In Zweden escaleert de situatie – dagelijks 4000 asielzoekers

Screenshot_47

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

De lokale Zweedse bevolking begint te morren: burgers in twee kleine Zweedse steden zijn het beu dat immigranten uit andere landen zich in hun steden vestigen en dreigen nu met wapens. Het was altijd rustig geweest in de beide kleine steden Högfors en Mossgruvan ten noorden van Örebro en ten westen van Stockholm. Nadat de mijnen in de beide steden gesloten werden en de bevolking vertrok, was het behoorlijk rustig en vreedzaam geweest onder de resterende 100 inwoners, die de bevolking van de beide stadjes vormde. Uiteraard was er sprake van sociale problemen, maar die waren behapbaar geweest.

Nu zijn de problemen echter enorm geëscaleerd. Het aantal inwoners is namelijk verdubbeld sinds de 100 inwoners gezelschap hebben gekregen van 150 immigranten, die hoofdzakelijk bestaan uit Roemeense Roma.

De nieuwelingen wonen in vervallen huizen of in caravans en leven van het plukken van bessen, afval van bouwplaatsen verzamelen, dat ze weer verkopen. Dat stoort niet alleen de autochtonen, die steeds meer gefrustreerd raken en die ook dreigen met wapengeweld.

En het wordt nog erger in Zweden: de behandeling van kankerpatiënten is niet meer gegarandeerd, omdat de therapieën te duur zijn. Het geld gaat naar de “vluchtelingen” toe. Het personeel van de Karolinska Universiteitskliniek in Stockholm slaat nu alarm. De behandeling van kankerpatiënten zou zo slecht zijn geworden dat deze zich in een “vrije val” zou bevinden.

De werknemers willen anoniem blijven, maar de krant “Sydsvenska” heeft gesproken met een kankerspecialist. De situatie zou nog nooit zo troosteloos geweest zijn, het vertrouwen in de kankerklinieken zou zijn afgenomen. Dit zou verband houden met bezuinigingsmaatregelen, aldus de vooraanstaande arts tegenover de krant.

Men zou geen mogelijkheden meer hebben om de patiënten op tijd de nodige bestraling te geven, er zou sprake zijn van lange wachttijden en de patiënten zouden het hele land worden doorgestuurd. De behandeling zou of onderbroken of helemaal niet gestart worden. De patiënten zouden naar huis gestuurd worden, hoewel ze niet gezond zijn, omdat er afdelingen zouden sluiten.

De welvaartsstaat brokkelt af, de niet aflatende stroom asielzoekers kost veel geld. Het Zweedse kantoor voor buitenlanders zou meerdere malen om miljarden subsidies hebben verzocht. Dat betekent dat er elders bezuinigd dient te worden. bijvoorbeeld wordt een derde deel van plaatsen in bejaardentehuizen geschrapt. De pensioenen worden verlaagd. Tegelijkertijd worden er belastingverhogingen aangekondigd, omdat er extra 26 miljard Zweedse Kronen nodig zijn.

De toekomst ziet er somber uit voor kankerpatiënten, senioren en belastingbetalers. De toestroom van de vluchtelingen neemt dramatisch toe. Op dit moment zijn het al 4000 dagelijks.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op In Zweden escaleert de situatie – dagelijks 4000 asielzoekers

 1. louis-portugal zegt:

  Terecht natuurlijk dat die zweden ook maar eens klaar moeten staan voor die “arme drommels” die in zeeeeeeer grote getale naar een ” veilige” plek komen.
  Vooral die roma uit Roemenië die al jaren vechten met roemeense burgers en hun eigen soort.

  Like

 2. Qvic zegt:

  De linkse politiek gaat net zo lang door totdat de gehele economie op zijn kont ligt, geld uitgeven van een ander is hun grootste hobby en daar van mooi weer spelen voor andere. Zodra er een kritische vraag wordt gesteld erover, wordt deze weggezet als niet solidair of van die haat bedreigingen. Het duurt niet lang meer dat de autochtonen het recht in eigen hand nemen en dan zijn de rapen gaar. Dat kan werken als een domino effect in de E.U. landen.

  Like

 3. Ricardo zegt:

  Dit nummer zegt eigenlijk ,alles over Zweden. Tja zo kan ik , me dat verhaal herinerren dat een , of andere Moslim een meisje in Uk had Verkracht en uiteindelijk vrijuit ging, omdat het van zijn Geloof mag. Zo ziek is ,West Europa nu tegenwoordig. Dagelijks 4000 asielzoekers, kan ook gerust dagelijks 4000 Nazi’s erbij , Nazisme heeft niets met huidskleur te maken ieder mens kan zich als een, nazi gedragen. En dat gebeurt helaas bij onze ,zogenaamd zielige ”Azielzoekers”.

  Like

 4. Marc zegt:

  Kop in VK: VN: per dag 8.000 vluchtelingen naar Europa. Dat is 3 miljoen en 48.000 in een jaar! 30,5 miljoen in tien jaar!

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Als iemand maar het lef heeft om de eerste schoten te lossen dan gaat het daarna opeens hard. Weg met deze nep-democratie!

  Like

 6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 7. Pingback: In Zweden escaleert de situatie – dagelijks 4000 asielzoekers | E.J. Bron | (B)logboek

 8. Hendrik M. zegt:

  Mag lijden dat het gedoe daar snel escaleert, de linkse bestuurderen aan de lantaarnpalen bungelen en de moslims het land uitgetrapt.

  Like

 9. henkdoordenk zegt:

  Tja ….het gaat toch een keer gebeuren dat een Zweed zijn dubbelloops jachtgeweer op een ander soort wild gaat richten. Niet leuk want dat is nou net waar de heren/dames achter de schermen op zitten wachten. De politici vergeten dat er al lang geen vertrouwen meer is in onze overheid. Dit word alleen maar duidelijker met al de gelukzoekers die blijven komen… mensen beginnen door te krijgen dat als zij het spelletje door hebben waarom academische politici dat niet hebben …. vreemd. Elk normaal denkend mens ziet dat het fout gaat. Politici zullen een keer moeten beseffen dat de bevolking gaat terug slaan….

  henkdoordenk

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Zorg verminderen resp weigeren aan (zieke) ouderen (65+) en kankerpatiënten is de meest effectieve manier om de eigen autochtone bevolking uit te roeien – zeg maar vermoorden – terwijl er geen haan naar kraait. Het gaat heel stiekem en achterbaks onder het mom van bezuinigingen enz. enz Eigenlijk gebeurt in Nederland hetzelfde, want de zorgpremies en het eigen risico gaan gewoon omhoog, de pensioenen worden niet verhoogd dus per saldo gaan de 65+érs er elk jaar keihard op achteruit en kunnen ook hun ziektekosten en medicijnen niet (meer) betalen. Verpleeg- en verzorgingshuizen worden gesloten en de bewoners op straat gezet, terwijl er géén huizen voor deze zieken en zwakkeren beschikbaar zijn…….Volgens onze roverheid willen de mensen langer thuis blijven wonen, maar diezelfde roverheid maakt wel de hele thuiszorg kapot. De eigen bijdragen daarvoor zijn ook al onbetaalbaar geworden en bovendien ben je ook nog eens afhankelijk van de gemeente die bepaalt wat voor zorg jij krijgt………. En wat ook opvalt dat het gewoon in ALLE aangeslotgen EU-landen gebeurt en je kunt dus eigenlijk wel stellen dat het een bewuste en opzettelijke politieke keuzes en OPZET is.

  Like

 11. Pingback: In Zweden escaleert de situatie – dagelijks 4000 asielzoekers |

 12. Sjaak zegt:

  Besteld -Geleverd !
  Meer-meer-meer !

  Like

 13. In Zweden escaleert de situatie – dagelijks 4000 asielzoekers, tja in Nederland escaleert de situatie dus duidelijk niet met 4200 asieleisers of schijnvluchtelingen die per week hier een beroep doen op onze uiterst royale sociale uitkeringen en dito een volledig ingericht huis met een snelle laptop en internetverbinding.

  Men kijkt veel te veel naar Zweden, waar blijkbaar een andere en meer toegefelijke sociaal democratische cultuur heerst dan in Nederland. Weet donders goed dat Zweden een referentiekader vormt voor de andere rijke EU staten. Maar mijns inziens mag men hierdoor de teugels niet laten vieren, men moet uiterst waakzaam blijven en de nationale politiek duidelijk maken dat het zoals in Zweden hier niet zo ver mag komen.

  Ach misschien moet mijn overtuiging óók maar naar beneden afgesteld worden, want begin nu langzamerhand het idee te vormen dat het allemaal lood om oud ijzer is geworden. De politiek correcte elite heeft zich totaal geconformeerd aan de dwingende afspraken omtrent het EU asiel en immigratiebeleid wat hier in Nederland naar de letter en geest wordt uitgevoerd.

  Like

 14. Hugo zegt:

  Met dank aan de landverraders…

  Like

 15. Pieter zegt:

  Meer meer asielzoekers naar Zweden wat mij betreft. Hoe eerder de boel daar uiteenspat hoe liever het me is.
  Laten we het maar beschouwen als onze proeftuin van de totale mislukking en zien wat er gebeurd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s