Migrantencrisis wordt multicultureel drama

Screenshot_37

(Door: “Bart”)

Vijftien jaar geleden schreef Paul Scheffer in NRC Handelsblad dat de integratie van voornamelijk Turken en Marokkanen in de jaren 1960/70 was mislukt. Dertig jaar na dato bleek dat de migranten slecht scoorden op het gebied van onderwijs en werk. Hij sprak over het ontstaan van een nieuwe onderklasse in de grote steden die niet voldoende taalvaardig was, nauwelijks onderwijskansen scheen te pakken en slecht aansloot op de arbeidsmarkt.

Nu blijkt dat men niets heeft geleerd van het betoog van Scheffer. Honderdduizenden migranten uit dezelfde regio’s (Afrika en het Midden-Oosten) komen dit jaar naar Europa, waarin zij in perspectiefloos leven terecht komen. Hieronder leggen we uit waarom.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Migrantencrisis wordt multicultureel drama

 1. Ik heb het dan nog niet over het feit wat die multikul ons per saldo de afgelopen 30 jaar heeft gekost. Er is daarover o.m. een boek verschenen van Drs.P. Lakeman met de titel ‘Binnen zonder Kloppen’ die op 7 miljard per jaar uit kwam. Ook Wilders heeft zich in die orde van grootte uitgelaten. Ik meen dat ook het prestigieuze Elseviers Weekblad dergelijke berekeningen heeft ontwikkeld. Al met al is dit een van de redenen dat we nu met een staatsschuld zitten van 466 miljard euro

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Duidelijke herhaling van vroeger gemaakte vauten, de Haagse landverraders hebben niets geleerd.
  Haagse lieden die urenlang debatteren over grote grazers (die nooit in Nederlandse natuur voorkwamen) en in het afgesloten Oostvaarder plassen ‘natuur gebied’ in de winter verhongeren.
  Niet afschieten als ze goed in het vlees zitten en nog wat opbrengen, nee, pas een genadeschot geven nadat de dieren na maanden gehongerd en geleden te hebben graatmager, 10 minuten voor de hongerdood een ‘genadeschot’ geven; de imbecielen.
  Deze incompetente landverraders vinden nu dat we ongelimiteerd eeuwig steuntrekkende dieven, moordenaars en verkrachters inclusief hun nakomende families moeten importeren…

  Like

 3. ron zegt:

  Mijn god,is er nog nooit iemand op het idee gekomen dat dit geen fouten zijn
  maar kwade opzet,de rijke en machtige elite (illuminatie en de bilderberg groep)
  Zijn hier al decenia mee bezig.
  Ze willen een N.W.O. 6.5 miljard mensen moeten uitgeroeid worden en 500 miljoen
  mensen moeten als slaaf dienen voor de rijke machtige satanische elite.

  Like

  • edjan zegt:

   Zou goed kunnen, maar hoe functioneert die NWO dan economisch? Er is nauwelijks nog een afzetmarkt want die slaven zijn dermate arm, die kunnen alleen wat (vr)eten kopen. Dan is er toch geen productie meer?

   Like

  • Willie zegt:

   @Ron , dat probeer ik hier al tijden diets te maken maar lukt blijkbaar niet, ze blijven maar lullen over domme en-of gekke politiekers

   Like

 4. bigljohn zegt:

  In mijn stad (Tilburg) staat het voormalige verzorgingstehuis Sint Josefzorg. Het Rijk liet de subsidie langzaam opdrogen met als resultaat dat de oudjes door het personeel verwaarloosd werden. Het werd een onhoudbare situatie, en het tehuis werd opgeheven. Enkele dagen geleden las ik in de krant dat het COA in het voormalige tehuis (Sint Josefzorg) een noodopvang had gerealiseerd voor 400 asielzoekers. De Gemeente had in het geniep een contract voor 3 jaar met het COA gesloten. Nu investeert het Rijk vele miljoenen om het tehuis om te bouwen naar een noodopvang voor asielzoekers. De voormalige oudjes moesten dus pas op de plaats maken voor de – asielzoekers -. De buurt wist van niets, en moest dit akelige nieuws via de krant vernemen.
  Bovendien liet het COA eerder weten dat er geen asielopvang in Tilburg zou komen. Nu gaan er al geruchten dat er in de loop van de tijd, net als in Gilze Rijen, er een enorm groot AZC in Tilburg gaat komen. Ik heb enkele dagen geleden over deze wantoestanden een ingezonden brief naar de krant gestuurd, maar tot op heden is hij niet geplaatst. Wel twee ingezonden brieven van mensen die die asielzoekers een warm hart toedragen. En alleen maar positieve verhalen over die – vluchtelingen – in de krant. Terwijl de buurt (Fatima) kookt van woede, en door de politiek niet serieus genomen word, ziet men geen enkele ingezonden brief van die mensen in de krant, evenmin dus van mij. Een ware nachtmerrie. Van een gedroomde nachtmerrie word men nog wakker, maar van deze nachtmerrie…..

  Like

 5. Avidia zegt:

  En zo is het Ron, en wij doen niets, wij laten alles over ons heen komen. Ik niet!!!!! Ik werk en verdien mijn geld, en al die nieuwkomers teren op mijn geld, ik pik dat niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik ben woest

  Like

 6. Jan zegt:

  Nederlanders gooien ruiten in van moskee want er zijn geen getuigen

  Bij een moskee in Leiden zijn ruiten vernield, meldt de politie. Het is de moskee aan de Ter Haarkade, waar al tijdens de bouw veel om te doen was. Het gebouw is sinds een aantal maanden in gebruik.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4150087/2015/09/25/Vernielingen-aan-veelbesproken-moskee-Leiden.dhtml

  En klootoog staat al weer klaar:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s