Iraanse islamcriticus niet welkom op Britse universiteit wegens “kwetsende” mening

Screenshot_1

Maryam Namazie

(Door: Patrick van IJzendoorn)

De Student Union op Warwick University heeft bepaald dat de Iraanse mensenrechtenactiviste Maryam Namazie niet welkom is op de campus. Na een ‘risico-inventarisatie’ hebben de studenten bepaald dat haar kritiek op de sharia en de radicale islam ‘kwetsend’ kan overkomen. Bekende wetenschappers als Brian Cox en Ben Goldacre hebben uit protest verklaard nooit meer een lezing te zullen geven op deze universiteit.

‘Het gaat om het recht van deze studenten zich niet geïntimideerd of gediscrimineerd te voelen op de campus’ (studentenvoorzitter Isaac Leigh)

Bij haar opmerkelijke beslissing wees de studentensociëteit op het zogeheten ‘no platform’-beleid, dat inhoudt dat sprekers met ‘omstreden’ opvattingen geen podium krijgen om hun visie te uiten. Voorzitter Isaac Leigh beweerde dat de unie een zorgplicht heeft jegens moslimstudenten.

Lees verder>>>
(h/t “Crusader”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Academici, Appeasement, Censuur, demoniseren, dictatuur, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Iraanse islamcriticus niet welkom op Britse universiteit wegens “kwetsende” mening

 1. Jean zegt:

  “Voorzitter Isaac Leigh beweerde dat de unie een zorgplicht heeft jegens moslimstudenten”????.
  De enige ‘PLICHT’ die een universiteit en zeker de politiek HEEFT is het beschermen van de normen & waarden van EIGEN VOLK en nooit of te nimmer van achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.
  Geef die voorzitter met onmiddellijke ingang zijn ontslag zonder oprotpremie en flikker dat moslimtuig van die universiteit zodat ONZE cultuur en ONZE beschaving beschermd worden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Volgens mij is de enigste zorgplicht die ze hebben, is de studenten van waarheid voorzien en dus geen info achter houden omdat iemand dit niet bevalt.
   Dat heet dus censuur, reden genoeg om die hele tent te sluiten, lijkt mij.

   Like

 2. exmarineman zegt:

  Wat is dat toch hier in de westerse landen, democratieën zoals ze zich zelf zo graag noemen, dat men zo bang en angstig voor de “gevoelens van immigranten als moslims????? En dan maar hun vrijheid (van meningsuiting) en kritiek welke dan ook op de islam verbiedt en/of weigert uit te laten spreken……Ze – en dat zijn dan de volwassenen van de toekomst – vergeten dat het de zoveelste spijker aan hun doodskist is……..

  Like

  • edjan zegt:

   exmarineman, ik weet het ook niet. Misschien is het toch waar dat de dictatuur het volk vergiftigd met chemtrails oid. Aluminium, worden ze fijn een beetje dement van. Zelf slikken de dictators lekker hun pilletjes deferoxamine
   https://en.wikipedia.org/wiki/Deferoxamine

   Jammer dat een paar % van het volk immuun is tegen die aluminium en ook jammer dat die deferoxamine bijwerkingen heeft zodat onze dictators zelf ook met de dag gekker worden.

   Een misschien meer reële verklaring is dat de softies en de lefties en de moslimverwelkomers vooral te vinden zijn onder de (semi)ambtenaren, het onderwijs, de zorg en de “intelligentia” (schrijvers, journalisten, onderzoekers) Mensen die grotendeels door de overheid betaald worden en dus al snel haar woord spreken. Verder is de propagandamachine (kranten en TV) grotendeels onder hun controle en werkt (liegt) bijzonder effectief. Op die manier is ook goed te verklaren dat meer dan de helft van het volk tegen zijn eigen belang ageert.

   Like

 3. tjonge zegt:

  “Het gaat om het recht van deze studenten zich niet geïntimideerd of gediscrimineerd te voelen op de campus”
  .
  maar wat nu te doen met het recht van de studenten die zich geïntimideerd of gediscrimineerd voelen door de islam ????
  .
  oh wacht, zijn blanke autochtonen, die hebben geen recht….

  Like

 4. Joshua zegt:

  Zulke landverraders gaan in heel europa de dienst uitmaken.
  Dit gebeurd ook al op de Vu in Amsterdam,er wordt zelfs les gegeven uit het smerige kopvodden boek, alsof het een geloof is, allemaal pislam liefhebbers, onder leiding van anja heulenbroek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s