“Refugees Welcome”of hoe de waanzin Duitsland regeert

Screenshot_42

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Ja, vooruit, schreeuw het nog een beetje harder de wereld in dat de “refugees” hier “welcome” zijn, dan zullen zich zéker nog een paar miljoen méér op weg naar Duitsland begeven! Het moet een ieder die zo volkomen onverantwoordelijk deze woorden gebruikt toch duidelijk zijn, dat hij op die manier de horden pas goed in beweging zet! Iedere positieve uitspraak in de media over de “refugees” die hier “welcome” zijn, iedere show die hier voor de “refugees” wordt opgevoerd, doet de spieren samentrekken van diegenen die daardoor op weg begeven naar de gouden regio van het Zuiden. Welke “refugee” zou zich, gezien de gastvrijheid van de Duitsers, níet op weg naar Duitsland begeven, in het bijzonder als hij daar dezelfde vruchten kan meepikken als de oorspronkelijke bevolking door haar decennia lange harde arbeid?

Vanzelfsprekend gaan dan álle “refugees” op deze wereld op weg naar Duitsland, met zo’n krankzinnige schenking voor lamlendige mensen, die het tot op hun huidige ogenblik tot zo weinig gebracht hebben, dat de optie om Duitsland te bereiken voor hen de beste is tot nu toe in hun leven.

Als deze mensen het in het leven ergens toe gebracht zouden hebben, zouden zij hun land niet zo gemakkelijk verlaten. Deze mensen hebben alleen maar niets te verliezen, omdat ze zich nooit iets verworven hebben. Wie zou zich dan, als zo’n soort mens, niet op weg begeven naar het gezegende Duitsland. Een land, dat zich door de bovenmatig grote ijver van zijn bewoners, zijn discipline, zijn zorgzaamheid en zijn vreedzaamheid tot zo’n mooie plek om te wonen ontwikkeld heeft. Wie zou zich niet graag willen laven aan deze zegeningen, als men daartoe door de Duitse mainstream wordt uitgenodigd? Wie zou zich, als lamlendig mens, níet naar rijkere gebieden begeven als het Staatsopperhoofd zich zó voor hem inzet en al zijn onderdanen gebiedt om voor hem hier voor de rest van zijn leven een welvoorzien en tevreden leventje mogelijk te maken, zonder dat hij daarvoor ook maar iets geleerd of gepresteerd moet hebben?

Thans verbazen allen, die waarschijnlijk niet meer bij hun volle verstand zijn, zich er over dat zich bij deze vooruitzichten steeds meer “refugees” op weg begeven naar Duitsland. Vanzelfsprekend ligt het, althans volgens onze volkomen doorgedraaide politici, onze massamedia en een paar toonaangevenden, er niet aan dat Duitsland geen grenzen meer heeft en iedereen hier maar neerploft alsof hij hier reeds 40 jaar gewerkt heeft, maar ligt het volgens deze hersenbeschadigden aan het feit dat deze mensen simpelweg in nood verkeerden en slechts daarom opgetrokken zijn naar Duitsland. Natuurlijk, als men in een land een dergelijke “elite” heeft, die in Duitsland ieders lot bepaalt, dan is het verder ook geen wonder dat Duitsland, dat ooit door daadkrachtige geesten geregeerd en gevormd werd, weldra niet meer zal bestaan.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Refugees Welcome”of hoe de waanzin Duitsland regeert

 1. Pieter zegt:

  Duitsland nodigt uit en wij moeten ze opnemen en doen dat braaf. Haha de gekte is compleet losgebroken.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Thilo Sarrazin heeft de Duitsers er nog zo voor gewaarschuwd met zijn boek “Deutschland schafft zich ab” maar als je geen verstand hebt en iedereen uitnodigt, dan zul je ook nooit verstand meer krijgen, je bezorgt alleen andere landen die daar gevoelig voor zijn, en dat zijn ze jammer genoeg in West-Europa bijna allemaal, een hoop last. Hongarije mag dankbaar zijn dat ze Viktor Orban hebben. In Belgie begint Bart de Wever het nu ook in te zien. Hopelijk volgen er meer en als ze er dan ook nog iets aan doen.

  Like

 3. Wel een beetje een verkeerd plaatje van boven aan het artikel. “Refugees” zou moeten tussen aanhalingstekens staan zoals in de rest van het artikel (of vervangen worden door country shoppers) en de figuren in het geel tonen een man MET vrouw en kind op de vlucht. Klopt ook niet echt.

  Misschien een silhouet van een paar mannen gebruiken met een smartphone in de hand?

  Like

 4. Elke vluchteling gaat ongeveer 10.000 tot 25.000 euro per jaar kosten ( data http://www.oecd.org/dac/stats/RefugeeCostsMethodologicalNote.pdf ). Als ze geen werk vinden (als ze al zoeken), kan dit voor meerdere jaren zijn.

  Verder is gebleken uit onderzoek op asielzoekers in Turkije ( 54.9 % Somalis, 16.3 % Pakistanis, 10.4 % Palestijnen en 18.4 % van andere landen (Irak, Iran, Afghanistan, Indië) ) dat rond de 5-10% Hepatitis B of C heeft. Frekwentie van voorkomen bij de autochtone bevoling in Europa is 1.6% of lager:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23925518

  De kost van een volledige pillenset voor behandeling van Hepatitis B of C ligt rond de 75.000 euro of hoger. Vermenigvuldigen we 75.000€ maal 5 à 10% dan bekomen we een bijkomende kost per asielzoeker van rond de 3250 à 7500€ gemiddeld voor de ziekteverzekering, te bekostigen door de belastingsbetaler.

  Pharmabedrijven gaan ze graag zien komen, elke asielzoeker is een inkomstenfabriekje van een paar duizend euro per persoon gemiddeld.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Gisteren, voor de ambassade van Duitsland in Parijs, was er een anti-immigratie/islam bijeenkomst van Franse organisaties.
  Mevr. Melanie Dittmar uit Duistland, stak er de vlag van de Europese Unie in brand…….

  Like

 6. Marlies zegt:

  Toevallig zag ik op YouTube bij NuoViso.TV een clip waarin Angela Merkel door een vrouw in het publiek werd gevraagd wat zij kan zeggen over de islamisering van Duitsland, de grote aantallen vluchtelingen en de wreedheid van sommige moslims. Merkel”s antwoord is volkomen gestoord – écht gestoord. Angstaanjagend gestoord.
  Het filmpje heet Erzwungene Nationale Psychotherapie en te vinden op YouTube bij NuoViso.TV
  (De link is erg lang en ik kan niet copy/pasten.)

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Als we het geweld in de opvangcentra in ogenschouw nemen, dan komen hier al meer dan genoeg IS aanhangers binnen.

  Ze worden zelfs ‘van harte welkom’ geheten.

  Net weer een 11-jarig meisje afgeslacht tijdens veel geweld met gebruik van messen.

  Of zijn de onschuldige ‘vluchtelingen’ al net zo gewelddadig?

  Is er trouwens iemand van onze ‘elite’ die de verantwoordelijkheid op zich neemt als deze figuren straks de maatschappij ingaan en autochtonen afslachten?

  Onze regering kennende zal niemand zich daarvoor lenen:

  “Mijn naam is haas en ik weet van niets”.

  O wacht, we brengen hen natuurlijk naar een rechtbank als het kwaad is geschied.

  Onze ‘elite’ heeft nog nooit gehoord van het aloude gezegde:

  “Voorkomen is beter dan genezen”.

  Mijn grootmoeder gebruikte die uitdrukking al.

  Hoe moet je een regering noemen die willens en wetens haar volk in gevaar brengt?

  Dit is uniek in onze geschiedenis.

  Ik heb nagedacht hoe men dit tuig moet benoemen om het ‘recht’ te doen.

  Alle scheldwoorden die we hebben zijn te goed voor een dergelijk uitschot.

  Stel dat je als gezin dergelijke moordlustige figuren in je huis haalt; dan spoor je toch niet?

  Like

 8. Roni zegt:

  Wachteres,

  Dat gebeurt toch al in Amsterdam….
  Weet je nog die 20 jarige Irakees die dat omaatje van 96 neerstak omdat hij er gewoon zin in had.
  WELKE mafkees gaat er nu ZOMAAR met een mes op zak de straat op puur voor plezier.

  Like

  • Q zegt:


   “WELKE mafkees gaat er nu ZOMAAR met een mes op zak de straat op puur voor plezier.”

   Nou, eeeh, ik ?

   Ik werk nu niet meer maar wat ik nog altijd als standaard uitrusting in mijn werkkleding heb zitten is een schone zakdoek, hardboxje met pleisters en een zakmes.
   Ik kan me de tijd nog goed herinneren dat het heel normaal was en de meeste mannen met een zakmes op zak liepen.
   Dat waren vroeger goedkope maar goede mesjes van het merk otter of herder.
   Toen ik later wat beter ging verdienen kocht ik een Amerikaanse buck-knife die je in zo’n hoesje aan je riem draagt.

   In het jaar 1999 kocht ik eens voor mijn zoontje zo’n zwitsers zakmesje. Speelgoedding, je kent ze wel, met een schroevendraaiertje, een priem, mesje, zaagje, blikopener erin. Uit de 5 guldenbak.

   Dat nam die mee naar de kleuterschool. Dat werd hem toen al afgepakt door de kleuterleidster en ik werd ter verantwoording geroepen. Hij kreeg het wel terug maar mocht het nooit meer meenemen.

   Vertrutting noemen we dat. Feminisering.

   Tegenwoordig heb ik een extra groot model van Russische makelij met een glimmend lemmet. Ik vond het inderdaad wel grappig om te zien in mijn laatste jaren op de bouw hoe dat ding alle blikken naar zich toetrekt als ik hem openklapte.

   Wat een watjesmaatschappij zijn wij toch geworden zeg !

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Roni 25 september 2015 om 23:18

   “WELKE mafkees gaat er nu ZOMAAR met een mes op zak de straat op puur voor plezier.”

   Als dat “plezier” bestaat uit het afslachten van een weerloos oud omaatje, is dat ZIEK, héél erg ZIEK! Kwaadaardig ziek gedrag, dat men kan verwachten van een (‘asielzoekende’) moslim.

   Als je plezier bestaat uit het normaal gebruiken van je zakmes en uit de wetenschap dat je jezelf ermee kunt verdedigen, is er niets mis mee.

   Like

   • Q zegt:

    Het gaat me er niet eens om om mezelf ermee te verdedigen Tistochwat.
    Ik ben zowiezo niet zo van de agressie. Ik beschouw het meer als een werktuig, een stuk universeel gereedschap. Ik heb er hijskranen, vrachtwagens, motorfietsen mee gerepareerd. Dat soort zaken.

    Like

 9. Avidia zegt:

  Het is allemaal te erg voor woorden, als ik iemand tegenkom die ik qua uiterlijk niet herken groet ik niet, ook als zij mij groeten, allemaal flauwe kul, ik laat me niet begroeten door iemand die we niet we niet in huis willen hebben, opdonderen allemaal. Ze brengen niets bij, kosten alleen maar, ze luieren wat af en wij maar betalen. Weg ermee!!!

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Wellicht is het goed om de foto’s en video-/filmopnamen van al deze mensen heel goed en lang te bewaren. Dat deze mensen achterlijk zijn en geen enkele interesse hebben in de toekomst van en voor hun kinderen én hunzelf incluis als ze straks als gepensioneerde gezien worden als een waardeloos en economisch oninteressant persoon, dan kunnen we ze tegen die tijd middels die foto’s en videofilms confronteren met wat ze over zichzelf hebben afgeroepen. En ik hoop dan ook maar dat degenen die dit nu allemaal veroorzaken en steunen de eersten zullen zijn die het slachtoffer er van worden……Hard om te zeggen, maar het zijn meestal juist deze mensen die om het hardst staan te schreeuwen als er iets gebeurt met hun dochter(s) enz enz maar dan is het té laat.

  Like

 11. Jan zegt:

  De waanzin van Noord-Korea af te lezen op de angstige gezichten van het gezin

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Dat Merkel gedrocht is zwaar gestoord en dient te worden opgenomen in een psychiatrische inrichting, dit voor de rest van haar leven.

  Like

 13. Dot zegt:

  De Duitse agentschap Erento.com of de Oostenrijkse easystaff .at website, heeft een advertentie geplaatst op zoek naar arbeidskrachten om migranten in stations te ontvangen, te helpen en voor hen te applaudisseren, voor 10 euro per uur.

  http://www.wikistrike.com/2015/09/allemagne-payes-pour-applaudir-les-migrants-a-la-gare.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s