‘Islamitische vluchtelingen in verzet tegen christelijke hulpverleners en medebewoners’

Screenshot_12

(Door: Grace van Daelen)

‘Christelijke vluchtelingen in de noodopvang doodsbang’

Er woedt een ‘geestelijke strijd’ in AZC’s en andere vluchtelingenopvanglocaties tussen christenen en moslims. De christenen dreigen in deze ‘strijd’ het onderspit te delven. Dat concludeert het Reformatorisch Dagblad op grond van een getuigenverklaringen van een christelijke hulpverlener en diverse signalen uit onder andere asielzoekerscentra.

Volgens een vrijwillige christelijke hulpverleenster die werkte bij de noodopvang in het Rotterdamse Erasmus Sportcentrum is de ‘geestelijke strijd gigantisch’. Ze meldt dat christelijke asielzoekers ‘doodsbang’ zijn en zelfs ‘hun bijbel niet durven te lezen’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Islamitische vluchtelingen in verzet tegen christelijke hulpverleners en medebewoners’

 1. Thoth zegt:

  Dat is lekker, de hijra (emigratie) te samen met de jihad (oorlog tegen niet-moslims). Fijn hoor.

  Like

 2. Berthe zegt:

  Enoch Powell, Hans Janmaat, Pim Fortuyn en vele huidige politici met ruggengraat, waarschuwden al zo vaak voor de huiveringwekkende gevolgen van dit soort massa-immigratie.
  Och, en laten we het woord ‘vluchteling’ schrappen voor mensen die al door -tig veilige landen zijn gereisd om Nederland te bereiken. Men heeft hier niets te zoeken.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Weer een goed signaal dat we hier absoluut geen mohammedanen moeten importeren.

  Like

 4. Jean zegt:

  Wat ben ik die geïmporteerd rotzooi kotsbeu, wat zou ik die met veel plezier een trap tegen hun klokkenspel willen geven zodat ik de smeerlapperij nooit meer voor ogen zou krijgen.
  Diealla en mohamed steken ze maar in hun ongewassen reet.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Nou, kijk eens aan zeg. Dat lag nou precies in de lijn der verwachtingen. Althans, de gewone man zag dit al lang aan komen. Nu moet de regering met hun linkse gevolg nog wakker worden. En dit is slechts het begin, een voorproefje op wat ons te wachten staat. Eerst even acclimatiseren in de nieuwe woning met doorzonkamer en dan zal het niet lang duren en opsporing verzocht zal twee avonden per week worden uitgezonden. De geloofsbroeders houden hen goed op de hoogte van wat van hen verlangt word.

  Like

 6. Jan zegt:

  Sofort abführen!

  Like

 7. Anna zegt:

  Daar begint het al ……. Deze mensen brengen de problemen uit het land van herkomst gewoon mee….. En dan gaan ze het hier in west Europa verder uitvechten……
  Nu nog zonder wapens maar hoe lang zal dat zijn…..
  Binnenkort hebben ze de weg naar de criminaliteit ook gevonden al was het alleen maar om aan wapens te kunnen komen…..
  Onze overheid is toch soft…… De politie is je vriend…ha ha.

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Waarom hebben ze die niet uitelkaar gehaald en apart gezet Moslims en Christenen.
  Hadden ze meteen geweten wie er het eerst terug kon.
  Eerst de Moslims dan .En als de christenen terug wilde dan na hun.

  Like

 9. Francoise... zegt:

  Het waren eerst ‘de zaterdag-mensen’ die het onderspit moesten delven, nu zijn ‘de zondag-mensen’ aan de beurt. Totdat….de maat vol is!!! ! !!! De christelijke asielzoekers zijn in de minderheid, krijgen veel moeilijker asiel dan de mohammed-gangsters. We worden al tijden geregeerd door anti-christenen en -semieten. De christen- en jodenhaat is nooit weggeweest, maar decennia-lang vrijwel niet waarneembaar geweest. Dankzij de invasie van de anti-christ huurlingen wordt er toch meer duidelijk voor velen. “Jammer, HEEL jammer dat de massa nog steeds onder hypnose is van de misleidende ‘factoren’. Nog veel te mensen hebben het financieel/economisch nog te goed en beseffen maar half, in wat voor ’n ernstige situatie ons continent is gedreven. Gedreven door psychoten, totaal ongeschikt voor hun enorm verantwoordelijke taken”. Zij zijn notabene een voorbeeld voor de samenleving en SLECHT voorbeeld, doet slecht volgen!!! ! !!!

  Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  1985
  De achterlijke Turk slaat zijn dochtertje. Pats, zo tegen het hoofdje van een vierjarig meisje.
  2015
  De domme Arabier slaat zijn dochtertje. Pats, zo tegen het hoofd van een achtjarig meisje.

  Tussen deze beide voorvallen zit dertig jaar en een islamitisch geloof.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en zo ’n véértig jaar geleden gaf rrn moslima -Marokkaanse of zo- in het één of andere vrouwenblad de volgende verklaring daarover:
   Ër wordt hier in Nederland gezegd, dat wij onze kinderen slaan en dat dat verkeerd is.Dat dat kindermishandeling is. Maar kinderen hebben bij ons vanaf hun vierde jaar al hun eigen plaats en hun eigen verplichtingen in de familie. Jullie laten een baby wel een half uur lang huilen voor je hem uit zijn wieg haalt. Nou, dàt vinden WIJ kindermishandeling, een weerloze baby laten huilen.”
   Gemoedelijk:Dus als je een baby maar om elk wissewasje uit bed haalt en hem zo niet eens de kans geeft, om rust te vinden en in te slapen, mag je ze vanaf hun vierde met allerlei plichten opzadelen en om alles verrót slaan. Maar w i j zijn de kindermishandelaars.
   Ach ja, ‘ies koeltoer.’
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • BertG. zegt:

    Misschien bedoelde die mossel vrouw dat als zij een baby uit bed halen, ze deze eerst even flink daar elkaar schudden om dat kind direct op ze verantwoordelijkheden te wijzen en de verplichtingen waaraan dat kind zich moet houden w.b. het storen van je ouders in hun nachtrust.
    En je hebt geen kind meer aan ze dan, er komt nog nauwelijks geluid uit dan.
    Ze zijn niet voor niks allemaal in de war als ze wat ouder worden.
    Flink door elkaar schudden, werkt altijd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s