

  In welke wereld leeft deze man? Dat gaat echt niet gebeuren. Niet alleen liggen aantal van die landen ook administratief volkomen aan diggelen: bij de betreffende landen ontbreekt ten ene male de wil zo te handelen als Timmermans zich voorstelt. De vraag is dan: wat gaat Frans doen?

  Al in de tijd van de Romeinen was de Middellandse Zee een groot meer dat verschillende landen met elkaar verbond. Dat was nog voor de grote deling die de islam veroorzaakte. Wat nu als islamitische landen per se willen dat oude reisverbindingen alsnog in werking worden gesteld?

  Niemand wil het weten, horen of zeggen, maar de enige redding ligt in een Europese invasie van het Noord-Afrikaanse continent.

  Die isis-lui zullen dan even lekker wild om zich heen schoppen. De vraag is wat de Saoedisch zullen doen, met hun defensiebegroting van 67 mrd dollar per jaar! Man, man, wat is dat toch fijn, dat internationale kapitalisten dat de meest wereldvreemde ideologieën bewapend met het meest moderne wapentuig.

  Like

 34. EM zegt:

  Dan maar rechts extremist. Zo wordt je gemaakt in dit veriefde land, met al die buitenlanders en die klote regering.

  Like

 35. Wachteres zegt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4138296/2015/09/08/Timmermans-Europa-ontwricht-Demagogie.dhtml

  Timmermans: Europa ontwricht? Demagogie

  Hij laakt de harde ‘Orbán-methode’ en noemt Merkels wisselwerking met het Duitse volk ‘inspirerend’. Een gesprek met eerste vicevoorzitter Frans Timmermans van de Europese Commissie over hét thema van dit moment: de migratiecrisis.

  Ik heb echt een groot probleem met iedereen die mensen bang probeert te maken door te zeggen: Dit gaat onze samenleving ontwrichten, de Europese cultuur verdwijnt hierdoor. Als je naar de aantallen kijkt, vind ik dat echt kwalijke demagogie om dat soort termen te gebruiken.

  Like

 36. Roeland zegt:

  Vlaanderen de Leeuw! Voor een zelfstandig Christelijk tolerant Nederland en Vlaanderen ! Mijn toekomstvisie. Mijn naam is Roeland 😉

  Like

 37. 4sjun zegt:

  Goed kijken. In ons land missen we soortgelijke media nog.

  Like

 38. Deze domme man weet niet meer waar het over gaat. Door de geschiedenis heen kwam geweld altijd van links en is nooit anders geweest. Wat niet wil zeggen dat rechts geen geweld kan plegen. Deze volslagen en door gedraaide leugenaar van het eerste uur moet zo snel mogelijk voor een tribunaal komen. Verraad aan volk en vaderland. Met pek en veren insmeren en naar Saudi Arabië sturen, die weten wel raad met hem.

  Like

 39. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Timmerfrans, de ophitser en verrader des vaderlands

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s