DE MISDAAD GEPLEEGD TEGEN DE EIGEN NEDERLANDSE BEVOLKING

Screenshot_71

(Door: Martha N.)

Onze eigen identiteit ontnomen, onze cultuur, onze waarden, onze vrijheid. Nooit zal het meer hetzelfde zijn! En dit alles voor honderdduizenden asielzoekers/gelukzoekers die gefrustreerd zijn, psychisch niet normaal, dat zeggen zelfs mensen die het kunnen weten.

“Asielzoekers of vluchtelingen die in Nederland wonen, kunnen psychische problemen hebben die samenhangen met traumatisering en/of gedwongen migratie. Deze mensen zijn gevlucht uit hun land van herkomst, en hebben daar vaak ernstige oorlogs- of andere traumatische ervaringen meegemaakt.

Asielzoekers en vluchtelingen hebben vaak te maken met langdurige en meestal uitputtende asielprocedures. De gedwongen migratie, het ontbreken van een psychosociaal netwerk, het onvermogen om zich aan de nieuwe leefomstandigheden aan te passen en de behoefte om het sociale netwerk van uit het niets in een vreemd land op te bouwen, brengen bijkomende problemen met zich mee.

Naast psychische problemen zijn er vaak ook sociale en/of financiële problemen. Er is sprake van complexe en meervoudige problematiek. De klachten worden bekeken vanuit de persoonlijke situatie van de cliënt en diens omgeving.”

 Lees hier meer!

Als ze het idee zelf al niet hadden, hebben we ze op een idee gebracht. Een goede reden om nooit meer te hoeven werken en dat waren ze toch al niet van plan.

WE DOEN NIET GENOEG!

Europa klaagt Nederland aan!

De Europese Commissie start een juridische procedure tegen 19 EU-landen, waaronder Nederland. De landen zouden zich niet aan Europese asielwetgeving hebben gehouden. Dat meldt de Duitse krant Die Welt woensdag op basis van Brusselse bronnen. De bekendmaking van de aanklacht komt luttele uren voor de met spoed ingelaste Europese top over de migratiecrisis.

Geen implementatie

Onder de landen zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Nederland en Hongarije. Denemarken, Ierland en Groot-Brittannië worden buiten de aanklacht gehouden omdat zij niet meedoen met de op Europees niveau ingestelde asielwetgeving. Volgens de Europese Commissie zouden de landen een aantal richtlijnen niet hebben geïmplementeerd: het zou daarbij gaan om wetgeving over de erkenning van vluchtelingen, de minimumnormen voor asielprocedures en de opvang van asielzoekers.

Dinsdag stemde een overgrote meerderheid van Europese asielministers in met het nieuwe plan om asielzoekers te herverdelen over lidstaten van de Europese Unie. Woensdag houden Europese regeringsleiders een speciale top om over verdere maatregelen te praten.

‘Het is zinloos om een top te houden over nieuwe regels voor het migratiebeleid als de bestaande wetgeving niet wordt gehandhaafd,’ zei een woordvoerder uit Brussel. ‘Verantwoordelijkheid en solidariteit moeten hand in hand gaan.´

Screenshot_72Nederland staat BOL van de gelukzoekers, nu nog een straf voor het opgeven van onze eigen identiteit? De Brusselse EU is totaal van al haar zinnen beroofd. Gelukzoekers puilen ons land aan alle kanten uit. Nederland heeft geen oppervlakte zoals Amerika of Canada! Waar denken ze dat we ineens de ruimten en plaatsen van vluchtelingen vandaan moeten halen?

De opvang van gelukzoekers… Was er geen plaats voor eigen mensen dan zou er nu ineens plaats gemaakt moeten worden voor  de import van alle rassen en standen, die elkaar onderling gaan bevechten. Sportscholen/zalen worden omgetoverd tot asielverblijf, uw kinderen hebben geen sport meer nodig.

De EU klaagt ons aan, wij moeten MEER doen! WIJ zouden de EU aan moeten klagen! Laten deze mensen in hun ruime villa’s zelf vluchtelingen in huis nemen. Nu al maken vluchtelingen kabaal, stellen eisen, wij mogen niet drinken, wij moeten ons kleden, wij moeten, omdat vluchtelingen dit willen! De verschillende groeperingen vechten nu al als kat en hond. Alles dank zij de EU en onze dwaze ministers.

Ons land is kapot gemaakt, nu al, hoewel nog steeds onzichtbaar, maar dat zal niet lang meer duren, de eerste signalen zijn er al. Het is de hoogste tijd dat de EU een halt wordt toegeroepen, wie is er zo flink om eens te stemmen voor verbetering van ONZE situatie?

Duitse deelstaten krijgen € 670,- per vluchteling, in feite betaald door de eigen bevolking. Over ons wordt nog niet gesproken. Wat hebben wij aan een kleine bijdrage per asielzoeker van de EU? We raken ze nooit meer kwijt, al deze mensen hebben recht op gezinshereniging. Van de honderdduizend zijn er straks 400.000; opa, oma, drie vrouwen 8 kinderen, allemaal hebben ze rechten.

Wat te denken van de enorme explosie al deze komende jaren van extra kosten, daarbij vergeleken is de bijdrage van de EU maar kinderspel.

En straks, voor we er erg in hebben, komt Turkije er ook nog eens bij als lid van de EU en dan is de sky de limit!

Er is maar één remedie: stem op de gehate, verguisde PVV-leider Geert Wilders, dan stemt u eindelijk eens voor eigen belang, uw familie, uw kinderen en hun toekomst, mag dat misschien?

PVV normale grootteDoor:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Brussel, Censuur, christenhaat, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Geert Wilders, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op DE MISDAAD GEPLEEGD TEGEN DE EIGEN NEDERLANDSE BEVOLKING

 1. Linsky zegt:

  Natuurlijk is het goed, bewonderenswaardig en te wensen dat er zo onnoemelijk veel mensen bereid zijn anderen te helpen en strijden voor een betere wereld. Het is onvoorstelbaar dapper en mooi dat er duizenden zelfs hun leven wagen door in de meest gevaarlijke gebieden slachtoffers van oorlogen, revoluties en dodelijke ziekten bij te staan.

  Wat het echter werkelijk veroorzaakt is een machtsversteviging en consolidering van de psychopaten, sociopaten en criminelen. De macht van overheden, banken, multinationals etc. neemt daardoor enkel toe. Van alle duizenden miljarden die al de afgelopen 60 jaar alleen al door de goedgeefse bevolking zijn gedoneerd aan de talloze charitatieve instellingen hebben alleen de dictators een dikke bankrekening bezorgd, waardoor ze nog meer idioten met wapens konden betalen om hun volkeren nog meer uit te persen.

  Al meer dan 60 jaar worden er elk jaar ontelbare miljarden gespendeerd om de ellende in Afrika te bestrijden…. maar is er ooit iets veranderd ten goede? In de USA en zelfs hier in ons eigen land is het tegenwoordig strafbaar om voedsel te verstrekken aan hongerende!

  Oorlogen blijven bestaan zolang mensen zich een wapen in de handen laat drukken door overheid, banken en multinationals teneinde hun belangen te behartigen. Zo ook zal deze zieke maatschappij blijven bestaan zolang er hier Zielen geboren worden.

  Het is als met een enorme waterpoel met draaikolken die alles en iedereen verslinden… waarin iedereen aan het verzuipen is. Sommigen behept met het ‘Christus-syndroom of besmet met het guru-virus schreeuwen naar anderen; ‘Hou je aan mij vast. Ik zal je redden’! Ze verzuipen tezamen. Hoe kun je een ander nu ‘redden’ terwijl je zelf verzuipt? Ook aan de kant staan welwillenden die er in duiken en hun best doen om mensen te redden. Ze verzuipen natuurlijk met hen.
  Sommigen zijn slimmer en blijven op de kant staan, maar steken een tak toe of gooien een touw naar de drenkelingen. Dan worden er enkelen gered.
  Maar het meest voorkomende is echter dat de ‘geredden’ onmiddellijk weer terug het water duiken…. Het is een gebed zonder eind!

  Je kunt een ander niet redden door zelf te verzuipen!!!

  We maken elkaar graag wijs dat elke goede daad de wereld in elk geval een beetje verbeterd. Maar dat is een universele misvatting. In feite is het tegendeel waar, geen enkele goede daad zal onbestraft blijven! De echte misdadigers en machthebbers worden er ook nooit ten goede door veranderd. Sterker, ze worden daardoor juist eerder bevestigd in de juistheid van hun systeem, waardoor de misdaad, machtswellust en waanzin alleen nog meer toeneemt.

  Verder ben ik van mening dat er een officiële lijst dient te komen van staatswege, van elke linkse, gutmens, en andere tolerante moslimknuffelaars, opdat deze beginnen met het opnemen in eigen huis van die door hen ze vurig gewenste cultuurverrijkers!

  Like

  • Bert zegt:

   @Linsky: Daar zit wel wat in inderdaad. Op dit moment is het danwel Nederland, het Volk dat in het water ligt, maar ondanks de franse revolutie, val van romeinse rijk, ‘ bevrijding’ van de Duitsers geeft het volk alweer zijn vrijheid op. Lijkt inderdaad wel op iemand die gered is en meteen terugspringt. Tja, een realistisch beeld maar weinig hoopgevend. Ik vind uberhaupt nergens hoopgevende berichten, het lijkt alleen maar elke dag erger te worden.

   Like

   • Jaan zegt:

    Ik heb vanavond zaterdag 28 september het jeugdjournaal gezien, omdat het WK wielrennen op deze zender later zou worden uitgezonden. Het was één en al indoctrinatie van de kinderen, hoe zielig die arme Syrische kindjes niet waren en dat andere kinderen graag met ze zouden willen spelen. de makers van zulke programma’s zouden toch echt voor een schotmachine gezet moeten worden.

    Like

 2. Bert zegt:

  De PVV is de enige die inderdaad de dingen benoemt en indien er verkiezingen waren nu zou ik daar op stemmen, ook al had ik dat jaren terug nooit verwacht om ooit te zeggen. Ik ben namelijk bang dat Wilders een wolf in schaapskleren is. Komt erg op voor de belangen van Israël en blijft toch een liberaal en ex VVD’ er. Er zijn wel wat haken en ogen aan de PVV en Geert. Je zou eerder verwachten dat men massaal lid zou worden van NVU of Voorpost, maar door WO2 zijn we zo ingeprent met dat het slecht is nationalistisch te zijn, plus deze groepjes zijn nou ook niet allemaal even goed georganiseerd of integer. Het wordt een kwestie kiezen tussen de minst slechte, maar dan nog er zijn geen verkiezingen. Overigens, het verleden leert dat links uiteindelijk dezelfde dingen gaat roepen als Janmaat, Verdonk, Fortuijn, maar dan even in andere bewoordingen en veel te laat. Eerst worden ze verketterd en geruime tijd later maakt men mooie sier met dezelfde ideeën. Soms zou je bijna denken dat Wilders een agent provocateur is. Maar mijn stem kan hij krijgen, al is het alleen al omdat er geen andere keuze is.

  Like

  • Driek zegt:

   BertG. zegt: Ik ben namelijk bang dat Wilders een wolf in schaapskleren is. Komt erg op voor de belangen van Israël en blijft toch een liberaal en ex VVD’ er. Er zijn wel wat haken en ogen aan de PVV en Geert.

   En wat is er op tegen om op te komen voor de belangen van Israël? beste Bert, en daar noemt u nogal iets, Voorpost. Nou ja, laat ook maar.

   Like

   • Jaan zegt:

    Wilders is inderdaad geen wolf in schaapskleren. Hij is de enige die het lef en de moed heeft om echt op te komen voor Nederland en de Nederlander. Inderdaad zoals Driek zegt: Llaat maar”. Wilders wordt verguisd en vergald. Blijkbaar is iemand die ooit links geweest is besmet met een soort virus dat nogal anti-Wilders is en gelooft nog gedeeltelijk in de linkse Anti-Wilders propaganda. Hij is de enige in Nederland die zijn leven durft te geven voor Nederland. Durven wij dat ook? Ja? En waarom doen we het dan niet? Er is volop werk.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hey Driek, een klein foutje.
    Dit was een reactie van Bert.
    En dus niet van BertG. ik kwam het toevallig tegen dit.

    Like

  • Perfide Albion zegt:

   Bert. Israël is een voorpost (grappig woord) in de strijd tegen de islam. Niets meer. Niets minder.

   Like

  • Martha N zegt:

   Mensen die nog steeds aan Geert twijfelen moeten maar niet op hem stemmen,
   gewoon stemmen op de oude vertrouwde bedriegers, dan weet je waar je aan toe bent!
   Geert een wolf in schaapskleren?
   Glimlachende wolven zijn: onze VOLTALLIGE regering met RUTTE en Pechtold voorop, en juist NIET Geert Wilders.!
   Hij weet waar hij over praat en dat weten de mensen die nog denken kunnen al jaren!
   Wat zou hij dan verbergen onder zijn schaapsvacht?
   Wat wanneer hij aan de macht zou komen?
   Zou hij dan gelijk Mark Rutte en al die anderen in zijn eentje een grote ommekeer maken en ons laten vallen als een baksteen?
   Zijn leven offert hij op, wel eens aan gedacht en dit alleen om zijn WARE wolfsgezicht te verbergen?

   Tjonge ik weet dat de haat gezaaid door al de misselijkmakende regeringsleiders, die in feite TEGEN ONS, de autochtone bevolking van Nederland zijn, diep wortel heeft geschoten. Er zijn echter mensen die buiten de indringende haatcampagnes via TV en Radio kunnen en zelf denken.

   Like

 3. Helena zegt:

  Wanneer kunnen we stemmen dan, beter om nu al een tegengeluid te laten horen! 11 oktober 14.00 uur Pegida Nederland in Utrecht: kom in verzet!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  zei een woordvoerder uit Brussel. ‘Verantwoordelijkheid en solidariteit moeten hand in hand gaan !

  Jawel ouwe rukker ! Dan gaan jullie als voorbeeld vooraan en nemen
  ieder van jullie EU kankerleiers een asylfamilie of drie vakkrachten
  mee naar huis voor de duur van een jaar !
  Het geld daarvoor kunnen jullie van het exorbitante loon wat jullie
  van ons krijgen (want verdienen doen jullie dit zowiezo niet) aftrekken !

  Like

 5. Motorman zegt:

  Eind jaren ’30 van de vorige eeuw zag ook iedereen dat het mis ging lopen met Nazi- Duitsland.
  Maar toch deed geen enkele regeringsleider iets.
  De geschiedenis herhaalt zich. Regerinsleiders zijn nog steeds dom.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Motorman 26 september 2015 om 18:58

   “Regerinsleiders zijn nog steeds dom.”

   Regeringsleiders zijn vooral kwaadaardig, hebberig en machtswellustig!

   Nazi’s en concentratiekamp gevangenen…
   Ik kan er niets aan doen dat ik overeenkomsten zie tussen wat er destijds is gebeurd en wat ons te wachten staat:
   ‘elitaire’ overheid met hun bevriende islamitische ‘vluchtelingen’ versus gevangenen van de belastingdienst/slaven/slachtoffers van de islam.
   De familie Koch leefde er lustig op los van het geld dat ze stalen van de deerniswekkende arme drommels in Buchenwald.

   Er is in de loop der tijd niets veranderd…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is geen domheid beste Motorman maar angst!…
   Behoud van: status-baan-carriërre-eindejaarspremie-pensioen….
   Een hele rits voordelen die ze niet in de waagschaal stellen!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om de Europese Unie aan te klagen en voor een tribunaal te slepen !!
  Daarna is de regering aan de beurt !
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Kunnen we die debiele EU-maffia niet gewoon voor de rechtbank slepen? Ze zijn er in de eerste plaats om de bevolking te beschermen. En nu leggen ze de grondslag om de eigen bevolking te laten uitmoorden.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Men zegt dan: Wilders kan wel gelijk hebben maar hij zou het anders moeten brengen. Voorbeeld dat steeds terugkomt is de kopvoddentaks. Tegenover deze misser staan honderden keren dat hij puntgaaf raak heeft geschoten.
  Als hij en zijn partij vergadering na vergadering verguisd wordt en als met name het misselijke mannetje Pechtold vastgeplakt zit aan de interruptie-microfoon om alles wat Wilders zegt in een verkeerd en kwaad daglicht te zetten, dan kies je niet voor de muffe volksvertegenwoordigerstaal maar zeg je recht voor zijn raap wat er verkeerd zit in Nederland.
  In het leven moet je keuzes maken, ook in de Tweede Kamer. Voorstellen van de PVV worden weggestemd, niet omdat die voorstellen niet goed zijn maar omdat ze van de PVV afkomstig zijn. Bijna de hele Tweede Kamer maakt zich hieraan schuldig. Landsbelang wordt opgeofferd aan partijpolitiek. Het meest ergerlijke voorbeeld is de motie Halsema dat bestrijding van de islam geen onderwerp van regeringsbeleid zou mogen zijn. Zoals men dat pleegt te zeggen; Kamerbreed aangenomen (de PVV uitgezonderd). Ik maak me sterk dat onder al die voorstemmers er niet één is die de koran en/of sharia bestudeerd heeft. Hopelijk kunnen deze hypocrieten er uiteindelijk voor ter verantwoording geroepen worden.
  De moslims stromen nu met duizenden ons land en de buurlanden binnen. Als we ze weer weg willen hebben zullen we tegen die stroom in moeten roeien. Sterkte gewenst. Er is nog één heel klein pluspuntje. Het verzet groeit omstuimig en dus zul je er niet alleen voor staan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Tijd voor een tribunaal!
  De gehele 2e en 1e kamer met ministers en staatssecretarissen, alzo hun €U vertegenwoordigers;
  uitgezonderd PVV en VNL.
  Alzo de bovenste laag ambtenaren der ministeries, COA en IND.
  En de NPO/NOS valse voorlichters, met tevens opheffing van dit instituut.
  Laat ik maar ophouden, het begint op werken te lijken…

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  we hebben té lang weg gekeken
  .
  de tijd van dromen is verstreken
  de tijd van vechten dient zich aan
  want anders is ’t met ons gedaan…
  .
  Jasterke

  Like

 11. BertG. zegt:

  Lelystad gaat ongeveer honderd vluchtelingen opvangen in sportcomplex De Koploper. Het gaat om opvang voor een paar dagen.
  De vluchtelingen kunnen terecht in de sporthal. Er staan bedden en ze krijgen eten en drinken. Ook is er sanitair, meldt de gemeente. Lelystad is nog druk bezig om de omwonenden erover te informeren.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/09/lelystad_krijgt_noodopvang.html

  Sportcentrum De Koploper is het multifunctionele sportcomplex in Lelystad. U kunt hier een dag zwemplezier beleven met het hele gezin of sportief in beweging zijn. Aquasporten, banenzwemmen, squashen, tennissen of klimmen. Alles is mogelijk! Na het sporten even relaxen? Dat kan onder een van onze zonnebanken. Ook leren zwemmen, van jong tot oud, kan in De Koploper. In het waterrijke Nederland kun je niet vroeg genoeg beginnen met leren zwemmen.
  http://www.sportbedrijf.nl/sportlocaties/de-koploper/

  Afgelopen voor al die mensen die toch al niet voor hun plezier in Lelystad wonen.
  Geen recreatie meer of sporten met de kinderen.
  Het gaat hard in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s