Duitsland: De verkrachtingsepidemie door migranten

Screenshot_24

(Door: Soeren Kern)

Een steeds groter aantal vrouwen en jonge meisjes, dat in een Duits vluchtelingenverblijf verblijft, wordt verkracht, aangerand en zelfs gedwongen tot prostitutie door mannelijke asielzoekers. Dit wordt bevestigd door Duitse maatschappelijke werkers, die informatie uit de eerste hand hebben over de situatie.

Veel verkrachtingen vinden plaats in verblijven met zowel mannen als vrouwen, dit komt door een tekort aan ruimte. Duitse autoriteiten dwingen duizenden mannelijke en vrouwelijke migranten om dezelfde slaap- en toiletruimte te delen.

De omstandigheden voor meisjes en vrouwen zijn in sommige verblijven zo gevaarlijk dat ze worden omschreven als “vrouwen in het wild” die moeten vechten tegen de mannelijke islamitische roofdieren. Echter blijven velen vrouwen stil uit angst voor eerwraak, zeggen maatschappelijke werkers.

Tegelijkertijd wordt een steeds groter aantal Duitse vrouwen in steden en dorpen door het land heen verkracht door asielzoekers uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Veel van deze misdaden worden door de Duitse autoriteiten en de nationale media in de doofpot gestopt, waarschijnlijk om de toename van antimigratie gevoelens tegen te gaan.

Lees verder>>>
(h/t: meerdere reaguurders)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Duitsland: De verkrachtingsepidemie door migranten

 1. Sjaak zegt:

  En hier vuile gore stasi-lul-predikant
  helemaal naar DDR comform !
  ,,Het vlaggetje in de wind ! ”

  Like

 2. dgneree zegt:

  Off Topic:
  WE HEBBEN EEN REFERENDUM!!!!
  Zie Geenstijl

  Like

 3. Driek zegt:

  “Veel vrouwen zijn — naast het vluchten voor oorlogen of burgeroorlogen — ook op de vlucht voor sekse-gerelateerde redenen, bijvoorbeeld de dreiging dat ze worden uitgehuwelijkt of besneden. Dit zijn vrouwen die een extra risico hebben op gevaar, vooral als ze alleen op de vlucht zijn of alleen met hun kinderen. Zelfs als ze vergezeld worden door een mannelijk familielid of kennis geeft dit niet altijd zekerheid op bescherming tegen mishandeling omdat dit kan leiden tot bepaalde afhankelijkheid en seksuele uitbuiting.

  Ja, dat is natuurlijk reuze zielig voor die meisjes en vrouwen, alleen bevreemd het mij dat het nu ineens een probleem is geworden in die landen, want hoe ging het daar dan vroeger aan toe, dus voor dat ze allemaal tot de ontdekking kwamen dat ze zouden worden opgevangen door imbeciele regeringen. Hoe was het daar dan vijfentwintig jaar geleden in die moslimlanden, gebeurde het toen niet? Nu ineens lopen die vrouwen in hun moederland gevaar, nu ineens.

  Maar goed, ik zal het wel verkeerd zien, maar zodra islamieten in het spel zijn heb ik al genoeg. Allemaal terugsturen. Zielig of niet zielig. Wij hebben ook een hoop zielige mensen, denk maar eens aan al die zieke bejaarden die geen hulp krijgen, en de nieuwe generatie jongeren die nooit van z’n leven een woning meer krijgen. Van mij kunnen ze allemaal de pot op. Ik kreeg in 1945 ook niks. Ja, en de overlevenden van de concentratiekampen kregen een navordering van de belastingdienst. En een dwangbevel van achterstallige huur. Ik heb geen greintje mededogen met die mensen, voor mij zijn het allemaal parasieten.Die mohammedanen, dat is de achtste plaag uit het Oude Testament: Sprinkhanen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo zie ik het ook Driek! Het is hun cultuur.
   Ze leven er mee en er naar… en ineens is het bij ons zielig! Wat hebben wij daar toch mee te maken??? Zozeer zelfs dat wij onze eigen samenleving moeten vernietigen voor hun welzijn? Het zelfde met die zogenaamde “kindbruidjes”…!
   Ze (links) hebben weer een nieuw “zielig” item gevonden!!! Die kindbruidjes hebben dan eindelijk ’n vent gevonden en nu moeten ze ineens gefrustreerd zijn… terwijl ze tussen hun zandhopen al jàààren zo met elkaar optrekken…
   Ik begrijp het niet meer!

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Zodra een gore asieleiser zich 1x aan een vrouw heeft vergrepen, meteen castreren die handel, kunnen zij zich ook niet verder voortplanten als konijnen!!
  En daarnaast de politiek correcte lullo’s ausradieren.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Nou, nou, nou, nou, we moeten met die mannen het gesprek aangaan en ze vertellen dat ze Nederland binnen mogen als ze de helft van hun lul inleveren die ze weer terugkrijgen als ze vertrekken. Hoe ze dat stukje eraf krijgen moeten ze zelf maar weten, hullie zijn de snij-experts.

   Like

   • jackvdveen zegt:

    Mogen ze zelf VRIJWILLIG amputeren en wel op de volgende wijze.

    Pak hun klabanus, stop deze tussen de bankschroef in het schuurtje, draai de bankschroef goed aan, haal aandraaistang uit de bankschroef.
    Leg een s herp mes naast de bankschroef.
    Daarna naar buiten en steek het schuurtje in de hens.
    Nu mag betreffend persoon geheel vrijwillig en zonder dwang kiezen wat te doen of niet te doen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou, nou, nou, jackvdveen, ik zie het helemaal voor me. Vandaar dat ik toch òòk even wat wil zeggen.
    Je gaat toch niet de fout in door te snel te draaien aan die bankschroef?
    Kalm aan maat, langzaam draaien totdat je die ballen hoort klappen.
    Wel sterk gevonden dat met die aandraaistang. En pas op dat je dat mes niet te vroeg
    naast die bankschroef legt. Je weet hoe ze zijn, niet sportief altijd naar ’n mes grijpen.

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Dus nog maar weer even een paar conclusies:
  Ten eerste: Vrouwen die vanwege het gevaar van seksueel misbruik naar het westen vluchten kunnen zich de moeite sparen, want hier worden ze evengoed verkracht. Komt doordat we hier maar van alles binnenlaten, ook hun “mede-vluchtelingen.
  Ten tweede: Vanwege die zogeheten vluchtelingen je eigen dochters maar gaan binnenhouden en ervoor zorgen, dat ze zich “zedig” kleden? Zo krijg je metterdaad islamisering!
  Ergo is er maar één afdoende oplossing voor het probleem denkbaar en dat is: Die hele kolerezooi tegelijk eruit zetten, anders is niet alleen Duitsland, maar heel Europa binnen 30 jaar geïslamiseerd.
  Zó eenvoudig liggen sommige dingen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Pieter zegt:

  Het tuig van de richel lift mee met de asielophalers. Hoeveel criminelen en veroordeelden zullen daar wel niet bij zitten.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Wat zijn dat voor een vaders die na de verkrachting het heft uit
  de Hand geven en erop wachten de gerechtigheid zegeviert ?
  Zou ik een dochter hebben en zoiets overkomen zou ik tot in
  de laatste hoek zoeken en de verkrachter vinden, en dan zou
  hij geen gevangenis van binnen zien !
  Het tegendeel ! Ik zou in de gevangenis landen omdat hij als
  offer het juiste antwoord van mij zou krijgen !
  Wat hebben we toch voor lammetjes in onze samenleving !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je kunt je nog meer afvragen, met name bij zwaar-christelijke vaders, bij wie, al dan niet uitgesproken, seks-voor-het-huwelijk in feite taboe is!
   Want wat doen díe als hun kind verkracht is?
   Nà de eerste woede tegen de dader richt de woede zich tegen het kind, krijgt het de vraag over zich heen: “Waarom heb je je niet verzet,” mag het geen stap meer buiten de deur zetten en WENDT VADER ZICH VAN HEM/HAAR AF, omdat hij “het idee niet verdraagt……”
   Zeker zwaar gelovigen houden als het er op aankomt, meer van God en van de “ongereptheid” van hun kind, dan van hun kind -zelf.
   Wat dat betreft zijn ze ècht niet veel beter dan de moslims!
   Onvoorwaardelijke ouderliefde bij Gelovigen? Niet zelden vèr te zoeken!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 8. Hendrik M. zegt:

  80% hitsige jongemannen opsluiten met 20% vrouwen en kinderen is asociaal.
  Aparte kampen voor de, meest jonge, mohammedaanse mannen, beperkte bewegingsvrijheid om de buurt rondom het kamp te beschermen.
  Apart ook voor de vrouwen en kinderen en apart voor de christenen.
  Kost door de grote aantallen niks meer dan 3 gemengde kampen, sortering is eenvoudig.
  Alle criminele zaken zwaar bestraffen en daarna uitzetten naar land van herkomst.
  Hier kan zelfs een gutmensch niks op tegen hebben.
  Ja, ik ben tegen dat asiel gedoe, maar vind ook dat als het dan toch gebeurt het in redelijkheid dient te geschieden.

  Like

 9. Ik krijg het gevoel dat de Eurovolken door deze aanvallen zo over de rooje geholpen moeten worden dat ze vanzelf gaan smeken om gaskamers. En dan, als dat gebeurt zult gij een aap zien neuken.

  Like

 10. edjan zegt:

  Ach, het verkrachten gaat in ons land ook gebeuren.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24546181/___Dit_is_verschrikkelijk___.html
  Dezelfde Telegraaf begint het alweer druk te ontkennen.

  En hoe lullig dit ook klinkt: onder de vrouwen zijn meer verdedigers van de islamisering dan onder de mannen. Vrouwen kiezen nog eerder voor het kalifaat en tegen Wilders dan mannen. Misschien dat ze dan nu wakker worden?

  Like

 11. Pingback: Asielzoekers eisen. . . | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s