Gewelddadige confrontaties tussen asielzoekers in Utrecht

Screenshot_27

(Door: Thomas Borst)

In een asielzoekerscentrum in het Utrechtse Overberg zijn donderdagnacht verschillende vechtpartijen tussen groepen asielzoekers uitgebroken. Twee migranten zijn gewond geraakt, twee anderen zijn opgepakt.

De situatie liep volledig uit de hand. Politieagenten uit verschillende regio’s moesten ondersteuning bieden om de asielzoekers uit elkaar te houden. Er moest zelfs een helikopter worden ingezet. Na middernacht kregen twee groepen asielzoekers ruzie met elkaar, dat leidde tot een gewelddadige confrontatie. Lokale agenten wisten de situatie in eerste instantie onder controle te brengen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gewelddadige confrontaties tussen asielzoekers in Utrecht

 1. Pieter zegt:

  Twee man aangehouden maar ongetwijfeld al weer onder een bemoedigend schouderklopje van de politie op vrije voeten gesteld. “Niet meer doen Achmed en Ali”. Waarna ze in een politiebusje werden teruggereden om de asielprocedure af te maken. Nee, onmiddelijk uitgezet werden ze niet helaas.

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Alle vechtersbazen een enkele reis terug. Het is hier niet veilig voor ze.

  Like

 3. Idefix zegt:

  Dit moet nog veel vaker voorkomen….

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Met hun vechtpartijen hebben ze het meubilair vernield, wordt die schade op hun uitkering ingehouden of uit bv. de openbare verkoop van hun smartphones betaald?
  Ben bang dat de belastingen ophoestende burger er voor op moet draaien; net als al die andere kosten.

  Like

 5. Astrid zegt:

  En wat al dat geruzie ons burgers weer extra gaat kosten aan nòg hogere premies en belastingen, die uiteraard weer uit uw en mijn slinkende beurs getoverd gaan worden…..

  Koerden en Turken, soenieten en shiiten en vele andere ruziezoekers zijn hier gekomen om letterlijk over uw hoofden heen hun stammenruzies voort te zetten. Iedereen weet dat, maar de eurofiele politici blijven hun kop in het zand steken en dit zooitje wildemannen als zielige [verwende] kinderen faciliteren. Gratis bokslessen om de burger het leven op straat zuur te maken, gratis leefgeld, gratis vreten en huisvesting en speciale islamitische wijkcentra voor deze schizofrene asielzoekers die in hun eigen parallelwereld lijken te leven. Het zijn parasiterende rupsjes-nooit-genoeg.

  Zij zijn gekomen om zichzelf te verrijken en menen daar ook volledig recht op te hebben. Daartoe zullen ze wel via hun haatmoskee en het VN-theater opgeroepen zijn. Intimideren, schreeuwen en wild met de armen zwaaien is hun levensmotto om dingen gedaan te krijgen, maar vooral zijn het hoogst onaangename, hooghartige, zeer onbewuste en extreem onempathische medemensen om de wereld mee te moeten delen.

  Like

 6. Marc zegt:

  Die reacties van Verhofstadt en In ’t Veldt zijn absoluut niet te pruimen. Ik ontzeg hen bovendien het recht het predikaat liberaal te voeren: elke politiek die zij voorstaan, of politieke actie die zij uitvoeren, doen zij met en voor de staat, in dit geval die van de EU. Dat klopt dus niet: een echte liberaal handelt en denkt zonder en buiten de staat om. Het enige nut of doel van de staat zou moeten zijn het beschermen van de grenzen en de binnenlandse orde.

  De enige liberaal in Europa is dus Orban!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Moet je eens kijken wat dit allemaal weer kost! Politie moet er aan te pas komen, zelfs uit diverse regio’s!
  Pak die raddraaiers bij kop en kont en gooi ze het land uit! Ze hebben hun asielaanvraag verspeeld door geweld tegen elkaar te gebruiken.
  Het lijkt wel alsof ons dagelijks leven alleen nog maar in het teken staat van asielzoekers, asielzoekers, asielzoekers!! Ik kan dat woord onderhand niet meer horen!

  Op den duur is er geen draagvlak meer te vinden onder de bevolking, want dit worden we meer dan zat! Dan komen er rellen tussen de zogenaamde vluchtelingen en de Nederlandse burgers.
  Daar kun je op wachten.

  Like

 8. marcelvl1976 zegt:

  Tja het komt nu wel heel dichtbij. (woon hier nog geen 15 km. vanaf)

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Fijn he, dat die haagse en europese mafketels steeds meer van die gelukzoekers binnen haalt.
  Op naar de ondergang van Europa en de vernietiging van de Autochtone bewoners !!

  Like

 10. Jan zegt:

  Ik ben er voor hen kalasjnikovs te geven zodat zij elkaar kunnen decimeren.

  Like

 11. Giny zegt:

  Laat ze maar lekker tekeer gaan, misschien worden ze hier dan eens wakker!
  Het is een andere cultuur, daar is nu eenmaal niets aan te doen!
  Als je als “VLUCHTELING” onderdak krijgt, zou je dankbaar moeten zijn voor
  alle hulp die je hier aangeboden krijgt!

  Like

 12. Gasso zegt:

  Was geen vechtpartij…, maar een wetenschappelijke discussie over sterrenkunde en kwantummechanica.

  Bij deze hoogopgeleidden kunnen deze discussies wel eens uit de hand lopen.
  // sarcasme//

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s