FOTOSHOPPER Angela Merkel (“Wir schaffen das. . .!”)

Screenshot_51

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER Angela Merkel (“Wir schaffen das. . .!”)

 1. Hendrik M. zegt:

  Duitsland brandt, ze voelt zich gelukkig…

  Like

 2. dgneree zegt:

  verzin een onderschrift of een uitspraak in een tekstballon.

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Wie geeft haar het juiste zetje?

  En zo is maar weer eens duidelijk dat wie eenmaal met communisme besmet is nooit meer vertrouwd kan worden. Oost Duitsers? Die moeten de komende honderd jaar uitgesloten worden van het openbaar bestuur. Alle kieslijsten in Duitsland moeten gezuiverd worden van dit soort zwijnen.

  Like

 4. biebie zegt:

  “Wir schaffen das…”

  Like

 5. Peter R. de Vries perst VARA klein half miljoen euro subsidie af.
  ( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

  AMSTERDAM-NOIR- De drukste en corruptste ‘Tv-Praatprogramma-man’ Peter R. de Vries van Nederland is ontmaskert door Hero Brinkman bij zijn loopjongen Pauw als een ordinaire Zakkenvuller .
  Wat men ook vindt van de zelf verklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R’. het Peter R de Vries Over de Grensis op zich een fysieke Topprestatie voor een man die al tegen de zestig loopt om dagelijks aan te schuiven bij een Bral-programma tegen €1780,- ex btw per keer. Een man die officieel was getrouwd en officieel een bijvrouw en officieus vele gangstersletjes er nog op nahoudt. Een man met twee officiële kinderen en een officieel Bastaardkind. Een man die daarnaast ook nog tijd en kracht heeft om o.a. Kroongetuigen-prostituee Renetta van der Meer en weduwe van vermoorde ‘vrienden’ en Gangstersletjes te neuken. Na de ontmaskering van Hero Brinkman ontvluchten Peter en Pauw VARA studio via de nooduitgang ( bron:Blik op NOSjournaal, Hilarische Video ) als echte VARA mannen.

  Alle tafelgenoten van Peter R. de Vries moeten nu contracten tekenen dat ze Peter geen ‘lastige vragen’ gaan stellen zoals Hero Brinkman deed. ‘Voorzitter Pedo Ed Nijpels’ en AVROTROS ook in de greep van Misdaadgroep Peter R. de Vries.

  Lees verder >>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/09/25/peter-r-de-vries-perst-vara-klein-half-miljoen-euro-subsidie-af/

  Like

 6. Jean zegt:

  Hopelijk schakelen de Duitse burgers heel snel dat wijf uit, tenminste als ze houden van een welvarend Europa en trappen ze samen met ons die EU misdaadorganisatie in een afvalcontainer deksel erop en we spreken er nooit meer over. De misdadigers wordt alles afgenomen en dan weggejaagd richting hun moslimvriendjes.

  Like

 7. Crusader zegt:

  moslims , Kinepolis ontruimd door overrompeling en rellen

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150926_01888739

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s