1000 extra woningen voor “vluchtelingen” in Amsterdam

Screenshot_14

AMSTERDAM – Woningcorporaties Rochdale en Eigen Haard gaan ongeveer duizend extra tijdelijke woningen ter beschikking stellen aan de opvang van vluchtelingen met een verblijfstatus.

Volgens AT5 komen er niet alleen ex-vluchtelingen in de tijdelijke woningen te wonen, maar ook ‘gewone’ jongeren. Het is de bedoeling om ex-vluchtelingen op die manier te mengen met andere Amsterdammers. Al eerder maakte woningcorporatie De Key bekend dat ze 500 woningen ter beschikking stelt.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Dhimmitude, discriminatie, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op 1000 extra woningen voor “vluchtelingen” in Amsterdam

 1. Bert zegt:

  Vooral dat woordje ‘ mengen ‘ doet bij mij alarmbellen rinkelen.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  ‘vluchtelingen’ met een verblijfstatus zijn die er dan?!? Ware ik een jongere dan zou ik toch voor geen goud in zo’n vernikkerd kolonistenblok willen wonen. Daar gaan we weer dat idiote linkse maakbaarheidsidee: mengen van bevolkingsgroepen.

  Like

  • Bert zegt:

   @Kraftavilqa: In Duitsland worden al mensen hun huis uitgeschopt om plaats te maken voor migranten. Volgens mij kan dat hier in Nederland ook gebeuren, een verhuurder mag met in acht name van een opzegtermijn ook de huur opzeggen. En probeer jij dan maar weer een betaalbaar huis in een fijne buurt te vinden, dat zal niet eenvoudig zijn dus eindig je zelf ook in een gehorige flat tussen ‘ nieuwe buren ‘. Tenzij je een huis koopt en je voor eeuwig in grote schulden steekt middels een onbetaalbare hypotheek. Jaren terug zou je denken dat dat nooit zou gebeuren en te gek voor woorden is. Maar afgelopen weken lees ik wel meer bizarre zaken die men voorheen onmogelijk had geacht. Dit is pas het begin. Ik durf te voorspellen dat het niet heel lang meer duurt tot UWV niet meer genoeg geld heeft voor de uitkeringen en ook pensioenfondsen moeten laten weten dat er een maand of langer niet kan worden uitbetaald, en zeker dat de uitkeringen en pensioenen gekort gaan worden. Door het PGB debacle kwamen er ook mensen maanden zonder inkomen, en denk maar niet dat je meteen bij een voedselbank even kan shoppen. Voor de behandeling van bepaalde ziektes zoals kanker is vaak al geen budget meer tenzij je zelf vermogend bent, en veel medicatie wordt niet meer vergoed, ook al heb je het echt nodig. Er zijn al zorgmijders. Ik zie het tij niet meer keren, en zeker niet binnen aanzienbare tijd.

   Like

 3. Jaan zegt:

  Hahaha, wat een bedrog weer. er komen ook gewone jongeren in de woningen. Dat is om de vluchtelingen kennis te laten maken met andere Amsterdammers.
  Zo gebeurt dat zeker ook in de bejaardenhuizen waar ze vluchtelingen in stoppen, dat is om de bejaarden minder eenzaam te laten vullen. En in sportzalen, dat is om ze een goede lichamelijke conditie op te laten bouwen die ze nodig hebben als ze straks op het ingenieursbureau werken.
  Zo lust ik er nog een paar. De waarheid is: Ze pakken alles van ons af en geven het gratis aan die lui.

  Like

 4. Heer M zegt:

  Lees dit eens! Niet te geloven wat een sukkel https://0tessa0.wordpress.com/2015/09/24/ik-ben-boos/

  Like

 5. ildiko zegt:

  http://napimigrans.com/merkel-bukasa-elkerulhetetlen-tizezrek-tuntettek-ellene-nemetorszagban/
  1000 en hebben TEGEN MERKEL GEDEMONSTREERD , MAAR DIT MOGEN WE DUS HIER NIET ZIEN!!!!!

  Like

 6. Eline zegt:

  Onder dit artikel staan 800 ( !!) boze reacties en veel van de inzenders zeggen hun heil te gaan zoeken bij de PVV. Eindelijk…..
  Het is toch te gek voor woorden dat er wachtlijsten zijn van 12 jaar en meer en dat deze stunt nu ineens mogelijk is.Maar ja,”vluchtelingen “hè …
  Ik ben woedend.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Jammer voor alle Amsterdammers die al 9 jaar op een woning wachten….

  Like

 8. dutchess43 zegt:

  O, nu zijn er opeens 1000 woningen beschikbaar????
  Voor ex-vluchtelingen? En degenen die al 10 jaar of meer op de wachtlijst staan?
  Wordt ons niet steeds verteld dat ze slechts voor 5 jaar een tijdelijke verblijfsvergunning krijgen?
  Als ze een huis krijgen zijn ze dan ineens geen vluchteling meer, maar ex-vluchteling?
  Die zien ze in Syrië, Afghanistan en Verweggistan immers nooit meer terug.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “komen er niet alleen ex-vluchtelingen in de tijdelijke woningen te wonen, maar ook ‘gewone’ jongeren.”

  Oh, dus echte Nederlanders zijn ‘gewoon’.
  Dan moet de ‘vluchteling’ wel heel bijzonder en uitverkoren zijn.
  Dit is pure discriminatie!

  Like

  • BertG. zegt:

   Klopt, een Nederlander is gewoon, zij zijn bijzonder.
   Verschil moet er nou eenmaal wezen. Wen er maar aan.
   Vind je het gek dat ze zich oppermachtig voelen en gedragen, als je dit verteld wordt, dat je meer bijzonder bent dan de oorspronkelijke inwoners hier.
   Iedereen zou zich er dan naar gedragen en dit uitstralen.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Voor de grondwet was iedereen gelijk. In theorie, dan. Maar 020 heeft sinds 1945 verzuimd te bouwen voor de kleine portemonnee. Niet voor studenten. Niet voor alleenstaanden.
  Maar asieleisers wil men dus wel huisvesten. Zouden sommige varkens dan toch meer gelijk zijn dan andere varkens, zoals “Animal Farm” ons leert?
  Blijkbaar.
  Ik hoop dat alle mensen die nu gepasseerd worden, beseffen dat sociale woningbouw geheel in handen is van de PvdA. Dat hun woningnood minder erg is dan geïmporteerde woningnood.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Wacht maar eens af totdat het inderdaad waarheid wordt dat er (ex)vluchtelingen in komen en er ook een paar “gewone” jongeren…….wellicht 20% dus 200. Alleen krijgen die jongeren dan ook het hele huis gratis ingericht met TV, meubilair, koelkast, wasmachine enz enz…… Mocht dat niet zo zijn dan komt er herrie van en is er dus sprake van discriminatie op grond van ras/nationaliteit……Ben benieuwd hoe een rechter daar over beslist.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb me eerste meubeltjes van de straat gehaald en krijgertjes wat iemand over had.
    Nooit geen enkele bijdrage hierin van het rijk gehad.
    Helemaal niets.

    Like

 11. Johan zegt:

  Gvd nog aan toe…. Hoe is het in godsnaam mogelijk ? Een wachtlijst van 18 jaar in Amsterdam en dit gajes krijgt een voorrangsbehandeling ? Je zou ze toch een schop onder hun kont geven.

  Like

 12. edjan zegt:

  Volgens mij is het staatspropagandajournaal een nieuwe actie begonnen.
  1) Gisteren: ouwetjes zijn eenzaam, hoe kunnen we die helpen?
  2) Vandaag: ouwetjes steeds vaker naar eerst-hulp-post van ziekenhuis omdat ze uit de bejaardenhuizen zijn geflikkerd en het nu thuis maar moeten zien te rooien. Ze hebben speciale hulp nodig.

  Oplossing 1) ouwetjes terug naar bejaardenhuizen maar helaas, afgebroken of vol asielzoekers.
  Oplossing2) ouwetjes in dorpen van prefabwoninkjes met winkeltje en doktertje in het midden. Voordeel: hun huizen komen vrij voor asielzoekers.

  We kunnen er op wachten, maar eerst nog een jaartje propaganda totdat iedereen gelooft dat dit het beste voor de ouwetjes is.

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Houdt allemaal het jaartal 2021 in de gaten……het jaar waarin de EU/EC beslag wil gaan leggen op al ONZE spaarcentjes/opgebouwde pensioen(rechten).

  Like

 14. edjan zegt:

  Nog nooit heb ik een goorder stel kankerlijers gezien dan wat zich onze regering noemt. Wat een vuile tyfuslijers. Een heel volk naar de slavernij, een heel land kapot, een heel continent kapot. En maar grijnzen. Die kale kletskop van de partij vd allochtonen nog nooit zo zien glunderen. Kiezers! Er komen kiezers het land in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s