OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE. . .

Screenshot_16

Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat de Eerste en Tweede Kamer er mee instemmen dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan, wij, Nederlanders, de vliegreis en de verhuiskosten betalen, en ze dan ook  nog maandelijks € 600,- tot hun dood toesturen! Wat ging er mis tijdens deze beslissing? Om over de kinderbijslag maar te zwijgen. . . Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 375,- eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,- per maand betalen en niet eens een eigen risico! Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel.

We geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,- Hij had “onterecht” vastgezeten, hij was maar een illegaal….en die moet je koesteren, toch Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet. Dat D66 en GroenLinks proberen om in het Turks stemmen te krijgen. . . hoe laag kun je nog zakken?

Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier. Pak je koffers Rutte en rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee… Vooral geen liefs van mij! Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen…misschien leer je hier nog iets uit? Hallo allemaal, en Nederlandse 65-plusser spreekt!!!!!!

Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14de. Ik maakte 40 en soms tot 50 uur per week, en dat meer dan 40 jaar lang. Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd, en ik werkte om dáár te komen waar ik vandaag ben. Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn om gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.

Ik ben het beu om te horen dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van arbeidsethiek niet kennen. Ik ben het beu om te horen dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld? Ik ben het beu om te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachid en Mohamed, die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier € 900,- werklozensteun of O.C.M.W. opstrijken. Ik ben het beu dat men mij vertelt dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de opwarming van de planeet tegen te gaan, terwijl de VS het vertikken om de Kyoto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner dan heel mijn straat. Ik ben het beu om verteld te krijgen dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch moet laten behandelen, en dat ik  zou moeten betalen voor de schade die zij bij zichzelf aanrichten. Te velen onder ons die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu. Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65-plusser ben…

Want…..nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen voor wat anderen van deze wereld maken. Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties. Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans om het verschil te maken. Ik ben 65-plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

Auteur:
onbekend
(h/t “Peter Selie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

353 reacties op OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE. . .

 1. Joshua zegt:

  Door sturen naar landverrader, leugenaar PINOKKIO .

  Like

  • Helena zegt:

   Geweldige brief van deze schrijver, steeds meer mensen zijn het zat om door dit kabinet genegeerd te worden! Er komt steeds meer verzet, meer mensen die ik spreek gaan ‘rechtser’ denken. Dat komt omdat het steeds dichterbij komt: de azc’s worden bijna in de achtertuinen gepland en dit vraagt om problemen niet alleen in de (gemengde culturen) azc’s maar het is ook een groot gevaar voor de omwonenden waarvan de meesten het kennelijk niet aan hebben zien komen maar nu wakker schrikken. Ik ben de 60 inmiddels gepasseerd en heb in vrijheid geleefd maar ons land is inmiddels veranderd in een dictatuur! Dit kabinet pleegt verraad aan de burgers, rangeert de ouderen uit, zet onze kinderen onderaan de wachtlijst voor een fatsoenlijke huurwoning en werk, en ontneemt ons volk de veiligheid waar ze recht op hebben. Ik maak me grote zorgen om de toekomst van ons land en van Europa en vrees dat de immense stroom ‘asieleisers’ niet meer te beteugelen is dankzij ‘mutti culti’ Merkel’ en de wegkijkers die het in ons land (nog) voor het zeggen hebben. Ik gun mijn kinderen en kleinkinderen ook een mooi leven in vrijheid en zal er ook alles aan doen om onze vrijheid te behouden daarom ga ik in verzet: 11 oktober Pegida Nederland in Utrecht 14.00.

   Like

   • M.J.Beset zegt:

    Goed gezegd ben het met U eens en ik denk met mij vele Nederlanders die het beu zijn om uitgekleed te worden door die zakkenwassers die zich parlementaries noemen.

    Like

   • Peter zegt:

    Helena super goed verwoord, ik word a’s 3 oktober 76 jaar en heb nog nooit zo een rot tijd mee gemaakt dan nu, maak mij ernstig zorgen wat er nog allemaal op onze schouders gedonderd wordt om al die zielige mensen te helpen. Er wordt nu gehandeld vanuit het hart en niet met verstand en daar door gaat Europa naar de haaien. Onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen zijn strak zwaar de dupe van het huidige beleid van leugenaars en lafbekken. Ik ben het meer dan zat dat men onze cultuur op de tweede plaats zet tegenover dat van andere culturen die TOTAAL anders is dan de onze en wij Nederlanders moeten ja moeten alles maar slikken. Een trap na voor 41 jaar gewerkt te hebben

    Like

   • Don Tessers zegt:

    Helena, ik heb uw reactie ook bij het delen van de brief aan Rutte op Facebook geplaatst want ik vind dat lezers ook een reactie mogen lezen van een lezeres op deze brief en met verwijzing naar WordPress com. Ook omdat uw reactie een duidelijke reactie is op deze gebeurtenissen. Hopelijk neemt u mijn actie niet kwalijk. groetjes Don

    Like

   • speedy zegt:

    100procent mee eens. Het is hoogste tyd dat we Rutten moeten afzetten.Mensen laat je horen .We MOETEN gaan staken in NEDERLAND.

    Like

   • quillaume zegt:

    ik weet niet of Helena het ontdekt heeft,maar we zitten nu met een rechtse regering.ik heb niets met links of zo, maar deze mensen hebben we zelf gekozen

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    LOL! Een “rechtse” regering? . . . 😦

    Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Inderdaad LOL
    Soms weet ik zelf niet meer of het nu rechts of links is. Verdraaien door de pers en foute stempels op onze voorhoofden geplempt maakt het soms verwarrend………niet?

    Like

  • K. Kikkert zegt:

   Deze schrijver heeft volkomen gelijk! Het wordt tijd dat de Nederlandse bevolking opstaat tegen dit Kabinet (dat degene die zij zeggen te vertegenwoordiger totaal links laat liggen). De volksvertegenwoordiging heeft het veel te druk met zichzelf belachelijk maken om werkelijk na te denken over de problemen waarin een groot deel van de bevolking zich bevindt. Als je je hele leven hebt gewerkt ben je het blijkbaar niet meer waard om aandacht aan te besteden. Regering, schaam je voor de manier waarop je met je kiezers omgaat! Mijn geloof in de democratie is volkomen verdwenen. En wat de politiek betreft, die is alleen bezig om voor zichzelf en hun ‘vrindjes’ te zorgen. Ik ben het ook beu om alsmaar meer te moeten betalen voor de gezondheidszorg terwijl er steeds meer mensen gebruik van maken die hier nog nooit een eurocent hebben ingebracht. Ik hoop echt dat de politiek op haar stappen terugkomt en zich er alles aan gelegen laat liggen om te zorgen dat de Nederlandse bevolking zich weer prettig kan voelen in Nederland. Wij verwachten heus geen verzorgingsstaat met een gouden randje maar willen wel eerlijk en oprecht worden behandeld!

   Like

   • Piet Gamelkoorn zegt:

    Alhoewel ik Dhr. Rutte ook een l*l vind, weten we natuurlijk dat hij niet de enige is die al dit onheil over ons heeft afgeroepen. En dat wij als volk moeten opstaan tegen deze regering? Dat gebeurt natuurlijk ook niet, veel te veel mensen zijn veel te druk met bagger televisie programma’s en andere nutteloze zaken. Het succes van GeenPeil geeft weer een beetje hoop voor de toekomst. Bekijk de driedelige docu. Zeitgeist maar eens op Youtube of Netflix. Je hoeft niet alles te geloven, maar er speelt veel meer achter de schermen, dan waar wij weet van hebben.

    Like

  • pc nagle zegt:

   dat is nog niet eens alles de mensen die nu AOW zouden krijgen en die het nu later gaan krijgen met ook hun pensioen vallen allemaal in een zwart gat want die staan en misschien nu al zonder een rooien cent maar ach wat maakt meneer Rutte het nou uit en deze hele regering doen toch maar wat ze willen pensioen woord gelijk getrokken met de AOW leeftijd terwijl het in de wet staat dat je het krijgt met je 65 ste welnee dat geld hebben ze inderdaad nodig voor de gene die hier nog geen dag aan alle sociale verplichtingen hebben betaald en wij gekke Hollanders latten het gewoon maar dat wij over al de volle pond voor moeten betalen dat vinden ze daar maar heel gewoon vind dat als ze ze binnen halen ook de volle pond moeten gaan betalen en niet alles op schoteltje voor gezet krijgen

   Like

  • hendrik zegt:

   Geweldige brief wat de schrijver hier schrijf ik ben zelf met pensioen heb vanaf mijn 12 jaar gewerkt mijn vrouw is nog niet met pensioen maar door de leuke regeltjes van het kabinet mag ik 12 weken op vakantie en mijn vrouw 4 weken we kunnen wel samen langer maar dan moeten wij een gedeelte van onze A.O.W toeslag inleveren om dat ik een paar jaar in het buitenland heb gewerkt krijgen wij een toeslag op onze A.O.W.
   maar ja wat maak het uit wij zijn maar Nederlanders.

   Like

  • van den berg zegt:

   Waarschijnlijk betalen jullie liever plusminus 16/1700 euro per maand als deze allochtonen gewoon in Nederland blijven/jullie intelligentieniveau is blijkbaar niet hoog genoeg om dit te begrijpen..!

   Like

  • Rensk. zegt:

   Ik had deze brief met als onderwerp Rutte gemist zie ik nu en ben het helemaal eens met de briefschrijver. Ik kan die onsympathieke rot kop van Rutte niet meer zien. Zap direct weg zodra ik dat hoofd op tv zie.

   Geliked door 1 persoon

 2. joga zegt:

  Ik ben 70-plusser en sta geheel achter uw verhaal. Zo netjes als u zou ik het nooit kunnen vertellen. Want ik ben woest, omdat we door deze regering van links tot rechts elke dag weer worden belazerd en opgezadeld met nog meer kosten, niet in het minst veroorzaakt door de door onze gutmenschen binnengehaalde en nog binnen te halen uitvreters uit Afrika en het Midden-Oosten. Zij zullen weer ten koste van ons door de huidige regering overladen worden met zakken vol geld zonder ooit een echte bijdrage te leveren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Helemaal mee eens!Maar Rutte heeft een betonnen plaat voor zijn kop,dus opstappen….doet ie niet!Helaas!

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  alleen al uit respect voor een eerlijk…op zijn hart getrapt…mens…:
  chapeau “Peter Selie`…

  Like

 5. RS zegt:

  Auteur onbekend ? Zou zo maar van Cor Stoker kunnen zijn, die ons helaas is ontvallen………….

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Geheel mee eens met het verhaal van de “onbekende auteur” ….en dan ben ik , nog net geen 50 . Maar kan me volledig indenken hoe deze persoon en ouderen zich moeten voelen.

  Like

 7. henkie1958 zegt:

  Ik ben het ook zat. Helemaal met de schrijver eens. Ik ben het ook zat dat elk weekend wel weer een weerloos iemand (zoals een zoon van mij) in elkaar wordt getrimd door een groep marokkanen. Gewoon omdat ze het stoer vinden. Als je ze alleen , zijn het grote lafbekken.
  Ik ben het ook zat dat mensen ontslag krijgen omdat doelgroepen zoals allochtonen, asielzoekers en werkschuw volk voorrang moeten krijgen.Dit wordt bedrijven verplicht door de overheid. Een andere zoon van mij heeft daarom geen werk meer en straks geen huis meer.
  Ook ben ik het zat dat mijn armeense buren de hand ophouden zolang ze hier wonen. Nu al 8jaar.Wel is hun huis heel luxe ingericht doorr de gemeente. Nieuwe fietsen, pc’s , mobieltjes
  Het ontbreekt dat volk niks.Zelfs de rijlessen, 2 jaar lang 2 x keer in de week zijn betaald door deze gemeente. ze werken wel zwart .ik heb dat al 3x bij de gemeente aagegeven, maar ik moest mn bek houden.
  Zelf ben ik zzp er. Ook ik heb het wel eens moeilijk. Soms minder dan de bijstand. Al een paar keer kwijtschelding aangevraagd voor gemeentelijke belastingen. Maar ja ik ben een nederlander he…dus geen kans
  Daarom ben ik het ook zat…meer dan zat

  Like

  • Feniks zegt:

   Ik ben sprakeloos..is dit werkelijk waar?
   welke gemeente is dat?
   wordt het niet tijd voor actie.
   wordt het niet tijd voor een meldpunt waar al dit soort misstanden gedocumenteerd worden en waar een bindend referendum over gehouden moet worden.
   nu kan het getalsmatig nog, moslims zijn nog in de minderheid, over 10 jaar ziet dat plaatje er anders uit.

   Like

  • Deze discriminatie van de “Nederlandse” burger is natuurlijk niet van vandaag of gister. Dit gebeurde al in de jaren ’60. Maar die toenmalige gastarbeiders werkten tenminste voor hun geld. Maar ze kregen huisvesting en vervoer van bv Vredestein en hadden bijna een gelijk weekloon, als mijn vader, die controleur was en een aantal van die Italianen of Spanjaarden onder zijn leiding had.

   Like

   • gregoria zegt:

    Kiezenvoorvrijheid
    Mijn ouder waren DIE gastarbeiders en ja ze moeste kei hard werken en neen zij kregen niet meteen een huis kinderen in het tehuis plaatsen om een huis te krijgen en ook nee ook geen meubels en TV zij moesten een lening aangaan dus nog meer werken

    Like

   • Hoe lang is dat geleden?

    Like

   • Don Tessers zegt:

    Die Italianen en Spanjaarden maar ook Roemenen en Hongaren van het eerste uur dat waren nog mensen met respect voor anderen en het land waar ze werden opgenomen, ze droegen ook bij in de opbouw van de economie en droegen af aan de Staat, dus dat waren mensen van een heel ander slag dan de huidige invoer zonder enig respect dan alleen hun eigen geloof en regels.

    Like

 8. Drs.P. zegt:

  Wel eens gedacht aan mindcontrol van labbekak trutte??
  Vooral dat meest getoonde compleet idiote glimlachje van de man grenst aan een soort van zware ongeneeslijke autische-narcistische storing in zijn bovenkamer.

  http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik noem dat de grijns van een krankzinnige…

   Like

   • Helena zegt:

    Dat grijnsje heeftie geleerd van “dhr Zalm” Jeweet wel die kerel die Nederland heeft verraden en verkocht voor een euro! Nederland wordt geregeerd door de Maffia!!!! Had u dat nog niet gemerkt dan? Nu wordt er weer bepaalt dat de peuters in groep 1 op Engelse les moeten, de stumpers weten niet eens hoe ze Nederlands moeten spreken! Daar is niet voldoende tijd voor! Dit land stevend regelrecht op een burgeroorlog af! God verhoeden het!!!!! En God zij dank heb ik geen kleinkinderen! Ik ben wel benieuwd wat Nederland gaat stemmen volgende keer, ik hoop niet dat het dan te laat is!

    Geliked door 1 persoon

 9. Teunis zegt:

  En wat stemde u al die jaren?

  Like

  • Tja Teunis, dat vraag ik ook altijd aan klagers — maar wat nog belangrijker is, nu men al deze ellende ziet ( hoewel — niet bij de publieke omroep !! ) waarop gaat men nu stemmen ??

   ’t Antwoord luidt helaas — weer op hetzelfde — met slechts een verschuiving van slecht naar beroerd !!

   Like

   • sjaak zegt:

    Het leuke is dat vele mensen klagen, maar zo gauw er weer verkiezingen zijn dat er weer vele zijn die de leugens van VVD en PVDA en D66 weer geloven en dan weer verkeerd stemmen. Ik werk vanaf mijn 16e jaar en ben nu 50 jaar en nog nooit een dag in de ww gezeten, dus genoeg betaald aan belastingen en andere lasten. Wat krijg ik hiervoor terug als ik met pensioen ga ……. niets, dit omdat de pensioenen dan wel zo laag zijn dat ik beter het geld zelf in een oude sok had kunnen stoppen. En dan zie ik de gelukzoeker die helemaal niets heeft gedaan of een cent heeft betaald aan de staat, dingen eisen zoals ,, ik wil woning, ik wil geld,, En het rare is dit krijgen ze ook voor elkaar. Nou gelukzoeker als het in je geboorteland beter is dan moet je snel terug gaan, ondankbare honden zijn het in mijn ogen. Dus beste mensen daarom stemde ik eerder LPF en nu op de PVV, dit omdat ik mijn land niet naar de klote wilt zien gaan door gelukzoekers die alleen maar komen profiteren van mijn centen waar ik hard voor moet werken.

    Like

 10. johannes zegt:

  zo en daar mee ben ik het voor 100% eens , helemaal goed gezegd,en als ik er nog wat aan toe zou willen voegen dan zou ik op de vingers getikt worden door de web eigenaar ,wegens schilderachtig onchristelijk , en onzedelijk taal gebruik, ik walg en kots van alle idiote lul praat van dat wat onze overheid zou moeten zijn bah bah en nog eens bah,3x bah.

  Like

  • jvd velden zegt:

   helemaal mee eens ik ken iemand die heb al vele huizen geweigerd heb omdat hij een groot huis wilde voor zijn vrouw en kinderen met een zwembad en ja hoor mijnheer heb een villa met zwembad gehad en genoeg kamers voor zijn familie met een groot stuk grond want de kinderen moest ruimte hebben en geen buren hij wilde vrij wonen en ja dat moest natuurlijk ingericht worden ja hoor dat doen wij ook ! en als wij een huis nodig hebben in Nederland WAAR WE GEBOREN ZIJN EN GETOGEN dan moet je zoveel moeite doen om een huis te krijgen gewoon belachelijk mensen die het hard nodig hebben word in de steek gelaten in wat voor wereld leven wij

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Deert Markje allemaal niet…

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Voor de burgers is er nog hoop maar dan moeten ze massaal kiezen voor de redding en dat is in Nederland voor PVV, in Vlaanderen voor VB, in Oostenrijk voor FDO, in Frankrijk voor FN enz. en dat niet alleen omdat die partijen GELIJK HEBBEN maar ook omdat het noodzakelijk is voor de redding van de cultuur, beschaving, normen en waarden.
  Europa MOET de moslims/islamieten verdrijven want anders worden de Europeanen verdreven of vermoord in Europa.
  Mensen wakker worden want het is reeds 10 over 12.
  Leve de Republiek Nederland, leve de Republiek Vlaanderen enz., onze vrijheid, veiligheid en onafhankelijkheid zijn ons grootste bezit. Weg met die EU misdaadorganisatie die alles verkwanselen puur voor eigen profijt.

  Like

 13. Opstappen dat doet Rutte helaas niet, stel je voor zo’n inkt zwarte vlek op zijn brandschone blazoen (Kuch) en z’n cv daar zullen zijn directe chefs in Brussel niet blij mee zijn. Politieke leiders moeten een voorbeeld zijn maar een hele grote groep Nederlanders vindt Rutte een EU- maffiamaatje en een rat in het pak…

  Like

 14. opa joop zegt:

  Beste auteur bravo voor uw brief.
  Al weken ben ik ook van plan een brief te plaatsen en die zou woordelijk gelijk zijn.
  Alleen speelt er bij mij nog meer. Ben 65 en heb al enkele jaren merg kanker.
  Ik maak dus steeds minder goed bloed aan en steeds meer bindweefsel in mijn botten
  Dus ben dagelijks hondsmoe door bloed armoede. Maar lang zal dit gelukkig niet meer duren.
  Hierdoor ga je ook nadenken. wat zou ik allemaal niet kunnen doen om mijn gram te halen.
  ik heb niets meer te verliezen. Wat vast staat, als ze hier op het dorp die Afrikaanse ratten willen
  plaatsen gaat zeer zeker het gebouw in de fik. Ik doe het wel alleen.
  Maar waarom gebeurt dit niet in heel Nederland? BV 10 man die en azc affikken en elkaar de schuld geven. De straf is nihil omdat ze geen dader hebben. Waarom gebeurt dit niet?
  Omdat we een verwend en LAF kutvolk zijn geworden.
  In elk geval ben ik druk op zoek naar een 9mm want bij mij komen ze wel binnen maar niet
  meer levend buiten. Ik heb er meer dan genoeg van.
  En ik hoop wel dat de meiden die nu verkracht gaan worden dat dat wel de linkse trutten zijn
  die met een spandoek met welkome refugees langs de weg stonden.
  Nederland kom in opstand en gooi die moslim ratten het land uit,

  Like

 15. Mevr. M. Brox zegt:

  Ik ben het hier helemaal mee eens. Ik ben 68 jaar heb ook gewerkt v.a. mijn 12de. Het is een hard gelag om te weten dat een ander, lees vreemde, alles en nog meer krijgt dan wat ik van deze overheid mag hebben. Daar heb je dan heel je leven voor gewerkt. het is om te huilen.

  Like

 16. Paulus vanTarsus zegt:

  Wat opa Joop zegt……..gaat ergens in den Lande een keer gebeuren……Ik noem dit de veenbrand in de bovenkamers van de Nederlanders. Door het chaos beleid van onze overheid op velerlei terrein, denk hierbij aan zorgkosten, asiel beleid, korten op uitkeringen, hogere belastingen maar voornamelijk het list en bedrog spel uit den Haag. Ik schreef al eerder dat met name linkse politici zullen moeten gaan vrezen voor hun leven in de komende jaren als ze doorgaan met tegenstanders van het vluchtelingen beleid te betichten als extreem rechts of nazi….enz. Het vluchtelingen probleem is zeer ernstig zo ernstig dat ik vrees als het in dit tempo doorgaat er totale chaos ontstaat. Het huidige vluchtelingen probleem en het gelieg en gedraai hierover door de regering zuigt het laatste restje tolerantie binnen nu en pakweg 5 jaar totaal uit de Nederlanders. Gevolg de sluimerende veenbrand vat bovengronds vlam. Ja dan gaan mensen misschien iets aanschaffen om zich te verdedigen maar de kans is ook groot dat iemand die niets meer te verliezen heeft zijn opkropte gevoelens niet meer in de hand heeft … en zich gaat richten op het torentje in Den Haag. In Oostenrijk en Duitsland stijgen de verkopen van zelfverdedigingsmiddelen. Tja misschien is het wel de bedoeling dat we elkaar in de haren moeten vliegen…. ordo ab chao?

  Persoonlijk hoop ik dat het allemaal weer goed komt. Op de korte termijn waarschijnlijk niet maar in de toekomst…….ik lees in het dikke Bijbel boek dat God een redder van alle mensen is door de dood heen. Maar met de gewelddadigheden van hen die de islam aanhangen onder christenen in het midden oosten is dit geestelijk zwaar te verteren. En dan moet je nog maar afwachten wat het in Nederland gaat brengen met een aantal extremisten die meereizen in de chaos.
  Ik ben zelf een gelovig persoon geen kerk instituut heb ik niks mee, maar gewoon vanuit het hart geloven.Ik maak me echt zorgen met die islamieten. In die landen waar die gasten zitten hebben bijbel mensen geen leven meer. Laat staan mensen die helemaal nergens iets mee hebben. (Voor mij geen probleem is niet mijn zaak)

  In kijkje in de islamitische keuken.
  Moslim Moefti’s (wetsautoriteiten) zijn het erover eens dat het contract van de dhimmies primair aangeboden moet worden aan de Mensen van het Boek, dat zijn: christenen en joden, vervolgens aan de Magiërs of Zoroastrianen. Echter, zij zijn het oneens of een contract getekend moet worden met andere groepen zoals communisten of atheïsten. De Hanbalieten en de Sjafi’ieten geloven dat er geen contract opgesteld moet worden met de goddelozen en degenen die niet geloven in de verheven God. Hanifieten en Malikieten bevestigen dat de djizja aanvaard mag worden van alle ongelovigen ongeacht hun geloof en vertrouwen in God. Aboe Hanifa, echter, wilde niet dat heiden Arabieren deze optie hebben omdat zij het volk van de Profeet zijn. Aan hen mogen alleen twee opties gegeven worden: 1. Aanvaardt de islam of 2. wordt gedood.
  Voor wie wat meer wil weten = islam en staat:
  http://www.answering-islam.org/Dutch/d/rechtenvandhimmies.htm

  Waar ik voor ga: Een goedberichtje
  http://goedbericht.nl/blog2/16-redenen-god-is-een-redder-van-alle-mensen/

  Opa Joop veel sterkte toegewenst.

  Paulus

  Like

  • BertG. zegt:

   http://www.hamneggs.nl/gitaarlessen/gitaar-stemmen/
   Muziek is een redder van alle mensen.

   Waarschijnlijk zit je hier niet echt op te wachten maar ik net zo min op jouw “goedberichtje”

   Dit valt onder persoonlijke liefhebberij/hobby’s, en hou het daar dan ook bij.
   En dit werkt altijd zeer op mijn zenuwen als iemand mij ongevraagd hiervan meent te moeten voorzien.
   Net zo min als dat ik jou ongevraagd van iets meen te moeten voorzien.

   Like

   • Bert hoe je er ook over denkt….er staat geen woord over kafirs dus ongelovigen het leven onaangenaam maken of afmaken.Mischien wat te zoet die texten voor jou en mij?

    Like

   • M.J.Beset zegt:

    Struisvogelpolitiek

    Like

   • Paulus vanTarsus zegt:

    Wat jij wilt vriend. Gitaar les blog is best leuk. Mijn dank.
    Ergens op door klikken doe je zelf hoor …..het hoeft niet.

    Like

   • Paulus zegt:

    Hallo BertG, (gericht op laatste 2 commentaren)

    Ben ik met je eens dat het ‘” bijbel teksten gooien elders kan”
    Maar dat is ook niet mijn doel. Vandaar alleen een link. Ik schrijf wel eens en stuk bij Boinnk.nl en daar heeft men een tijd geleden al besloten om de mogelijkheid tot reactie af te sluiten. Dit i.v.m wat jij ook zegt, het bijbel tekstendebat wat niet meer opbouwend en zeker niet meer inhoudelijk informatief was. E.J Bron staat trouwens ook regelmatig als doorklik link op deze site vermeld.
    Maar ik begrijp je bezorgdheid.
    Ben je ook moderator van deze site of is EJ bron en BertG dezelfde?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Met dat doorlinken is de webmaster trouwens niet echt blij. “Boink” is een site met een antisemitische tendens. In ieder geval toen daar nog gereageerd kond worden, vandaar . . . 😦

    Webmaster E.J. Bron

    Like

  • God is er voor de rijken die de armen wijsmaken dat als je maar blind bid je heel misschien in een ander leven het beter hebt.En ze trappen er ook nog in.

   Like

   • Paulus zegt:

    Dat is de georganiseerde religie. Kerk systemen die ook bewust de massa sturen in hun denken…..en dom houden. Heb je gelijk in. Dominees die doordeweeks ook lid zijn de vrijmetselarij….Hoge katholieke geestelijken die ook 33e graad illuminaat zijn….enz Maar je kan niet alles over een kam scheren betreffende christenen en hun PERSOONLIJKE geloof.
    Er zijn ook veel christenen die zeggen:ik wil daar ook niets mee te maken hebben. Degene die als christen buiten de reguliere orde staat maakt zich ook veel zorgen over het list en bedrog kabinet, de islam enz….
    Ik krijg wel eens de indruk dat op deze website, gezien de commentaren van sommigen, joods/christelijke mensen weinig ruimte krijgen. Terwijl onze
    samenleving toch op een aantal waarden en normen is gebaseerd uit het dikke Bijbel boek. Hoewel dit zwaar gerodeerd is in onze maatschappij.

    RUTTE….. je kan er op blijven schelen en boos worden deze man is een pinokkio die opdracht krijgt om een plan uit voeren. Hij word niet voor niets bij de “Bilderberg” uitgenodigd. Daar krijgt hij dictaten te horen. Het totale sociale verzekerings- stelsel gaat op de schop de komende 5 jaar. Daar spelen die islamitische “vluchteling” horden ook een rol in. Het geld gaat sneller op en dus nog meer mensen die totaal over de zeik gaan omdat ze tot de bedel staf gebracht worden. Daar willen ze ons hebben. Maker de kop in laten slaan. Mensen / groepen tegen elkaar uitspelen.

    Ons sociale stelsel zal in zeer versnelde afbraak komen. Hoort bij het plan om de Elite -Bilderberg schaduw agenda plannen versnelt door te voeren. De pensioen afbraak is een klein tandwieltje in het afbraak proces maar voor velen ouderen een ramp. Ook voor mijn eigen moeder met een nabestaanden pensioentje.
    Eerst demonstraties en dan …als dat niet werkt…. vergis je niet deze lui zijn beter georganiseerd dan wie ook ter wereld. Ze zijn al ruim 200 jaar bezig met hun “verlichte” orde uit chaos netwerk.

    Paulus

    Like

   • BertG. zegt:

    “Ik krijg wel eens de indruk dat op deze website, gezien de commentaren van sommigen, joods/christelijke mensen weinig ruimte krijgen. ”

    Dat heeft gedeeltelijk te maken omdat sommige gelovige compleet los gaan in hun eigen levens invulling en voor dat je er erg in hebt de bijbel teksten weer in de rond vliegen.
    Waarna er direct weer een nieuwe gelovige zich meld om te laten zien dat diegene er nog meer van weet en weer nieuwe teksten plaatst.
    En vele zijn er niet zo van gediend.
    Hier zijn vele die geloven maar niemand valt daar iemand mee lastig.
    Zo kan het ook maar dat wil er niet bij sommige gelovige.
    De rest zal het moeten weten waar zij zo vervuld van zijn, en dat kan erg vervelend worden.

    Like

   • BertG. zegt:

    En het gaat niet om het commentaar van iemand die gelooft maar om de boodschap die sommige er menen in te moeten stoppen.

    Like

   • Wat ik er mee wilde zeggen is dat je iedereen kunt hersenspoelen als je er maar vroeg genoeg bij bent.Je mag van mij geloven wat je wilt.Van mijn part lig je elke dag in de tuin voor je eik.Maakt nie uit,moet je zelf weten.Val je er iemand mee lastig en moet hij zich aanpassen aan jou boom kom ik met de zaag.Dat geld zowel voor het joodse geloof,de islam maar ook het christendom.Hoe kun iemand dwingen iets te geloven.Geloof me want ik weet waar ik het over heb.Deze man heeft 4 jaar van zijn leven in de hel gewoond,genoemd Weeshuis.Heerlijk bij de nonnen.Heerlijk elke dag in naam van God straf.Straf was niet in de hoek maar elke dag klappen.Met mijn jonge koppie destijds heb ik de keuze gemaakt dat God niet bestaat en er is om ons te onder drukken.Reinhard jij moet bidden anders kom je in de hel.Ik vertelde hun dat ik er al was en kreeg een klap.In naam van God.Wat jij of jullie willen geloven maakt mij niet uit maar als iemand vertellen mag dat god bestaat mag ik mijn mening toch ook geven?

    Like

   • BertG. zegt:

    “Ben je ook moderator van deze site of is EJ bron en BertG dezelfde?”

    Waren halen mensen dit toch vandaan?
    Niemand behalve de beheerder EJ Bron is hier de baas en moderator.

    Ik reageer nou eenmaal vrij fel als ik weer het idee heb dat er weer iemand bezig is om ze levensvreugde te verkondigen door middel van kleine boodschapjes in de vorm van evangeliseren. Hoe slim verpakt ook, ik loer daarop.
    En dat zijn er wat geweest al. Ik heb zo’n gruwelijke hekel aan alles wat met geloof te maken heeft dat is niet te beschrijven.
    En verder schrijf ik “bijna” alles op waar ik wat van vind, maakt mij niet zoveel uit wat een ander daar van vind. Ik heb het dan wel gezegd. Wel zo eerlijk.
    Ik zit hier niet op een gezelligheid clubje om over koeitjes en kalfjes te kletsen.
    En BertG. (ik dus) is beslist iemand anders dus.
    Ik heb nou eenmaal overal commentaar op maar dat is enkel en alleen MIJN mening.

    Like

  • Theo Oude Lansink zegt:

   En en maar beweren dat ze een vredelievend geloof hebben en dus niet mogen doden!

   Like

 17. R.J. van der Meer zegt:

  100% mee eens
  ben ook 65 + en erger mij verschrikkelijk wat er nu van de wereld en met name ons landje gemaakt wordt.

  Like

 18. Joop zegt:

  Ik heb het gevoel dat als je Nederlander bent wordt gestraft en uit ge molken wordt heb ik me daarom bijna 50 jaar me de best gewerkt ,En met dit kloten kabinet uit ge molken te worden en alles zon beetje naar de aziel zoekers gaat en aan anderen buitenlanders Kijk is naar je eigen mensen die naar de voedselbanken moeten gaan Sinterklaas mark Rutte vieze Pinokkio je moest je diep schamen om Nederlander te zijn met die anderen hillelinkers

  Like

 19. Roelie Doeve zegt:

  niks aan toe te voegen ze zij. Gek geworden

  Like

 20. toos zegt:

  wij Nederlanders hebben niets meer te zeggen, rutte heeft het alleen recht denkt hij, onze Nederlanders worden dood gewaand en de buitenlandse krijgen beloning niet wij. wij moeten maar verzuipen of verhongeren. waar halen ze de gore moed vandaan Rutte zijn ouders of familie hebben geen krimp en de asiel zoekers worden rijk van ons zwaar en hard verdiende loon. weg met de hele regering dat zijn de grootste zakken vullers.

  Like

 21. snuffie68 zegt:

  Wat ik hier allemaal lees , is van de zotte , maar mensen hebben wij het met ons allen , het niet toegelaten allemaal , denk daar eens aan , demonstreren staat schijnbaar niet in het woordenboek , wij Nederlanders kunnen er wat aan doen , Den Haag plat gooien met veel demonstraties , niemand kan dat tegen houden als er zeer vele zijn en kunnen ook geen boete uitschrijven , kijk naar andere landen waar wel gedemonstreerd word , wat hun kunnen , kunnen wij met ons allen ook.

  Like

 22. hannie zegt:

  We roepen allemaal ,maar als het erop aan komt doen we helemaal niets . als alle ouderen eens een keer de baricaden op gaan gebeurd er misschien iets

  Like

 23. leentje zegt:

  Ik ben er helemaal mee eens, ik help graag maar laten we een keertje eerst bij ons zelf beginnen, onze eigen mensen helpen, Mark Rutte doet heel graag de lichten aan in het buitenland en nederland blijft in het donker.

  Like

 24. HB zegt:

  Ben het volledig hiermee eens!

  Like

 25. Corry zegt:

  En dan maar roepen dat Geert het niet goed doet als die aan het hoofd had gestaan was dit niet allemaal gebeurd en hadden wij oudjes het beter gehad en niet overal op moeten inleveren dus weg met rutte

  Like

 26. Bram zegt:

  Ik vindt dat hij een groot landverrader is hij doet niks als de boel bedonderen steeds weer op nieuw het moederskindje

  Like

  • BertG. zegt:

   Je kan alleen maar hopen dat die eikel geen broers of zusters heeft.
   Anders lopen er nog meer van die ellendelingen rond.
   Je zal toch maar ze moeder zijn, ik zou mezelf kapot schamen voor zo’n misbaksel.

   Like

 27. jans zegt:

  Dit is nog maat het begin we komen er nu tussen in te woonen

  Like

 28. Een goed over nagedachte brief , het wordt hoe langer hoe gekker hier we mogen gewoon niet genieten van ons geld waar wij hard voor hebben gewerkt .

  Like

 29. Ben zegt:

  Ik kan heel goed meevoelen met “Peter Selie”, zelf ben ik 53+ en van de 36 jaar die ik werk de laatste 34 jaren voor dezelfde baas. Wat ik echt belachelijk vind is de oplossing die ons Kabinet heeft gevonden voor het probleem AOW en pensionering. Zeker nu men ziet dat het geheel de lading niet dekt is onze Mark (het beste jongetje van de klas) van plan de pensioenleeftijd in 2022 naar de levensverwachting te brengen hetgeen zou betekenen dat ik dan tot 71 jaar en een paar maanden zou moeten werken. Kom op Mark, met zo een attitude moet je ook de ballen hebben en gewoon tegen het werkende volk zeggen dat ze moeten werken tot hun dood zodat hun pensioen fijn gebruikt kan worden om jouw spelletjes in de politiek te kunnen betalen …….. Indien je dit zo zou vertellen Mark, gewoon tegen de Nederlandse burger kan ik je voorspellen dat je carriere als politicus afgelopen is en je zelf ook maar eens aan de bak moet tot de door jou vastgestelde pensioenleeftijd. Ik zou er geen cent op vooruitgaan maar toch enige genoegdoening aan beleven dat je dan krijgt wat je verdiend!

  Like

 30. Rinkje zegt:

  Geweldig wat je neer zette ik ben geen Rutte fan want die lach mag hij wel achter wegen laten
  Het eerste meisje is al verkracht door een asiel zoeker ongelooflijk .
  Wat halen we in ons landje .
  Ik heb buurtjes uit Iriatrea een Oma met haar dochter en 2 kindjes
  zijn hele lieve mensen Heel netjes ook.
  Wat we nu binnen halen is niet veel goeds en ze krijgen alles wat hun hartje begeert.
  onze kinderen en klein kinderen krijgen een nare tijd ,
  Want al het zuur verdiende geld gaat naar de vluchtelingen.
  Ik heb een postbode doet er wat extra werk bij
  Waarom hij heeft zijn moeder nog en die is hulp behoefend.
  Hij wordt gestraft want dat wordt weer in gehouden van zijn toelage.
  Weg met Rutte de slijmbal bahbahbah GLADJANIS

  Like

 31. Appie zegt:

  We sturen Rutte weg en dan..?. Komt dan het linkse blok plus D66 om de macht te verdelen?.Als dit zo is gaan de deuren van onze grenzen nog verder open. Al het geld zal worden verdeeld. Ons geld zal nog meer gevraagd worden waar we levenslang voor gewerkt hebben en proberen er van te genieten. Nu ik zeg dat genieten wel vergeten kan worden. Onze generatie van direct na WO 2 zal moeten bloeden. Dus mijn annelyse is, of je door de kat of door de kater wordt gebeten, onze generatie zal de klos zijn omdat deze generatie groot is. Veel te halen. God behoede ons.

  Like

  • John zegt:

   Welke god moet ons beschermen dan Appie, ???? de moslimgod die de profeet heeft ingeschakeld en die een kind van 9 jaar trouwde om “lekker” te n..k.n, deze pedos moet je opruimen, en als je goed kijkt naar de “vluchtelingen” die ons land nu “binnenvallen” nog zonder wapens, Rutte zit in zijn beschermde kastje in den Haag samen met zijn meelopers en kontenkruipers, D66, VVD, PvdA, en al die anderen die met KNUDDERUTTE meelopen mogen ze wat mij betreft in de vijver naast het gebouw waar ze nu nog op de goedbetaalde plaatsen zitten en hun onzin uitkramen verzuipen.
   OOOOO; mag niet natuurlijk, dit zou dan ernstige millieuvervuiling zijn. maar nu graag een antwoord op mijn vraag, WELKE GOD MOET ONS BESCHERMEN ????? of behoeden.

   Like

 32. Ruud Verkade zegt:

  Wat een gezeur, één van de krachtigste premiers van na de tweede wereldoorlog Mark Rutte, een titanium stalen ruggengraat, met zeer wijze besluiten de afgelopen jaren,daar kunnen veel mensen nog van leren, de buitenlanders hebben dat al jaren gedaan, nu alleen het Nederlandse volk nog 🙂

  Like

  • M.J.Beset zegt:

   Beste Ruud jij hebt zeker geld achter de hand anders piepte je wel anders heb je wel
   eens goed rond gekeken in je eigen buurt hoeveel mensen onder armoede grens
   leven .

   Like

   • Asjemenou zegt:

    Rutte zei: armoede in Nederland bestaat niet.
    Hij is gewoon te laf om eens rond te kijken.
    Hij is zelfs nog te laf om uit de kast te komen.
    Misschien omdat hij weet dat het volk wat hij binnen haalt, mensen zoals hij van hoge gebouwen laat stuiteren.
    Ik hoop dat hij de eerste is, en dat het gebouw dan net niet hoog genoeg is en dat hij al zijn botten mag breken en volledig bij bewustzijn blijft.
    En iedere voorbijganger op hem mag spugen.
    En dan is dit nog een milde straf voor zo’n landverader.

    Like

   • Zijdelinkse familie van de Verkades?
    Die zitten allemaal in de slappe was.
    deze Ruud Verkade heeft denk ik zelf geen idee hoe mensen rond moeten komen.
    Blijf naar de NOS kijken.

    Like

  • Peter de Bie zegt:

   Beste meneer Verkade, dat u Mark Rutte een van de krachtigste premiers van na de tweede wereld oorlog noemt, getuigd van een zeer lage intelligentie.
   Ik betwijfel het sterk of u ook maar een wijze besluit kunt noemen waar werkelijk het hele volk tevreden mee was.
   De buitenlanders die nu Nederland binnen komen,komen niet om de Nederlandse economie op een beter peil te trekken, maar puur om hier hun geluk te beproeven, helaas gaat dit wel ten koste van de echte vluchtelingen.
   Het zou me niks verbazen dat u, gezien uw achternaam, afstamt van de bekende Verkade, en u dus geen angst hoeft te hebben voor uw oude dag, maar dat geldt helaas niet voor het grootste deel van de werkende bevolking.
   Ik heb vanaf mijn 14de jaar gewerkt, en sta nu heel dicht tegen mijn pensioenleeftijd aan, nog maar een paar maanden, maar als je wist wat ik maar overhoudt van mijn opgespaarde pensioen, zou u heel anders over die man met zijn stuiterdure titanium ruggengraat denken, maar ook dat zal u dan geen ene moer uitmaken.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik neem aan dat dit heel erg ironisch bedoeld is.

   Like

 33. Marian. Vos zegt:

  WEg met Rutte die Pinokkio die liegt en draait zo als het hem uitkomt ons land gaat helemaal naar de klote

  Like

 34. nico arjaans zegt:

  we willen allemaal dat rutte verdwijnt,maar als er verkiezingen zijn stemmen ze weer massaal op hem,iedereen op wliders stemmen en rutte hij kan oprotten,ik stem al een tyd op wilders ,maar allemaal roepen ze we stemmen op wilders ,maar ze doen het niet ,dus nu niet zeuren

  Like

  • Michael zegt:

   Precies!!! Heel Nederland KLAAGT maar als er weer verkiezingen zijn dan stemmen ze allemaal weer op D66, VVD en SP. Alleen als er teveel vluchtelingen komen dan gaan we massaal in het verweer. Al die gasten die nu binnen komen willen alleen gebruik maken van alle sociale voorzieningen, uitkeringen en ons volk uitroeien!! Maar nederlanders worden altijd pas wakker als het al tever heen is!! Ik riep al dat het de verkeerde kant op zou gaan met Nederland toen ze de grenzen gingen open gooien. Gevolg…roofpartijen door oostblokkers. Nu..asielzoekers…volgende stap is..dat de Nederlanders moeten vluchten naar het buitenland om niet vermoord te worden!!

   Like

   • Helena zegt:

    Lieve Michael,
    Nederland loopt al leeg!!! Onze bejaarden vluchten massaal naar Spanje, Frankrijk, Engeland en Ierland! Ook daar zit het vol met vluchtelingen, maar daar krijgen ze niet wat ze hier allemaal krijgen! Onze bejaarden kunnen zichzelf daar nog een beetje bedruipen met een pensioentje. En wat Mark ” Ali babba” Rutte betreft: Die heeft zn schaapjes op het droge! Neem dat maar van mij aan!

    Like

   • edjan zegt:

    Nou ja, héél Nederland klaagt … De mensen die ik spreek en waar ik mee omga, ja, die klagen allemaal. Maar er zijn een hele hoop mensen waar ik niet mee omga (omdat ik niet van kakkers hou) die er anders over denken. De ambtenaren, het hele onderwijs, zowat de hele zorg: allemaal brave D’66 ers en Groen Linksers, SP en PvdA (vooral allochtonen). En dan al die christenen die toch maar weer op de CDA stemmen en al die twijfelaars die je maar 1000 Euro hoeft te beloven en ze gaan alweer om. En dan al die propaganda dag en nacht. Ik hoop dat de omslag nog op tijd komt …

    Like

   • Ronald Nuus zegt:

    Klop stem Wilders!!!

    Like

  • Ronald Nuus zegt:

   Dat vind ik ook helemaal mee eens!!!

   Like

 35. Dat is goed gezegd!! zegt:

  Zo is het, ik wou dat ik 600 pp kreeg in me hand, dan was ik ND mijn land, al ontvlucht, wand ze stromen maar binnen, ja Ze die hier niet horen, we hebben al lang rommel van hun die er al zijn, ja hoor discriminatie kan mij het schelen, 😊😊o hou gaat het met ons als we oude zijn, ben er nu al bang voor, me kinderen en kleinkinderen 😑

  Like

 36. san zegt:

  Beste meneer Rutte,

  Het is toch ook wel heel vreemd dat de mannen hun vrouw en kinderen achter laten, terwijl in de oorlog onze mensen gevochten hebben voor Nederland. Mensen die keihard gewerkt hebben voor Nederland, gekort worden op hun pensioen. De Nederlanders zich scheel moeten betalen aan belastingen en zorgverzekeringen etc. terwijl andere het cadeau krijgen. Nederlanders die graag een eigen huur woning willen, nu maar lekker thuis kunnen blijven wonen bij hun ouders omdat ze onder aan de lijst komen. Er van alles besloten word voor de Nederlanders, maar niet gevraagd worden of wij dat willen. Er Veel Nederlanders zitten te springen om werk, bij de voedselpakket lopen, schuldsanering, maar vooral niet mogen klagen omdat wij het zo goed hebben. Wanneer staat Nederland eens klaar voor ons Nederlanders in plaats voor andere. Kijk eens hoeveel kindjes er hulp nodig hebben, onze oudere, hulpbehoevende, gehandicapten en ga zo maar Door. Dank daar eerst eens aan voordat er aan andere gedacht worden. Wat gaat de toekomst ons brengen. Wij zijn nog jong, moeten wij werken tot ons dood? Onze kinderen, wat staat hun te wachten. Help de mensen die echt Hulp nodig hebben.

  Like

 37. martien zegt:

  Men moet de vluchtelingen helpen vind ik maar laat ze als men ons land binnenkomt een document tekenen dat hier onze regels tellen zo niet dan in een rubberboot de Noordzee op naar hun eigen land. En de regels hier aanpassen aan de Nederlanders en niet aan de vluchtelingen

  Like

 38. w.musch zegt:

  Rot op rutte jij geeft ons land weg aan geluk zoekers.laat geert wilders president.!!!!

  Like

 39. j e bunt zegt:

  Helemaal mee een s met dit verhaal,zo is het precies. Eruit met die rutte en zijn maatjes.

  Like

 40. Marc zegt:

  Niemand dwingt jullie om in Nederland te blijven wonen. Ik ben zelf 2 jaar egleden naar Ierland verhuisd. Regeringen zijn overal hetzelfde maar hier heb je als meertalige tnminste nog mooie kansen.

  Like

 41. maria zegt:

  ik ben het volledig met de brief schrijver eens. Het is toch te gek voor woorden dat dit in ons land allemaal kan. Veel mensen klagen maar als het op stemmen aankomt gaan ze niet. Hoe lang gaan wij dit nog accepteren?

  Like

 42. LINDA zegt:

  IK ZEG VERVROEG DE VERKIEZINGEN

  Like

 43. Erik zegt:

  -900 ww en ocmw? Wat is ocmw? Behalve een belgische gemeente geeft google niets op.
  – de vliegtickets worden overigens sinds 2014 al niet meer betaald
  – die 600 euro klopt ook niet helemaal, want de wao en aow gaan hiervan nog af (die 600 kunnen alleen 55+ers aanvragen)
  -Ww wordt niet uitbetaald in het buitenland.
  Verder wel een goed artikel, al vraag ik me af hoe slecht peter het daadwerkelijk heeft na 40 jaar 40/50 uur per week werken, dan heb je toch een zeer degelijke ouwedag opgebouwd.

  Like

  • John zegt:

   Beste Erik, ik ben 10 jaar geleden vrijwel weggepest uit Nederland door een CDA regering die er zelfs niet voor terugschrok de Nederlandse bevolking een verzekering door de strot te duwen die verplicht werd voor iedere werkende Nederlander, ik ben nu 68 en gelukkig gepensioneerd, gelukkig ????? nou eigenlijk toch niet zo, ik kreeg een boete(korting op mijn aow) omdat ik met mijn 59ste vertrok, ik had dus eigenlijk volgens de huidige regering 4 jaar tekort in Nederland gewerkt, dat ik met mijn 14 de moest gaan werken omdat Nederland er nog niet goed uitzag na de oorlog werd niet naar gevraagd of een kind van 14 mocht gaan werken, ik krijg mijn AOW via de overheid uitbetaald en elke keer weer is er wel weer een korting en word de ABWZ weer iets verhoogd, en dit laatste, ik kan er niet eens gebruik van maken, wel betalen, niets krijgen, dat is de regering Rutte, ik noem de man niet alleen pinokkio, maar ook bejaardenverrader. WEG MET DIT FIGUUR.

   Like

   • Don Tessers zegt:

    Je hebt gelijk John, Erik is een Belg? Ik heb daar 6 jaar gewoond en gewerkt, de Belgen zijn nog gekker dan hier in Nederland, ze noemen het niet voor niets een “apenland”, maar dit neemt niet weg dat zowel België als Nederland in acute shock komen te verkeren en dat ze bokkesprongen gaan maken. Het OCMW staat als sociaal systeem op idiote grondvesten, de burger word ook hier achtergesteld en de imigrant krijgt alles gedaan. Ook in België is ego en de stoel van hun job belangrijker dan de dienst naar eigen burger en bescherming ervan. Maar ook in België ontwaakt het volk zeer langzaam.

    Like

 44. Wat een kloten regering,alles naar de kloten, ik probeer christelijk te zijn,maar ik voel haat haat,naar zeker Rutte en zijn walgelijke vrolijke lach,ik wordt er echt misselijk van,en ik voel haat haat naar de gelukzoekers,die alles krijgen waarvoor het volk is uitgemolken, en hun alles gratis krijgen,terwijl ik in paniek ben als er 1 rekening niet kan afgeschreven worden,want dan hang ik.
  HOE KWEEK IK RASSEN HAAT,DAAR HEB JE RUTTE VOOR!!!!!.
  DE GEVOELENS DIE IK BEGRIJP VAN MIJN MEDE LAND GENOTEN ZIJN GEWOON NIET CHRISTELIJK TE HOUDEN MET DE BESTE WIL VAN DE WERELD NIET.

  MIJN HOOP IS OP GEERT WILDERS,MISSCHIEN KAN DEZE MAN ONS NOG REDDEN,EN MAAR LACHEN HEM UITLACHEN, WAT ERG ,TERWIJL IK GROOT RESPECT HEB VOOR DEZE MAN DIE HIERIN ALLEEN LIJKT TE STAAN ….MAAR HIJ LAAT ONS NIET IN DE STEEK……DANK U MENEER WILDERS,U BENT NOG ONZE ENIGE HOOP,EN IK WEET ZEKER IK SPREEK NAMENS 80% VAN NEDERLAND,

  ANJA

  Like

 45. Jade zegt:

  Stap 1: Staatsgreep.
  Stap 2: Krijgstucht
  Stap 3: Executie foute lieden
  Stap 4: Grenzen potdicht
  Stap 5: Feest van korte duur
  Stap 6: Oorlog met de rest van de foute wereld.

  Like

 46. f.bouw zegt:

  hellemaal mee eens die er in den haag zitten zijn voor mij stuk voor stuk zakken vullers en een grote nep regering op eentje na geert wilders die man zeg het al een paar jaar wordt gewoon niet geluisterd naar wilders ik hoop da ze voor miloenen euro;s schade aanrichten hier in da klotte nederland het is geen nederland meer het land van de goudzoekers die nooit of te nimmer een euro bij gedragen heeft ik zeg een ding klote regering en mark rutte pak je biezen en rot op met je nep kabinet zakken vullers eerste klas en nsber;s jullie zijn nog erger dan hitler

  Like

 47. Bert zegt:

  Beste mensen. Ik ben het helemaal eens met de briefschrijver en ik kan ook gaan schelden en vloeken of om aktie roepen, maar…..

  Ik heb de 60 en 70 jaren bewust als jongere mee gemaakt. Toen werd er nog geprotesteerd, toen weren er nog wegen volledig plat gegooid, toen werd er nog een landelijke staking uit geroepen, zoals de Fransen het nu nog doen. Toen werd er nog een flinke aktie gedaan waardoor regeringen er mee ophielden.

  Tegenwoordig zijn het de meeste schreeuwers die roepen om aktie, maar van de 100 gaan er maar 3 de straat op of willen wat zelf organiseren. De mensen die het vroeger deden, bonden, protestgroepen e.d., de zogeheten geitenwollensokkenrockers, die kom je niet meer tegen.

  Nee, tegenwoordig is het de “Ik wacht even af wat de ander doet” mentaliteit die heerst. En daar kunnen en zullen we met zijn allen niets tegen doen,ook een Wilders niet.Want hoewel jij heel veel roept en verontwaardiging veroorzaakt, heeft hij zelf, op een enkele kleine demonstratie van een paar duizend mensen, nog geen daad gedaan om massaal mensen op de been te krijgen.Die gaat dus ook voor het zachte stoeltje in de Kamer.

  Just my 2 cents

  Like

 48. r.wijnoogst zegt:

  Ik hoop dat die eikel van rutte dit leest maar zal wel niet.Hij heeft geld zat voor zijn ouders zullen die zich niet schamen voor zoiets wat je op de wereld heb gezet.Maar niet alleen rutte het hele kabinet.Kan hier uren schrijven maar ben blij dat u dat al gedaan heeft.En o ja rutte de voefselbank bestaat echt waarom ik dat weet ik loop er zelf.Nog een half jaar en dan is het over maar ik maakij heen zorgen hoor.Woon in ee sociale huurwoning (742, eurie) ik krijg een uitkering mag blij zijn als ik 25, eurie in de week over hou
  Maar dat red ik makkelijk hoor dat begrijp je wel dus je begrijpt ook dat ik dan ga stelen want dat leer ik van jullie maar het zal jullie een worst zijn toch.

  Like

 49. Ben zegt:

  Mark Rutte moet voor een volkstribunaal berecht worden wegens landverraad.
  Opsluiten en dichtmetselen, zo’n figuur mag NOOIT meer in de samenleving terugkeren.

  Like

 50. Ans zegt:

  Hele maal mee eens opzuiten met dat zootje tuig

  Like

 51. Ada zegt:

  Super deze brief 1000%waar

  Like

 52. MIJN REACTIE IS LAND GENOTEN VECHT voor de ouderen en de kinderen nllaat ze niet de steek

  Like

 53. Jan Heinink zegt:

  Laten we vooral niet vergeten dat dit deel van het beleid voornamelijk afkomstig is van de PvdA. In een coalitie moeten nu eenmaal compromissen gesloten worden en dit is er een. Moet je niet zozeer Rutte de schuld van geven, maar voornamelijk Asscher en de zijnen. Hopelijk worden de PvdA stemmers nu ook eens wakker en houden ze op met geld uitgeven dat er helemaal niet is.

  Like

 54. Sanne zegt:

  En zo is het!! Ik ben 27 jaar maar hoe het nu hier te werk gaat in die kamer van onze ooh zo mooie rutten!! Heel gauw opstappen, jij hebt dit hele land naar de klote naar de klote gewoon. Je komt niet op voor je eigen volk of voor de ouderen, maar alleen voor de mensen van buitenaf, komen hier vluchtelingen heen waaronder alleen maar mannen, die hier de boel verzieken!!! Vrouwen gaan aanranden en verkrachten en dan nog niet te bedenken dat ze niet tevreden zijn met 2 broodjes per lunch schandalig gewoon schandalig, ik moet elke maand met mijn vriend de touwtjes tot een eind knuppen, want meneer RUTTEN die alles hier ooh zo duur maakt en ons zoveel laat betalen totaal geen idee heeft Hoe het bij de Nederlanders eraan toe gaan omdat hij met ze dikke vette reet in een luxe positie zit waar hij genoeg verdient dus zich nergens zorgen om maakt! Ga maar eens een maand leven als burger onder de norm werken onder de norm of laat je eens een maand lang verzorgen als ouderen die als oud vuil achtergelaten worden, niks meer kunnen doen omdat overal op bezuinigd word, een week niet wassen is tegenwoordig heel normaal nou meneer rutten jou zouden ze met groene zeep de mond moeten wassen want jij bent geen mens maar een dier!!

  Maak Nederland goedkoper, dring de belasting terug, maak de zorg goedkoper, 1 woord maak alles goedkoper, want hier hoef je geen rekenwonder voor te zijn, maar hoe goedkoper je dingen maakt des te meer mensen kopen, waardoor bedrijven blijven bestaan mensen gelukkiger worden, en heel misschien heel misschien RUTTEN dat u dan wel mag blijven van Nederland maar zoals het er nu voor staat, stap lekker zelf op en ga een vrouw zoeken, want u bent geen mens meer in ons land!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zeg Sanne. Rutte?… Dat doe je toch geen vrouw aan. Die Rutte is een stiekeme homo!
   Zelfs daarin belazert hij het Nederlandse volk!
   Pim Fortuyn kwam er voor uit en werd afgekraakt door Bolkestein met de opmerking dat Nederland met een homo internationaal voor lul zou staan.
   Zijn eigen partijgenoot Mark Rutte is een homo… maar die stopt het weg.
   Dat is kennelijk toegestaan en ook verplicht in de VVD.
   Je mag het zijn… maar niet openlijk!
   En dat regeert ons volk!…

   Like

  • Ronald Nuus zegt:

   Rutte is een Kakkerlak die moet je bestrijden!!!

   Like

 55. Bep zegt:

  Goed gesproken weg met die Rutte en laten we met z’n allen naar de haag gaan Maar dat hebben we zo vaak gezegd maar niemand ga ,en ik denk niet dat hij het zal lezen als je het op twitter zet dan lees hij het eerder want hij heb ook twitter zag ik

  Like

 56. garriet60 zegt:

  maar ?? mensen waar schouwt het aan !! WIJ?? hebben deze mensen in het zadel geholpen maar OOK WIJ?? kunnen deze mensen op staande voet ontslaan ,op staande voet .alleen jullie doen zo moeilijk dat er geen wil?? is om de straat op te gaan en te EIZEN dat deze lui op stappen .met uit zondering van het behoud van het loon .GA DE SRAAT OP EN STEM/JAAG DEZE MENSEN WEG

  Like

 57. Jurjen Timmerman zegt:

  Ik vind deze “open brief” echt complete onzin, ben het er dus totaal niet meer eens. Allereerst is de brief anoniem, daarmee verliest het compleet z’n waarde.

  Inhoudelijk staat de brief vol met verwijten naar anderen, de huidige politiek maakt er een puinhoop van en immigranten zijn maar profiteurs. Nergens lees is dat juist de 65+ generatie deze ellende heeft veroorzaakt. Die groep heeft onrealistische pensioennormen vastgesteld en gigantische luchtkastelen gebouwd. Dat kun je zien aan alle mislukte infrastuctuurprojecten in de afgelopen 30 jaar. En nu die generatie eindelijk met pensioen mag, is de ellende die zij achterlaten de schuld van de huidige politiek.
  Ik ben geen fan van politiek, maar het huidige kabinet durft wel keuzes te maken. En dat we daarbij allemaal moeten inleveren, dat is niet meer dan logisch.

  De brief suggereert dat je na je pensioen nergens verantwoordelijk meer voor bent. Dat is onzin natuurlijk. zo lang je poept en plast op deze aarde heb je een verantwoordelijkheid.

  Tot slot, ik wil niet generaliseren. Een hoop 65 plussers beseffen zich in welke wereld we leven en snappen dat iedereen z’n steentje moet bijdragen. De groep 55 plus is verre weg de grootste groep in Nederland, als die echt eensgezind zijn, zouden ze nu nog de macht hebben. Maar ja, het zegt nogal wat, als de leider van de 55 plus partij zelf sjoemelt met de pensioenen.

  Met vriendelijke groet.

  Jurjen Timmerman

  Like

  • Bert Mulder zegt:

   Dat je een anonieme brief geen waarde vindt hebben is jouw mening en die zal een ieder ook wel respecteren. Echter, besef wel even dat het merendeel van die 65 plussers de economie juist hebben opgebouwd, waar jij tot voor kort van profiteerde. Het merendeel van de pensioenen die zij hebben opgebouwd is ook door hen opgebracht.

   Kortzichtig van je is echter het feit dat je voorbij gaat aan de ellende die de laatste jaren door bezuinigingen waarbij de ouderen o.a. meer in percentage werden gekort dan de middenklasse en hogere klasse. Het feit dat zij, maar ook jij en ik, de miljarden moeten opbrengen om de meest onnozele dingen moeten bekostigen, zoals mee betalen aan schulden van andere landen, vluchtingen, waarvan de meeste uitsluitend komen om economische reden, mag voor deze groep mede een reden zijn om te klagen en daarvan de huidige club van Kabinet en Kamer voor aansprakelijk te stellen.

   Gewoon even een flinke misrekening van de Regering:
   Als je een vluchteling in huis neemt krijg je honderden euro subsidie, maar als je vader of moeder in huis neemt die hulpbehoevend is en verder niks meer kan, dan wordt je honderden euro’s gekort. Erg kort door de bocht, maar een feit. Een deel van dat geld wordt opgebracht, jawel, ook door die 65 plusser die nu ieder dubbeltje moeten omkeren.

   Mijn voorgevoel zegt dat je een voorstander bent van het vernietigende 4e Rijk, EU genaamd, vluchtingen allemaal welkom zijn, de laagstbetaalden en uitkering gerechtigden niet moeten zeiken en een foto van Rutte of Samson aan je muur hebt hangen in je slaapkamer.

   Je had beter kunnen melden dat je niks durft te doen om alle ellende mee te helpen oplossen, dan een groep als 65 plussers te kak te zetten. Dan had je een kerel geweest, maar nu ben je voor mij nog niet een knip voor de neus waard. Sorry.

   Vriendelijke groet,

   Bert.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Jurjen Timmerman. Je legt de verantwoordelijkheid uitsluitend bij de groep ouderen die zogenaamd verantwoordelijk zijn voor alle ellende…
    Bovendien wordt e.e.a. genoemd in een anonieme brief die daardoor zijn waarde verliest. Welke waarde? Wat bedoel je daarmee… Als iemand zijn naam niet wil noemen moet je dat respecteren. Als jij je naam hier noemt moeten wij dat ook respecteren. Zo werkt het dus. Maar jij begint al met een negatieve waarde te creëren rondom een brief die een aantal werkelijke feiten noemt, en legt daarna geheel ongefundeerd de schuld van dit alles bij een groep mensen die slechts EEN DEEL uitmaakt van de totale bevolking.
    De gehele bevolking is er voor verantwoordelijk voor dat de VVD samen met de rest van de zogenaamde: “gevestigde partijen” aan de macht kwam.
    De gehele bevolking Jurjen BEHALVE diegenen die op de PVV hebben gestemd!
    Tezamen hebben deze “gevestigde” partijen het volk verraden. Niet de ouderen.

    Like

  • ria baartman zegt:

   dit gaat niet over pensioenen, maar over mensen die uitgezogen worden door deze regering. alles is voor de criminelen en buitenlanders in dit land en mensen die ziek zijn en oud, worden daar op een verschrikkelijke manier de dupe van. maar helaas is het zo, dat het grootste deel van de nederlanders geen idee heeft, dat er zoveel armoede is in nederland, dat staat dus met grote letters in uw onrealistische brief. geen geld zorgen zeker? denk eens wat meer na,voor dat je over oudere mensen schrijft, ze hebben hun hele leven hard gewerkt, de meeste al met hun vijftiende jaar begonnen,want ook toen was het armoe.
   ria baartman

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jurjen Timmerman: 10.47. uur. Meneer Timmerman ik ben het niet met U eens. Dat staaf ik door te stellen, dat sinds 1979, de PvdA,CDA,VVD en D66, constant hebben geregeerd, weliswaar in verschillende samenstellingen, maar toch. Verder heeft een bekende econoom, al voor 10 jaar geleden voorzegd, dat: Massa-immigratie en tegelijk de sociale zekerheid in stand houden, TOTAAL ONMOGELIJK IS! En kijkt U nu eens wat vermelde partijen er in 36 jaar van gemaakt hebben: EEN GROTE ROTZOOI! Verder moet ik helaas toegeven dat ik niet zie, dat er ook maar iets verandert. Tenzij 1 miljoen Nederlanders optrekken tegen de HAAGSE REGENTENKLIEK! Denk aan 1672, de moord op de gebroeders de Witt, die in wezen 1000 keer onschuldiger zijn als het huidige politieke zooitje. Ik vrees het ergste, omdat meneer Rutte gewoon de agenda uitvoert van de communisten der EUSSR, de NWO en de moslimwereld. Uiteindelijk denk ik dat alleen God de OPLOSSING is.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Ten aanzien van de Raadpensionarissen Johannes en Jacobus de Witt, deze mensen dienden de Republiek der Nederlanden voortreffelijk.Ik hecht eraan, dit duidelijk te stellen; deze 2 mannen zijn in 1672 ONTERECHT VERMOORD. En wie waren ook alweer de aanstichters…. o, ik weet het weer, de zogenaamde ORANJE DOMINEE’S, die het HAAGSE GRAUW opjutten tegen deze nobele mensen. In de schaduw van deze mannen kunnen Wiegel,van Agt,Lubbers,Kok, Balkenende, en nu RUTTE, NIET EENS STAAN!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Heel goed Tom.

    Like

  • John zegt:

   Heb je wel eens gehoord dat er mensen zijn die men ZAKKENWASSER noemt, nee??? jij bent er een !!!!!

   Like

 58. conrad zegt:

  Jurjen,
  Helemaal mee eens, ik ben 68 jr. en volgens mij hebben de meeste gepensioneerden, zeker in vergelijk met andere landen om ons heen, het erg goed.
  Ik ben absoluut geen Den Haag fan, maar deze ellende is voorlopig wel veroorzaakt door eerdere kabinetten die op roze wolken woonden, ook toen werd er veel te veel geld uitgegeven wat er niet was, dus er moest wel een keer worden ingegrepen anders hebben onze kinderen en kleinkinderen de erfenis van ons beleid. Ik begrijp de onvrede van velen als je gekort wordt en aan de luxe gewend bent. Ben ook trots op die mensen die (zeer) kritisch naar het huidige beleid kijken, daar ben je Nederlands staatsburger voor, maar om één iemand daar de schuld van te geven gaat me veel te ver. Delen is goed maar wel op de juiste manier.
  Een boodschap aan Den Haag : Je kan pas geld uitgeven als je het bezit.
  De beste stuurlui staan nog steeds aan de wal.

  Like

  • Ben zegt:

   Duidelijk een welvarende gepensioneerde

   Like

  • Maatschappijn zegt:

   Even voor de goede orde: Blijkbaar is er nu een keer ingegrepen om de erfenis van onze kinderen uit te geven aan landen als Griekenland, Vluchtelingen en asielzoekers, schilderijen, verbouwingen aan het Binnenhof…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Conrad. Voor alle duidelijkheid… Rutte is wél degelijk de minister President van dit land en is vanuit deze functie geheel en alleen verantwoordelijk voor zijn handelen en doen in deze functie. Het zal je wellicht ontgaan zijn maar de inhoud van de brief gaat dan ook juist over zijn handelen en doen in zijn functie als minister president!…
   Als blijkt dat je in deze functie je eigen volk en vaderland verraad door je schuldig te maken aan de bevordering van een massa-immigratie van louter lieden die onze samenleving en cultuur willen vernietigen, ben je wel degelijk schuldig aan hoogverraad met alle gevolgen van dien!
   De briefschrijver is nog zeer mild voor Rutte als hij hem verzoekt “op te rotten”…
   Ik geef er de voorkeur aan een oorlogsregering te installeren en hem door een speciale rechtbank ter dood te laten veroordelen.
   Zo kun je het ook zien. En wat betreft die zogenaamde “rooskleurige” situatie waarin de meeste ouderen in dit land volgens jouw waarneming zich zouden moeten bevinden…
   geef ik je toch de goede raad om je eens goed te gaan schamen!

   Like

 59. E. Berende zegt:

  Helemaal mee eens goed geschreven wanneer komt de rest van de blanke Nederlanders nu eens in actie , of kunnen wij ons ook aanmelden als vluchteling. Zodat alles voor ons betaald wordt .

  Like

 60. SimWil zegt:

  Wat wij gepensioneerden met heel hard werken hebben opgebouwd, wordt door (onze) politici, welke nog nooit echt hebben gewerkt, verkwanseld. Zo is het ook met ons banksysteem ons ziekenfonds ons pensioen enz. Wij de (handarbeiders) zijn de lulletjes van de stropdassen en dat zal altijd zo blijven. Ze lachen ons gewoon uit en nemen wat ze denken nodig te hebben.

  Like

 61. cal zegt:

  Eigenlijk moeten we alle stervende ouderen door dit wanbeleid recht voor de 2e kamer raampjes parkeren, iedereen die dus echt nu op sterven ligt letterlijk voor de deur laten sterven daar. mischien gaan er dan lichtjes branden bij die landverraders en gestoorden die zichzelf nog leiders durfen noemen ipv reclamemakers voor corporate “eeuwige” monetaire groei programmas (geloof je het zelf?).

  Like

 62. KS zegt:

  Als je na 40 jaar werken nog steeds afhankelijk bent van de sociale voorzieningen en sociale verzekeringen dan is er iets goed mis. En niet zo ondankbaar zijn. Jouw AOW wordt van mijn belastingcenten betaald!

  Like

  • BertG. zegt:

   Uit welke krochten komen dit soort misbaksels toch telkens vandaan om een oordeel te durven vellen over iemand anders zijn inkomen.

   Vergeet je niet je wekker te zetten morgen ochtend ,we rekenen op je.
   Dan weet je waarvoor je naar je werkt bent gegaan. En niet meer zeuren verder.
   Aan de slag voor iedereen. En niet zo ondankbaar graag, daar doe je het voor.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Laat .m maar lekker gestrest in de file staan! Hahahahaha!

    Like

   • BertG. zegt:

    Paul, zo’n reactie hoor je regelmatig van de nog werkende mensen.
    Zijn over van alles totaal gefrustreerd, hun baan, hun loon, hun schulden, hun gezin, op iedereen die binnen komt wandelen om gratis te leven, de dagelijkse files.
    Maar over “vluchtelingen” zal je ze dan weer niet horen dus gaan ze stoer lopen doen over de makkelijkste aan te pakken groep. Ouderen en werkelozen.
    Dan durven ze ineens een mening te geven maar eigenlijk hebben ze alleen maar last van zich zelf omdat ze zich in een onmogelijke situatie gemanoeuvreerd hebben waar ze nooit meer uit komen.

    Like

  • Zoals ik voor mijn ouders de AOW betaald heb, en jij voor die van jou. AOW is een verzekering die uitbetaald als je ook premie hebt ingelegd.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   KS. Inderdaad! Er is hier iets goed mis en dat ben jij!
   Niet zo ondankbaar zijn? Omdat jij toevallig mijn AOW zou betalen?
   Hahahahaha! Je toont je wel erg gefrustreerd en jaloers…
   Ik denk overigens dat jij binnenkort… als je al met pensioen zou mogen gaan… helemaal geen AOW meer zult krijgen… Kijken hoe je dan zult reageren…
   De ouderen zijn een gemakkelijk doelgroep om uit te knijpen. Ze hebben praktisch geen politieke macht. Denkt Rutte.
   Want daar ging het hier over. Over Rutte.

   Like

  • Wie betaalt er voor jou als jij straks jou aow hebt?Of beroep je je dan op jou ingelegd geld?

   Like

 63. philp riep zegt:

  Ja rutte zo denken alle gepensioneerden en vergeet niet die meeloper samson

  Like

 64. ejvanvloten zegt:

  Ben het ook zat laat ze op rutten

  Like

 65. hm boerenkamp zegt:

  Ik ben het helemaal eens wat deze man schrijft de regering is Nederland kapot aan het maken wat onze grootouders en ouders vroeger hebben opgebouwd word nu gewoon de grond ingevoerd de kinderen van nu gaan zeker een hele moeilijk bestaan tegemoet en de volgende generatie al helemaal
  Rutte pak je koffer en vertrek en anders gooi per direct de grens dicht dan maar geen geld van Brussel
  Nederland is een welvarend land ze moeten het van ons hebben maar wij niet van de rest van de Europese
  Zwitserland doet het goed omdat die niet bij de Europese wilde
  Waarom wij dan niet
  En alles wat hier nu binnenkomt terug naar eigen land hier zit genoeg armoe kijk maar om je heen
  Ooit dichtbij als dat je zelf dacht
  Doe daar dan maar iets aan Mark Rutte aan het eigen volk van Nederland

  Like

 66. Rene zegt:

  Ben het helemaal mee eens ik ben een 70 er levenlang hart gewerkt voor het harde werken woord je nu gestraft ze pakken alles van je af wanneer staat dit land eens op

  Like

 67. ria baartman zegt:

  ks, je bent wel heel erg dom bezig, iedereen in dit land betaald zijn hele leven mee aan kinderbijslag en aow voor anderen en ik hoef helemaal niemand dankbaar te zijn,want ik heb ook mijn hele leven gewerkt.

  Like

 68. Ruud zegt:

  DIT LAND IS ZIEK
  Incompetentie is wat ons regeert.
  Aardgas baten van 5 miljard jaarlijks opgesoupeerd ( 50 jaar lang ?) 2,5 biljoen ( Noorwegen heeft alles in een fonds gestopt, we hadden inderdaad schatrijk kunnen zijn )
  Kraan gaat binnenkort dicht, en dan?
  Daar boven op maken we schuld
  http://www.destaatsschuldmeter.nl/
  Veel schuld !!! 334 miljard.
  Zijn we per gezin het rijkst ??? nr 5 ( zegt men) gebaseerd op een leugen van bakstenen !!! Een mega huizen ballon, waar ongeveer 500 miljard aan hypotheek schuld op staat (de hoogste ter wereld p.p. )
  Voor gebakken lucht, want de meeste steden gebruiken erfpacht, en hebben we voor die absurde prijzen geen eigen grond.
  De hoogste belastingdruk wereldwijd, opbrengsten ongeveer 250 miljard per jaar.
  Wat we dan al investeren in BV. een Betuwelijn , hoge snelheids lijn ( Fyra debacle) en andere verliesgevende mega projecten. Dan weten we daar niks van te bakken. Arbeid is zo duur dat het improductief is geworden, en zijn we als natie verliesgevend. Ware het niet dat de geluk factor (alweer) bepaalt dat we alleen verdienen aan onze export 10% bbp. (Schiphol/Rotterdam) en klimmen we door de lage olieprijs nu uit het dal.
  Wat nu als dat wegvalt ??? De ene minister of staats secretaris na de andere maakt er een janboel van. Decennia lang willen we als het beste jongetje van de klas voorop staan!!! Vooral waar het onze geef klier betreft, decennia lang 7 miljard aan ontwikkelingshulp( afgelopen 2 jaar gehalveerd naar 3,5 miljard)
  Kortom een politiek van reken je rijk ( of ren je rot) want ik zie geen menselijke maat meer bij ONS ” het volk” dat deze geld spuiende machine in stand moet houden !!!
  Verdienen we als arbeiders wereld wijd het meest maar houden velen bar weinig over.
  Is het aantal werkende ( betalende participanten / gemiddelde productie uren per inwoner) het laagst van heel Europa.
  En hebben we middels onze nobele gezinshereniging voor ongeveer 70.000 gastarbeiders geplust naar 2 miljoen allochtonen. Die gezien het beleid wat we op deze nieuwkomers hebben gezet ( geen!!!) een “veelal” ( uitzonderingen daar gelaten met of zonder voorkeurs behandeling) kansloze generatie laten ontstaan.
  Met alle gevolgen van dien.
  Dit absurde systeem zorgt voor huizen en banen tekorten,!!!!
  Terwijl we onze ouderen in hun stront luiers laten zitten.!!
  Spreken onze verhelderende politici en media over luie Grieken ( sorry daar is het weer) vanuit hun ingebeelde hoogmoeds waanzin waarin zij zich zelf ook de beste vinden. Ondanks dat deze economie gebaseerd is op een vlak stukje grond, zonder bergen of andere obstakels . Van links naar rechts nog geen 2 uur rijden. Waarin we 17 miljoen mensen ( 1 van de hoogste bevolking’s dichtheden) hebben weten te proppen in mini woningen. Met alweer alle gevolgen die dat weer met zich meebrengt.
  Alle bovenstaande getallen zullen niet voor de volle 100% kloppen maar liggen dicht bij de werkelijkheid.
  Maar mijn bescheiden conclusie is dat we varen op geluk, opportunisme, en wanprestatie !!! En is het te hopen dat de wereld om ons heen niet te snel veranderd, wil dit eens zo mooie land van melk en honing niet een keer frontaal tegen de massieve ijzeren plaat die het voor zijn kop heeft “aan knallen”
  Fijne dag …….. En geniet van de zon, want die is gratis ( nog wel)

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

 69. suus zegt:

  Kunnen we een voorbeeld aan nemen. Als iedereen nu eens een brief richting Rutte stuurt met daarin zijn/haar onvrede. Hoe geweldig als het er net zoveel of meer zouden zijn als het aantal handtekeningen bij Geen Peil.

  Like

 70. Bep zegt:

  Waarom de ouderen mijnheer Rutte U kan makkelijk praten geld zat loop eens een keer mee in een verpleeghuis dan zie je hoe de mensen r bij zitten lekker heel de dag met een vieze luier want ja er mag maar 1 luier pdag Maar volgens mij heeft u geen gevoel Verschrikkelijk dat je dat moet meemaken op je oude dag

  Like

 71. Wat gaan wij Nederlanders hieraan doen

  Like

 72. T.Helwig zegt:

  Helemaal mee eens Nederland gaat niet naar…….. maar is al naar de…………. .

  Like

 73. Louis zegt:

  Rutte je ben echt een 😈😈

  Like

 74. Postma zegt:

  We kunnen ons wel opwinden, maar daar zijn ze in den Haag doof voor. Het enige moment dat ze willen luisteren met die oortjes is dat we massaal maar dan ook massaal op Wilders stemmen

  Like

 75. Piet zegt:

  Rutte en zijn consorten,

  Stelen van de mensen hebben jullie tot je belangrijkste taak gemaakt
  1 miljoen Nederlanders hebben honger en kunnen helemaal niks , terwijl er duizenden binnenkomen die lekker gaan profiteren van ons zuurverdiende geld.
  Om nog maar te zwijgen van de moeilijkheden die nu al zijn begonnen ;
  Vrouwen worden verkracht, ongelovigen en Christenen , Joden etc. worden verguisd en iedereen moet aan de Islam.
  Mooi niet! Sodemieter dan maar op.
  Als je in Nederland op straat pist krijg je een fikse boete , in Duitsland zeiken ze binnen in de hoek,maar ja, daar kunnen ze tocn niks aan doen? Komt van de spanningen! Nee , geen greintje beschaving en denken dat ze nu al baas zijn.Willen nu al 2000€ maand! En vlug een huis of……
  Ik ben 62 , werk al van mijn 14 jaar af en dacht met 65 naar huis te kunnen , mooi niet , want iedereen wordt toch ouder? Moet tot 66 en 4 maanden en stelen dus 16 maanden van mijn pensioen en dat volkomen legaal!!!!!????Sodemieter op , daar is het niet voor ,maar om een wit voetje te halen in Brussel en voor onze nieuwe Nederlanders! Die kunnen ze van mijn pensioen dan sponseren.
  Kwartje van Kok had een aantal jaren geleden al meer dan 62 miljard opgebracht , was een tijdelijke maatregel , 1 euro per liter naar de staat en op 5 baans wegen maar 100 omdat er toevallig wat rijke stinkerds op een 5 tal kilometers van de snelweg af wonen.
  Nog even wat kleine voorspellingen;

  Over een aantal jaar lopen ook de Nederlandse vrouwen met een hoofddoek.
  Toestemming vragen of je naar de kerk mag.( als die niet zijn vervangen door moskeeen.)
  Kindhuwelijken worden als normaal gezien.
  Burgeroorlog
  Diverse aanslagen , ook op Utrecht CS.!
  Veel extra doden door multicultureel geweld.Let op , dat komt ,was er trouwens al ,maar wordt nog erger.

  Weet u wanneer het nog goed was in Nederland?

  Toen de ministers nog met excellentie werden aangesproken!!!!

  Like

 76. Helemaal gelijk meneer of mevrouw die deze brief heeft geschreven. Ik vind het belachelijk dat Nederlanders moeten betalen voor mensen die naar het buitenland gaan verhuizen. Pleur lekker op nazi rutten met je kut administratie. Net als Hitler met mooie praatjes aan de macht gekomen en daarna het land naar de kloten helpen. Je bent een topper rutten.

  Like

 77. Rita zegt:

  Ik kan me goed voorstellen hoe het voor onze Nederlanders met de pensioengerechtigde leeftijd moet zijn. Zij worden gewoon verraden door hun regering. Alles voor de vluchtelingen/ immigranten en de eigen mensen mogen verreken. Daar werk je al die tijd zo hard voor met de hoop dat je nog van je oude dag mag genieten. Ik ben zelf nog maar 47 jaar maar ik heb er toch ook al bijna 29 jaar werken op zitten. Ik denk er maar niet te veel over na hoe het zal zijn tegen de tijd dat ik met pensioen ‘mag’ want dat durf ik eigenlijk niet eens. Om over mij kinderen nov maar te zwijgen.

  Like

 78. Als er in Den Haag geprotesteerd word doen wij mee, genoeg is genoeg. Kom op Nederland met z’n alle er naar toe en laat je horen!!!! Joke

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joop de Water: 01/10; 10.36. uur. Inderdaad meneer Joop, maar dan zeker met 1 miljoen naar het Binnenhof. Om 100 of 1000 demonstranten maakt de politieke bende zich echt niet druk.

   Like

 79. piet zegt:

  mark Rutte is een grote lul zonder hersens.

  Like

 80. Los van dit alles vindt ik de meesten van die gelukzoekers lafbekken.Ze rennen weg uit hun land.Ze verwachten van ons dat wij hun rommel opruimen.Ze verwachten ook dat uw en mijn kind moet sterven voor hun land.Laat ze zelf hun land op orde krijgen.Nee ze lopen weg.Lafaards zijn het.Maar ja.ze hebben een doel.Je kunt een land op 2 manieren bezetten.Of je komt met een leger of je gaat massaal emigreren naar dat land.Zie nu wat er gebeurt.Nee ik ben geen racist maar ik ben wel bang.Ja bang voor mijn kinderen.Bang voor mijn normen en waarden.Die linkse kliek op het NPO wil ons kost wat het kost hersenspoelen en als dat niet lukt zijn wij racisten.Pleur op met dat hele linkse gedoe.Mijn leus is dan vanaf nu.451666.Gebruik dit in al uw reacties en de boodschap zal overkomen.
  Voor mij geen NPO meer.Ben blij dat ik geen voetbal fan ben die geilt op mijn club op TV.Media maakt het stuk.Media probeert ons een stempel op te drukken.Media wil graag geld van de overheid om hun belachelijke gages op te hoesten.Ze doen het voor het geld,anders niets.Het viel me op dat 1 van de meest geliefde zangers en TV bekendheid die er een andere mening op nahoud massal door hun wordt weg gehoond.Dat is wat media land nu doet.Kijk er gewoon niet meer na.Dan houd het van zelf op of ze draaien 180 graden om hun inkomen te behouden.Het is net carnaval.Het masker gaat af.
  Vriendelijk groet …Hollands Glorie.

  Like

  • koos zegt:

   Gewoon niet meer op de partijen stemmen die de Nederlanders de grond in trappen en hun behandelen als oud vuil, dus waar gaan we op stemmen dan ??????

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Koos: 14.16. uur. Met voorop de grootste verraders der volgende partijen: VVD,CDA,PvdA en de partij van de grootste LANDVERRADER D66, van Pechthold!

    Like

 81. Hill zegt:

  Helemaal mee eens wij mogen werken en betalen..en zij mogen in onze huizen waar ook de gewone Nederlander opwachten.ze krijgen geld huis enz ..en als je wat zegt discrimineer je.ik ben het zat ..klaar

  Like

 82. Willem Swart zegt:

  Hoi Rutte.
  Ik ben 63 ben ziek. Helaas moet zo lopen naar het ziekenhuis. Mijn hele leven gewerkt niet op mijn kont zoals jou.
  Nu ziek mag ik het met 70% doen.
  Heb geen geld voor de bus na alle. Multinationaals betaald te hebben heb ik nog 50 euro voor de maand. Yes dat is leven in Nederland.

  Like

 83. HJSCHREURS zegt:

  GEACHTE MENEER RUTTEN DAT WAT ALDIE MENSEN ZEGGEN IS WAAR WANT IK DAT AL MEE GEMAAKT WANT IK ZIT INEEN CLIENTENRAAD DIE WAREN OOK MEE EENS

  Like

 84. Paul Post zegt:

  Volledig mee eens

  Like

 85. F.J.meijer zegt:

  Volkomen mee eens

  Like

 86. AL zegt:

  Zo te lezen zijn er voor en tegenstanders. En een ieder ervaart de voor en tegenslagen ook op een eigen manier. Maar niemand die met echte oplossingen komt opdraven waarmee daadwerkelijke veranderingen (verbeteringen) kunnen worden doorgevoerd. Trouwens alle veranderingen hoeven per definitie niet altijd verbeteringen te zijn. Het kwaad is reeds geschied door je stem te laten gelden op een partij(en) waarvan de gemiddelde Nederlander nu achteraf de naweeën van ondervinden. Van alles beloven en anders uitvoeren is sinds jaar en dag een trendy item. Het is maar hoe jezelf staande weet te houden te kunnen leven in een land met andersdenkenden. Het begint altijd met je stem uit te laten brengen aan een partij die doet wat ie zegt en waarop je kan bouwen. Ja en nu wordt het wel voor velen heel, heel moeilijk. Met 1 vinger wijzen naar een ander is altijd wijzen met drie vingers naar jezelf.

  Like

 87. Alida zegt:

  Goede avond , Ja de schrijver heeft gelijk ook al ben ik nog niet met pensioen, heb ik wel een partner die dat wel heeft .En het is elke maand zwemmen of verzuipen , want meer kunnen we niet doen , Helaas heeft mijn man ook geen pensioen opgebouwd omdat hij ziek is geworden , dus tanden bijten elke dag weer . Hopend dat je deze maand geen extra rekening krijg . Want dan is het heel lang onze adem in houden , maar als ik zie wat er nu gebeurt zijn wij als Nederlanders hartstikke gek , we betalen alles keurig maar wij hebben niet meer ,

  Like

 88. Hans zegt:

  Toen dit geschreven werd was nog niet bekend dat buitenlandse kentekens die geflitst worden geen boetes hoven te vrezen, dat Roemenen hun naam kunnen wijzigen en zodoende twee, driemaal een zorgtoeslag uit Nederland ontvangen en zo kan ik er nog wel een paar zaken opnoemen die niet in de haak zijn.

  Like

 89. Dik Lukassen zegt:

  Rutte. Stap nu op met je lache bek en neem het hele zooitje mee.

  Like

 90. pelgrim zegt:

  wanneer beseffen we met z’n alle dat wanneer we het persee willen stoppen , ook wij ons kunnen organiseren en Den Haag kunnen plat leggen , maar dan ook werkelijk plat .

  Like

  • Ik ben voor;wanneer gaan we?Maar niet met 10 of 100 man,want dat maakt geen indruk;sla je nog geen deuk in een pakje boter:het moet wel indrukwekkend zijn en,natuurlijk,groter als de onvermijdelijke politiemacht!

   Like

 91. Henk zegt:

  Helemaal mee eens op zoute met die witte borden criminelen.

  Like

 92. lunatic zegt:

  En héél Nederland pikt en slikt,gaan gewoon door en komen niet voor elkaar op!! Zelfs niet voor hun naasten!!! We hebben op 27 januari dit jaar getracht om iets los te maken in het land,is jammerlijk mislukt omdat de ME erop los sloeg!!! We waren met TE weinig mensen,dan kan je niet écht een vuist maken. Ik vraag me werkelijk af hoe lang het nog moet duren voor de pleuris uitbreekt.

  Like

 93. Theo zegt:

  Het is misschien wel aardig om een briefje te schrijven maar…….Nederland is het land van de zwijgende meederheid en die meerderheid zijn nu 50+ en 60+, Een briefje schrijven zaal niet veel helpen.Als je ook maar iets wil bereiken moeten er voortrekkers zijn en overgaan tot actie. En wie zegt dat gepensioneerden weinig kunnen doen zoals bijvoorbeeld staken. Nee,dat kan niet maar je hebt alle tijd van de wereld om met velen de straat op te gaan. Je kan de rijkswegen blokkeren met je auto. Dan ontregel je alles en dat voelt men. Een briefje??? daar lachen ze om.

  Like

 94. Jippie zegt:

  Vooropgesteld dat ik het met de briefschrijver totaal eens ben, het volgende : Het Nederlandse volk is een volk van lapzwansen geworden de afgelopen decennia. Men is niet te beroerd om op Facebook, Twitter en weet ik veel wat voor site’s nog meer vanachter een veilig toetsenbordje hun mening te geven, maar écht de straat op gaan met tien- of misschien wel honderdduizenden is er niet meer bij terwijl dat vroeger wél gebeurde. In Frankrijk zijn de boeren niet te beroerd om grote doorgaande snelwegen te blokkeren als ze vinden dat hun (overigens door Europa zwaar gesubsidieerde) melkprijs te laag is, maar een gemiddelde Nederlander blijft liever op zijn reet zitten als onze zogenaamde “regering” de halve moslimwereld binnen haalt. Niet alleen binnenhaalt, maar ook nog aan alle kanten ongelofelijk bevoordeelt ten opzichte van de autochtone bevolking die hun hele werkzame leven premies hebben afgedragen en/of afdragen.
  Nederlanders vergeten voor het gemak dat de incapabele idioten die op dit moment onze “regering” vormen door henzelf gekozen zijn. Toegegeven, na verkiezingen zullen partijen in de onderhandelingen altijd water bij de wijn doen, maar je kunt over het algemeen stellen dat het stemgedrag van Nederland (ja, ook klagend Nederland) nu niet direct “slim en doordacht” te noemen is. Elke keer opnieuw stemt een groot deel van het Nederlandse volk links, of D66 dat zo langzamerhand ook zo links als de pest is geworden. En ja, dan krijg je dit soort dingen…..Ik zeg altijd : “Linkse doctrine is een irrationele en/of obsessieve manier van denken zonder enige realiteitszin, daarbij andersdenkenden verwijtend geen inlevingsvermogen te bezitten. Aanhangers van deze zéér kortzichtige doctrine worden ook wel wegkijkers/goedpraters/knuffelaars genoemd”.
  Kortom, ik kan me de woede die uit de brief spreekt aan alle kanten goed voordtellen, maar het zal niet veranderen tenzij Nederland anders gaat stemmen. Wellicht is het zelfs al te laat, ikzelf voorzie op redelijk korte termijn een burgeroorlog in Nederland en de omringende West-Europese landen. Dit gaat gigantisch fout lopen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jippie: 01.41. uur. Tja, Jippie U heeft gelijk, wat de lapzwansen betreft. Ik meen dat de meeste reageerders op dit blog DAAR niet BIJ HOREN. Ik weet nog goed de demonstraties in de jaren ’80 tegen plaatsing van kruiraketten, door de NAVO. Toen door met name LINKS georganiseerd. Ik ben erbij geweest, 100.000 den mensen “op de been”. Waarom kan dat NU niet meer, omdat de RODEN de PERS en OMROEPEN in handen hebben, en vele Nederlanders HUN LEUGENS geloven! En het gaat goed fout lopen, daar ben ook ik van overtuigd. Maar dan hou ik mij vast aan mijn vaste overtuiging dat GOD uiteindelijk het laatste woord heeft. En iedereen hier mag daar uiteraard het zijne over denken.

   Like

  • Peter Overman zegt:

   Juist!

   Like

   • Alida zegt:

    vroeger ging ik de straat op , mijn vader was een rooie rakker , en geleerd dat je op moet komen voor je recht , maar wie durft dat tegenwoordig nog , niemand durft als eerste op te staan, heel jammer allemaal

    Like

 95. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  UIT HET HART GEGREPEN!

  Like

 96. Rina zegt:

  Dat noemen ze!ZET een streep door DISCRIMINATIE je krijg er kippenvel van.DURVEN ZE RECLAME VAN TE GEVEN OP TV.

  Like

 97. Jan zegt:

  Deze brief moet ook gestuurd worden naar onze mensen van de FNV, ( Ton Heerts enz. ) kunnen ze zich een beetje inleven hoe de ouderen zich voelen.
  Deze brief vertaald de gevoelens van vele ouderen.
  Doe eindelijk eens wat en maak eens een vuist, bij een of ander overleg ( Werkgever werknemer, regering )
  Deze regering is niet goed bezig.
  Als we kunnen gaan stemmen moeten we hieraan denken, maar dan zijn alweer de mooie beloftes waar de meeste kiezers weer intrappen.
  Denk goed na als je in het stemhokje staat en laat je door de beloftes niet verleiden, maar kijk naar de resultaten van de afgelopen regeerperiode.
  Wens jullie allen op dat moment een helder verstand toe!!!!

  Jan

  Like

 98. Peter Overman zegt:

  Kortzichtig om Rutte en/ of de huidige regering de schuld te geven. Het is al jaren aan de gang. Wanneer werd ook alweer het pensioenfonds geplunderd en door welke regeringspartijen? Het zal ook voortduren. De regering wordt samengesteld aan de hand van door kiesgerechtigden geuite voorkeur. Of te wel wijzelf hebben het in de hand. Dat de meerderheid van de bevolking stemt op partijen die denken stemmen te winnen uit het buitenproportioneel verwennen van mensen vanuit andere landen en culturen en daarbij de eigen bevolking tekort doen is de schuld van deze rechtsongelijkheid. De schrijver heeft gelijk, maar politici horen te doen wat de meerderheid van de kiezers willen. Er is een omslag nodig bij de Nederlandse bevolking, helaas zijn er bijna 2 miljoen kiezers uit groep van andere landen en culturen. Wie o wie weet de oplossing, liefst zonder bloed te vergieten!

  Like

 99. Rudeman zegt:

  ik steun de reactie van de poster.hoe ver moet Nederland gaan met betalen.waarvan ik wel van mening ben dat de mensen die het ECHT nodig hebben moeten worden geholpen ,op zich zijn dat er niet zoveel.ik vind het jammer en er moet iets aan worden gedaan dat diegene die het NIET nodig hebben het maar zelf moeten uit zoeken en geen financiele steun krijgen.onze jeugd betaald de rekening van het laatste.

  Like

 100. Don Tessers zegt:

  Ik heb van A tot Z hier alle reacties en frustraties gelezen, en ik wil nog even iets toevoegen aub, op ontwikkelingen en gebeurtenissen en het kiezen voor deze huidige regering met zoveel onderverdeelde mensen in Nederland, wil ik aangeven dat vanaf het begin na de tweede wereldoorlog er partijen waren die Nederland gingen leiden. Telkens waren dat regeringen die voor andere groepen mensen teleurstellende resultaten brachten. Je kunt het tot nu toe zeggen dat alle regeringen iets verkeerds deden. Ik stel dan ook dat wij, wij allemaal schuldig zijn aan deze regering en vorige, door er voor te hebben gestemd of juist niet, maar ook door het misschien passief toe te laten dat bepaalde mensen telkens weer de kans kregen om hun doelstellingen te bereiken in welke vorm dan ook. Ook met een post op verschillende niveau,s en de toewijzing van een baan na gemaakte blunders binnen de overheid, lieten wij allen telkens toe dat het kon gebeuren. Nooit is er naar mijn weten een “volks”rechtzaak ingediend om bepaalde zaken te doen stoppen of te laten veranderen. Nooit is er door achtergestelde burgers zodanig een grote massale rechtzaak tegen de overheid of Staat aangespannen of referendum (iets van pas de laatste tijd). Zelfs ingestelde commissies die onderzoek moesten doen kregen amper voet aan de grond. Of zeg ik nu iets verkeerd en krijg ik hier alle schrijvers over me heen? In het verleden koos ik voor de heer Pim Fortuin en nu ga ik voor Wilders, en ik zal telkens kiezen voor mensen die altijd eerst voor de belangen van de eigen burger opkomen.

  Like

 101. Gerard zegt:

  Als ik het goed leest dan heeft de schrijver van dit verhaal maar tot zijn 54e gewerkt. 14 jaar +40 jaar. Woont zeker in Griekenland.

  Like

 102. Pingback: OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE. . . |

 103. R.Trilling zegt:

  Ik ben het hier helemaal mee eens. Waar gaat het naartoe hier in Nederland? Er stond laatst een bericht op facebook over een echtpaar die hun vaste lasten niet meer konden betalen omdat alles zo ontzettend duur is hier in Nederland. Deze mensen hebben moeten stelen uit winkels om dat ze anders niets te eten hadden. Deze mensen zijn zonder pardon uit hun huis gezet en moesten slapen in het park. En wat gebeurd er er komen vluchttelingen in deze woning en word vervolgens helemaal ingericht en alles word betaald voor ze en dit gebeurde met meerdere woningen in deze straat. Het echtpaar is later nog eens een keer gaan kijken naar hun woning en hadden gewild dat hun vroeger zulke mooie meubels hadden gehad maar zij konden dit niet betalen en niemand die ze hielp. En later bleek ook nog dat deze vluchtelingen een auto hadden en vrolijk rond reden. Hoe kan dit? Alsjeblieft mensen word wakker en laat jullie horen. En tegen politiek Den Haag zou ik willen zeggen pak je spullen en rot op jullie helpen Nederland naar de knoppen en de afgrond in.

  Like

 104. Henk zegt:

  Dat krijg je als de verschillende ouderen partijen bestaan uit eigenwijze oude sikkeneuren. Wat hier staat is harstikke waar maar bij gebrek aan politiek tegengas worden we volgend jaar weer voor 5% gepakt. Schande voor de regering die voor het makkelijke geld gaat.

  Like

 105. A.Willemsen zegt:

  Het gekke is dat ik al sinds jaar en dag over alle onrecht, hierboven beschreven, mijn gal spuug. Het helpt allemaal geen zier. Als het twee-partijenkabinet, het nepkabinet zo u wil, weer een onzinnige regeringsmaatregel spuit, dan wordt die door hen aangenomen, zo nodig met medewerking van D66, C.U en SGP. Daar sta je dan met je kritiek en word je toch de klos. Tenslotte is het een meerderheid van dit rare volk, dat nog in sprookjes gelooft en massaal op deze leugenaars stemt. Met andere woorden: “we hebben het aan die kiezers te danken”. (nee te wijten). In bijzonder de gepensioneerden hebben zich wéér in het pak laten doen. Wéér is hun inkomen op de tocht komen te staan. Eigenlijk zou ik tegen dat deel van de stemmers willen zeggen: “blijft bij de volgende verkiezingen gewoon THUIS! Laat je niet wéér bij de neus nemen”!
  Eigenlijk zouden ouderenbonden hier het voortouw moeten nemen, maar doen dat niet omdat zij zich niet politiek willen uitlaten vanwege “hun contacten met de overheid”!

  Like

 106. karin zegt:

  de schrijver geef ik groot gelijk. ik ben dan nog geen 65 maar toch ik zie het aan mijn ouders die wel deze leeftijd hebben . ik heb wel een baan maar moet alles alleen doen en dazn ook nog deze vluchtelingen en dergelijke helpen nou nee hoor heb het geld zelf hard nodig en zoals het nu gaat met deze regering ik word er ook niet vrolijk van.

  Like

 107. BD zegt:

  Conclusie: we zijn het dus zowat allemaal met elkaar eens en bij de volgende verkiezingen stemmen we massaal Wilders. Top! De grote vraag voor nu is dus: waar en wanneer?

  Like

 108. Hans zegt:

  Ja dit is de bittere waarheid, grote lachbekke in de huidige regering die alleen maar flink doen en slijmen met en voor het buitenland en daar miljarden naar over maken. Zelf dikke vette salarissen, en de mensen welke hun leven hard bebben gewerkt en nu hart werken zoal ik toen 82 uur per week nu uitkleden.
  Moeten wij Nederlanders dit nog langer pikken. Nee dus.

  Like

 109. oma zegt:

  Hij heeft gelijk betalen ons groen en geel. Dit kan zo niet langer vertrouwen pffff. De grenzen dicht en geen geld meer de grenzen overgooien. Denk eens aan ons de Nederlanders. De armoede de zorg de kosten zijn veels te hoog. De kinderen krijgen geen huis die thuis wonen nee pik maar mee over hun en onze rug met huurverhogen. Nog maar te zwijgen over achterstallig onderhoud. En het kinderfeest verpesten zet dat op de lijst van Culturele Erfgoed.

  Like

 110. Gert Stapper zegt:

  Ik word binnenkort 65 jr. Dan geen A.O.W. Ff 6 maanden wachten. Ik zou eerst 3 maanden geen A.O.W. krijgen, dat hebben ze dus met 3 maanden verlengt. Hier heb ik mij niet op kunnen voor bereiden. Het zijn criminelen die ons naaien met als opperhoofd Rutte. Ik kan me voorstellen dat deze man geen man c.q. vrouw kan krijgen. Als je zo met je huishoud geld omgaat, dan stribbelen je naasten ook tegen. Weg met dit kabinet en alles terug draaien.

  Like

 111. Ronald Nuus zegt:

  Revolutie en de regering af zetten geen woorden maar daden!!!

  Like

 112. Bert Buter zegt:

  Het word de hoogste tijd voor nieuwe verkiezingen want deze “barbaren” denken alleen aan zakken vullen en wie betaalt dat? juist U en ik. Ik heb het idee dat deze regering moedwillig Nederland naar de afgrond brengt!!

  Like

 113. MANS zegt:

  DIE MAN MOET IN DEN HAAG BERECHT WORDEN VOOR GENOCIDE OP DE NEDERLANDSE BEVOLKING

  Like

 114. Carli Varga zegt:

  Wat een openheid van shit. Ik betreur het dat u dit op uw leeftijd niet bespaard blijft. Dank voor uw inzet en excuses voor de manier van wanbehandeling. Stank voor dank. Geld is niet het probleem maar de mensen die het geld meer adoreren als de mens.
  Dank u wel voor alles.

  Like

 115. Carli Varga zegt:

  Lees Allen en huiver onze premier houdt er twee baantjes op na mss wel meer:
  Nederland Buitenland Politiek Economie Sport Cultuur Gezondheid Onderwijs

  Bilderberg: achterkamertjespolitiek extravaganza
  Nienke Schipper − 11/06/15, 19:32
  © getty. Onder zware bewaking en met demonstranten ging vandaag de Bilderbergconferentie van start.

  Er is democratie, er is autocratie, er is kapitalisme én er is de Bilderberggroep. Een clubje van de meest invloedrijke mensen uit de westerse wereld die een paar dagen met elkaar op de hei gaan zitten om de wereldzaken bespreken. Dat gaat al 63 jaar zo, en niemand die ooit hoort wat er precies is gezegd.

  Vanaf vandaag tot zondag wordt de jaarlijkse conferentie gehouden in het Oosterijkse Telfs-Buchen. De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde gisteren dat minister-president Mark Rutte en prinses Beatrix aanwezig zullen zijn. Andere vooraanstaande Nederlanders die hun opwachting maken zijn Ben van Beurden van Shell, DNB-president Klaas Knot, Louise Fresco van Wageningen Universiteit en professor Victor Halberstadt. In totaal zijn er 140 deelnemers, die afkomstig zijn uit politiek, bedrijfsleven, industrie en media.

  Het was prins Bernhard die in 1954 het initiatief nam voor de eerste bijeenkomst. Door het geheime en exclusieve karakter van de bijeenkomsten zouden mensen met verschillende achtergronden en opvattingen eerder geneigd zijn deel te nemen en zonder ballast te spreken. Deelnemen kan alleen op uitnodiging en wat de criteria zijn om er één te ontvangen is onduidelijk.

  Wereldheerschappij
  Het geheime karakter van de bijeenkomsten leidt al jaren tot speculatie en complottheorieën. Volgens critici worden er besluiten genomen buiten de democratie om. Achterkamertjespolitiek extravaganza, zeg maar. Er wordt zelfs gefluisterd dat de Bilderberggroep uit is op wereldheerschappij: een globale Bilderbergdictatuur.

  Wat er precies gebeurt achter de gesloten deuren van de conferentie zal onduidelijk blijven, maar de komende dagen zullen de invloedrijke westerse gasten veel tijd met elkaar doorbrengen, netwerken en ideeën uitwisselen. Op de agenda staan zaken als kunstmatige intelligentie, cybersecurity, chemische wapens, Griekenland, Rusland, verkiezingen in de Verenigde Staten, etc.

  Toch zal elke deelnemer na de conferentie terug moeten naar zijn eigen land om de plannen die worden gemaakt via de normale wetten van politiek en economie ten uitvoer te brengen. Zo’n vaart zal het dus niet lopen met de wereldheerschappij.

  Like

 116. Carli Varga zegt:

  STOP BILDERBERGGROEP MAFIA

  Like

 117. Carli Varga zegt:

  AFZETTEN DIE RUTTE EN AL ZIJN BEZITTINGEN GELD WHATEVER AFPAKKEN ZOALS OOK ONS LAND WORD LEEGGEROOFD ZULLEN WE DAT EENS MET HEM DOEN EN DAN VOOR EEN TRIBUNAAL REDEN GEPLEEGDE MISDADEN RICHTING HET VOLK

  Like

 118. Carli Varga zegt:

  EN DAN HET GELD VERDELEN ONDER DE BEJAARDEN EN MINST BEDEELDEN EN GEERT WILDERS SPEELT DAN DE ROL VAN ROBIN HOOD EN RUTTE DE ROL VAN PINOCHIO DAT IS DE ENIGSTE ROL WAAR IE IN UITBLINKT

  Like

 119. Frans zegt:

  het geld waar wij hard voor hebben ploeteren word uitgegeven aan vluchtelingen in plaats van aan het eigen volk schande schande.

  Like

 120. Don Tessers zegt:

  Nogmaals hier alles van boven naar beneden door gelezen, ik bemerk onder jullie een grote verdeeldheid met commentaar met oproepen met tegenspraken met geloofsovertuigingen met klagen vanuit eigen positie ………Terwijl we en dat zijn wij allen hier en de goede burgers die lijden hier in Nederland mijn Vaderland, een sterk blok moeten vormen zonder enige discussie voor wat wie en waarom, omdat duidelijk is dat je alleen als één gevormd blok de kracht en de moed bezit om gerichte actie te kunnen ondernemen. Omdat je als één blok kunt laten zien waar je voor staat en wat je wilt, en wat je niet wenst. Dat moet nu eens duidelijk worden samen. Met alle respect voor de frustraties die hier geventileerd worden, dat moet ook kunnen.

  Like

  • Mee eens,maar samenhang in de bevolking is er niet meer;het is net als los zand!

   Like

   • dontessers zegt:

    Yvonne ook dat is zo, geen samenhang en onderling vertrouwen, maar door juist zoveel mogelijk relevante en juiste artikelen naar netwerken en Fb en andere ook locale wijkbladen te sturen en te plaatsen krijgt de bevolking een tweede beeld en wordt misschien een proces van anders denken in gang gezet. Alles wat je niet probeert is misgeschoten, elke kans grijpen voor mededelingen buiten de gevestigde media om te versprijden. fijne dag lieve

    Like

   • Dank u voor iets waar ik nooit bij stil heb gestaan:lokale bladen!!!Ik plaats al heel veel op facebook,maar dat van die lokalen is een heel goed idee van u en het proberen zeker waard!

    Like

   • dontessers zegt:

    Weet je Yvonne, ik las ergen een van jouw reacties en las dat je astma hebt. In mijn tijd van ziekenhuizen werken ok, ortho, neuro was er een kernwoord voor snelle genezing en dat was mobiliseren, uit bed bewegen. dat woord is in mij geworteld en daar ik vaak nog laat alles lees en reacties plaats was ik ook gisteren aan het denken. Hoe krijg je een passief volk op de been. Het woord mobiliseren kwam bovendrijven en daarna lokale bladen, wijkbladen. Mensen zitten vaak in verenigingsleven en wijkgebouwen en daar word gepraat over alles en toen had ik de link. Hou je haaks, tot morgen en slaap wel gezond weer op.

    Like

   • Ergens iets fout gegaan:ik heb geen astma,maar hartfalen en een lekke hartklep.Maakt ook geen sodemieter uit;ik ga gewoon door,zij het wat langzamer;zitten of liggen kun je nog lang genoeg,toch?

    Like

   • dontessers zegt:

    Ik vind jou bewonderenswaardig Yvonne, een lichtend voorbeeld voor anderen, mijn diepe respect. Ik denk aan je en wens je veel steun en het goede .

    Like

   • dontessers zegt:

    bv print bovenstaande open brief aan……. uit en hang hem op aan het prikbord van wijkverenigingen en andere lokalen, dat de mensen deze brief nog eens lezen.

    Like

 121. Hans zegt:

  Is het niet mogelijk ,om een referendum op te starten ,om nieuwe verkiezingen uit teschrijven ,zodat wij,als echte nederlander ,dit klote kabinet,met al die leugenaars,en uit vreters,weg kunnen stemmen???.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nee Hans gaat niet lukken, doordat je er geen of weinig mensen ervoor krijgt, het enigste wat zou gaan lukken is en ik heb het al eerder aangegeven deze week, is dat er onder de instroom een grote epidemie uitbreekt. Dan hebben we iets in handen om het kabinet te beschuldigen van ongebreideld binnen halen en de burger moetwillig haar gezondheid in direct gevaar brengen. Hopende dat bij zoiets de burger dan wel bespaard blijft. Dit is de enige kans om direct het aftreden te eisen. Dan zal er crisis op het Binnenhof uitbreken en een paar partijen kiezen eieren voor het geld.

   Like

   • klarken zegt:

    Dit is een gekozen Kabinet dat kun je toch afzetten of heb ik het mis?

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Deze jongens kan je niet zomaar afzetten die zullen alles inzetten om het te voorkomen, alleen met mijn voorbeeld van een grote epidemie heb je houvast. Maar ik leg de vraag aan allen hier voor. Is het mogelijk om het kabinet af te zetten? ik ben geen politicoloog en weet het antwoord niet? Indien iemand dit weet graag hier weer reageren of E.J. Bron zelf of de webmaster.

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    E.J. Bron = de webmaster

    E.J. Bron (webmaster) 😉

    Like

   • edjan zegt:

    Volgens mij is het niet mogelijk om een kabinet af te zetten. Wij hebben het nl. zelf gekozen (min of meer) En als er een epidemie uitbreekt, zal het kabinet zijn verantwoordelijkheid nemen en daadkrachtig optreden. Door nog meer migranten toe te laten en ze sneller te vervoeren en door alle tegenstanders zwart te maken en uit te schelden.

    Nee, nog een dik jaar wachten. En ook daarna zal het niet echt beter worden. Dat zal nog wel een jaar of 10 – 15 duren. Spijt me …

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik begrijp en respecteer jouw antwoord Edjan, toch heb ik een ander vermoeden uit mijn professionele achtergrond operatiekamer. Afwachten wat gaat gebeuren.

    Like

 122. Wachteres zegt:

  Ik weet dat Duitsland in de wetgeving ergens heeft staan dat – en nu gebruik ik mijn eigen woorden – als de regering er een zootje van maakt, het volk het recht heeft om die af te zetten.

  Maar ik vermoed dat het in Nederland niet langs wettelijke weg mogelijk is.

  Like

 123. H van Ham zegt:

  Ik kom uit het voormalige Nederlands Indië , van de ene dag op de ander moesten wij ons geboorte land vluchten en bijna alles achter laten. Als Nederlandse onderdanen kwamen wij in Holland aan.In mijn zomerse kleding, strenge winter 2 januari 1956, liepen wij de loopplank af. Werden naar onze pensions/barakken afgevoerd.En wij zouden van alles krijgen, ja dat kregen wij ook maar moesten alles terug betalen.Mijn ooms en neven hebben hen leven gegeven voor Koningin en vaderland. en wat kregen wij er voor terug niets ,zelfs GEEN excuses.De Indische gemeenschap voelen zich achter gesteld ten op zichten van de asielzoekers.Nu kan er op eens wel huizen worden gebouwd, asielzoekers [ geen Nederlandse onderdanen] krijgen gratis zorg een uitkering en als zij terug gaan naar het land van herkomst wordt voor hen een ticket betaald en zij krijgen maandelijks een bedrag tot hen dood, ga zo maar verder.Gaan zij dat mettertijd allemaal terug betalen En wat doet Rutte mooi weer spelen over onze ruggen in Brussel. Nederland gaat naar de verdommenis , ouderen die meer als 50 jaar zijn getrouwd, waar van de een ziek is worden gescheiden, verzorgingshuizen worden gesloten, pensioengelden wordt gestolen waar ik mijn hele leven voor hebt gewerkt, wachtgeld regeling moet op de schop, Zo kan ik nog verder gaan.Dit kabinet moet eens en voor altijd naar de kiezers luisteren en niet naar Brussel.Sinds wij in dat circus mee draaien heeft dat de belastingbetalers alleen maar geld gekost.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Geachte heer van Ham, dat is dus precies wat ik bedoel. ook ik ben Indische komaf. Weliswaar 2e generatie in NL geboren , en gediend bij het Korps Mariniers en ook met mijn bloed betaald voor het Rood Wit Blauw , tijdens inzet in Libanon. Niks geen bedankje , niks geen excuses aan de Indischen en Molukkers , die ten alle tijde klaar stonden om voor het RWB hun leven te laten . Ook mijn ooms en opa , bereid tot het uiterste te gaan . Ze zouden zich in hun graf omdraaien als ze dit moesten meemaken. Zoals de NL autochtoon , Indischen , Molukkers , Surinamers en Antillianen behandeld worden (gediscrimineerd door de eigen bewindslieden) tegenover al die “zgn. VLUCHTELINGEN cq mossels die in NL alleen maar parasiteren ten koste van de mensen die zich murw hebben gewerkt en blauw betaald aan allerlei noodzakelijke voorzieningen , waarvan zij NU en in de TOEKOMST , zeer weinig tot NIETS van zullen terug zien. Omdat het huidige kabinet er gewoon en grote klote zooi van maakt. Het is m.i. het meest incompetente kabinet allertijden in NL.

   Like

   • sjaak zegt:

    Beste oud-marinier, ik ben het helemaal met u eens dat diegene die jaren lang belasting hebben betaald of pensioen er straks na jaren hard hiervoor gewerkt te hebben, er niets voor terug krijgen. Dit alles met dank aan dit NepKabinet. Verder vindt ik ook dat er tegenwoordig men al snel het woord racist in de mond neemt, dit alleen als je een eigen mening hebt die bepaalde personen niet kunnen waarderen. Ook ik ben van mening dat met de toestroom van gelukzoekers het Nederlands sociaal stelsel snel afbrokkelt, iets wat onze ouders en grootouders voor hebben gevochten, en nu door deze gelukzoekers die totaal niets hebben toegevoegd aan het sociaal stelsel, snel wordt afgebrokkeld. Want ik denk dat we zuinig moeten zijn van wat we nu hebben en dit niet kapot moeten laten maken door ,,gelukzoekers,, waar niemand op zit te wachten. Daarom zal ik ook op de PVV stemmen, ook al is dit een partij waar niet iedereen blij mee is, maar wat er nu zit in de regering daar wordt je niet helemaal vrolijk van en met deze regering hebben onze kinderen en kleinkinderen geen toekomst meer. Misschien moeten we daar ook eens aan denken, wat voor toekomst krijgen onze kinderen met zo NepKabinet.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte sjaak , ben het geheel met u eens. Het is gewoon een schande, zoals men tegenwoordig het NLse volk behandelt. Heb hier wel een mening over , maar die ga ik hier niet vermelden. Duurt veel te lang en bovendien zou ik zeer waarschijnlijk gearresteerd worden , wegens opruiing en aanzetten tot geweld . Heb ik momenteel “even” geen zin in. De hele gedachte over hoe het verder moet met onze kinderen en kleinkinderen..maakt me diep bedroefd , agressief enz enz…terwijl dit toch geheel niet strookt met mijn karakter.

    Like

   • Volkomen normaal!Ik ben altijd heel zachtaardig geweest,maar dat is in deze huidige tijd niet meer vol te houden!Ook ik betrap me op agressieve gevoelens,maar volgens mij heb je die nodig om dit hele pleureszooitje het hoofd te kunnen bieden!In deze tijd kun je het je helaas niet meer veroorloven te beschaafd te zijn:dan wordt je volkomen onder gesneeuwd!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Je hebt helemaal gelijk Yvonne. Het probleem is echter , dat zodra je ook maar iets zegt of commentaar geeft op alles wat Islam en mossel is, je de grootste problemen krijgt. Het enige waar dat volk respect voor heeft is als je ze met geweld bedwingt….en dan moet je dat ook BLIJVEN doen…ook wanneer het verder rustig is …..puur en alleen om ze er aan te herinneren dat ze geen spatjes moeten hebben/krijgen , en denken dat ze het weer voor het zeggen hebben. Dat is de ENIGE taal die ze begrijpen . Zelf heb ik al jaren LAK aan wat ze vinden en/of willen …zeker tijdens hun schijtheilige vastenmaand. Meneer , weet u niet dat het vasten is , krijg ik dan vaak te horen ? Ik antwoord dan : ” Jazeker weet ik dat ” , “Maar het jullie geloof , niet het mijne” , je kan niet van mij verwachten dat ik met jullie meevast , terwijl jullie niet meevasten , wanneer ik moet vasten.enz enz….. (btw leuke discussies altijd, en je ziet ze dan helemaal over de rooie gaan) Hahaha….. Je ziet ze gewoon denken : ” Wie denkt ie wel dat ie is ? ” Maar dan ben ik ook hondsbrutaal tegen ze en vraag op een onbeschofte manier , of ze een probleem hebben ? Zo op een manier van , het interesseert me geen reet dat je pissig bent , heb je een probleem met mijn houding jegens jou , heb het lef maar eens om je muil open te trekken , …leer ik je dat heel snel af . ” En ik merk dat het z’n vruchten afwerpt. M.a.w. niet laten intimideren. Da’s alles.

    Like

   • Helemaal mee eens,ik hou voor die lui mijn mond ook niet dicht;zouden ze wel willen!Als ze dreigen,wat al herhaaldelijk gebeurd is,stap ik naar voren in plaats van achteruit!En het gekke is;dan wijken ze en nemen de benen:gaan ze op een afstand staan schelden,de helden op sokken!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Zo zie je maar Yvonne …het heeft wel degelijk ZIN , om je strijdbaar op te stellen. Het zijn heus niet allemaal van die geweldenaars. Meesten zijn helden op sokken.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Kijk eens hier naar, herken je deze video? groetjes Don………………………………

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Kijk eens naar de onderste video, die vond ik, best ontroerend, groetjes Don

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Ik ken de video’s , Don. En als ik dan bedenk aan wat “opa & oma en enkele ooms hebben meegemaakt ….heel droevig. En precies zoals de heer H. Ham verteld….idd , we “kregen van alles” …maar tot op de laatste cent TERUG BETALEN. Nou heb ik daar verder ook geen probleem mee. Maar dan moet het WEL zo zijn , dat de huidige “zielige immigranten dat OOK moeten doen . Of anders , AL wat de Indischen en Molukkers destijds moesten terug betalen , dit NU dan alsnog door de NLse regering wordt TERUG gestort naar de nazaten van de Indischen en Molukkers. En verder , nogmaals , iedere ECHTE vluchteling , heb ik geen enkel probleem mee. Zal ook indien mogelijk proberen te helpen. Maar er is een GROOT verschil tussen : ” Mensen die oorlogsgeweld ontvluchten , vervolgd worden in hun eigen land , vanwege politieke mening/overtuiging , vanwege geloofsovertuiging (behalve islam)” , met mensen die hier komen om de ASOCIALE PARASIET uit te hangen en als “gast” ook nog eens allerlei eisen durven te stellen. Dat gaat me toch ietwat TE VER. Heb tijdens mijn opvoeding geleerd , dat wanneer je ergens TE GAST bent…je de gastheer-/vrouw respecteerd door je aan zijn/haar regels te onderwerpen. Mag je iets om welke reden dan ook NIET eten …kun je op een beleefde en beschaafde manier ergens voor bedanken of uitleggen dat je het betreffende NIET mag eten . Al is het maar met een smoes dat je er alergisch voor bent. Toch ??? Of gewoon , uitleggen dat je het niet mag eten , en het verder gewoon niet eet. Klaar …Punt . Is toch niet zo moeilijk.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Precies, maar fatsoen is ver te zoeken bij die lui.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Juist , Guardiacivil. En ik meen me vaag te herinneren dat jij , ik en enkele anderen die lui best willen helpen met ’t aanleren van fatsoen …desnoods met ’n beetje geweld ….toch ? Hehehe….

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik heb mijn kaarten even op iets anders gezet, dit jaar gaat er iets groots gebeuren, wat weet ik nog niet, maar het zet heel Europa op zijn kop denk ik en misschien gaat het Binnenhof als een kaars uit en hoeven we niet in te grijpen. Er zijn een aantal voorspellingen en ik kijk wekelijks ook naar de financiële markt, er komt een nieuwe crash en gaan er vele luchtbellen stuk, of dit het gevolg is van die grote gebeurtenis of dat eerst de crash er is weet ik ook niet, maar het wordt steeds meer onrustiger. Nu eerst nog een paar grote aanslagen van de Jihad in Europa.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ik begrijp wat je bedoeld , Guardiacivil. Had op FB , iemand verteld dat ik ook met iets bezig ben. Daar deze persoon en enkele medestanders , voor ietwat “hardere actie(s)” staan. Dus maar even afwachten..idd .

    Like

 124. Harry zegt:

  Een uit het hart geschreven noodbrief . Helaas helpt het niets aangezien het kabinet gekozen is door de Nederlanders zelf. Op dit moment zou ik ook niet weten op wie je veilig kunt stemmen ? Democratie staat leuk op papier maar in werkelijkheid hebben we al jaren een schijn democratie.
  Het probleem is begonnen met opnemen van moslim gastarbeiders in eind 70 tiger jaren door het bedrijfsleven en de VVD . Het moesten vooral laag opgeleidde mensen zijn . Ook nederlands leren was niet nodig want het was maar tijdelijk . Maar ze gingen niet terug, de linkse partijen hebben toen afgedwongen voor gezinshereniging en de WAO werd bedacht door de PVDA speciaal bedoelt voor deze mensen . Velen werden ziek en afgekeurd van het smerige en zware werk wat ze moesten doen. De gezinnen werden groter maar integreren was nog steeds niet aan de orde. Daar zijn vele problemen door gekomen omdat de kinderen in tweestrijd kwamen met hun eigen cultuur en de nederlandse cultuur. Daar hebben we de afgelopen 25 jaar veel last van gehad en nog steeds . De regeling van Ned staatburgerschap opzeggen en terug naar eigen land met levenslange uitkering is ook zo`n VVD actie . Het is goedkoper om ze geld mee te geven dan hier te houden. Het is de laatste 2 jaar veel soberder geworden met strenge regels waar je aan moet voldoen er was teveel animo en dat kostte weer teveel. Dat Nederland een rijk land is, is niet te danken aan de bestuurders van dit land maar aan de hoge belastingen die de burgers betalen.
  Er zijn teveel partijen in Nederland die elkaar het leven zuur maken en daardoor werkelijk een land goed besturen in feite weinig tot niets van terecht komt . De chaotische taferelen die nu plaats vinden in Europa betreft opname vluchtelingen is een bewijs dat we te maken hebben met veelal babbelaars zonder enig plan van aanpak. Allemaal korte termijn acties die dramatisch uitpakken op lange termijn .

  Like

  • Wachteres zegt:

   Velen werden niet alleen afgekeurd vanwege het zware werk @Harry, maar ook omdat ze naar een islamitische psychiater gingen die hen wel hielp om zich voor de flauwekul te laten afkeuren.

   Ze konden dan met Nederlandse royale ondersteuning terug naar het land van herkomst en hoefden nooit meer te werken.

   Like

 125. Theo zegt:

  Het is te krankzinnig voor woorden wat er allemaal gebeurd van onze centen en ons pensioentje waar ik van af mijn vijftiende jaar voor gewerkt heb , waar van ik voor de derde keer weer wat heb moeten inleveren. Het spijt mij heel erg te moeten zeggen : ALS IK DIE KOP MET DIE SMERIGE GRIJNS VAN DIE VENT VOOR TV ZIE WORD IK MISSELIJK .

  Like

  • sjaak zegt:

   Beste Theo,
   Het verbaasd mij nog steeds dat er geen aanslag op Mark Rutte of Samsom wordt gepleegd, dit omdat ze het hele land naar de klote helpen en dit gewoon niet willen zien.
   Maar helaas heeft deze regering en de grote bedrijven teveel macht, kijk wat er met Dhr Fortuyn is gebeurt, ook vermoord in opdracht.
   Daarom mag ik hopen dat de Landelijke Demonstratie Tegen het Kabinetsbeleid massaal wordt bezocht en dat we ook geen ,,WOORDEN MAAR DADEN,, mentaliteit hebben.
   Want zoals het nu gaat kan echt niet langer meer, alles wat we hebben opgebouwd wordt nu nog sneller afgebroken!
   Zoals u zelf al aangeeft dat de pensioenen gekort worden en daar blijft het niet bij, helaas.
   Daarom wil ik vragen, LAAT OP DEZE DEMONSTRATIE ONS STEM HOREN TEGEN DIT ASOCIALE KABINET !!!!!

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Dit idiote kabinet heeft er voor gezorgd dat de gezondheidzorg zwaar is gekort, zorgtehuizen zijn gesloten en worden verbouwd voor de grote instroom. Hiermee heeft ditzelfde kabinet zijn burgers zwaar ziek gemaakt en zullen heel veel mensen met opgezadelde symtomen rondlopen die zich uiten in allerlei nare klachten.

   Like

   • sjaak zegt:

    Mag hopen dat alle personen die hier op deze site hebben gereageerd ook op zondag 15 november naar Den Haag gaan voor de Landelijke Demonstratie tegen dit kabinetsbeleid.
    Veel mensen zijn druk achter de toetsenbord en roepen…….er moet actie komen, dus nu wordt er iets georganiseerd dan mag ik aannemen dat deze mensen ook naar Den Haag gaan. Of zijn al deze mensen alleen een held achter hun toetsenbord?
    Dus kom op mensen neem een beetje moeite, en ga 15 oktober naar de Landelijke Demonstratie Tegen dit Kabinetsbeleid !

    Like

 126. johan nieuwenhuis zegt:

  Doet de regering er wat mee? Of blijven zij hun ogen sluiten voor al dit onrecht.

  Like

 127. Guardiacivil zegt:

  Ideale plaatje? 1e grote epidemische uitbraak, 2e val kabinet, 3e grote schoonmaak, 4e grenzen dicht, 5e herstruktuur.

  Like

 128. sjaak zegt:

  Wie gaat er 15 november naar de Landelijke Demonstratie tegen dit kabinet?
  Mag hopen dat er vele gaan, en niet alleen op deze site commentaar hebben.

  Like

 129. Echt sprakeloos heb er geen woorden voor zonder kwwad te worden wat kunnen wij als “gewone normale” mensen hier tegen doen hij (hun) doen wat ze zelf willen kan alleen maar zeggen OPROTTEN Rutte en aanhang

  Like

 130. rs zegt:

  Tja, wij oudjes worden geknipt en geschoren………………het is in een woord SCHANDALIG

  WIJ betalen het gelag. Met huurverhoging, zorgkosten VEELS te hoog en zo kunnen wij wel doorgaan.
  De AOW wat wij krijgen is te veel om van dood te gaan,en te weinig om van te leven.
  Nog even en dan worden wij zonder pardon naar de slachtbank geleid !
  EN WEL HEUL VEUL GELD VOOR DAT GAJES WAT BINNENSTROOMT !!!!!!!!!!!!!!

  Like

 131. Jan zegt:

  Energierekening wordt hoger door belasting

  De energierekening gaat in 2016 met enkele tientallen euro’s omhoog. Dat komt doordat steeds meer gemeenten belasting heffen op ondergrondse gas- en elektriciteitsleidingen. De netwerkbeheerders zijn wettelijk verplicht die kosten door te berekenen aan alle klanten, dus ook aan mensen die in een gemeente wonen die geen belasting op de leidingen heft.

  Tot voor kort waren er maar een paar gemeenten die een dergelijke belasting, de precario, doorberekenden. “Maar dat aantal stijgt rap. Inmiddels zijn er al 80 van de 400 gemeenten die met deze belasting komen aanzetten”, zegt directeur Frans van de Noort van netwerkbedrijf Stedin. “En dat aantal stijgt nog verder. Dat betekent dat de kosten van 14 euro per aansluiting zullen oplopen tot zo’n 25 tot 30 euro.”

  http://nos.nl/artikel/2073189-energierekening-wordt-hoger-door-belasting.html

  Like

 132. Carsten zegt:

  Alles in deze noodkreet kan ik mij in vinden. Maar toen jij je tirade afstak over het niet willen betalen voor de lasten van mensen met een verslaving ging je wat mij betreft de grenzen van menselijkheid overschrijden. Alsof zij er allemaal zelf voor gekozen hebben om naar de klote te gaan. Ikzelf ben de grip over mijn leven kwijt geraakt na een aanrijding 9 jaar geleden. Ja, ik verloor mijzelf in verdriet en woede en ja, ik gebruikte het nodige om mijn gezonde verstand te bewaren. Als de medische wereld meer geld zou hebben voor onderzoeken was ik niet in de steek gelaten. Na 9 jaar zoeken wat dat k*twijf die mij aanreed mij heeft aangedaan, heb ik eindelijk een ziekenhuis gevonden die mijn klachten serieus nam en er werkelijk wat mee doet. Nu kan ik eindelijk een punt zetten achter het verleden en kan ik verder, want ik sta niet meer alleen. Je weet niet wat iemands verhaal is en een landgenoot moet je niet beoordelen/veroordelen. Ik heb de afgelopen 9 jaar gewoon gewerkt. Heb promotie gehad en een opleiding. En dat als verslaafde. Dat je klacht over degene die volgens JOU geen recht hebben op steun over onze ruggen, prima. Maar ga geen landgenoot afbranden voor zaken waar hij/zij geen grip op had. Tip, praat eens met een verslaafde, vraag waarom zijn of haar leven zo ondraaglijk is dat hij/zij vlucht. Vraag of diegene wel voldoende en adequate hulp krijgt. Dan kom je er gauw achter dat onze staat de oorzaak is van het probleem door alle bezuinigingen in de zorg. Klaag daar ff lekker over

  Like

 133. Rob zegt:

  Boehoe alles is slecht en kut.

  Like

 134. Wim zegt:

  de pleuris moet een keer uitbreken in dit land dit kan zo niet langer.

  Like

 135. Fred Claus zegt:

  MarkRutten igrnest idd aan psychische gestoorde, een zeer, domme, man op, vmbo,nivo platweg, “een kip, zonder, kop! Volkomen, hersenlooslachen met deze, NUL!

  Like

 136. J Lodewijk zegt:

  Het is allemaal waar,maar helaas is er niemand die hier ook maar iets aan doet er is een kleine groep die zich verzet tegen deze groep criminelen
  Ik noem ze zo omdat dit witte boorden criminelen zijn zij stelen als raven maar jammer dat er nooit iemand op staat die hier een eind aan maakt.
  Als je je auto verkeerd parkeert zit er een bekeuring op
  Als je zo als deze criminelen doen 1 miljoen achter over drukt ben je een fijne vent
  In de troon rede iedereen gaat er op vooruit nou dat is lachen een dag er na hoor je dat de eigen bijdrage omhoog gaat.
  Nee ze geven een kwartje en nemen een Euro terug en toch merk ik dat er een hele hoop mensen hier achter deze criminelen staan.
  Ik denk zelf dat dit mensen zijn die niet aan de onderkant van de ladder staan.
  En die een graantje mee pikken en zelf hun zakken vullen,anders kan ik mij niet voorstellen dat je nog enig geloof in deze regering is
  Laat ik het hier maar bij laten anders maak ik mij te boos
  Hoop alleen dat er een keer een partij op staat die zegt tot hier en niet verder

  Like

 137. R dejong zegt:

  Helemaal gelijk mooier brief hoor en heel goed verwoord ik heb een op lossing plant ze allemaal op rottemijn kunnen ze er ook niet meer van af

  Like

 138. Richard zegt:

  Helemaal eens met de schrijver van dit verhaal

  Like

 139. Claus zegt:

  Weg, met, dit,”IDIOTEN_KABINET, VAN, DE, POLITIEKE, “NUL”, MARKRUTTEN, ROT, EINDELIJK, EENS, OP, WAARDELOZE, “NUL”!!!

  Like

 140. Melvin Engelhart zegt:

  Ach ja ik kan mij er wel in vinden. Mij imbeciele exvriendin stuurt een email met terroristisch dreiging en vervolgens als ze bij haar navraag doen aan de hand van haar emailadres en haar IP adres, zegt ze dat ik haar email heb gestolen om mensen mee te bedreigen. Als oom agent vraagt om haar wachtwoord kan ze er niet in. Nou hoe weet ze dan dat er mensen bedreigd zijn. Achtelijke mongolen presteren het om mij tot 3 jaar te veroordelen op basis van aannames en vermoeden. Heb er 22 van uitgezeten omdat na al die tijd de vraag of de email wel of niet van uit mijn telefoon kwam nog beantwoord moest worden. Ik ben als terrorist behandeld en dat als boeren hollander zonder geloof. Achterlijk kabinet en zakkenvullers.

  Like

  • Melvin Engelhart zegt:

   En het ergste is nog dat dit domme klootjesvolk die de bek vol hebben van deze leugenaar Rutte, nog doodleuk zorgen voor een politieke overwinning! Stelletje idioten! Toen ik hoorde “er gaat geen geld meer naar griekenland” wist ik al genoeg want als Brussel met de collectebus rammelt stort Nederland grettig.

   Like

 141. Sjef Siero zegt:

  Ben het er volledig mee eens

  Like

 142. Leo zegt:

  Ben het helemaal met je eens
  Heb zelf 45 jaar gewerkt .
  Het is niet normaal wat hier gebeurd en de huidige GENERATIE totaal niet reageerd behalve op Facebook en daarmee denken invloed te hebben op het er gebeurd.
  In mijn ( 60 & 70 ) gingen we nog de straat op met duizenden .

  Like

 143. Giel montforts zegt:

  Klootzak Rutte piiekert alleen hoe hij de echte Nederlander kan laten doodvallen hij is een laaghartig persoon die over de rug van die mensen die na de oorlog Nederland weer hebben opgebouwd en die ook gezorgd hebben dat hij ook kon studeren en hij heeft geen greintje fatsoen in zijn lijf om de Nederlandse mensen daar dankbaar voor te zijn Rutte is sadistisch bezig !!

  Like

 144. L.hartman zegt:

  Mooi, maar wie doet er wat mee..juist niemand. Rutte lachtber im hij lacht om alles. Als we echt willen dat erniets gebeurt moeten we dat zooitje afzetten op het binnnehof klagrn op internet werkt niet.

  Like

 145. Cornell zegt:

  Iedereen denkt er zo over!
  En er speelt natuurlijk nog veel meer!
  Wat denkt Rutte wel niet? Dat hij kan blijven lachen en negeren. En dan die smerige EU-elite! Misselmakende dronkelappen zijn het.
  Denken ze nu werkelijk dat de mensen gek zijn?
  Hoe bereiken we die hufters eigenlijk buiten de dubieuze verkiezingen en zonder eventuele referenda? Het is aan Nederland èn Europa om op te staan! WAKKER WORDEN MENSEN! Ik ben al heel lang wakker maar ik ben maar een individu, een burgerservicenummer! Helemaal ziek van die walgelijke “ikdoegewoonwatikwil” smerige politiek en het Europa verziekende EU- schorum! Tijd om op te staan! We laten het ons gewoon overkomen! Een handvol bestuurders met aanhang beslist over het lot van miljoenen mensen. Een kern van EU-idioten beslist over een prachtig continent wat inmiddels behoorlijk ziek is. KOM OP MENSEN! WAKE UP!!

  Like

 146. n van grootel zegt:

  markt Rutte schaam je dat dit allemaal
  onder jouw leiding gebeurt

  Like

 147. Anita zegt:

  Ik ben het helemaal met deze schrijver eens. Ook wij zijn het beu!
  Ik zag afgelopen week iets over emigreren naar Hongarije. Wij denken er ook aan om ons eens zo geliefde Nederland te gaan verlaten. Iets wat vroeger jaren niet bij me op zou zijn gekomen. Maar Nederland is Nederland niet meer. Ik heb het gevoel dat wij verjaagd worden uit ons eigen land. Ik erger me suf aan wat ik elke dag voorbij zie komen op het journaal. En het kabinet Rutte III verkwanselt ons land aan Brussel en laat in ruil voor olie zo veel gelukzoekers en vluchtelingen toe. Het is triest wat er allemaal gebeurt en ben bang dat het alleen maar slechter wordt.

  Like

 148. Rina Plaizier zegt:

  Jammer dat er nu niemand schrijft dat wij het beter hebben als menig land wat ik op de tv langs zie komen Ik heb ook AOW en een heeeel klein pensioentje maar gelukkig bestaat er in Nederland zoiets als huursubsidie en zorg toeslag (net als iedereen die weinig inkomsten heeft zo als ik) dus kom ik prima de maand door. En ben ik blij dat ik in Nederland woont en in die hele arme landen waar ze zulke subsities niet hebben. Dus kijk ook eens naar de goede dingen die wij hebben en niet alleen de minder goede.

  Like

 149. Janny zegt:

  Goede ware brief

  Like

 150. M. zegt:

  Rutte heeft trouw beloofd aan de mijter en aan de EU die allebei uw ondergang wensen.
  De gedeelde haat schept een band daarom mag u als volk best gediscrimineerd worden door zij die alles en iedereen die niet van het vrede sprookje zijn discrimineren.

  Like

 151. V. Eshuis Dam zegt:

  Wat een goede en waarheid tekst. Geweldig beschreven. Sta hier compleet achter al jaren. Wij 60 plussers hebben vanaf onze 15e of 16e jaar gewerkt. Het is bij de beesten af dat wij de reusachtige gaten die de vorige en huidige regering zelf geschapen heeft moeten vullen. Altijd zoveel mogelijk gespaard en nu alweer gestraft worden omdat de regering zonodig de buitenlandse vluchtelingen binnen moest halen en nog steeds doet. En ook nog hielenlikken bij de EU. GA JJULLIE ALLEMAAL SCHAMEN EN TREED PER DIRECT AF. SCHIJNHEILIGEN.

  Like

 152. Janus van Dalsen zegt:

  Ik ben ook gepensioneerd en werkte ook al op 14 jarige leeftijd toen was in N Nederland kinderarbeid ook heel gewoon ik krijg een pensioen van dePME pensioenfonds daar heb ik in 4 jaar tijd al 8o euro per maand van ingeleverd het is te gek voor woorden en het blijft maar doorgaan je word in Nederland helemaal uitgekleed tot je naar de voedselbank kunt

  Like

 153. Tjitse talhout zegt:

  Ben het helemaal met deze meneer eens daar hebben wij niet altijd voor gewerkt om alles aan de buitenlanders te geven en straks ons eigen mensen niks krijgen om dat alles op is laat de ministers lekker zelf inleveren zij krijgen genoeg iedere maand en dan met de nadruk op krijgen

  Like

 154. Rookmelder zegt:

  Dit artikel is voordat ik deze site ontdekte, maar hr. Bron, wat een grote schare fans in die tijd !
  Ik heb er een aantal gelezen, maar de stemming was, zoals verwacht, toen al niet positief, en dat zal na de verkiezingen waarbij de VVD – voor mij nog steeds een raadsel- de grootste werd, er m.i. niet beter op geworden zijn. Desondanks grote waardering voor uw tomeloze inzet op deze site !

  Like

 155. jo de la hitie zegt:

  tja ik doe alles op mn fietsje door weer en wind en het eerste wat ik zo een asielzoeker tegen een landgenoot hoor zeggen is dat is rijbewijs gaat halen te koud in nederland jezus wie gaat dat rijbewijs dan betalen??????en zn auto????ik kan geeneens een auto betalen en die vluchteling wel dan?????Oook kreeg ik vluchtelingen als bovenbuur heel veel last drie kinderen een vierde onderweg en totaal geen voorbericht van de woningcorporatie nee het word gewoon gedropt boven je kop nou….. de radio gaat hard aan zodra ik maar iets hoor van die lui netzolang totdat ik mn huis verlaat eerst nog …dansen op de muziek lekker hoor! En als ze me bedreigen dan bel ik direct 112 hallelujah!Ik laat van me horen basta!

  Like

 156. geenidee zegt:

  Mark Rutte moet weg uit de politiek hij liegt zich een ongeluk.
  Zeer onbetrouwbaar figuur wat de meeste uit de vvd zijn.
  Er zijn de laatste jaren er nog al veel betrapt justitie oa ook nog iets in Limburg.

  Like

 157. Glockie17c zegt:

  Dit is op glockie17c herblogden reageerde:
  Ik denk dat heel veel Nederlanders het zelfde denken als deze man.
  Maar de volgende keer stemmen een hoop sukkels toch weer gewoon VVD.
  Ik kan alleen maar hopen dat tegen die tijd de mensen eindelijk de ogen open doen en eens nadenken voor dat ze gaan stemmen.

  Like

 158. christina zegt:

  ik hoor veel mensen klagen over rutte waarom ztten ze die rutte niet masaal aan de kant

  Like

 159. christina zegt:

  wy zyn ook vertrokken uit holland en wonen heerlyk in een land waar het past

  Like

 160. Pingback: OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE. . . – glockie17c

 161. Nu op dit moment nog eens alle comments gelezen, en er zitten heel veel goede reacties tussen van bijna iedereen. Daarna bedacht ik mij ineens, hoe is het toch telkens mogelijk.
  Men weet van de Groot Industriële families dat zij zeer nauwkeurig opletten met wie de kinderen samen gaan en of het past en geschikt is, want zulke families moeten het multinationale bedrijf voortzetten. Ook bij de Adel zie je dat ze de betere nesten afgaan voor hun kroost alleen al om de boel zo zuiver mogelijk te houden.
  Nu kom ik terug bij Rutte. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat er van die koppels ontstaan die later een mannetje groot brengen wat vol zit met narcistische trekken en dat dan ook nog de premier van Nederland wordt. Dit geldt natuurlijk voor nog veel meer van die lamlendige bestuurders die telkens het kabinet bevolken. Wat zijn dat toch voor Nederlandse mannen en vrouwen die elkaar telkens vinden en waar terminators uit voortkomen.
  Vandaar dat ik in 2018 begonnen ben met de titel “Sloopkabinet”

  Like

 162. Toon verschuren zegt:

  Hhelemaal mee eens.kan niet beter verwoord worden.

  Like

 163. Pingback: De nutteloosheid van de open brief - Arnoud Hugo

 164. kkeuphrnbv zegt:

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Like

 165. nxlkjmxbiv zegt:

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Like

 166. Republikein zegt:

  Zoals bij de OS is er ook een medaillestand van de paralympics .
  China staat 1: 147 eremetaal, alle kleuren.
  Nederland staat 7=geluksnummer, 41 kleuren van de regenboog.
  Klopt helemaal, Nederland heeft 18 miljoen inwoners, China 54 miljoen.
  Ivm de OS is het inwoneraantal van China iets gedaald, cojona denk ik!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s