VIDEO: “Welkom in Europa” (verwijderd van YouTube!)

[vimeo 140292635]

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: “Welkom in Europa” (verwijderd van YouTube!)

 1. Merkel tegen haar fractie: ‘Kan me niet schelen of ik schuldig ben aan toestroom vluchtelingen’
  Oost Duitsland heeft dankzij Merkel vanuit zijn 26 jaar oude graf alsnog West Duitsland verslagen – ‘Merkel pleegt etnocide op Duitse volk door toelaten 15 miljoen moslims in 5 jaar’ – Beieren verwelkomt in september 135.000 immigranten – Nieheim: Autochtone Duitsers worden hun woningen uitgezet omdat ze plaats moeten maken voor ‘vluchtelingen’

  Het zit weliswaar in een totaal ander jasje dan zo’n 80 jaar geleden, maar naast Brussel komt het grootste gevaar voor ons continent wéér uit Duitsland.

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft zich in korte tijd ontpopt tot de met afstand gevaarlijkste Europese leider sinds haar illustere voorganger Adolf Hitler. Overdreven, vindt u? Lees dan eens wat ze volgens doorgaans zeer goed ingelichte bronnen tijdens een recente bijeenkomst tegen haar eigen fractie (CDU/CSU) heeft gezegd: ‘Het kan me niet schelen of ik schuldig ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu eenmaal.’

  Oost heeft alsnog West verslagen

  Sommige analisten zeggen dat Merkels DDR-verleden –als overtuigde Sovjet-socialist en cultuurnihilist- haar heeft ingehaald, maar het is waarschijnlijker dat ze dat verleden in werkelijkheid nooit heeft opgegeven. Daarmee heeft ze eigenhandig op buitengewoon gehaaide politieke wijze bereikt wat na de val van de Muur in 1989 nooit meer voor mogelijk werd gehouden: Oost Duitsland heeft vanuit zijn 26 jaar oude graf alsnog West Duitsland verslagen.

  Merkel pleegt etnocide op haar eigen volk

  De Duitse columnist C. Jahn beschuldigt de bondskanselier dan ook van een officiële misdaad tegen de menselijkheid: etnocide, oftewel een ‘politiek actief geregelde vernietiging van een volk door ontbinding, assimilatie, taal- en cultuurverlies’. De 10 tot 15 miljoen moslims die Merkel in de komende 4 à 5 jaar wil toelaten zullen ervoor zorgen dat binnenkort 1 op de 4 inwoners van Duitsland moslim is.

  De ervaringen met zowel tweede- als derde generatie islamitische immigranten leert dat de meesten van hen niet alleen weigeren te integreren, maar juist steeds radicaler worden. Dat betekent volgens Cahn dat ‘de Duitsers geen keuze meer hebben’ en ‘moeten assimileren. Ze zullen etnisch en cultureel in de, zoals het er nu naar uitziet, sterkere, veel gewelddadiger en machtshongerige (moslim-) kolonisten opgaan. Alleen hun taal zal nog een tijdje blijven bestaan en dan op een bepaald moment eveneens verdwijnen.’

  ‘Voor haar en haar politieke handlanger echter zal men, zoals nu al in de straten van Bagdad, Kaboel en Mogadishu, waar nu al miljoenen met Merkel-plaatjes op zak vertrekken naar Heidelberg, Weimar en Würzburg, een monument oprichten.’ (3)

  Autochtone Duitsers worden hun woningen uitgezet voor ‘vluchtelingen’ Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Merkel-tegen-haar-fractie-Kan-me-niet-schelen-of-ik-schuldig-ben-aan-toestroom-vluchtelingen

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de passie bleef lang boeien en bekoren
  voor lieden die tot ’n ander ras behoren,
  maar tergend langzaambreekt het besef toch door:
  wat moet ik met ’n volk waar ik NOOIT TOE BEHOOR ?
  .
  Jasterke
  .
  .
  wat moet ik

  Like

 3. Jean zegt:

  Hoe meer er over te zien is hoe meer ik overtuigd ben dat het het grootste en ergste krapuul is wat naar hier komt om hier ook chaos en ellende te zaaien.
  Jammer dat het nooit de EU lafaards zijn die klop krijgen of hun woningen in de fit gezet worden, het zijn steeds de onschuldige burgers hier die moeten incasseren, jammer.
  Geef de politie hun vrijheid terug om ONS te beschermen w.w.z. met de wapens, wij zullen ze steunen en helpen want die rotzooi moet eruit.

  Like

 4. Joshua zegt:

  Natuurlijk wordt dit verwijderd dit filmpje kon het daglicht niet velen, want het lag te gevoelig voor de gekozen criminelen.

  Like

  • Willie zegt:

   No problem joshua , heb t al gedownload

   Like

   • Willie zegt:

    Trouwens, die beelden doen me denken aan de film World War Z, als meneer Brad Pitt nu eens die fucking muslims bedoelde met zn zombies ??(verschil is niet echt duidelijk) maar t einde van die film , remember ?? Al de resterende fatsoenlijke mensen op een eiland(Nova Scotia ) ZWAAR bewapend. staat dit ons ook te wachten ?? Ik vrees ervoor

    Like

 5. nou mooi hoor, hoogopgeleide, cultuurverrijkers thanks a lot Brussel, het inheemse, ‘blanke’ Europese volk heeft nu het recht op zelfbeschikking en eigenrichting, en gelukkig heeft geenpeil.nl bijna het binnenhof gepakt, nog 11.000 handtekeningen zijn nodig, dus laat je kennissen nu direct digitaal tekenen, maandag 28 sept is de laatste dag voor dit referendum.

  nee, deze invasie van afrikaanse en arabische barbaren moet stopgezet worden.

  dit zijn geen vluchtelingen, nee die zijn getrainde jihad strijders die hier komen roven, plunderen en verkrachten.

  Dit scenario hieronder is verouderd, die WOIII zal sneller moeten beginnen. Geen keus, in biologische zin is deze invasie van honderdduizenden jonge, zwarte hetero mannen gewoon niet gezond. Er zal een mensapen strijd losbarsten in heel europa nu en dat is een natuurlijk, evolutionair proces.
  .
  —————- dit is dus verouderd, moet eerder plaatsvinden, geen keus meer over:

  Jaar 2040: bloedige Holocaust (oorlog) tijdens de bevrijding van Europa

  Offeraar Dewanand
  Offercode wfor1300
  Offerdatum 5 mei 2012

  Anders Behring Breivik vertelt in zijn manifest van 1500 pagina’s doodleuk dat er in het jaar 2083 een bloedige oorlog komt in Europa om dit continent te bevrijden. Het is onduidelijk hoe hij komt aan dit jaartal en het is ook duidelijk dat hij dan dood zal zijn tegen die tijd. Hieronder volgt eerst een kort onderzoek wat er voor het jaar 2040 mis kan gaan op het economische vlak in Europa en Amerika, waarna onderzocht zal worden of het dan niet logisch is dat de rassenhaat rond het jaar 2040 dan maximaal zal zijn en kan leiden tot een bloedige Holocaust tijdens de grote bevrijdings oorlog van Europa rond die tijd. Verschillende argumenten worden hierbij onderzocht, om te onderzoeken of het een realistische verwachting is.

  Inhoudsopgave
  1. Citaat 1: Europe’s doomed fate
  2. Citaat 2: Eurocrisis: Griekenland zit zwaar in de penarie
  3. Citaat 3: ‘Binnen tien jaar oorlog in Europa’
  4. Betoog van Dewanand over de bloedige Holocaust in het jaar 2040
  5. Analyse ellende tot jaar 2020
  6. Analyse tot jaar 2030
  7. Countdown tot bloedige Holocaust in 2040
  8. Epiloog
  9. Eindstelling

  gepubliceerd op het Kritisch Podium Dewanand in 2012./// scenario is verouderd.

  Like

 6. Anna zegt:

  Kan iemand dit terug zetten op you tube…….
  Dit hoort de wereld te zien…..

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Met geen pen te beschrijven, deze Europese genocide!
  En hoe geraffineerd: Beesten in mensengedaante in plaats van wapens: Zie dàt maar eens tijdig als genocide te identificeren!
  De goedmenschen zijn er in geen geval toe in staat!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Het is toch geen wonder dat dat filmpje over die krankzinnige wilden die zich gedragen als beesten (mijn excuses aan de echte beesten/dieren) van You Tube is verwijderd?
  De ‘Gutmensch’ moet immers blijven geloven dat ‘vluchtelingen’ zielige kleine kindjes zijn in arme opgejaagde gezinnetjes?
  Stel je voor dat de waarheid aan het licht komt en dat de ‘Gutmensch’ zelfs gaat inzien dat we op ram(p)koers liggen?

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Ach, dan deze maar..

  Like

 10. Pieter G. Stapel zegt:

  Mensen in Europa word wakker ,het is nog niet te laat, we hebben vroeger 80 jaren met de Spaniards gevochten en gewonnen, hebben we nu weer zin om in de toekomst er zo lang over te doen?

  Like

 11. Pingback: Niets is toeval, alles is gepland en je kan er niets aan veranderen | Niek1953

 12. Pingback: Nothing is coincidence, everything is planned and you can not change a thing about it | Niek1953

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s