Regering Obama deporteert christenen die zijn gevlucht voor ISIS, maar geeft moslims voorkeursbehandeling met versnelde asielprocedure

Screenshot_16

(Door: “Xander”)

‘Christelijke partijen in Europa verzaken hun plicht medechristenen in nood te helpen’

Christenen uit het Midden Oosten, die zwaar te lijden hebben onder de moslim vervolgingen, zijn in Europa unerwünscht”.

Het onafhankelijke politieke researchcentrum Gatestone Institute verwijt het Westen christenen, die erin slagen uit Syrië en Libanon te vluchten, te discrimineren. De VS, Groot-Brittannië en andere Europese landen zoals Zweden zouden een duidelijke voorkeur hebben voor het opnemen van moslims. De reden hebben we zoals u weet al vaak genoemd: omdat dit in werkelijkheid helemaal geen vluchtelingencrisis is, maar een islamitische ‘stealth’ invasie, een gecamoufleerde militaire aanval op de autochtone bevolking en cultuur waar de gevestigde orde in Europa willens en wetens aan meewerkt.

Lees verder>>>
(h/t Rob van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Regering Obama deporteert christenen die zijn gevlucht voor ISIS, maar geeft moslims voorkeursbehandeling met versnelde asielprocedure

 1. Jean zegt:

  Mensen, die EU misdaadorganisatie in Brusselallabath MOET gesloten worden en die 55.000 klaplopers MOETEN ontslagen worden zonder pensioenrechten want die misdaadorganisatie heeft ‘tot op heden’ alleen maar ellende gebracht.

  Like

 2. pieter zegt:

  Fijn nieuws stuur maar door naar Arie Slob, Haersma Buma en van der Staay die kunnen er dan vast niets mee.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het Nederlandse volk wil ook helemaal geen overheersing door mohammedanen, dit word ons opgedrongen door een politieke kliek van vuige achterbakse landverraders.
  Die smerige moslim Obama stuurt zelfs christenen terug de mohammedanen hel in en importeert moslims om het Amerikaanse volk te ondermijnen.
  De €U en het Merkelzwijn proberen ook zoveel mogelijk mohammedanen aan ons op te dringen.
  We moeten uit die €U, de landverraders voor een tribunaal en schoon schip maken.

  Like

 4. Jan zegt:

  Obama says US is a large Muslim Country

  Obama Muslims help build America proves his loyalty to Islam with more lies

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar wat ik me dan nog steeds afvraag: Wat zeggen de Amerikánen intussen van dat soort uitspraken?
   Dat ze nog steeds in staat zijn, om in aanzienlijke getale sympathie op te brengen voor hetvfundamentalistische christendom, dat geloof ik graag; zit ook helemaal in ze. Maar voor de islam…….
   Worden er niet hier en daar geluiden opgevangen dat ze het zát zijn? Kan toch bijna niet anders, zou je zeggen….
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. Jean zegt:

  Volgens de linkse media is er een ‘ramp’ gebeurd in Mekka?
  Een ramp? Gerechtigheid zal bedoeld worden want die 717 barbaren kunnen geen aanslagen meer plegen alleen gaan die maagden ( 🙂 ) het zeer druk krijgen…, ha ha ha ha.
  Ondertussen is die nar uit Rome de simpelen van geest wat aan ’t bespelen, zielig om aan te zien, daarom kijk ik nooit naar die nar zijn capriolen.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Na het zien van Mobama over de amerikaanse moslims die zo ongevver de hele V.S. hebben oopgebouwd, “ZEGTHIJ”, begin ik aan mezelf te twijfelen.
  Ben ik nou zo slecht geinformeerd??????????????????????????????????????????????

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Hoe kunnen ze die aanslagen met die vliegtuigen dan verklaren? Ik bedoel wordt die man ook gechanteerd of staat een moslim boven het normale verstand?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s