Onze media: Voorbeeldige leerlingen van de propagandaschool van Goebbels

Screenshot_21

Rijkspropagandaminister Josef Goebbels

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

“Het wezen van de propaganda is – ik zou bijna zeggen: een kunst. En de propagandist is in de letterlijke zin van het woord een kunstenaar van de volkspsychologie. Zijn belangrijkste taak bestaat erin om iedere dag en ieder uur zijn oor te luister te leggen bij de hartslag van het volk en te luisteren hoe dit hart slaat, en zijn maatregelen af te stemmen op dit ritme van de hartslag. Het wezen van de propaganda is daarom onverdroten de eenvoud en de herhaling. Alleen diegenen die de problemen tot de meest eenvoudige formule kan terugbrengen en de moed heeft haar ook tegen de bezwaren van de intellectuelen in constant in deze vereenvoudigde vorm te herhalen, zal op den duur tot fundamentele successen in de beïnvloeding van de publieke opinie komen.”
(Uit het dagboek van Josef Goebbels, 29 januari 1942)

Het ondermijnende mediawerk van de afgelopen tientallen jaren volgt tot in detail de doctrine van Goebbels van eenvoud en permanente herhaling

In de afgelopen tientallen jaren hebben onze media op de manier van Goebbels de Duitsers hardnekkig de volgende propaganda ingeprent: “Wij Duitsers zijn voor eeuwig schuld”, “Het nazisme is een genetisch bestanddeel van de Duitsers”, “Alles wat niet Duits is, is meer waard dan Duits”. Dit deden zij volgens de formule van Goebbels: “Het wezen van de propaganda is daarom onverdroten de eenvoud en de herhaling.”

De ware opvolgers van de nationaalsocialisten zijn zonder twijfel de internationale socialisten, die zich in de media, de partijen en vakbonden geconcentreerd hebben. Op dit moment zijn ze ermee bezig de oude socialistische droom van de vernietiging van de christelijk-Europese cultuur in Duitsland te realiseren.

De huidige socialisten hebben geen minister van Propaganda nodig

Een Rijkspropagandaminister zoals destijds de nazi´s hebben de huidige socialisten niet nodig. Hun opdrachtgever en censor is het programma van het neo-marxisme, dat, verkort weergegeven, de systematische en voortdurende destabilisering van de fundamentele christelijk-Europese waarden op alle niveaus van de politiek, de economie, de kunst en de literatuur is – evenals de successieve vernietiging van de burgerlijke familie, zoals we deze op dit moment in de sluipende invoering van het perverse genderisme van de kant van de links-groenen (inclusief de SPD) beleven.

Dit vernietigingsprogramma werd er bij iedere linkse schrijver en redacteur – bewust of onbewust – quasi met de paplepel ingegoten en heeft geen ministeriële bewaking of controle nodig zoals destijds in het Derde Rijk door Rijkspropagandaminister Goebbels. Het is een systeem dat – net zoals de islam – vanzelf loopt, omdat de ideologische fundamenten en organisatorische structuren al tot in detail bestaan. Voor de ideologie heeft het neo-marxisme van de Frankfurter Schule gezorgd, voor de organisatie de 68´ers, die de hele opvoedings- en mediasector beheersen.

De linksen zitten achter de islamisering

Het doel van het neo-marxisme is zoals bekend de volledige reconstructie van de “burgerlijk-feodale” maatschappij (als de vanuit het oogpunt van het marxisme eigenlijke reden van de uitbuiting van de mens door de mensen) door een revolutionaire verbouwing van alle maatschappelijke structuren, die uitmondt in de schepping van een “nieuwe mens”. Dit proces vindt op dit moment plaats. Om de christelijk-Europese cultuur uit te hollen, hebben linksen haar grootste natuurlijke vijand naar Europa gehaald: de islam. De schepping van de “nieuwe mens” streven de Europese socialisten na door hun waanzinnige plan van het mengen van het Europese blanke ras met uit Afrika en het Nabije oosten geïmporteerde mediterrane-negroïde rassen.

De linksen wiegen zichzelf in de noodlottige illusie dit proces tot het einde te kunnen aansturen en controleren. Ze vergeten echter dat de verschillende rassen zich in de regel gewoon niet vermengen en als ze dat al doen, dan slechts gradueel. En ze vergeten bovendien dat de islam, als deze zich eenmaal tot een machtsfactor in Europa heeft ontwikkeld, zich zal onttrekken aan iedere vorm van linkse controle en zijn eigen agenda zal volgen: de verandering van Europa in een islamitisch kalifaat.

Screenshot_23

De eerste slachtoffers van deze islamisering zullen de Europese linksen, de homoseksuelen en lesbiennes van Europa zijn – die op dit moment ongegeneerd met de islam samenwerken, zich absoluut niet bewust van het feit met wie ze daar een bondgenootschap gesloten hebben.

De linksen zijn de eigenlijke uitvoerders van het Nero-bevel van Hitler

Men kan ook beweren dat de linksen de uitvoerders van het Nero-bevel van Hitler zijn. Met dit bevel wilde Hitler aan het einde van zijn heerschappij het Duitse volk voor eeuwig naar de middeleeuwen katapulteren. Want, aldus Hitler, de Duitsers zouden toch het zwakkere volk in de strijd tegen andere volkeren zijn gebleken.

Waarmee nogmaals wordt bevestigd dat de primaire infectie van Europa het socialisme is. En de islam slechts de door deze primaire infectie erbij gehaalde secundaire, alhoewel niet minder dodelijke, infectie van de vrije volkeren van het Westen.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Onze media: Voorbeeldige leerlingen van de propagandaschool van Goebbels

 1. leefbarbaar zegt:

  Samsom is ook heel goed in het vertellen van een “moeilijk” verhaal. Zo strijdt hij voor gelijke rechten voor vrouwen en legaliseert pedofilie voor moslims.
  Verder heeft hij met Goebbels gemeen dat beide schijt hebben/hadden aan hun gezin.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Leefbarbaar van Samson weet ik dat zeker maar van Goebbels heb ik twijfel want hij vermoordde zijn vrouw en NEGEN kinderen en pleegde toen zelfmoord.

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Gezien op de TV. Iedereen kent deze reclamekreet. Reclamemakers weten precies hoe ze via de TV hun potentiele klantjes moeten bespelen. In Goebbels tijd bestonden er wel kranten, Volks-ontvanger (radio) en bioscoop, maar geen T.V. Althans, sinds de jaren 30 uitgevonden beeldbuis, experimenteerde men nog volop met het nieuwe medium, wat pas na de oorlog gemeengoed werd. De moderne Goebbels figuren kregen wel de TV tot hun beschikking, welke dezelfde succesvolle, (maar desastreuze) uitwerking heeft als bij de reclamemakers. Dit is tevens ook de verklaring waarom het gros van de Europese bevolking links blijft steunen. Gelijk de rattenvanger van Hamelen een hele stoet ratten en muizen achter zich aan kreeg door op zijn blokfluit te spelen.
  Ps; De Volksontvanger (radio) was in de oorlog zo gebouwd, dat hij alleen de Duitse radiozenders kon ontvangen. Geen super ontvanger, zoals die vandaag de dag ook nog gebruikelijk zijn, maar het was een zeer eenvoudig ontworpen een-kringer ontvanger met een slechte gevoeligheid, die alleen de sterke Duitse radiozenders weergaf.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Enkele vroegere haatzaaiende preken van top-nazi’s uit het verleden:

  Adolf Hitler: “Als het internationale jodendom erin slaagt de wereld nog een keer in een wereldoorlog te storten zal dat niet leiden tot de overwinning van het jodendom of de bolsjewisering van Europa maar tot de vernietiging van het joodse ras in Europa!”

  Heinrich Himmler: “Wat er met de Russen en Tsjechen gebeurd interesseert mij totaal niets! Wat de volkeren aan goed bloed bezitten nemen wij door zonodig hun kinderen te ontvoeren en bij ons op te voeden. Of volkeren in welvaart leven of verhongeren heeft mijn interesse alleen als wij hen kunnen gebruiken voor slavernij voor onze Kultur en anders kan het mij niets schelen. Of 10.000 Russische vrouwen van uitputting overlijden als ze een anti-tankgracht graven heeft mijn interesse alleen als deze voor Duitsland gereed komt!”

  Hermann Göring: “Dit jaar zullen in Rusland 20 a 30 miljoen mensen van honger sterven en dat is maar goed ook want sommige volkeren moeten worden uitgeroeid!”

  Joseph Goebbels: “Bolsjewisten zijn beesten! Strijd mee tegen de joodse plutocratie, tegen de joods-bolsjewitische vernietiging van Europa!”

  Martin Bormann: “De Slaven moeten werken voor ons en zolang wij hen niet gebruiken kunnen moeten ze sterven! Dwing de Slaven tot vaccinatie en onthoud hen medische zorg!”

  Erich Koch: “Wij zijn een ras van heersers en zullen streng en rechtvaardig regeren. Ik haal uit Oekraïne alles wat eruit gehaald kan worden en de bevolking moet werken, werken en nog eens werken! Wij komen niet om manna te strooien en duidelijk maken dat de laagopgeleide Duitse arbeider duizendmaal waardevoller is dan de inheemse bevolking!”

  Als de gehate moslimextremisten deze haatzaaiende citaten van de nazi’s hadden gelezen hadden ze dat ongetwijfeld prachtig gevonden of zodanig aangepast dan het over de autochtoonse Europeanen ging. Maar eens lopen de verderfelijke aanhangers van de islam het risico dat deze woorden in hun nadeel worden omgedraaid en talloze Europeanen hen meer dood en verderf toewensen, met hun gehate linkse bondgenoten erbij!
  Wat de mens van zichzelf is gewend is hij vaak niet van anderen gewend zijn.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Blijft helaas dat we door linkse indoctrinatie overspoeld worden en dat mensen die niet meer doen dan TV kijken en een krantje lezen het allemaal voor waar aannemen.
  Denk dat een commerciële TV zender die de waarheid brengt wel eens heel groot kan worden.
  Welke stapt er in?

  Like

 5. Dot zegt:

  De Duitse ouders die racistische opmerkingen op sociale netwerken plaatsen lopen het risico de voogdij over hun peuters kwijt te raken. Een rechtbank is verantwoordelijk voor het beoordelen of de inhoud van de tweets of op facebook de gezondheid en het welzijn van de kinderen in gevaar brengen.

  http://francais.rt.com/international/7460-allemagne-parents-ouvertement-xenophobes-peuvent-prives-droits-parentaux

  Like

  • edjan zegt:

   We kunnen ook wachten op het verbieden van anti-islam-sites (zoals deze) door hen aangeduid als “haatsites”.
   Democratie en rechtsstaat steeds meer afgeschaft, dictatuur steeds feller.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat gaat wel heel ver daar. Dreigen met kinderen afpakken.
   Als dat hier zou gebeuren dan zijn de meeste reageerders hier al hun kinderen en kleinkinderen kwijt tot in de 10 generatie.

   Like

 6. Pingback: Onze media: Voorbeeldige leerlingen van de propagandaschool van Goebbels |

 7. De woorden van Goebbels bevatten meer waarheid dan alle geleuter en gewauwel dat daarna over ons is uitgestrooid.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Socialisme is als een kwaadaardig kankergezwel !
  Het vernietigt langzaam maar zeker de mensheid!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s