We importeren onze eigen vernietiging

Screenshot_38

(Door: Joe Herring – Vertaling: “Vederso”)

De 1400 jaar durende cyclus van islamitisch geweld wordt niet gevoed door onrecht of nieuwe aanvallen op de soevereiniteit. Integendeel, deze bestaat al verschillende eeuwen voor de opkomst van het westerse kapitalisme en vormt het hart van de moslimwereld. De cyclus wordt gevoed door het fundamenteel ordenende principe van moslims: de islam. Er is geen plek op aarde waar niet een aanzienlijk aantal inwoners moslims is dat niet ook regelmatig met islamitisch geïnspireerd geweld en verstoringen te maken krijgt. Dit geldt zowel voor islamitische enclaves in de westerse democratieën als in door moslims gedomineerde landen over de hele wereld. Waar de islam is, volgen geweld en maatschappelijke spanningen.

Zijn alle moslims zo? Nee, dat zijn ze niet. Net zoals alle katholieken op vrijdagen tijdens het vasten zich niet onthouden van het eten van vlees, houden mensen zich in verschillende mate aan de religieuze principes in de islam. Elke religie heeft z’n universeel aanvaarde kernelementen – gedeelde leerstellingen die fundamenteel voor het geloof zijn.

Het is die kern van “suprematie” [overheersing] (let op: dit is een aspect van de islam en niet een perversie of interpretatie) die voor het steeds terugkeren van geweld zorgt. De strijd is het doel – de jihad die niet kan ophouden totdat de aarde geheel is onderworpen aan de islam.(…)

Door Europese overheden zijn waarschuwingen uitgegeven dat terroristen (elementen van ISIS en Al-Qaida) zich in de stroom islamitische migranten verbergen die momenteel Europa overspoelt. Hoewel deze waarschuwing belangrijk is, mist zij de grotere kwestie volledig: dat het massaal importeren van moslims een ideologie met zich meebrengt die vastbesloten is het gastland te vernietigen. De islam komt niet om op te gaan in de bestaande samenleving. Hij komt om deze over te nemen.(…)

… Er bevinden zich te midden van de massa’s zeker een aantal oorlogsvluchtelingen, maar ze zijn net zo zeker een minderheid en de waarschijnlijkheid dat deze moslimmannen, afkomstig uit islamitisch gedomineerde naties, van plan zijn om cultureel in de samenlevingen van Europa te assimileren, is statistisch nihil.(…)

Als dit inderdaad een vluchtelingencrisis is met honderdduizenden op de vlucht uit hun door oorlog verscheurde thuislanden, waarom nu? De Syrische burgeroorlog duurt al jaren. ISIS is er al bijna net zo lang. Lijkt het redelijk om te concluderen dat de ontstaansgeschiedenis van deze migratie elders ligt?

Als men een goed geïnformeerde lezer is, dan heeft men van de term “beschavings-Jihad” gehoord; het proces waarbij moslims gastlanden door middel van immigratie willen overweldigen en door middel van het gebruikmaken van de westerse waarden van religieuze tolerantie en vrijheid. De huidige stijging van moslims in Europa is geen spontane reactie op de verslechterende situatie in het Midden-Oosten. Zij is in plaats daarvan een zorgvuldig georkestreerde migratie naar de bevolking van bestaande islamitische enclaves in Europa.

In de daaropvolgende sociale verstoringen zullen inheemse Europeanen oproepen tot actie om de migratie met alle mogelijke middelen tot staan te brengen. In de geest van de Moslimbroederschap (in wiens opdracht deze “migratie” begon) is het een win-win-situatie.

Idealiter zullen de Europeanen zo ongemakkelijk met de instroom van radicale islamieten worden dat zij verhevigde pogingen zullen toejuichen om Assad te verwijderen, waardoor de “Arabische Lente” zal herstarten en zo de Broederschap een wezenlijk sieraad voor zijn geplande kalifaat krijgt overhandigd. Op zijn minst zal de zaak van de beschavings-Jihad meer in een kwestie van maanden zijn beslag krijgen dan het geval zou zijn in decennia van ordelijke immigratie en hoge geboortecijfers. Beide scenario’s zijn voor het Westen catastrofaal en is hetzelfde als een onbeperkte Eurorail-pas geven aan iemand met tyfus.

We screenen nieuwkomers aan de grens op ziekten, omdat we geen infectieziekten willen invoeren waar we geen of weinig natuurlijke immuniteit tegen hebben. In het geval van de islam zijn we inderdaad bezig met het importeren van de infectie zelf, vervolgens weigeren we om de dragers van de infectie in quarantaine te houden uit een misplaatst gevoel van tolerantie.

Duitsland heeft toegezegd miljoenen islamitische “vluchtelingen” in de komende tien jaar te accepteren – 800.000 alleen al dit jaar, gevolgd door daarna ieder jaar een half miljoen meer – in de hoop dat de toename van nieuwe arbeiders het belachelijk lage geboortecijfer van de autochtone Duitsers kan compenseren. Combineer migratie op zulke extreme niveaus met een regering die zo gecharmeerd is van het multiculturalisme dat ze haar eigen burgers voor het zich uitspreken tegen het beleid zullen vervolgen, en je hebt een invasie.

Onder welke omstandigheden heeft ooit een natie ​​de instroom van een andere cultuur op zo’n extreem niveau toegestaan en bleef daarbij soeverein? Ik geef je een hint … het is nooit gebeurd. Nooit. Tenzij Duitsland van koers verandert, zal het binnen 15 jaar een islamitisch land worden en inheemse Duitsers zullen onder de heerschappij van hun nieuwe islamitische heren als dhimmi’s in hun eigen land leven.

Vergeet niet dat als iemand ​​om politiek asiel vraagt niet gegarandeerd is dat hij/zij dat ook verdient. Elk van de daders van de aanslag op het World Trade Center was een asielzoeker toen hij ons land binnenkwam. Hoe zou dat werken?

Bron:
www.americanthinker.com
Auteur: Joe Herring

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Genocide, Islam, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op We importeren onze eigen vernietiging

 1. Jean zegt:

  Daarom de oproep “vernietig de islam” daarna komt er terug vrede op aarde, met moslims/islamieten valt niet samen te leven gezien hun achterlijke perverse gewelddadige barbaarse cultuur. Op alle vlakken is die smeerlapperij in strijd met onze normen, waarden én seculiere wetten, de enige wetten die geldig zijn al de rest is pure bullshit.
  Ze weten het allemaal daarom zijn de fabeltjesverkopers momenteel de wereld aan ’t afreizen om de simpelen van geest vooral simpel te houden.
  Religie is de gevangenis van het verstand.
  Religie is opium voor het volk.
  islam is kanker en kanker is dodelijk.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Een waarheid als een varken.

  Like

 3. Vederso zegt:

  Vlad Tepes citeert Donald Tusk: We’re doomed: EU chief fears union will COLLAPSE over migrant crisis
  (Bad news for a few thousand bureaucrats, many of whom have been busted for gross corruption, but good news for Europe)

  Like

 4. Anna zegt:

  Goed artikel dank!

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  In feite voor ons ‘Bronners’ een bekend verhaal, Toch goed er weer kennis van te nemen en niet te vergeten.
  De verzinsels van een plagiaat plegende pedofiel, genocidepleger, verkrachter en moordenaar, een ideologie en doctrine die onmogelijk een Godsdienst genoemd kan worden…
  Dat men dit in een vlaag van verstandsverbijstering ooit als Godsdienst erkend heeft is niet correct en deze doctrine dient onmiddellijk als zodanig geschrapt te worden.

  Like

 6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 7. Pingback: We importeren onze eigen vernietiging | (B)logboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s