VIDEO: Marine Le Pen spreekt haar minachting uit voor de Europese Unie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, EU-critici, Eurabië, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Front National, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Marine Le Pen spreekt haar minachting uit voor de Europese Unie

 1. Iedereen kent het ‘wisselwachtersdilemma’. Aan de horizon nadert een trein met een razende snelheid die niet te stoppen is. Een eindje verder op de rails liggen vijfhonderd mensen vastgebonden. Als de hoge snelheidstrein voorbij dendert gaan deze ongelukkigen eraan. Maar jij zit in een spagaat je hebt de mogelijkheid om de VVD fractie de rails op te duwen, zodat alleen zij gedood worden. Eén dode VVD fractie in plaats van vijfhonderd. Wat doe je? Pleeg je moord of ben je getuige van een tragisch ongeval met vijfhonderd dodelijke slachtoffers?

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Marine le Pen is een vrouw met ballen!!!!! Zij is de moderne Jeanne d’Arc.

  Like

 3. Jean zegt:

  Minachting en walging hebben wij al vanaf het ontstaan voor die misdaadorganisatie EU want vanaf dag 1 is ze al bezig met ons te vernietigen, gelukkig laten wij ons niet doen en zal die EU misdaadorganisatie kapituleren. Heerlijk. 🙂

  Like

 4. Job Cohen: ‘Meestal gaat azc in buurt goed, als azc weggaat vinden mensen het jammer’
  ‘Kritiek op azc’s is van alle tijden’

  De kritiek van omwonenden op de komst van asielzoekerscentra (azc’s) is begrijpelijk maar ebt weg zodra de asielzoekers er eenmaal zijn. Dat zei oud-staatssecretaris voor immigratie Job Cohen (PvdA) zaterdag in Kamerbreed. “Je ziet daarna ook heel vaak dat als zo’n azc er eenmaal is, dat het eigenlijk heel goed gaat. En je ziet ook dat als er eentje weer weggaat dat mensen dat jammer vinden. De ervaring is dat de overlast meevalt.”

  De kritiek op de komst van azc’s is volgens Cohen van alle tijden. “Dat is heel vaak zo, ook al toen ik staatssecretaris was. Ik heb wel het gevoel dat het toen misschien iets minder sterk was dan nu.”

  Cohen was van 1998 tot 2001 als staatssecretaris van Justitie belast met vreemdelingenzaken.

  Bron
  Doorgeefluik van het ANP

  Like

  • Die Job ziet alleen wat ie denkt te zien, zoals al zijn soortgenoten. De tegenstand verwatert omdat de mensen moedeloos het hoofd maar weer laten hangen want als je steeds je kop stoot is dat het resultaat. Maar heel misschien zijn ze met hangende hoofdjes toch stiekum met een bouwpakket ‘Levensechte Guillotine met valbijl van 450 kilo nu voor 199.-‘ bezig of doen een cursus Uitbenen. Want er is niets gevaarlijker dan gewonde stieren die hun hoofd laten hangen, en dan opeens….

   Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Door al dat theedrinken heeft die Cohen duidelijk een theïne vergiftiging opgelopen.
   Wat een smerige nsb’er.

   Geliked door 1 persoon

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Het lijkt Wilders wel.
  Als je dit beluistert kom je thuis.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 7. Annamaria zegt:

  Goed gezegd Marine ! Spreekt de waarheid zoals Geert en Nigel.
  Kijk naar dat ,uitlacherige mens links achter haar. Dat lichaamstaal spreekt boekdelen. Vooral wanneer Marine over armoede en werkloosheid heeft in Frankrijk. : wil het gewoon niet weten. Draait dan om. Onvolwassen en kinderachtig, duidelijk een radicale linkse .
  Wel wat die klappen, maar de meeste niet en maar een half volle zaal. Walgelijk . Maar Marine is duidelijk oprecht en integer

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau Marine !

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Heel goed van Marine!

  Like

 10. Astrid zegt:

  Die EU gaat op zeker ineenstorten, want de naties willen nu eenmaal niet één grote kunstmatige smeltpot worden en al helemaal niet als deze ineens massaal aangelengd wordt met haatdragende en cultuurvijandige moslims.
  Men hecht aan zijn eigen culturele waarden en is de bemoeizucht en vernederingen van de dictatoriale en geldverslindende EU meer dan zat. Een stelletje ongekozen lieden die onze wereld ‘in no time’ naar de gallemiezen helpen.

  Natuurlijk gaat dit gestopt worden, de landen gaan één voor één hun lidmaatschap opzeggen.
  Maar, niet voordat er eerst nog zoveel mogelijk import van moslimsoldaten heeft plaatsgevonden en Europa met een gigantische schuldenlast komt te zitten, want dat lijkt het grote plan achter deze misdaad tegen de menselijkheid te zijn. Niet alleen moslims leven in een parallelwereld hoor.

  De ware vluchtelingen dat zijn wij – de gewone autochtone burgers.
  Wat een enge mensen die achter dit soort plannen zitten. Een soort Volkertjes, want die kan ook maar blijven doen wat hij wil, arrogant en overtuigd van zijn eigen gelijk, terwijl die kille zak direct als straf neergeknald had moeten worden door een vuurpeloton van gemotiveerde vrijwilligers. Dat stuk ellende kost maar en kost maar!

  Dat wij dit allemaal maar pikken… zijn we al zo murw geworden, geheel volgens ‘het Plan’?
  Ik wens daarom alle naïevelingen en wegkijkers nog veel ellende op hun pad, opdat de schellen van de ogen mogen vallen. Want alleen door inzicht [zelf ervaren] en dus van binnenuit kunnen wezenlijke veranderingen effectief worden. Tot die tijd slaapt men door, ook al leeft men in een nachtmerrie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s