Hongarije: “Wij willen fouten van West-Europa niet herhalen”

Screenshot_11

Een “vluchteling” met een smartphone wacht om de grens tussen Servië en Kroatië over te kunnen steken

(Door: Shari Deira)

Hongarije zit er niet op te wachten om fouten van West-Europa met betrekking tot multiculturalisme te herhalen. ‘We willen vermijden dat wij precies dezelfde fouten maken.’

Met deze woorden verdedigt Zoltán Kovács, woordvoerder van de Hongaarse premier Viktor Orbán, de opstelling van Hongarije over het toelaten van migranten tot Hongarije, in een interview met The Sunday Telegraph.

Diversiteit

Hongarije zit niet te wachten op ‘preken’ van de Europese Unie over het toelaten van migranten uit het Midden-Oosten. Kovácz reageert daarmee op de woorden van vicevoorzitter Frans Timmermans van de Europese Commissie. Timmermans zei deze week dat ‘diversiteit‘ de toekomst is en dat Oost-Europese landen daaraan moeten wennen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, EU-critici, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hongarije: “Wij willen fouten van West-Europa niet herhalen”

 1. Jean zegt:

  Wie is er nu nog geïnteresseerd in die debiel Timmerfrans? Die eikel is toch voor niets te vertrouwen…, een ordinaire linkse luller er smerige zakkenvuller.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Een totale waanzin is in de EU losgebarsten en via de Duitse bondskanselier weten wij inmiddels dat de EU echt geen bovengrens gaat instellen bij de instroom van migranten. Kom binnen, miljoenen! Merkel wordt de spil in het godslasterlijke verderf dat de EU op ons los laat.
  Voor de DERDE keer speelt Duitsland weer een desastreuze rol in ons werelddeel. Wie had dat gedacht?.
  En de Duitse bevolking mag het in grote meerderheid beslist met dit op hol geslagen mens ZEER ONEENS zijn, maar niemand is bereid een witte jas aan te trekken en haar af te voeren naar een rustige, gesloten kliniek. Oh, die vreselijke volgzaamheid van dat goedwillende volk die iedere keer toch weer de kop opsteekt!
  Door Merkels centrale rol in de EU is elk gepraat over beheersing van de instroom puur retorisch geworden!.

  En slechts in zeer weinig hoofdsteden in de EU vraagt men zich kennelijk af hoe de samenstelling van de te verwachten kolossale groep ‘vluchtelingen’ die wij op EU commando moeten opnemen, er uit ziet.

  We hebben een relatief kleine groep vluchtelingen, een miljoenen massa gelukzoekers EN we zullen te maken krijgen met een groep van onbekende grootte : potentieel zeer gevaarlijke jihadisten. En waar dit mengelmoesje voor staat kunnen wij zo langzamerhand via allerlei reportages wel bevroeden : er komt hoe dan ook een explosief mengsel van mensen op ons af.

  Dat betekent een regelrechte ramp voor onze samenleving in velerlei opzichten. En wij weten wie daar allemaal de dupe van gaan worden in ons land.

  En dan hoor ik de zalvende stem van een Nederlandse slijmjurk ”T” die op het ene moment zegt dat alle zorgen die de burgers hebben gegrond zijn en die nu dit beweert :
  ”’Als we deze kwestie niet aanpakken en duurzame oplossingen bedenken, dan zul je een golf van rechts extremisme over Europa zien trekken,’
  En,voegt hij er later aan toe, in weerwil van onze gerechtvaardigde zorgen: ” Diversiteit’ is de toekomst en Oost-Europese landen moeten daaraan wennen.”

  De leiding van de EU is NIET in het minst geïnteresseerd in wat de bewoners van de EU willen ”Brussel” leeft op een zelf gefabriceerde roze wolk. DE EU heeft zich aan de menselijke maat der dingen onttrokken.
  NIEMAND in die heersende elite denkt nog normaal. De heer F.T. is daarvan een weerzinwekkend voorbeeld:

  De EU bedenkt allerlei ”fraais” voor de volkeren van Europa en als dat niet goed uitpakt, dan is dat de schuld van ”rechts’, zegt T’.
  Dat is een oude truc: De boodschapper van het onheil wordt tot veroorzaker van het onheil verklaard.
  Mijn god,hoe komen we ooit van deze pestilente figuur af ???
  Sinds wanneer maakt deze kwal voor ons uit hoe onze maatschappij eruit moet zien?

  Wat ben ik blij dat we nog iemand als Wilders hebben.
  En laten de Hongaren dankbaar zijn dat ze een regeringsleider als Orbán bezitten..

  Beide mannen hebben het grootste GELIJK van de wereld.!

  WIE KAN ER NU NOG VOOR DE EU ZIJN??????

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Precies, want wie niet leert van de fouten uit de geschiedenis, wordt gedwongen die te herhalen.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  mission.hga@kum.hu

  Op Elsevier gaf iemand een link naar de Hongaarse ambassade.

  Hij had IN EEN E-MAIL zijn steun betuigd aan de Hongaarse minister-president.

  Like

 5. Marc zegt:

  Wat goed is aan de reactie van Orban op Timmermans is dat hij, door te zeggen dat Hongarije mbt het idee van multiculturalisme niet dezelfde fouten wil maken als West-Europa, in feite stelt dat West-Europa zelf de fout in is gegaan.

  Het is goed dat Hongarije de rest van de politici van de EU een spiegel voorhoudt.

  Like

 6. Jan zegt:

  Beelden van een ‘vluchtelingentrein’:

  Het schorem werd o.a. hier ondergebracht:

  Maritim Hotel in Halle

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Ach als je even goed nadenkt zou je tot de volgende conclusie kunnen komen. Waarom zitten er toch zoveel ex-communisten in het EP en EC en ook in de Duitse regering. Merkel is ex-communiste en Schulz – vz van het EP ook – en waren het niet de communisten die wereldoverheersing wilden?????? Dat is ze niet gelukt en nu omarmen deze mensen (ik denk namelijk dat ook Timmerfrans een ex-communist is in principe) de islam want die wenst hetzelfde ….en daarom heeft men (de EU) ook die afspraken gemaakt in Straatsburg (1979) met de islamitische Midden-Oostenlanden als SA, Koeweit, Abu Dhabi, Qatar enz enz. Het is toch ook heel erg opvallend dat ook de VN wordt overspoeld met commissievoorzitters uit deze islamitische landen en dat de VN maar roept dat WIJ onze grenzen moeten openstellen, maar NIETS zegt tegen deze islamitische landen om hun geloofsgenoten op te vangen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s