Frans Timmermans is bezorgd over groei van politiek rechts

Screenshot_9

(Door: Oliver Lane – Vertaling: “Vederso”)

Als de Europese elites spreken over hun angsten rond de migratiecrisis zijn het niet de demografische veranderingen en toenemende criminaliteit die ze noemen, maar de politieke rechtervleugel die een alternatief biedt. Woensdag sprekend met de BBC sprak de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, zijn diepe bezorgdheid uit over de politieke ontwikkelingen in Europa in reactie op de migratiecrisis. Hij vertelde aan de Britse staatsomroep: “Als we niet in staat zijn om duurzame oplossingen [voor de migratiecrisis] te vinden, zul je een golf van extreemrechts op het hele Europese continent zien”, meldt The Independent.

Het is geen wonder dat hij bezorgd is. Timmermans is een voormalig Nederlands lid van het parlement en in zijn geboorteland Nederland zowel als elders staat zijn politieke partij (sociaaldemocraten/socialisten) op zwaar verlies, terwijl de inheemse bevolking van Europa steeds meer moe wordt van de migratiecrisis. Geert Wilders’ “Partij voor de Vrijheid” heeft een sterke anti-immigratie houding…(…)

Ten noorden van Nederland, in Denemarken, heeft de bezorgdheid over migratie zich zo ontwikkeld dat de nationale liberale partij snijdt in de uitkeringen voor migranten en ze plaatst advertenties in buitenlandse kranten om te vertellen dat mensen niet eens de moeite hoeven te doen naar Europa te komen. Minister van Immigratie en Integratie Inger Støbjerg, misschien wel het lid van de regering dat het meest voor de harde lijn is, is volgens een nieuwe opiniepeiling nu de meest populaire politicus in het land.

Nog verder naar het noorden, in Noorwegen, is er de vrees voor democratische uitingen van onrust door de massa-immigratie die ook zorgt voor onrust in de wandelgangen van de macht. De nationale inlichtingendienst berichtte deze week dat de grootste bedreiging voor Noorwegen niet de massale migratie van migranten zelf was, maar van rechtse politieke partijen – in navolging van de woorden van Timmermans.(…)

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Oliver Lane

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Frans Timmermans, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Frans Timmermans is bezorgd over groei van politiek rechts

 1. koddebeier zegt:

  Ja, Timmerfrans vluchten kan niet meer !!

  Like

  • Ja beste Koddebeier ‘k denk dat vluchten wel degelijk kan en het draaiboek voor een ongrondwettelijke ‘evacuatie’ van de hofhouding en het Koningshuis met de voltallige regering al lang klaar ligt tot dat uur U is aan gebroken….

   Terwijl de strijd nog in volle gang was – en er nog dagelijks Nederlandse militairen sneuvelden – vluchtte koningin Wilhelmina en haar regering op 13 mei 1940 naar Engeland.

   Vijf dagen daarvoor, op 8 mei 1940, had de Nederlandse pers nog het volgende uit de mond van prinses Juliana vernomen:

   (Merk op dat prinses Juliana schreef dat Van Loon behoorde te weten dat vijf eeuwen lang het Huis van Oranje voor geen enkel gevaar op de vlucht is geslagen. Dit is natuurlijk bezijden de waarheid, want in 1795 was stadhouder Willem V ook al met zijn gezin naar Engeland gevlucht.)

   – In de ochtend van 13 mei 1940 kwam het prinselijk gezin aan in Harwich.

   – Om 10 uur die ochtend vertrok koningin Wilhelmina naar Hoek van Holland, waar een Engelse torpedobootjager [de HMS ‘Hereward’] op haar wachtte.

   – Een uur eerder [rond 9 uur] had het kabinet-De Geer te horen gekregen dat de koningin zou vetrekken. Waarheen was niet duidelijk. Lees verder >>> http://gerard45.bloggertje.nl/note/14065/de-ongrondwettige-vlucht-van-kroon-en.html

   Like

   • Met de vlucht van Paulientje de Ranitz werd tevens 1700 ton Goud van de Nederlandse Bank naar Londen verscheept…

    Willem-Alexander De Ranitz of Van Oranje Nassau?
    http://www.koningskind.nu/over-koningskind-Willem-Alexander.html

    DNA Koningin-bloedverwanten
    Koningin en nazaten GÉÉN Oranje en GÉÉN recht op de troon ?
    http://jacobusderoma.blogspot.nl/

    Koningen van Oranje en Nassau
    http://www.hethuisvanoranje.nl/06%20Koningen%20van%20Oranje%20en%20Nassau/15%20Koning%20Willem%20III/IndexKoningwillemIII.html

    Vreemde historiën in de zaak De Roy van Zuydewijn, deel 2

    http://www.theovangogh.nl/vreemdehist_2.html

    Vreemde historiën in de zaak De Roy van Zuydewijn
    Hoe spionnen en wapenhandel een rol speelden in het leven van vader De Roy van Zuydewijn

    http://www.theovangogh.nl/vreemdehist.html

    Like

   • Dus in 1983 is het artikel uit de grondwet geschrapt.waardoor de koninklijke kliek niets meer in de weg staat om wederom de benen te nemen!En dat zullen ze wel doen ook;ze hebben overal riante woningen en geld gestald!En dan hebben ze ook zeker wel het lef om terug te komen als wij de rotzooi hebben opgeruimd!Met deze grondwet-wijziging hebben zij zichzelf prima ingedekt!De Bilderbergkliek wist in 1983[en al veel eerder zelfs}al hoe zij het in de toekomst voor elkaar moesten krijgen om ons uit te laten moorden!En degenen die niet het leven laten worden slaven!Als…………..het volk nog langer op de handen blijft zitten!

    Geliked door 1 persoon

   • Annamaria zegt:

    Ja Yvonne, precies zo ! Bernhard was bevriend met de opa van Maxima, hij was vaak tijden de oorlog in Argentinie. Nu hebben ze daar huizen en ” geoorloofd” want Maxima daar vandaan dus de plebs begrijpen het toch ?! Misschien niet zo overtuigd maar ja oranje is zo gezellig, al dat, nou ja leuke oranje kleur bij oranje dagen en iedereen zooo blij ( kots)
    En ook nog, Juliaantje heeft alle Koninklijke palezien aan de staat verkocht zodat wij belasting betalers OOK hun kost en inwoning plus onderhoud BOVENOP hun riante uitkering betalen ! Demente krankzinnige overheid toen al dus ??
    En…er staat een clausule dat in het geval Nederland ooit weer een republiek zou worden dat nep- oranje kliek de paleizen weer terug krijgen !

    Like

   • Dan hoop ik dat daar een paar bommen op vallen,zijn we daar ook vanaf!

    Like

   • Marc zegt:

    @Adriaan. En ook de vader des Vaderlands himself, Willem van Oranje dus, vluchtte in 1568 voor de troepen van Alva, om pas na de actie van de Watergeuzen op 1 april 1572 als legerleider terug te keren. Dus…

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik kan Hendrik M. het al horen uitschreeuwen thuis.
    DIT IS NIET WAAR, DIT IS ALLEMAAL GELOGEN. PURE LASTER.
    Er is geen kwaad in te vinden in die goede familie, en ik wil er niks meer over horen.
    Laten we blij zijn dat we ze mogen dienen en in ons midden mogen hebben.
    ORANJE BOVEN, LEVE DE KONING. HOERA, HOERA, HOERA…………….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG. 8.42u.: Vooral dat “in ons midden” is een goeie!
    Alsof die nep-oranjes dat zouden wíllen! Néé, zàg, dat is toch zeker niet hún wèreld!
    Zo heel af en toe even zwaaien en handjes geven, dann hebben ze alweer genoeg ‘genoten’ van het plèbs!
    Ze gaan liever op bezoek bij de slavenhalers; those are their own people! Poen en macht en zo, weet je wel……
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 2. Drs.P. zegt:

  De belangrijkste oplossing tegen deze booslim migrantencrisis en invasie, naast het afzetten van alle smerige & domme overheids faciliteerders (regering & burgemeesters), is een heftige afgedwongen geboortebeperking in heel donker Afrika, Pakistan, India en Afganistan, dus in heel veel verweggistannen, vrouwen de prikpil geven ieder jaar om dit te stoppen!!!!

  Lees het boek: “Het Legerkamp der Heiligen” van Jean Raspail, vertaling door Jef Elbers.
  Het boek is verkrijgbaar bij: http://www.uitgeverijegmont.be

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Jean zegt:

   Drs.P., elke baardaap die de grens overkomt dadelijk steriliseren zou ook al een vooruitgang betekenen en kindergeld voor max 1 kind helpt ook, neen, niet het kindergeld uin hun handen geven maar gebruiken om de scholing te betalen.

   Like

 3. Sjaak zegt:

  TIMMERMANS !
  ZIJN NAAM IS PROGRAMMA !
  Timmer hem een paar op zijn rotsmoel en
  geef hem maar eens een schop onder
  zijn uitge(frans)te moslimkont !

  Like

 4. Heeft hij ook eens een keer angst;weet hij ook hoe dat voelt!Moeten ze ons maar geen miljoenen barbaren door de strot duwen!En nog wel op onze kosten ook!Timmerfranz is gewoon een van ergste witte boorden-criminelen!

  Like

  • Jean zegt:

   Yvonne, dat is nog netjes uitgedrukt, die eikel veroorzaakt verschrikkelijk veel ellende en dat mag nooit ongestraft blijven, het beste zou zijn hem (of is het een ‘haar’?) bij zijn/haar nekvel te nemen en hem/haar te droppen in de middellandse zee…
   Die huichelaar is nog gevaarlijker dan die zuipschuit uit Luxemburg en dat is al een drama en dan moet je eens die debiele fluit Thyssen horen……, een echte mummie die een wereldramp aan ’t creëren is.

   Like

 5. beatsme zegt:

  Effectiever zou het zijn als die hoogopgeleide aspergesteker eerst eens duurzaam stopt met het uitkramen van die onzinnige baggerpraat. Dat voorkomt volgens mij veel meer ellende.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Timmermans is niet wijs; de treinen rijden niet naar het Oosten, nee ze komen uit het Oosten. Vol. Iedere dag weer.

  Like

 7. gielah zegt:

  Frans Timmermans hoeft volgens mij nergens bang voor te zijn.
  Ik zie rechts helemaal niet zo hard groeien!
  Wat zijn nu 30 virtuele zeteltjes voor de PVV in een tijd als deze, waarin de soevereiniteit van ons land aan de EU is overgedragen en hórden moslims ( meest met valse Syrische paspoorten en al of niet schuldig aan bloedige misdaden in het eigen paradijs van herkomst) zomaar… zonder een grondige check…. worden binnengelaten in ons vaderland.
  Erger nog: men wil hen hier laten BLIJVEN wonen.
  Wie filmpjes of foto’s van deze zogenaamde vluchtelingen heeft bekeken, de laatste dagen en weken… zal zich heel vaak een ongeluk geschrokken zijn.
  Ze zagen vooral jonge kerels, met arrogante rotkoppen, die nauwelijks een aangeslagen of door lijden geteisterde indruk maakten… maar die eerder als brutale veroveraars overkwamen, niet het soort lieden dat een normaal mens graag na het invallen van de duisternis tegenkomt.
  Ondanks dit feit… het begin van een soort oorlog, moet je welhaast denken…. krijgt Wilders in de peilingen nog steeds máár 30 zetels!
  Dat noem ik geen angstaanjagende groei van rechts.
  Dat noem ik een angstaanjagend gebrék aan groei van rechts.
  Het Nederlandse volk blijkt nóg degelijker gehersenspoeld dan ik al vreesde!

  Like

  • Vederso zegt:

   Ja, ik begrijp, denk ik, wat u bedoelt, maar toch: “De wal keert het schip en eens zal het kwartje wel vallen”.

   Like

  • Jan zegt:

   Het gros moet het eerst aan den lijve ondervinden voor zij van mening veranderen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Constatéren dat de groei vooralsnog tekortschiet is één ding, een deugdelijke oplossing aandragen is nog weer iets anders.
   Dat 30 zetels te weinig is, hoeft U, denk ik, niemand hier te vertellen..
   Maar je blijven realiseren, dat het ooit wel erger geweest is en dat de publieke opinie hoe dan ook begint te veranderen, valt ten zeerste aan te raden;
   Zo niet, dan komen we zéker nergens!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Harry zegt:

   Goed gezien Gielah !
   De linkse hordes zijn nog veel te groot .
   Bergen werk aan de winkel om de sukkels wakker te rossen .
   Maar met behulp van mijn gemotiveerde assistente toch in ieder geval weer zo’n vijf ondertekenaars van Geenpeil kunnen scoren afgelopen week .
   Als je heel erg je best doet , is er nog wel wat te winnen , maar gaan we snel genoeg , of vechten we inmiddels een verloren strijd ?

   Het is om moedeloos van te worden , zo’n Timmermans en zijn volgelingen .
   En al die onnozelaars , die het maar niet kunnen of willen snappen .
   Maar ik vecht dóór tot het einde !

   Like

  • Priscilla zegt:

   Hartelijk dank voor uw perfect omschreven reactie. Men klaagt veel, maar vergeet het dat ze überhaupt een begin zouden maken door eindelijk eens op Wilders te stemmen!

   Like

 8. Jean zegt:

  En hopelijk worden die vuile huichelaars zoals Timmerfrans, Jancker, Merker, Verafstoot & co heel snel door de “nuchtere Rechtse Burgers” een kopje kleiner gemaakt zodat we verder kunnen met Europa want die EU troep heeft er een snertsoep van gemaakt die niet meer te vreten valt.
  Trop is Trop en Teveel is Teveel, Europa is van de Europeanen en daar horen GEEN moslims/islamieten in thuis want aan perverse barbaren hebben wij geen enkele behoefte.

  Like

 9. Joop Sigaar zegt:

  Moet ie daar dan +25000 euro p.mnd voor verdien om dat te constateren , linkse kakkerlak .
  Ging ie nog naar S.A om die jongen te redden van het kruis en onthoofding ? of houd ie nu z´n smoel dicht ?

  Like

 10. Pieter zegt:

  Teen is ’t gevolg van tander valse Franske Timmermanske met je nep lach.

  Like

 11. Schnoebel zegt:

  Kennissen van mij zijn onlangs teruggekeerd van een stedentrip naar Athene. Zij hebben de haven (Peraeus) aldaar bezocht en zijn zich een ongeluk geschrokken van hetgeen zij daar aantroffen. Hele straten vol wachtende jonge goedgeklede en modern gekapte “vluchtelingen”. Er was geen doorkomen aan.

  Like

 12. Driek zegt:

  Ik fietste vanmiddag door de havenstraat langs de voormalige gevangenis, waar nu de asielzoekers onderdak hebben gekregen. Je zal daar maar wonen, ik zag allemaal jongemannen in dure merkkleding, en ze waren absoluut niet ziek of zwak of wat dan ook. Ook zagen ze er niet getraumatiseerd uit. Als dat straks je naaste buren worden ben je mooi in de aap gelogeerd. Allemaal moslims.

  Like

 13. Jan zegt:

  Ik zie Frans Timmermans niet zo snel met een geweer Nederland verdedigen. Zullen de ‘extreem-rechtsen’ wel voor hem moeten doen terwijl hij zich aan de andere kant van de wereld schuil houdt.

  Like

 14. Feniks zegt:

  Dit is weer eens een duidelijk voorbeeld van hoe door en door verrot politici in elkaar steken.

  Like

 15. Jan zegt:

  Timmermans ziet de EU uit elkaar vallen en vreest dat hij zijn handen zal moeten laten wapperen om te moeten rondkomen. Nou ja, hij heeft inmiddels genoeg bij elkaar gegraaid

  Like

 16. Skef zegt:

  Frans kan aan het gas, eigen volk eerst

  Like

 17. Joannes den Hollander zegt:

  Extreem rechts zal wel meevallen. Maar Neurenberg 2 zul je niet ontlopen Timmermans. Net als jij zullen allen die ons deze ellende hebben aangedaan de galg niet ontlopen. Een snelle dood met openklappende luikjes gunnen we jullie niet. We laten jullie met een strop aan je nek langzaam zakken. Wen maar vast aan het idee. Jullie ontlopen de Patriotten niet.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  De smeerlap Frans Timmermans is daarbij ook zo bezorgd om moslimhaat, antisemitisme en hij wil nog steeds dat iedereen welkom is in Europa? Zo langzamerhand haat ik hem al net zo erg als de EU-elite, extreme anti-facisten, moslimextremisten, radicale imams, bepaalde groepen ondankbare “vluchtelingen en asielzoekers” etc. daar zij vrijwel allemaal de vijanden zijn geworden van de autochtoonse Europeanen! Want hij gaat toch zeker ook niet denken dat hij de laatstgenoemde groep zodanig kan hersenspoelen dat wij allemaal opeens van moslims gaan houden?
  Als Timmermans bovendien het gore lef had om als een soort predikant (net zoals je bijvoorbeeld in Eindhoven hebt wat het christendom betreft) bij mij aan de deur te komen om te verkondigen dat de islam vredelievend is, moslimextremisten aardige mensen, mij wil bewegen om naar een moskee te gaan, mij een koran wil aansmeren en dat ik mij tot de islam moet bekeren dan jaag ik hem gewoon meteen bij mij weg of schop ik hem hier enkele meters vandaan! Laat hij zijn stupide ideeën maar mooi verkondigen voor de IS, Boko Haman of de Taliban en reken maar dat hij een hoop westerse haat op zijn dak krijgt en door hen wordt gelyncht! Hij mag misschien van moslims houden maar die liefde is in geen miljoen jaar wederzijds!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s