Identitairen Oostenrijk zoeken grenshelpers

Screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

De Identitaire Beweging Oostenrijk is er op grond van de passiviteit van de Oostenrijkse regering bij de volksverhuizing van “vluchtelingen” mee begonnen zelf een beschermend grenshek te bouwen en is tegelijkertijd een daarbij behorende campagne gestart.

De “asielcrisis” ontpopt zich als ongecontroleerde massa-immigratie. De politiek heeft de controle verloren. Alle media ondersteunen de openlijke rechtsbreuk. Mensensmokkel wordt een pekelzonde. Ze vernietigen met hun onverantwoordelijke experiment de open grenzen en de grote vervanging de veiligheid, het geboorteland en de toekomst van de Oostenrijkers. Omdat de politiek niet handelt, moeten we zelf tot actie overgaan! Het project van de GRENSHELPERS werd in het leven geroepen om onze landsgrenzen te beschermen en de politiek wakker te schudden. We handelen geweldloos en legaal en ondersteunen onze uitvoerende macht. We staan aan de kant van het recht en aan de kant van Oostenrijk. De grenshelpers en –helpsters staan voor:

Veiligheid

Europa verandert in een kruitvat! Op dit moment stromen tienduizenden jonge mannen zonder controle over de grens naar Oostenrijk. Daarmee wordt de deur geopend voor criminele bendes en het is bekend dat er op deze wijze al terroristen het land binnengesluisd werden. Tikkende tijdbommen!Alleen veilige grenzen zorgen ervoor dat het weer veilig zal zijn in Oostenrijk.

 

Screenshot_84

Geboorteland

Geboorteland betekent geborgenheid, betekent in een land te leven, waarin men niets hoeft uit te leggen. Maar over enkele jaren zullen de Oostenrijkers door ongecontroleerde massa-immigratie een minderheid in eigen land zijn. Alleen veilige grenzen kunnen ervoor zorgen dat Europa ook over 100 jaar nog het land van de Europeanen en Oostenrijk het land van de Oostenrijkers is.

Toekomst

Emigratie doodt Afrika, immigratie doodt Europa. De toekomst van Afrika kan er niet in bestaan naar Europa te komen, de toekomst van Europa kan er niet in bestaan Afrika te worden. Door illegale immigratie staat Afrika voor de economische ruïne. Alleen veilige grenzen kunnen beide continenten, wier toekomst nauw met elkaar verbonden is, stabiliseren.

Video bij de start van de campagne:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Oostenrijk, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

4 reacties op Identitairen Oostenrijk zoeken grenshelpers

 1. Helena zegt:

  Super goed nieuws moeten wij ook doen! We moeten de invasie van doorgedraaide gelukszoekers, profiteurs en merendeel criminelen stoppen! Deze mensen van de Identitaire Beweging gaan tot actie over en laten hun mooie land niet kapen dat zijn de helden, diep respect!

  Like

  • Ricardo zegt:

   Inderdaad heel mooi, maar we moeten toch echt de Criminele bende , in Brussel met de grond gelijk maken. Anders komen ze straks weer ,met het vingertje wijzen!!! En natuurlijk met geld dreigen.

   Like

 2. Jan zegt:

  Ik zou zeggen, zet er vaart achter

  Parasieten op weg naar Oostenrijk (waarom pakt men hen niet op en flikkert hen het land uit. Transportvliegtuig nemen, parachute om de nek, luiken openen boven Afrika en hop er uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s