Raadszaal vol bezorgde burgers bij azc-debat

Screenshot_25

De raadszaal in Oudenbosch zat zelden zo vol als donderdagavond. Enkele honderden burgers zijn naar het gemeentehuis gekomen voor een ingelaste vergadering over de vraag of in de gemeente Halderberge een asielzoekerscentrum mag komen.

‘We zijn bang voor wat er op ons af gaat komen’, vat een van de burgers die voorafgaand aan de vergadering zijn mening mag geven het sentiment samen.

In de zaal en vanuit de hal, waar ook mensen staan te luisteren, klinkt herhaaldelijk applaus. Bijvoorbeeld na de slogan ‘Wij zeggen nee tegen het azc’. De tegenstanders, die deze avond veruit in de meerderheid zijn, hebben vooral zorgen over de leefbaarheid en de veiligheid.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Raadszaal vol bezorgde burgers bij azc-debat

 1. Wachteres zegt:

  http://regio.tpo.nl/2015/09/24/politie-moet-ingrijpen-bij-raadsvergadering-over-azc-in-purmerend/

  Politie moet ingrijpen bij raadsvergadering over AZC in Purmerend
  Inwoners maakten vergadering onmogelijk door ‘GEEN AZC!’ te schreeuwen

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://regio.tpo.nl/2015/09/24/meppel-krijgt-azc-voor-500-asielzoekers/

  Meppel krijgt AZC voor 500 asielzoekers Moet drie tot vijf jaar functioneren

  In de gemeente Meppel komt een asielzoekerscentrum voor zo’n vijfhonderd vluchtelingen. Dat maakte wethouder Gert Stam bekend, meldt RTV Drenthe. Het azc moet drie tot vijf jaar functioneren.

  Like

 3. Jean zegt:

  Pechdrol, Samson & co kunnen met een vingerknip een “neen” omzetten in een “ja” als ze daar aan verdienen. Democratie is al heel lang “verleden tijd” met dat moffenwijf net over de grens, luiter naar haar woorden ‘iech will….’.
  Wat wij willen interesseert dat zootje ongeregeld geen flikker dus hoogtijd om die vuiligheid een geweten te schoppen.

  Like

 4. ildiko zegt:

  Net hoorde ik op de Hongaarse TV dat meer dan 10 vluchtelingen zijn aangehouden die vele paspoorten en 20.000, 30.000, 40.000 en meer euro cash bij zich hadden. Deze soldaten van Allah zijn hier om ons tot de islam onderwerpen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Met meerdere paspoorten kan je je in meerdere gemeentes inschrijven, krijg je meerdere huizen en subsidies en meerdere inboedels en miele’s.
   In 1 blijf je misschien wonen, de rest verhuur je verder onder.
   En geef ze eens ongelijk. En geen hond die er achterkomt.
   Ze vragen er hier toch ook om, om besodemieterd te worden.

   Like

 5. Martha N zegt:

  Dit komt op ons af: Offerfeesten, wilt U het zien? Wel eens aan gedacht goeddoeners?
  Zo zullen onze straten er ook uit gaan zien. We halen ze met plezier binnen en de vlag gaat uit.
  Neemt U een familie in huis, moet U zich wel aan hun regels houden.
  Geen wijn drinken in hun bijzijn, geen kruisbeelden, vrouwen in de lange mouwen en een rok aan van een zedige lengte. Het liefst een sjaaltje om.
  Moslims over de hele wereld verzamelen zich om dieren te offeren vanwege het Eid al-Adha feest.
  Familie en jonge kinderen kijken toe.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3248041/Muslims-world-gather-sacrifice-cattle-celebration-Eid-al-Adha-festival-families-look-on.html

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Goed dat er geprotesteerd word, kan die burgemeester nooit zeggen dat hij het niet wist, niet had kunnen voorzien, bij nader inzien, enz.
  Tja, die vrouw van 81, aan het einde der oorlog was ze dus 11, een echte vluchtelinge met ervaring dus.
  Nou, je kunt van de Duitse militairen zeggen wat je wilt; kinderen bleven ze netjes af, hoe anders dan import muzels..
  Bij klachten over de Duitse bezettingsmilitairen kon je als burger gewoon een klacht neerleggen bij de Ortscommandant die bij een terechte klacht ook maatregelen nam.

  Like

 7. Dit zijn geen vluchtelingen uit België (1914) of Hongarije (1956) maar veelal agressieve jihadisten die ons ‘christenhonden’ zo snel mogelijk willen onthoofden ! Hoe lang blijft Brussel nog zo stuitend naïef !

  Like

 8. Jaan zegt:

  Nou zitten de raadszalen vol. Werd er ook PVV gestemd door al diegenen die nou 700 kolonisten in hun voortuin krijgen? De burgemeester van Zeewolde was heel duidelijk. Hij zei: Dan had U anders moeten stemmen.
  Elke stem die niet naar de PVV gaat betekent: Meer kolonisten.
  Mooier kan ik het niet maken.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  In ieder geval is de tendens zichtbaar dat het publiek wakker aan het worden is en dat het zich gaat verzetten. En wat doet daarop de doordrammende Overheid zoals de burgemeester van Purmerend? De zaal laten ontruimen met behulp van 12 politiewagens! Stom hoor, want des te duidelijker wordt het, dat de bereidheid om naar de man/vrouw in de straat te luisteren niet aanwezig is en dat men, om wèl gehoor te krijgen,zich maar beter kan bepalen tot de enige partij die daartoe bereid is.
  Je krijgt trouwens wel de indruk, dat al die gemeenten dachten, die AZC’s er wel even soepel door te krijgen na enige schijn-uitleg, en zich er niet goed raad mee weten, nu dit niet zo blijkt te zijn. Ja, ja, zo zie je dat Internet zijn werk doet, ondanks de MSM. Het besef begint te groeien en niet iedereen blijkt tochv vte blijven steken in de belevingswereld van 81-jarigen, die zich niet kunnen voorstellen, dat de ‘vluchtelingen’ van nu geen enkel raakvlak hebben met haarzelf en de haren, toentertijd. -Beneden een bepaalde leeftijd kan iedereen zich dit voorstellen, mits hij/zij niet stekeblind is. (Ouderen kunnen dat trouwens in principe net zo goed, mits de wil maar aanwezig is om ‘bij’ te blijven: Kijk maar naar onze eigen “Grand Old Lady Eline, hier op de site!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Joshua zegt:

  Leefbaarheid en veiligheid wordt door overheden verkwanseld aan moord brigaden van andere culturen.
  Wij moeten ons aanpassen aan de mossel eisen (hulp), opdat zij onze westerse samenleving kunnen vernietigen met behulp van de naar macht en geld smachtende EXTREEM LINKSE SMEERLAPPEN in Brussel en Den Haag.

  Like

 11. Johan zegt:

  Het begint nu overal in het land te gisten. De mensen beginnen zich eindelijk te realiseren wat deze primitieve hordes voor impact op hun leven gaan hebben. Na de uitermate naïeve welkomstliedjes voor de ‘zieliege’ barbaren komt nu de dronkemans-kater bij het wakker worden. Nederland, maak je borst maar nat, want deze op uw geld beluste hordes gaan nooit meer weg uit ons land, althans niet vrijwillig.

  Like

 12. EdJan zegt:

  In Purmerend stuurde VVD burgemeester Don Bijl ze weg want het waren er teveel.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24534814/__Weer_woede_bij_vergadering__.html

  Like

  • Joshua zegt:

   Zo gaat het met overheden die niet zuiver op de graat zijn,zaken tegen wil en dank door drukken en als de bevolking tegen stemt zijn het extreem rechtsen en moet de politie hun smerige zaakjes beschermen, wat een smerige schijtlijsters zijn de tegenwoordige overheden.

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  Beste reageerders,

  Geheel off topic, maar ik wil het tóch even kwijt.
  Ik heb bij toeval ontdekt dat iemand mijn nickname op E.J. Bron misbruikt door het posten van reacties onder de naam “Tistochwat”. Ik wil hier benadrukken dat ik dergelijke reacties NIET ZELF HEB GEPLAATST! Een voorbeeld van dit misbruik is te vinden onder dit artikel:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/07/24/amerikanen-blazen-de-aftocht-poetin-niet-schuldig-aan-neerhalen-van-mh17/#comment-368514
  Onderstaande reactie is dus NIET VAN MIJ!

  [quote]

  Tistochwat zegt:
  9 augustus 2015 om 21:28
  OOOOOOOOOOO wat schattig??? jij hebt zeker je mammie/pappie nog nodig om voor je zorgen en hahaha over te steken(boodschappen doen en zo)hum????!!!???
  kijk dan naar mij ik ben jong,rijk en sexy en vooral vrij………..niemand zegge me wat ik doe moet………….Maare jij hebt zeker je mammie/pappie nog nodig om voor je zorgen hum???? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  Beantwoorden

  [/quote]

  Ik wil degene(n) die dit grapje uithaalt(uithalen), met klem verzoeken hiermee te stoppen!
  Het veroorzaakt vervelende misverstanden omdat mij hierdoor woorden in de mond worden gelegd die ik zelf niet zou gebruiken.
  Misschien is mijn nickname vaker misbruikt, maar dat kan ik niet gaan nagaan omdat ik niet alles kan lezen wat op E.J. Bron wordt gepost.

  Like

  • BertG. zegt:

   Erg vervelend. Dat zou ik zelf ook vinden.
   Zolang jij steeds met hetzelfde account inlogt, zou het aan mr. Bron moeten wezen om hier op te letten.
   Bij Xandernieuws zie je direct een reactie van de beheerder wanneer dit gebeurt.
   Die houd dat zeer scherp in de gaten, omdat het ook gewoon vervelend is.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat een rare geschiedenis! Wie dóet er nou zoiets? En wat hééft die persoon daaraan?
   Ik dacht trouwens de hele tijd, dat zoiets bij de moderatie meteen door de mand viel: We hebben toch allemaal ons eigen ‘plaatje?’
   Maar ja, wie ben ik….
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 14. BertG. zegt:

  Hou krijg je het uit je strot.

  Klaas Dijkhoff (VVD): ‘Komst AZC in wijk is net zoiets als komst nieuwe supermarkt’
  ‘Bij supermarkt denk je ook: wat gebeurt er?’
  Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel) vindt het normaal dat mensen schrikken als ze horen dat in hun buurt een asielzoekerscentrum (azc) komt. Dat is altijd schrikken, “dat is gewoon zo”, aldus de bewindsman vrijdag. Hij reageerde op de commotie donderdagavond in Purmerend tijdens een debat over een nieuw opvangcentrum.
  http://regio.tpo.nl/2015/09/25/klaas-dijkhoff-vvd-komst-azc-in-wijk-is-net-zoiets-als-komst-nieuwe-supermarkt/

  Like

  • EdJan zegt:

   … en het is dan ook belangrijk om daarover in gesprek te gaan met buurtbewoners. In de praktijk blijkt dan doorgaans dat het goed verloopt, zei Dijkhoff …

   Hij bedoelt natuurlijk dat de overheid ze het wel door de strot zal rammen. Maar dat zegt deze vertegenwoordiger van de dictatuur niet. Zoals het feit dat de regering al heeft aangekondigd een eventueel referendum over de EU te zullen negeren en gewoon door te gaan. Wij leven niet meer in een democratie maar in een dictatuur. Alles wat Dijkhoff uitbralt is propaganda van en voor de linkse kerk.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Aan de uitspraken van deze ‘staatssecretaris’ hoor de minachting die deze lieden hebben voor het volk, maar deze hoogmoed zal eens te val komen en zullen hun straf niet ontlopen !!
   http://depatriotten.weebly.com

   Like

 15. Sjaak zegt:

  Een 81-jarige vrouw laat een ander geluid horen. Zij vertelt hoe zij in de Tweede Wereldoorlog zelf vluchteling was. In haar latere leven deed ze ‘heel veel positieve ervaringen’ op als vrijwilliger bij een azc in Limburg. Vanaf de gang klinkt boegeroep door haar verhaal heen.

  EN TERECHT ! Omdat deze senile Oma niet erbij verteld de graverende verschil
  tussen de echte vluchtelingen die tot op het bot afgemagert aankwamen geen
  moslims waren en aansluitend ook hebben geholpen de economie op te bouwen !
  En die nu hierheen komen met de nieuwste i-phones volgevreten en in
  hongarijen opgenomen fragmenten waar deze smeerlappen aangeboden voedsel
  en drank weggesodemietert hebben ! OORLOGSVLUCHTELINGEN ?
  Die de Grenzposten met stenen bekogelen ?
  En een deblele Agent die de burgers de mededeling brengt dat een burgermeester
  zijn baas is ? OMGEKEERD WORD EEN SCHOEN ERUIT !
  Wij zijn hun baas ! Zij leven van het belastinggeld wat WIJ betalen !
  En de besloten EU regeling de zuidelijke Europagrenzen dicht te maken en voor
  deze grenzovergangen opvangcentra’s te bouwen waar onderdak en voedsel
  voor de economie vluchteling aangeboden word, op kosten van de Europese
  belastingbetalers is ook zo een luchtpompsprookje !
  Dit is dan extra een motevatie voor deze takka tukka landbewoners naar
  noordafrika te trekken ! En sluizerbendes hebben dan hoogtij want dichtgetimmerten
  grenzen drijven de prijzen omhoog ! Dit word een vat zonder bodem aangevoert van
  een delitante criminele EU !
  FUCK THE EU !

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Het valt me op dat die lokale overheden steeds over tijdelijk opvang, van enkele maanden tot enkele jaren, spreken.
  Ze geloven het zelf vrees ik.

  Like

  • BertG. zegt:

   In zoverre klopt het wel.
   De ploeg die er nu in zit, zit er tijdelijk in om daarna een leuke woning te krijgen.
   Daarna komt er weer een nieuwe ploeg en die zit er ook weer tijdelijk in.
   Dus de opvang per ploeg is tijdelijk.

   Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Fijn voor mijn linxe schoonfamilie dat ze nu zelf mogen ervaren hoe onverkoopbaar je huis wordt met een paar honderd drijfexoten ernaast. Jammer dat men achteraf altijd de achterkant van een koe inspecteert en niet vooruit kan denken, wanneer men linx is. Ik wens ze veel verrijking toe en interessante tijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s