Grafiek: “Verrijking”. . .

Screenshot_23

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Grafiek: “Verrijking”. . .

 1. Cathja zegt:

  Ik zie slechts twee Europese landen in deze grafiek staan.
  De rest zijn -hoe verbazingwekkend- moslimlanden.

  Wie sprak er ooit over een ‘verrijking voor onze samenleving’?
  Het wordt onze ondergang.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Raar, christenen scoren véél beter dan mohammedanen, daarin weer hoe zwarter hoe slechter…

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Idd. een echte verrijking van de bijstand maar een verarming van de mensen die ervoor gewerkt hebben cq. hoofdzakelijk de nederlanders.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, onbegrijpelijk, zeker als de reserves van de zorgverzekeraars opgelopen zijn tot ruim 8 miljard (!) euro!
   Hoe hebben ze het lef om de premies dan toch weer te verhogen. Het is een schande dat dit gebeurt! In de eerste plaats zou de premie per maand enkele tientjes omlaag moeten, en daarnaast moet het eigen risico van de baan. Laten ze anders eens gaan informeren in de ons omringende landen, waar al deze gekkigheid niet aan de orde is.

   Like

   • Anneke zegt:

    Dat is mij ook een raadsel Cathja, zal wel te maken hebben met het grote aantal vluchtelingen wat hier naartoe komt….mogen wij ook betalen…..

    Like

 4. jowitteroos zegt:

  Juist ja, en die verrijking met de hulp van Eurofielen incluis onze regering, vinden de Dodenherdenking in Nederland te WIT!!!!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Haal ze maar binnen… het “hoogopgeleid”… gepeupel!!!!!!

  Deze grafiek maakt op een dramatische wijze hèlemààl duidelijk wat een enorme som wij pér jaar zouden besparen als we vandaag al dat getriefel het land uit zouden zetten!!!!

  En onze “politici” gaan gewoon door met het roepen over de totale verrijking van onze samenleving!!! Weg met dat politiek-schorem!!!

  Like

  • Ja paul vooral de term hoogopgeleid gaat er zo goed in hé, m.a.w. weg met jullie gepeupel. Net zoals wat de nazi’s geflikt hebben blijkt het gewone autochtone volk als untermenschen geïdentificeerd te worden. In ieder geval wordt van overheidswege er alles aangedaan en méér aandacht aan het moslimschorem gegeven dan een gewone Nederlander.Het hoogopgeleide asieleisers dogma is alleen maar een heel transparante aanzet tot vergoelijking mijns inziens…

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  En dan nog; tegenwoordig is iedereen Nederlander. Dus onder de Nederlanders vindt je veel zandbakse mensen, de definitie van Nederlander ontbreekt.
  En dan nog de ziektewet.
  En dan nog de verborgen werkeloosheid onder haatvolk. Er zijn duizenden allochtonen aan het werk op niet bestaande functies of spelen directeur bij een islamitische stichting.
  Ik moest vandaag in een stadje zijn in Brabant en zag enorme drukte rond 9.00 bij een moskeet. Overal wildparkeerders en de politie, die onze aangiften nog steeds weg gooit, stond het verkeer te regelen.
  Hoelang moeten we nog opdraaien voor al deze aanwinsten?

  Like

 7. Werkelijk ongelooflijk zegt:

  Zo zie je maar, er zijn minder Polen werkloos dan onze eigen Bevolking. En de rest zijn geldvernietigers, hangers en nietsnutters.

  Like

 8. tjonge zegt:

  klopt toch ?
  de allochtonen weten zich goed te verrijken……

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24534425/__Koningsboot_dure_reparatie__.html

  “Het onderhoud van de boot van prinses Beatrix, De Groene Draeck, was de afgelopen vijf jaar duurder dan gepland. Het ging om in totaal 223.000 euro extra. Voor de komende jaren is 95.000 euro per jaar voorzien, tegen 51.000 euro nu.”

  Bootje van de grootste uitkeringstrekker moet door ons worden onderhouden.
  En Pechtold doet net alsof-ie dat zonde van het geld vindt!

  Like

  • Cathja zegt:

   Als je een geschat vermogen hebt van zo’n 50 miljard euro, schaam je je dan wérkelijk niet om het onderhoud van die koninklijke boot op de belastingbetalers af te wentelen? Als je een beetje fatsoen hebt neem je deze kosten voor eigen rekening! W.A. heeft een jacht gekocht van meer dan 8 ton, en zijn moeder is bepaald ook niet armlastig, dus het is voor deze mensen een peulenschil, die 95.000 euro! Betaal het onderhoud dan lekker zelf!

   Maar Rutte houdt het liever zoals het was, anders moet hij uitleggen dat het Nederlandse volk niet langer voor het onderhoud wil opdraaien.
   En da’s verdraaid lastig!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 24 september 2015 om 21:56

    Als WIJ voor een uitkering in aanmerking zouden willen komen, krijgen we te horen dat WIJ -indien van toepassing- eerst ons huis, onze auto of onze fiets maar moeten ‘opeten’.

    Steeds hoor ik om me heen sukkels roepen dat de ‘koninklijke’ familie zelf mag weten wat ze met haar ‘eigen’ geld doet. Ik krijg aan niemand uitgelegd dat het niet meer dan fatsoenlijk van die ‘oranjes’ zou zijn om in hun eigen weelderige levensonderhoud te voorzien, gezien hun enorm grote vermogen.
    Schandelijk om je door de belastingbetaler te laten onderhouden, zodat je van je ‘eigen’ 50.000.000.000,00 allerlei leuke speeltjes en lustoorden kunt aanschaffen!

    Like

   • Pegidafan zegt:

    Beste Cathja , je snapt toch zeker wel waarom zij haar schip moet laten repareren .
    Dit land is haar schip en dit land is een zinkend schip , dus als we het nog willen repareren moeten we wel heel snel zijn. Daar wil ik graag aan mee betalen. Maar dan wel met een nieuwe kapitein aan boord . GEERT WILDERS .

    Like

  • Idefix zegt:

   Je gelooft toch niet echt dat dat het onderhoud aan dat bootje 95000 Euro per jaar kost?
   Als zo’n schip echt zoveel zou kosten ,waren jachthavens in Nederland leeg. Die 95000 is gewoon een van de potjes waaruit de heren ambtenaren hun snoepreisjes en dineetjes bekostigen….

   Like

  • BertG. zegt:

   Het is gewoon ronduit onbeschoft om een “gekregen” cadeau te laten onderhouden door de gevers zelf.
   Helemaal niemand zou dit in ze hoofd halen, ze zien je aankomen trouwens.
   Stel, ik geef jou een fiets en dan blijf ik verantwoordelijk voor alle lekke banden.
   Zo iets kan je toch helemaal niemand flikken, niemand die daar zou intuinen.
   Zij doen het gewoon.
   Dat ze geen enkel fatsoen kennen was al bekend, maar dat mensen hier ook nog mee akkoord gaan is helemaal onbegrijpelijk.

   Like

  • Ik ken dat bootje…51000 nu onderhoud.Komt daar ieder jaar een nieuwe hakkepuf in?
   Volgend jaar 95000 euro. Verklaar dat eens!!.

   Like

 10. Republikein zegt:

  Omdat we allemaal mensen zijn.
  Opdat we allemaal mensen zijn.
  De Rijke spreekt.

  Like

 11. Vederso zegt:

  Stuttgarter Nachrichten: Deze “vluchteling”-crisis zal alleen eindigen als Duitsland zijn genereuze aanbod (1500 euro netto per maand plus kosteloos wonen) aan de armen in de wereld weer terug neemt.

  Like

  • Jaan zegt:

   Huh 1500 euro per maand plus gratis inwoning. Ik werk er momenteel bij na mijn 65-ste, want ik haal geen 1500 euro per maand met mijn AOW.Ik betaal nog wel hypotheek en zonder erbij te werken zou ik elke maand bij moeten leggen. Ik wil voor 1500 euro per maand plus gratis wonen ook wel naar Duitsland.

   Like

   • Anneke zegt:

    Ik ook…..ga ook maar vluchten naar ons buurland…..maar het is natuurlijk te zot voor woorden, wij ouderen worden afgeknepen qua financiën en onze buitenlandse opvreters krijgen alles voor elkaar…..ik krijg hier zo genoeg van…….ik kan amper de eindjes aan elkaar knopen en dit iedere maand weer……….

    Like

 12. BertG. zegt:

  Graag zou ik een volledige lijst zien met alle mensen in de WAO, Wajong en weet ik veel wat regelingen er allemaal bestaan.
  Daarna kunnen we er iets van zeggen hoeveel er nou daadwerkelijk werken voor hun geld.
  Met 1 zo’n tabelletje kan ik niks.

  Like

 13. Antivenin zegt:

  Het is al járen, zo niet decennia, het geval dat de helft van de bijstandsuitkeringen worden uitbetaald aan allochtonen. Ga maar eens kijken bij een bedrijf dat de post verzorgt voor dergelijke zaken.

  Als geboren blanke Nederlander word ik persoonlijk dus gekort op mijn AOW omdat ik 20 jaar in het buitenland heb gewoond. Mijn inwonende werkeloze zoon wordt gekort op zijn uitkering omdat hij bij mij inwoont, en als de regeringsplannen doorgaan wordt ik met een beetje “geluk” in 2018 dan nog eens gekort op mijn AOW omdat ik een inwonende zoon/mantelzorger heb.

  Maar als je uit Afrika komt en nooit een cent hebt bijgedragen, en waarschijnlijk nooit zult bijdragen, dan krijg je het volle pond, plus bed, bad en brood en een Miele. We zijn hier stapelgek, en als we dit op democratische wijze niet kunnen stoppen, dan moet het maar op een andere manier!

  Like

 14. Ricardo zegt:

  Ik vind het nog mee, vallen ik dacht de bijna allemaal op de Polen, Holanders na 99% zouden scoren, Maar ja we hebben toch mensen nodig , vanwege de vergrijzing. Waar zijn de Indieers, die is men duidelijk vergeten, ook dat volk zie je ineens heel veel meer lopen overal. En je ziet duidelijk het verschil tussen iemand uit India, of Suriname, de hele houding manier van praten etc.

  Ik kan me niet herinerren dat er Oorlog is in , India , maar ja er zijn blijkbaar nog niet genoeg UITVRETERS hier!! India was zogenaamd een groeiende Wereldmacht, en toch komen ze allemaal naar Europa ondanks geen Oorlog daar!! Ook niemand die bij de AIVD , immigratie dienst die hun werk uitvoeren, anders waren die , Indiers allang eruit geknikkerd!!!

  Like

 15. Pegidafan zegt:

  Wij gaan helemaal failliet , Hoeveel geld zouden ze al verkwanseld hebben sinds we in die smerige eu ( alles wat ik onbelangrijk vind schrijf ik met een kleine letter en wat ik belangrijk vind met een hoofdletter) zitten . Ik was in Bulgarije ,daar hebben ze allemaal nieuwe snelwegen met borden aan de kant waarop staat betaald door de eu , en zo ging dat in al die landen natuurlijk . Wij waren zo onoemelijk rijk , dat onze heren in het pluus dachten we gaan eens wat geld weggeven en we hoeven er niks voor terug. Onze ex president van de Nederlandse bank Duisenberg verkocht even 600 ton goud toen de goudprijs heel erg laag stond , zeker aan een of ander vriendje . Weer zoveel geld naar de klote en ga zomaar door . En dan nu als klap op de vuurpijl , geven ze alles weg aan onze vreedzame hatsgangers . Ach ja die arme mensen ook he , die hebben helemaal niks meer , al hun huizen kapot en geen eten . Ja verdomme die lui doen niks anders dan oorlog voeren en elkaar afslachten , in de naam van hun god . Maar ik voorspel dat onze pluusklevers niet weten wat voor probleem ze hebben binnen gehaald . Ik hoorde vanmiddag al , ja zelfs op de mainstream , dat in Duitsland , rondom de assielzoekerscentra de crimminaliteit en onrust enorm is toegenomen . De politie had al bij de minister aan de bel getrokken . En ze zijn nog maar net binnen , die kunnen de borst nat maken , en dat gaat hier ook gebeuren let maar op. We zijn hard opweg om zelf een derdewereldland te worden als dit zo doorgaat . Dit gaat zoveel geld kosten met al die hoog opgeleide instromers . Het eerste wat ze zeggen is , dat ze willen studeren , niet werken , nee ben je gek zeg , studeren , dat is wat ze willen , ja ja , studeren hoe ze een uitkering moeten aanvragen . Maar dat hoeft helemaal niet want ze krijgen allemaal een advocaat die dat voor hun doet en hun uitlecht waar ze allemaal recht op hebben . Daarna komt de gezinshereniging , vader ,moeder , vrouw, 5 a 6 kinderen , broers en zussen , en ja hoor die krijgen ook allemaal een uitkering , ja maakt niet uit jho wij hebben geld zat emmers vol , en dat geven we graag weg aan zulke lieve mensen als jullie zijn . Ja sorry hoor maar die pluusklevers zijn echt geestesziek of niet dan , wat zijn dat voor middeleeuwse wetten jo die wij hier hebben .
  Oke het waren prachtige wetten natuurlijk , als je vroeger even geen werk had , ging je even de ww in , heel mooi zo,n vangnet . Die wetten zijn ontworpen met de beste bedoelingen en daar hebben onze ouders en opa’s en oma’s hard voor gestreden ,maar toch niet om al ons geld aan die oorlogsveteranen te geven die ons land willen overnemen en onze cultuur weg willen hebben .
  Die lui staan voor alles wat wij niet willen . die cultuur van die lui , met hun opdringerige geloof , hoe ze tegen vrouwen aankijken , hoe ze over homo ’s denken en ga zomaar door . Onze culturen kunnen NOOIT samen gaan , dat is door de eeuwen bewezen , en toch drukken die landveraders hun plannen door . Word het nou eens geen tijd dat we ons laten horen en zien .
  ZONDAG 11 OKTOBER OM 2.00 UUR OP HET NEUDE IN UTRECHT PEGIDA NEDERLAND .
  WEL KOMEN HE ALLEMAAL.

  Like

  • Jaan zegt:

   Wegen aanleggen in Roemenië vind ik op zich nog niet zo verkeerd. Zonder infrastructuur kan dat land zich nooit redden. Daar vind ik dus nog wel wat voor te zeggen, want dan kan dat land zich iets ontwikkelen..
   Wat veel erger is,, dat als je ergens rondloopt je overal van die moemen ziet en die geven wij te vreten en als dank moeten wij ook moem worden of belasting aan hun afdragen of vermoord worden.

   Like

 16. Thoth zegt:

  Ons heelal bestaat 13,6 miljard jaar. Dus wat religie betreft, dat is 3000 jaar (jodendom) t/m 1400 jaar (moslim). Voor het ogenblik nemen we b.v. de laatste geloof. Ong. 1400 jaar dat allah + mo verschenen zijn. Dat is dus 1400/13600000000 en dat is, 0,0000103 %. En dat, ons sterrenstelsel (4,5 miljard) en het leven op de aarde van de Homo Sapiens, de mens, 200000 jaar bestaat. Als wij daar gaan omrekenen komt het ‘godswonder’ op ca. 1400/200000=0,7%. Maar goed, nu zijn er mensen die hier faliekant in geloven, een ‘god’ of zoiets. Die gasten moet oprotten hier, ze zijn werkelijk gestoord, mentally ill. Maar okay, gelukkig wonen wij in Nederland waarvan 60% deze religieuze wetten niet onderschrijft maar in de wetenschap geloofd. Daarom ben hier nog…. Maar het begint nu wel af te nemen wanneer het zo doorgaat.

  Like

 17. EdJan zegt:

  Staat genoteerd, Pegidafan.

  Like

 18. Gasso zegt:

  Ach…, het goede Nederlandsche Volk kan nog wel verder uitgeknepen worden… zorgpremie gaat omhoog, eigen risico….. de *kuch,kuch* vluchtelingen betalen niks, nada, noppes….. en wij pikken het maar allemaal…..man.man.man.

  Like

 19. Is uw (toekomstige) buurman een moslim terrorist ?

  Een vraag die door de media in het buitenland steeds vaker wordt gepubliceerd en op TV wordt besproken. Gelukkig niet in ons land waar knappe kopen bij het COA, de AIVD en nog een paar gerelateerde padvinder clubs u beschermen voor het onheil uit de boze echte wereld. En anders zorgt een om uw welzijn bezorgd kabinet met in het kielzog de Tweede Slaapkamerleden er wel voor, dat wij inmiddels het meest veilige land ter wereld zijn. Er niet over praten, schrijven of het probleem gewoon niet benoemen, betekent dat het ‘gevaar’ er niet is en beter kun je het toch niet krijgen.

  Nee, wij zijn een nuchter volkje, laten ons niet zo gauw op de kast jagen, zaken als Charlie Hebdo of het gijzelingsdrama in een Parijse supermarkt, de aanval in de ondergrondse van Londen of Madrid, allemaal zaken die ons niet raken. Vluchtelingen worden selectief voor ons land uitgezocht, dus waar maken wij ons eigenlijk druk over. En mocht er toevallig een moslim heethoofd tussen de duizenden asielzoekers zitten die ons land overspoelen, voorlopig alleen al door de EU vastgesteld op 9.261 EXTRA !!!, dan sturen wij die natuurlijk linea recta terug.

  En deurkloppers waar wij zo blij mee moeten zijn, zie hier een zinsnede uit de toespraak van gisteren gegeven door een van onze prominente Nederlandse politieke leiders, Frans Timmermans gisteren in Brussel :

  “Het tragische verlies van mensenlevens op de Middellandse Zee heeft alle Europeanen geschokt. Mensen in Europa verwachten van de lidstaten en de Europese instellingen dat zij iets doen om deze tragedie te stoppen. De Europese Raad heeft duidelijk gesteld dat er Europese oplossingen moeten worden gevonden, op basis van Europese solidariteit en het besef dat we er samen voor verantwoordelijk zijn dat er een doeltreffend migratiebeleid komt. De Commissie stelt daarom vandaag een agenda voor, die gebaseerd is op onze gemeenschappelijke waarden en een antwoord biedt op de bezorgdheid van de burgers over dit onaanvaardbare menselijke leed en de ontoereikende toepassing van de overeengekomen gemeenschappelijke asielregels. Met de voorgestelde maatregelen kunnen wij de migratie in betere banen leiden en zo aan de gerechtvaardigde verwachtingen van de burgers voldoen.” lees verder >>> http://www.geennieuws.com/2015/09/is-uw-toekomstige-buurman-een-moslim-terrorist/

  Like

 20. Vertaald antwoord van voorzitter Juncker doet Europese Commissie blozen

  “De geloofwaardigheid van de Europese Commissie staat op het spel”
  http://static0.demorgen-cdn.be/photo/vertaald-antwoord-van-voorzitter-juncker-doet-europese-commissie-blozen/ZTZlMC9hdC84MDI0NTA3LzY0Mng5OTkvRlQ/642x999_8024507.jpg?v=ppem0Xm

  De Europese Commissie is een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd met het antwoord van voorzitter Jean-Claude Juncker op een schriftelijke vraag over de onafhankelijkheid van Catalonië. De Engelse versie van het antwoord zegt namelijk iets helemaal anders dan de Spaanse versie, die veel strenger is voor Catalonië. Enkel die versie haalde de Spaanse kranten. Lees verder >>>> http://www.demorgen.be/buitenland/vertaald-antwoord-van-voorzitter-juncker-doet-europese-commissie-blozen-a2466710/

  Like

 21. Roeland zegt:

  Door dringende persoonlijke omstandigheden kan ik helaas zelf echt niet op 11 oktober aanwezig zijn. Roep echter iedereen op , die wel bij machte is om op 11 oktober in Utrecht aanwezig te zijn te gaan! In gedachte ben ik er in ieder geval bij. Schrale troost van mijn kant. Helaas niet anders.

  Like

 22. delamontagne zegt:

  Ze komen er aan, zijn al op weg naar ,t Noorden; de ingenieurs, landbouwdeskundigen, doktoren en specialisten.
  Even rennen om de grens te halen………..

  SKYNEWS; rennen voorbij douane post

  Er wil weleens een opstootje zijn………..
  vechten wie ,t eerste door mag.

  Like

 23. alidas1 zegt:

  Tis toch wat
  Cathja.
  Troost jullie maar ze gaan ook dood en kunnen niets mee nemen.
  In de hemel komen ze niet .
  Ze komen in de hel voor het uitbuiten van hun burgers.

  Like

 24. Jean zegt:

  En zeggen dat dit allemaal opgeruimd kan worden op enkele minuten!
  Gewoon door op “de juiste partij” te stemmen, dus voor de PVV
  Dan zal alles Pijlsnel Verbeteren & Vooruit gaan.

  Like

 25. OphEUffen zegt:

  “Verrijking”? Ook zo’n term die vanuit politici en media door onze strot geduwd werden. Deze grafiek laat een geheel ander beeld zien. Een keiharde verarming is het. Dat is de ongemakkelijke waarheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s