VIDEO´S: Protesten in Polen tegen massa-immigratie

Screenshot_3

(Door: “Sobieski” – Vertaling: E.J. Bron)

Dit weekend vonden er in heel Polen manifestaties en demonstraties tegen de massa-immigratie plaats. De deelnemers brachten hun onvrede tot uiting over de beslissing van minister-president Ewa Kopacz om nog eens 7000 “vluchtelingen” op te nemen. In de straten van Stupsk, Katowice, Bygoszcz, Łódź en Warschau protesteerden meerdere duizenden mensen tegen het EU-besluit van afgelopen woensdag om de “vluchtelingen” in het vervolg verplichtend te verdelen over de individuele lidstaten. Hieronder enkele video´s van de protesten:

Łódź:

 

 

Katowice:

 

Bygoszcz:

 

Stupsk:

 

Warschau:

 

Voor komend weekend werden nog meer manifestaties aangekondigd. Alle demonstraties verliepen vreedzaam. Er vonden geen incidenten plaats en er was eveneens geen sprake van noemenswaardige tegendemonstraties. Hier en daar waren enkele tegen-demonstranten te zien, van wie enkelen uit Duitsland kwamen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Sobieski”

Bron oorspronkelijk artikel:
http://wmeritum.pl

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, burgermoed, Counterjihad, Eurabië, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, Polen, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO´S: Protesten in Polen tegen massa-immigratie

 1. Jean zegt:

  De lichtjes beginnen stilaan ‘overal’ te branden nu nog de huichelaars onder eigen volk aanpakken te beginnen met de grootste groep lafaards de EU misdaadbende daarna komt alles weer op zijn poten, met dezelfde hoeveelheid dat ze nu naar hier komen sturen wij ze wel terug naar land van herkomst. Wie geen identiteit kan voorleggen en dus illegaal is wordt gedropt op Afrikaanse kust, probleem opgelost en Europa werkt dan weer verder zoals het werkte ‘voor’ die EU bende lafaards er waren nl. via onderlinge akkoorden maar zonder dictators.
  Bye the way, die EU misdadigers moeten wel gearresteerd worden en opgesloten worden voor minimaal 20 jaar en ze alles afgenomen worden wat ze bij mekaar gestolen hebben incl. hun maatpak, ze krijgen een gevangenisplunje met wit en zwarte streepjes en dagelijks BBB 🙂 🙂 🙂
  (Bad, Brood, Bed). 😉

  Like

 2. Crusader zegt:

  Don Rodrigo Diaz de Vivar …. EL CID

  http://el-cid.myfreesites.net

  Like

 3. Ricardo zegt:

  Wij dachten , nooit meer mee te maken, dat een totalitair (monster) dictatorial,Regime, de EU Brussel over ons zou reageren.

  Links en rechts word er gedomstreerd, maar demonstreren is helaas niet genoeg. Een rechtszaak beginnen tegen Brussel zou nog kunnen , maar ook hier heb ik weinig vertrouwen in , tegen deze corrupte bende valt niet te winnen.

  Helaas is geweld nog de enige optie, er zullen helaas offers gemaakt moeten worden om deze gore klootzakken te stoppen!!

  Brussel heeft schijt aan iedereen
  Nee want stel je voor dat men in , Afrika,Mo zelf een verdeel sleutel zou maken.
  Het zijn tenslotte hun onderkruipsels en niet van ons.

  En dan zie je elk jaar die , schijnheilen meedoen bij ”de bevrijdingsdag” dodenherdenking 2e Wo, hoe durven ze , geen enkel respect hebben die socialisten. Terwijl ze zelf geen haar beter zijn als , die ene Duitser. Zij weten dat ,het grootste gedeelte de burgers ,geen Goudzoekers(moslims) meer erbij willen, toch drukken zij hun Socialistische , Fasistische gedachte door. Je bent het met ons eens of…. . Hoe kan het dat deze criminelen ooit zoveel macht hebben gekregen?

  Like

 4. Pieter zegt:

  Wow zeg, in dat land krijgen ze nog wat van de grond. Gebeurde dat maar in Holland, of zijn wij murw gemanipuleerd.

  Like

 5. tjonge zegt:

  ben bang dat deze beelden het non journaal en de msm niet gaan halen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s