“Migratiedeskundige”: Bewoners AZC boos door hetze Wilders

Screenshot_30

“Migratiedeskundige”  professor Leo Lucassen

(Door: Joost Niemöller)

Het tempo waarmee de illegale immigranten onze ‘grenzen’ overschrijden is niet meer te behappen. Niemand weet waar het einde is. Van zelfs maar de illusie van een immigratiebeleid is al geen sprake meer.

De gevolgen worden beetje bij beetje zichtbaar. Vannacht bijvoorbeeld een massale vechtpartij in AZC Overberg, Utrecht. De media blijven duister over de achtergronden van deze vechtpartij. ‘Twee groepen’ stonden tegenover elkaar. Maar welke ‘twee groepen’ waren dat? We hoeven het kennelijk niet te weten. De vechtpartij is nu uitgewoed. Maar hoe moet het nu verder met die ‘twee groepen’ in Overberg? Ook daar mogen we naar raden.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Academici, achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Migratiedeskundige”: Bewoners AZC boos door hetze Wilders

 1. BertG. zegt:

  Ik lees dit als een oproep om Geert iets aan te doen, dan zou er geen woede meer zijn.
  Een zeer gevaarlijk mannetje dit.

  En worden die sjaaltjes uitgedeeld bij je diploma uitreiking? Ze hebben er allemaal zo 1.
  Of is dit om te laten zien dat je iets bent of zo. Het is wel toevallig.

  Like

  • Giny zegt:

   Geloof niet dat het helpt Bert, als zo’n figuur het in zijn kop heeft
   om dat rond te strooien, kun je lu…. als brugman!
   Waait vanzelf wel over!

   Like

   • BertG. zegt:

    Met Fortuyn hebben ze ook niet openlijk om een aanslag gevraagd.
    Het is de manier hoe er naar toe te werken waardoor er altijd wel iemand is die denkt dat zo iets helemaal geen verkeerd idee is als iemand beweert dat Wilders de aanstichter is van ruzies in AZC’s.
    Hij insinueert dit wel hiermee.
    Toen zeiden ze ook, als dat gebeurt dan barst de bom los in Nederland.
    En? Is dat ook gebeurt dan? De moordenaar loopt alweer vrolijk rond.

    Like

 2. hendrikush zegt:

  De import van slaven van allah is niet te verenigen met de afschaffing van de slavernij.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als het de schuld is van Geert Wilders, dan betekent dit dat al die vluchtelingen Nederlands verstaan en exact weten wat Geert over de tsunami van vluchtelingen heeft gezegd.

  Maar ik weet voor 100% zeker dat geen enkele vluchteling Nederlands verstaat (de meesten slagen in geen jaren voor de inburgeringscursus en de taal leren schijnt ook heel lastig te zijn), dus deze zogenaamde “migratiedeskundige”, deze zogenaamde professor, zuigt dit snel even uit zijn duim, omdat hij weet dat Wilders nogal wat tegenstand ondervindt vanwege zijn klare taal, en dat komt hem nu net goed van pas.
  ‘Meneer de professor’, ga eens iets nuttigs doen voor de maatschappij, in plaats van deze lulkoek te verspreiden! Hou je ‘kennis’ maar mooi voor jezelf.
  Niemand zit op jou te wachten.

  Like

  • Kenmerk van arrogant gedrag, zelfkennis heeft dit gedrocht niet,dus kan je zelf ook niets doen,maar doet altijd een ander dat, op de universiteit leer je geen zelfkennis en als het naar je bol stijgt,jezelf zo geweldig vind,dan word je toch arrogant ? Maar hoe meer je weet,hoe meer je beseft niets te weten en het is nog een alfa ook ,ook onder professoren,zit veel zinloze figuren, die hun zakkenvullen met kletsverhalen,die slaapverwekkend zijn en bij dit soort hoort Lucassen.

   Like

 4. Erik Bink zegt:

  Dat smoelwerk deed mij meteen herinneren aan “Dokter Clavan – Oosteuropa deskundige” van tientallen jaren geleden. Ook zo’n licht, dat geen enkel inzicht verschafte.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  De deskundigheid van een pinda.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Gho, we hebben er weer een “deskundige” bij en wat zegt de imbeciel “het is de schuld van Wilders”, je zou dat soort gekken toch gelijk de islamitische zandbak intrappen !! ( zonder water, uiteraard !)
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Pieter zegt:

  Lucassen lijkt me eerder een onderbuik-specialist. Van zijn eigen onderbuik wel te verstaan.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Pedante kwast, dat ventje op de foto.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Who the fuck is “professor” Leo Lucassen nu weer??
  Nooit van gehoord en dat is maar goed ook, man heeft geen enkele toegevoegde waarde voor dit land behalve meewerken aan de untergang.
  Zal wel een soepsidieslurper zijn, betaald door de nsb-bende in den haag om de bevolking te manipuleren en te verneuken!! Opzouten met die idioot.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Om maar eens een klein stukje uit dat (klets) artikel in het AD te lichten, waarnaar Joost ook nog linkt en dat de ‘angsten’ tracht te ‘ontzenuwen’:
  Volgens een consultante is het belangrijk, de asielzoekers ‘goede voorlichting’ te geven over de Nederlandse zeden -wat ze volgens haar zelf ook graag willen- en er aldus bijvoorbeeld op te wijzen, dat het dragen van een kort rokje niet hoeft te betekenen, dat iemand in de prostitutie zit.
  Dat ís al gezwets in de ruimte en wel hierom:
  Zelfs al zít ze in de prostitutie, dat is dan nóg geen reden om haar ongevraagd op straat lastig te vallen: Prostituées zijn als het ware ondernemers, die hun seksuele diensten aanbieden/leveren na het bereiken van overeenstemming tussen hèn en de klant -èn dan meestal nog ná vooruitbetaling. Is die overeenstemming/vooruitbetaling niet tot stand gekomen, dan hebben mannen zonder haar toestemming net zo goed van haar af te blijven als van welke Westerse vrouw ook. Dat geldt namelijk voor àlle Westerse vrouwen, aangezien die namelijk ZELFBESCHIKKINGSRECHT hebben, iets waar die islamitische macho’s eens wat vaker en nadrukkelijker op gewezen zou moeten worden, dan op allerlei uiterlijke flutdingen.
  Maar ik vrees, dat dàt bij die stomme gutmenschen niet eens ópkomt.

  Like

 11. Joshua zegt:

  Deze Imbeciel is gestuurd door de imbecielen in den haag, zeker een vriendje van pechdrol en samson.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Bij sommige mensen vraag je jezelf toch af , waar ze een titel als “professor” hebben behaald ? Toch …???

  Like

 13. Elena zegt:

  tsjonge tsjonge…professor migratie deskundige? Welke Universiteit kan je dat vak leren?
  Wat een malloot die man…heeft zeker al jaren onder een steen geleefd?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Als die professor (Leo Lucassen) in de weetnikskunde zich professor migratie deskundige noemt, ben ik ook een professor, deskundige in het laten oprotten van Moslims. Trouwens die foto van die nep professor, is dit nu een man, een vrouw, een hermafrodiet of een homo ??? Zijn of haar kop komen wat raar bij mij over ! Ook dat vrouwensjaaltje om de nek.

   Like

 14. win zegt:

  hi ej is dit iets voor je? ter lering voor “deskundige” leo lucassen.

  http://www.liveleak.com/view?i=838_1442060609

  all cultures are equal. you facist!…racist!

  “you are dressed like a whore!” paf!

  Like

 15. Anna zegt:

  Wie heeft deze asiel bewoners over Geert Wilders verteld………
  Dit is beschamend; de zogenaamde ” weerloze asiel zoeker” voor eigen……… anti Wilders karretje spannen……deze manesn spreken geen Nederlands en nu zouden ze de politiek situatie hier al kunne doorzien………….
  Nou nou zitten er dan toch intellectuelen tussen deze lieden……Die moeten dan maar de politiek ingaan……

  Like

 16. fransdewit zegt:

  Lekker makkelijk he? Geert Wilders de schuld geven, vuile klootviool, op het nieuws vertellen ze net dat het om een potje voetbal ging.

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  Lijkt me overigens een goed idee om bij aanmelding direct christenen en moslims te scheiden en christenen in een apart christen azc en mohammedanen in een islam azc onder te brengen; voorkomt een hoop onderling gesodemieter.
  Ow ja, de moslim die niet door een christen geholpen wil worden gewoon niet meer helpen.
  Alzo zelf schoonhouden der ruimtes, willen ze niet, dan per direct uitzetten.
  Vervuiling heeft direct met te halen klimaat normen te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s