NIEUWKOMERS EN EUROPA: EEN WERELD VAN VERSCHIL

Screenshot_26

(Door: “trias politicia”)

Meer vluchtelingen en asielzoekers dan ooit staan voor de poorten van Europa. Er zijn lovende woorden, maar er klinkt ook steeds meer kritiek op de EU-aanpak van dit probleem dat de landen onderling verdeelt. Immigranten willen wonen, werken en integratie, maar hoe makkelijk is dat in een wereld die zo radicaal verschilt van de hunne?

Dat de groeiende migrantenstroom naar Europa een probleem is dat zich niet langer ver van ons bed afspeelt, is doorgedrongen tot de Europese beleidsmakers en onze nationale politici. In de maand augustus kreeg ons land 5.358 asielaanvragen te verwerken volgens de IND (Immigratie & Naturalisatie Dienst), bijna 80 procent meer dan in juli (2.992). De verwachting is dat Nederland dit jaar ongeveer 60.000 asielaanvragen te verwerken krijgt, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar (30.020 asielaanvragen). In buurland Duitsland worden meer dan een miljoen nieuwkomers verwacht. Alleen al afgelopen maand registreerde het land meer dan 100.000 asielzoekers en op de wachtlijst staan nog enkele honderdduizenden vluchtelingen. Eergisteren besloot de regering om het treinverkeer naar buurlanden Oostenrijk en Hongarije tot ten minste 4 oktober op te schorten, aldus AFP:

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op NIEUWKOMERS EN EUROPA: EEN WERELD VAN VERSCHIL

 1. Jean zegt:

  Die rotzooi moet eruit en liefst nog vandaag want het lontje t.o. die barbaren wordt zeeeeeeer kort. Beginnen met die vuiligheid van islambarbaren want dat is de verderfelijkste rotzooi op deze aardbol. Gewoon oppakken en afvoeren en er zeker NOOIT een eurocent aan spenderen.
  Als de barbaren geen geld en zeker geen woningen krijgen druipen ze snel vanzelf af, wat de politieke lafaards ook mogen uitvogelen voor ons blijft ons standpunt staan nl. NOOIT MOSLIMS/ISLAMIETEN IN ONZE SAMENLEVING.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zeer ernstig geval van ‘Gutmenschlichkeit’!!!
  Kijk eens hoe vaak dit bericht is ‘gedeeld’?!!!
  Net als je denkt dat er meer verzet komt tegen asielparasieten, groeien de welkomstbetuigingen ook meer:

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Een goed stuk van Trias.
  Ik ben even wat reacties gaan lezen bij hem.
  Er zit nogal wat rood-idelisme onder zijn lezers.

  Like

 4. Hoe Merkel het Ostraum wil islamiseren

  Het is steeds meer Merkel die aan de touwtjes van het fascistoïde EU-gedrocht trekt.
  ISIS had beloofd 500.000 “vluchtelingen” over te zetten en er jihadi’s tussen te verstoppen. Schreef ik drie weken geleden.
  Het tweede deel van die titel luidde: “Terwijl IS woord houdt slaapt de EU”
  Dat gedeelte van de titel had ik fout, zie ik nu in. Het had moeten zijn: “en ondertussen spant de EU samen met ISIS om dat aantal te verdubbelen”
  Merkel heeft gezegd dat alle Syriërs welkom waren. Dan kunnen we er dus 20 miljoen verwachten. Orban kwam zelfs met een nog hogere schatting en dat is waarschijnlijk ook wel realistisch nu elke mohammedaan in ene Syriër blijkt te zijn omdat de paspoorten voor het oprapen liggen. En omdat diploma’s daar in allah’s abattoir net zo goedkoop zijn als paspoorten, zijn ze ook allemaal hoogopgeleid. Afgelopen zondag zag ik in het programma van Harry Mens ‘Business Class’ een VVD-er blèren dat we ze goed konden gebruiken. Dat we hier 650.000 werklozen hebben en maar 131.000 vacatures interesseert zo’n ondernemer niet die alleen maar aan lagere lonen kan denken. Ik had ook wel een jammerende PvdA tuthola van de asielindustrie op kunnen voeren die het uitkrijst dat ze allemaal zielig zijn en dat we ze daarom allemaal binnen moeten laten, maar mensen -ook lezers hier- trappen nog te vaak in het verhaaltje dat de VVD de immigratie zou willen verminderen. Dat is niet zo. Of bent u de asielondernemers Teeven en Van der Most al vergeten?

  door en door corrupte asielondernemers van de immigratie- en shariapartij VVD
  Eerst schafte de EU de binnengrenzen af, Schengen, en vervolgens weigerde de EU om de buitengrenzen te bewaken en toen begon de EU ook nog een veerdienst voor mohammeds koppensnellers met het excuus dat er anders mensen zouden verdrinken in dat binnenzee-tje tussen Europa en Afrika. Dat dat een aanzuigende werking heeft weigeren ze stijfkoppig te erkennen, terwijl iedereen kan zien dat de aanpak van Australië wel werkt. Daar verzuipt helemaal niemand meer.
  Dat Merkel niet voorzag wat haar onverantwoorde uitspraken teweeg zouden brengen, zou een politieke doodzonde moeten zijn – Duitsland duwt Europa zo voor de vierde keer in 150 jaar in een grote oorlog- maar Merkel veegt haar dikke Duitse Arsloch af met de gevolgen.

  Bron
  http://www.vrijechroniqueurs.nl/hoe-merkel-het-ostraum-wil-islamiseren/

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik vind het een zeer zorgelijke ontwikkeling, en niemand schijnt aanstalten te maken om de stroom in te dammen. Sterker nog, het UNHCR laat weten dat er volgend jaar nog méér vluchtelingen onze kant op komen!
  Alle mogelijke plannen om vluchtelingen tegen te houden werken niet.
  Ik vraag me regelmatig af wat dan wél werkt. Dit kan zo niet doorgaan. Wat voor land laten wij achter voor onze kinderen en kleinkinderen? En zijn zij niet de erfgenamen van Nederland, in plaats van de nieuwkomers zonder wortels?

  Like

 6. Pieter zegt:

  Vandaag gaan weer 8000 asielophalers Europa in. Per dag 8000. Stel je eens voor, dat is per week ca 60.000.

  Like

 7. Jan zegt:

  Als je de hersenen van al dat volk op de foto in een vingerhoed stopt hou je nog aanzienlijk ruimte over.

  Like

 8. biebie zegt:

  Of zal er met een gutmensch gedachte een scrumpy cat voordeeltje gehaalt willen worden.
  Dat kind weet niet wat het allemaal inhoud haar ouders zijn de regisseur.

  Like

 9. Jan zegt:

  Parasieten in Griebo ontevreden, weigeren nog langer te eten (hiep hoi, doorzetten, tot het bittere einde), blijven op hun reet zitten op straat (wil ik wel eens zien als het gaat regenen) om zo woningen af te dwingen. De gymzaal is een gevangenis, aldus de parasieten en woordvoerder Haji (direct tegen de muur)


  http://www.mz-web.de/wittenberg-graefenhainichen/mehrzweckhalle-in-griebo-fluechtlinge-streiken-fuer-unterbringung-in-wohnungen,20641128,31892074.html#plx1426993471

  Like

 10. EdJan zegt:

  HET IS BEGONNEN

  Net op het 6 uur journaal de eerste propagandaspot gezien over eenzame ouderen. Er zullen er de komende tijd wel meer volgen. Zie je wel, “wij” van de dictatuur maken ons wel degelijk zorgen om onze ouderen! En misschien weten wij ook wel een oplossing. We zetten de ouderen bij elkaar in speciale dorpen met op maat gesneden zorg en voorzieningen (bedoeld wordt: prefabwoningen op het platteland met een winkeltje). En de woningen die dan vrijkomen? Och! Daar hadden wij toch potjandikkeme helemaal niet aan gedacht! Potverdulleme, die kunnen we mooi aan asielzoekers toekennen.

  Like

  • EdJan zegt:

   500.000 eenzame oude mannetjes. Mensonwaardig! Die moeten we helpen. 600.000 werkelozen die ook maar vereenzamen en geen werkervaring op kunnen doen. Ook helpen. 1.100.000 vluchtelingen geplaatst.

   Like

 11. Jan zegt:

  ISIS wordt niet in de bloemetjes gezet

  Weßling – Das für Samstag geplante Willkommensfest für die Asylbewerber in Weßling fällt aus. Der Grund sind zu aufwändige Sicherheitsvorkehrungen.

  Um eine Nähe zwischen Bevölkerung und den Asylbewerbern zu schaffen, plante die Nachbarschaftshilfe (NBH) Weßling für kommenden Samstag wie berichtet ein Willkommensfest. Das ist abgesagt – weil die Sicherheit nicht gewährleistet werden kann.

  http://www.merkur.de/lokales/starnberg/landkreis/asyl-wessling-willkommensfest-faellt-5561433.html?cmp=defrss

  Like

 12. Jan zegt:

  Like

 13. Jan zegt:

  Like

 14. Jan zegt:

  Staat betaalt links schorem om tegengas te geven bij demonstraties van asielshoppers

  Thüringen bezahlt Demonstranten aus Staatskasse

  Unglaublich und doch wahr: Das Land Thüringen finanzierte Demonstranten aus der Staatskasse, um bei missliebigen Demos gegen zuhalten.

  Nicht jeder “linke” Demonstrant geht auf die Straße, weil er möglicherweise für oder gegen eine Gesinnung demonstrieren will. Manche sind auch gesponsert – erhalten für ihren Auftritt Bares – in diesem Fall aus der Landeskasse Thüringens.

  Die “Zuschüsse” stammen aus dem “Landesprogramm für Demokratie, Toleranz und Weltoffenheit” für Fahrten zu Gegendemonstrationen bei rechtsextremistischen Aufmärschen.

  Wie aus einer AfD-Anfrage, hervorgeht wendete das Land bisher 41263,17 Euro auf, um gegen missliebige Demos vorzugehen. Das Geld ging an bestimmte Gruppierungen, von denen man sicher sein konnte, dass sie die politisch vorgegebene Meinung in Szene setzen.

  http://www.mmnews.de/index.php/politik/54278-thuringen-bezahl-demos

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s