Meer dan 100 miljoen euro Belgische kinderbijslag uitbetaald in buitenland

Screenshot_61

Vlaams Belang wil minder uitbetalingen van kinderbijslag in het buitenland

In antwoord op een vraag van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in het Vlaams Parlement, bevestigt Vlaams welzijnsminister Vandeurzen dat in 2014 € 100.475.550 Belgische kinderbijslag uitbetaald werd voor kinderen die niet in ons land worden opgevoed. In 2014 werd er ongeveer 1,56% van de totale uitgaven in de kinderbijslag uitbetaald aan kinderen in het buitenland. Het is trouwens voor het eerst dat er volledige cijfers verstrekt worden betreffende de bedragen van kindergeld die naar andere landen vloeien. Door de Algemene Kinderbijslagwet werden de stelsels voor zelfstandigen, werknemers en ambtenaren in 2014 immers samengevoegd in 1 algemeen stelsel.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Meer dan 100 miljoen euro Belgische kinderbijslag uitbetaald in buitenland

 1. Jean zegt:

  Wij Vlamingen moeten geen eurocent betalen aan vreemdelingen, niet in binnenland en zeker nooit in buitenland.
  Betreffende islamieten, wie ons geld verknoeid aan islamieten is voor ons een misdadiger, de vijand financieel steunen is verraad en verraad is een misdaad.

  Like

 2. Dit is een uitstekend initiatief van Vlaams Belang, mede omdat de koopkracht van de euro vele malen groter is dan het thuisland van allochtonen. Derhalve zou er hooguit uitgegaan dienen te worden van de koopkracht in het thuisland waardoor deze 100 miljoen met 90% zou kunnen verminderen.

  Like

 3. Die landen floreren op de uitkeringen vanuit België en Nederland!!!Hoe achterlijk kan een [r]overheid zijn?

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Van de gekke dat daar geld aan uitgegeven word, kinderen kun je in het buitenland voor een fooi bij laten schrijven, ook al bestaan ze niet…
  Alleen aan hier verblijvende kinderen na een DNA test, voor het geld lenen ze elkaars kinderen of importeren neefjes en nichtjes.
  Ow ja, voor moslims is een meisje of vrouw niks, dus daarvoor dan ook maar geen kinderbijslag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s