“Liberaal” Van Baalen: “Sancties Hongarije logisch gevolg van wangedrag”

Screenshot_17

(Door: Servaas van der Laan)

Wanneer een land zich niet gedraagt, zijn sancties het enige middel om een land tot de orde te roepen. Het is dus niet vreemd dat Hongarije nu door Brussel op de vingers wordt getikt.

Dat zegt Hans van Baalen, leider van de VVD in het Europees parlement, tegen elsevier.nl.

Steeds onvriendelijker

‘Het gaat hier om twee dingen. Ten eerste zijn er zorgen over het rechtssysteem. Wat dat betreft wordt Hongarije een steeds onvriendelijker land,’ zegt Van Baalen. ‘Ten tweede is het de houding van Hongarije in de recente vluchtelingencrisis.’

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
Elsevier

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Brussel, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Eurofielen, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op “Liberaal” Van Baalen: “Sancties Hongarije logisch gevolg van wangedrag”

 1. Marc zegt:

  Wangedrag!??? Nee, nou wordt ie fraai: op een plein in Kiev de bevolking oproepen tot oorlog tegen Poetin, dat is nog eens gepast gedrag!

  Opdonderen, Van Balen.

  Oorlogshitser!

  Like

 2. Buffalo Bill zegt:

  Moet hij niet gaan stoken in Oekraïne? Hulde voor Hongarije

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zo, dus volgens van Baalen moeten die “mensen” als mensen behandeld worden….
  Wordt wel een beetje moeilijk, hè, als die “mensen” zich niet als mensen gedragen, maar als béésten, die Allahu’akbarschreeuwend door de linies heendringen en zich er niets van aan te trekken, dat hen te verstaan gegeven is, dat ze niet welkom zijn! Hoe had van Baalen himself dat dan willen oplossen?
  (Ze tóch doorlaten, waarschijnlijk.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Weer zo een boerenlul die meent dat hij zijn ongewassen bek opentrekken moet !

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Beste E.J. Bron,
  Niet teveel van die gore rotkoppen zo vlak achterelkaar op je website a.u.b. anders ga ik zwaar over mijn nek en kots de hele pc onder!!!!!!!!
  Die gore nsb-homo van een timmerfrans staat er ook al op vandaag!!!!.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ik ondersteun dit verzoek van Drs.P. Niet eens zozeer vanwege gevaar voor mijn pc (ik braak gecontroleerd en heb daar teiltjes voor), maar wel wegens mijn steeds oplopende bloeddruk. Een bijkomstige reden is nog, dat mijn echtgenote mijn gevloek niet zo prettig vindt.

   Like

 6. helletocht zegt:

  Deze man, in weelde werkend en levend, dankzij het geld van burgers die het niet met hem eens zijn matigt zich eens te meer een walgelijk elitaire toon aan. Hoe zo is Hongarije een slecht land? Een land dat niet mee werkt aan de Europese waanzin en dat er niet op uit is om het eigen volk en de eigen cultuur af te schaffen is in de ogen van dit Europa een land dat gestraft moet worden. De Euro-elite die ons allen naar de afgrond voert is echter door en door slecht. Ze weten absoluut niet hoe ze uit de vele crisissen moeten komen en baden zich in het eigen vermeende gelijk. Deze elite zal ons naar een oorlog leiden die ons continent in vuur en vlam zal zetten. Hongarije en andere landen die niet coöperatief zijn, zullen inderdaad binnen afzienbare tijd onder vuur of nog erger komen te liggen. De dwazen ween van gekkigheid niet wat ze moeten doen. Kijk hoe Verhofstadt handelt, een persoon die nooit aan de macht komen, of kijk hoe vroegere PVDA prominenten omwille van het geld de eurocraten paaien. Het is tuig van de richel en we moeten er vanaf. Ik wens mij op dit gebied een premier zoals de Hongaarse of de Tsjechische. Beter dan lachebekje, dat is ontluisterend!

  Like

 7. alidas1 zegt:

  Ik wilde dat Rutte zo stevig in zijn schoenen stond als die Hongaarse president
  En van Baalen een grote bek heb je nog steeds hoeveel asielzoekers heb jij in huis genomen
  Jullie zijn allemaal zo begaan maar wel een ver van mijn bed show.

  Like

  • Marlies zegt:

   Het is ten hemel schreiend, echt waar. WAT is er gebeurd; is hij bedreigd of gechanteerd? Zoals dat EU-plebs opereert – zo’n Verhofstadt, zo’n varken van Baalen – en dat WINT ook nog, daar kan geen moed, geen wijsheid, maar ook geen referendum tegenop. Dit is toch pure dictatuur. En dus is er maar één actie die succesvol kan zijn. Alleen…het kan je je leven kosten. Maar wat is beter: sterven voor gerechtigheid en autonomie óf langzaam wegkwijnen en sterven in de overblijfselen van wat eens ons prachtige land was.
   De moslims zeggen altijd, dat het Westen het leven verheerlijkt en zij de dood Misschien is het tijd om dat maar eens om te keren.

   Like

 8. Joop Sigaar zegt:

  Volgescheten palingvel !

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik las een stuk bij PI over Hongarije.
  Unterstützt Ungarn door Schweinegulasch.
  Hij geeft o.a. een overzicht over het “genot”, moorden en slaverij, dat Hongarije mocht beleven onder het ottomaanse rijk.
  het maakt ook weer duidelijk dat de slavernij, door het westen bedreven en absoluut niet goed te parten is, maar een fractie is van wat mosims altijd en nog uitvreten en uitgewroten hebben.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Die vette hansworst moeten ze vandaag nog aan de hoogste boom ophangen arm in arm met zijn trawant in het kwaad Verhofstadt!!!

  Like

 11. Cathja zegt:

  Laat die Van Baalen direct zijn grote mond houden! Ik zie hem nog staan op dat podium in Kiev! Wat een ophitser, samen met Verhofstadt!

  Hij heeft nu niets te zeggen, want Hongarije bepaalt zelf wie het binnen laat en heeft het volste recht om kritiek op Brussel (en op Merkel) te hebben. Schandalig wat daar bekokstoofd wordt!

  Niks sancties. Het valt me op dat er de laatste tijd om de haverklap met strafmaatregelen wordt gedreigd. Is dat geen teken van zwakte, in feite? Waarom dreigen met strafmaatregelen als je je zin niet krijgt? Denk eerst maar eens na over de wijze waarop ons mogelijk miljoenen ‘vluchtelingen’ door de strot worden geduwd, en er nog steeds geen plannen zijn om Frontex eindelijk eens te laten doen wat zij móeten doen: de buitengrenzen van Europa STRENG bewaken!
  Dat was de afspraak als we akkoord zouden gaan met het Verdrag van Schengen.

  De zóveelste leugen die inmiddels door de waarheid is ingehaald.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Orbán is de beste!
  En dat blijft hij!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Die kijkt vast naar de Albanese tv.

  Like

  • Ricardo zegt:

   Beste Republikein, ik zie, dat deze dame uit Albanie, en er zijn ook Albaneze vluchtelingen zijn. Er word altijd gevraagd ,aan politici om Vluchtelingen in huis op te vangen ,en zelfs aan burgers. Bij deze wil ik de dame ,hierboven met alle liefde opvangen in huis.

   Hier mee laat ik , mijn bezorgdheid hart om de vluchtenlingen zien!!
   Liefde voor de mijn Medemens!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Gezien uw eerdere comment op het topic “Vrouwenemancipatie……enz.” bespeur ik een hardnekkig soort seksisme.
    Overigens snap ik evenmin goed, hoe men een nieuwslezeres met dergelijke ‘decolleté ‘s’ op de buis kan laten en belangrijker, waarom zij dit zèlf wil. Tot onder de kin dichtgeknoopt hoeft uiteraard ook niet, maar dít…..
    Je zit zo te kijk als een stuk vlees in de etalage, ik weet het niet……Ik zou de laatste zijn om woedend schande roepend de studio op te gaan bellen, maar het maakt de jongedame in kwestie wel zeer kwetsbaar.
    Zeker nog steeds een doorgeslagen tegen-reactie op de Maoïstische periode van Hoxha, die wel van de preutsheid aan elkaar gehangen zal hebben…..
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, dan doe ik er nog 1 bovenop.
    Republikein zit hier, met ze fantasie, zo de hele avond op te motorboten.
    Vlak voor de ze scherm. En maar in de herhaling dat filmpje afspelen.

    Like

   • Ricardo zegt:

    Theresa Geissler , Ik heb het gelezen, met de man boven de vrouw staan, bedoel in niet letterlijk natuurlijk. Daarmee bedoel ik ,dat de vrouw de man nodig heeft (emotioneel, liefde), tegen de man opkijkt op de goede manier dan. Ik zeg nergens dat een man, een vrouw moet onderdrukken. Als je mijn reacties een beetje kent, dan zie je, dat ik altijd tegen de onderdrukking ben van vrouwen binnen de Islam. Man en vrouw zijn gelijk ,klopt. Echter moet het b.v niet zo zijn, dat een vrouw als ik noem maar , wat Bouwvakker gaat werken.
    En een man in een schoonheidssalon , met nagellak gaat werken.
    En ja in Nederland heb je vaak het gevoel , dat de man vrouw is en vrouw man is. In Zuid Amerika zijn vrouwen gewoon echt vrouwelijk, heel liefdevol.

    En geloof me ook, als er 1 iemand is die vrouwen altijd goed behandelt ben ik het ik wel.
    Zijn niet eens mijn woorden, maar andere zeggen het tegen me.

    En ja over dat fimpje hierboven, ja ik zie liever zulke ”vluchtelingen” dan hele legers aan , terroristen hierkomen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Ricardo,14.20u.: Moest er nog bij komen , dat U ze niet goed zou behandelen…..!
    En ik zie niet in, dat een vrouw per sé tegen een man moet ‘opkijken’ om er een goede relatie mee te hebben; kom op, zeg!
    En waarom zou, in deze tijd, een vrouw geen bouwvakker kunnen worden als ze daar de fysieke capaciteiten wel voor heeft? Toegegeven, de meeste vrouwen hebben die van nature níet, maar dat is een ander verhaal. Essentieel is, dat zulks van geval tot geval bekeken moet worden, en de kans gegeven moet worden als de capaciteiten wèl aanwezig zijn, ongacht de sekse!
    Want als je dàt criterium laat meespelen blijf je het risico lopen, dat het voeg of laatweer wordt opgerekt, ten nadele van “Het zwakke geslacht.”
    Er zijn namelijk mensen, met name mannen, maar ook vrouwen tonen zich zo dubbelhartig- die dat blijven proberen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Republikein zegt:

   Je hebt een lijntje Bert op 25 september 2015 om 13:20
   Dan is je fontanel niet volgroeid of ben je met de helm op geboren.
   Ik wilde een linkje leggen inzake de EEUSR.
   Zoals Joris Voorhoeve zei: dont shoot the pianoplayer.
   Of zei zijn vriend dat, anyway, het heeft hem geen windeieren gelegd.
   Behoed u voor namaakmakelaars en siliconentieten, levensgevaarlijk.

   Like

   • BertG. zegt:

    En ik wilde een lijntje leggen met watersport en motorboten.
    En ik dacht dat jij wel wat kon hebben.
    Je plaats ze wel vaker (plaatjes van dames) om even je aandacht af te leiden.

    Like

 14. Tokyo Joe zegt:

  Pork van baalen heeft een serieus probleem met zijn parameters.

  Like

 15. Pieter zegt:

  Wat een walgelijk stuk vreten die man. Wil zeker hogerop in de EU hierarchie.

  Like

 16. Neilton zegt:

  Spuit 11 van ons nepparlement zegt ook iets.

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Stompzinnige EU-apparatsjik.
  Zoals alle Nederlandse liberalen munt hij, om met Eduard Douwes Dekker te spreken, slechts uit in onuitmuntendheid.
  Deze drogist Poerstamper, dit absolute tegenbeeld van elke waarachtige menselijke grootheid, meende een moment of glory mee te kunnen pikken op het Maidanplein in Kiew. Maar wat daar stond was het klikspaantje van de klas, de slijmjurk van het kantoor en een in alles onbeduidendheid uitstralende onderknuppel, met een krachteloos vuistje in de lucht, zichzelf voor de rest van zijn hele leven en voor het oog van de hele wereld te diskwalificeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s