PVV Almere wil avondklok voor bewoners asielzoekerscentrum

PVV anders

(Door: Bert Brussen)

‘Onverantwoord om meer van deze criminelen te huisvesten’

De PVV-fractie in Almere heeft aan het College vragen gesteld over de aanranding van een meisje in Almere. De dader of daders van die aanranding zouden asielzoekers zijn die in het plaatselijke AZC wonen.

De PVV wil van het College weten of het College het eens is met de politie dat ‘de achtergrond van de daders niet van belang is’.

Volgens de PVV is het onverantwoord ‘meer van deze criminelen te huisvesten’. Ook wil de PVV dat een ‘avondklok’ wordt ingesteld voor bewoners van het AZC zodat ‘deze tikkende tijdbommen niet meer zomaar rond kunnen lopen ‘s nachts’.

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op PVV Almere wil avondklok voor bewoners asielzoekerscentrum

 1. Heer M zegt:

  PVV is de grootste partij in Almere, hoe kan het dat er toch veel vluchtelingen in die stad zijn?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Omdat de andere partijen het verdómmen om naar die grootste partij te luisteren en daarin één lijn trekken. Dáárom!
   Trouwens, de burgemeester is “Paardenhoofd”Jorritsma, de VVD’ster-die-stikt-van-de-moslimvrienden.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Dot zegt:

    De burgemeester is nu Frank Weerwind van D66, een hele goede !! Ik heb het nieuws van de aanrandingen nota benen op een Franse site gelezen, niets op het nederlandse journaal over gehoord !

    Like

   • Heer M zegt:

    Nou lekker dan! Dus dat kan landelijk ook als PVV de grootste wordt, dat er niks gaat veranderen.

    Like

   • Heeft deze”paardenkop” al een vergunning om op straat te scheiten?

    Like

   • DonnaDolce zegt:

    Jorritsma veegde alles, wat er in Almere gebeurde en het bleken allochtonen, onder de mat als zijnde incidentjes. Beetje jammer dat er na een VVD burgemeester nu een D66’er aan de bak is. PVV had het wel voor elkaar om in Almere Buiten het betaald parkeren omlaag te krijgen…. 😉

    Like

  • DonnaDolce zegt:

   Omdat de andere partijen het hier hebben overgenomen. Of dat zo maar mag weet ik niet, maar niemand wilde met de PVV werken. Gehoord van Rene Eekhuis, tijdje geleden.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Het liedje ‘Al die willen te kaap’ren varen’ heeft een geheel andere dimensie gekregen: “varen”, “baarden”…

  Like

 3. Johan zegt:

  Doe maar “Around the clock” . Dus 24 uur per dag avondklok.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Vroeger zaten de boeven in de gevangenis. Vandaag de dag zitten ze in een asielzoekerscentrum.
  En vroeger (jaren 50) kreeg een fietsendief, voor de diefstal van EEN enkele fiets, een jaar gevangenisstraf. Vandaag de dag krijgt hij als boete voor de diefstal van een compleet fietsenmagazijn een taakstraf van slechts een paar weken. Moslims komen er nog veel genadiger van af. Voor moord en verkrachting krijgen Moslims soms nog vrijspraak omdat de rechtbank hun – geloof – respecteert ! Het is wat je noemt de vooruitgang van de achteruitgang, die aangeeft dat onze maatschappij op zijn laatste benen loopt !

  Like

 5. Bernardus zegt:

  Helemaal niks mis mee, met dit idee. Het is juist een erg goed idee dat bij nacht en ontij deze vluchtelingen gewoon netjes binnen de poorten blijven. Het is al geklaagd dat ze doelloos rond mogen lopen, en mensen lastig vallen of zullen gaan vallen. Gelukkig zijn er nog mensen die wat zinnigs te zeggen hebben in de politiek, al zal het weer worden afgekeurd door de gutmensch.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Mee eens, maar met name Links zal wel weer moord en brand schreeuwen over racisme, discriminatie en wie weet over “internéring!”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Cathja zegt:

  Een heel goed idee, het instellen van een avondklok! Het is toch niet normaal dat straks de inwoners -en dan voornamelijk de vrouwen- van Almere niet eens meer de straat op durven als het donker is? Zeker nu de avonden steeds langer worden, betekent dit voor velen een soort ‘huisarrest’, met dank aan die barbaren in het azc.
  De burgers van Almere moeten meer voor zichzelf opkomen, en zich niet wijs laten maken dat ze racisten zijn als ze een avondklok eisen. Niet de burgers verzieken het leefklimaat, maar die ‘ongenode gasten’!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Gewoon interneringskampen met gewapende bewakers die op alles schieten wat in de verboden zone komt, dit ter bescherming van de asieldreigers tegen woedende burgers…
  De vluchtelingen veilig en de burger geen overlast.
  Het kan zo gemakkelijk zijn…

  Like

 9. Crusader zegt:

  elke gemeente zijn burgerwacht oprichten, en zoals in de boerenkrijg, met hark en vork,
  http://el-cid.myfreesites.net

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Hoezo avondklok ?
  ik zou zeggen de noodklok !
  Meteen beginnen met het eruit knikkeren van
  de illigalen waaronder honderden kosovo-Albaner,
  en moslim parasiten uit de Balkanlanden !
  Wanneer beginnen we te reageren voordat we
  helemaal naar de kloten gaan !
  In Polen zijn ze voordat deze invasie bij hun
  losgaat massaal op straat gegaan !
  In Dresden groeit de Pegida weer en bij de
  laatste keer waren het weer over 20000 !
  Wanneer staat Nederland op ?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik begrijp sowieso niet waarom Albanezen hier asiel aanvragen. Er is daar geen oorlog, dus komen ze om elke andere reden dan vanwege lijfsbehoud.
   Terugsturen, allemaal. Albanezen schijnen een behoorlijk agressief volk te zijn. Wat moeten we met die lui hier? Ga je eigen land helpen opbouwen. Er is daar nog zat te doen.

   Like

  • Leo zegt:

   Nederland staat niet op maar wordt kunstmatig in coma gehouden door in “vervelende ”
   perioden voor de overheid ,door stelselmatig het fluoride gehalte van het drinkwater te verhogen.

   Like

 11. Ad de Koning zegt:

  Dot, ik woon in Almere maar hoe weet je nu dat de nieuwe burgemeester van Almere Frank Weerwind een hele goed is, hij komt van D’66 en dat belooft juist niet veel goeds.

  Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Dot, ik denk dat ik een beetje te snel was met mijn reactie, nadat ik je mail nog eens gelezen heb denk ik dat je het sarcastisch bedoeld hebt, sorry.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  De ratten die in 1348 de pest naar Europa brachten hadden niet direct toegeslagen. Er zat tussen de besmetting en het moment waarin de mensen ziek werden een incubatietijd. De mensen vluchten voor de pest, maar de pest kwam ze overal achterna. Plaatsen die nog paar dagen geleden vredig en gezond leken, vielen er snel de eerste doden en daarna brak de hel los. Echter de moderne pest heeft dit ingelaste incubatietijd NIET NODIG. Het slaat direct en genadeloos toe. Toch is er een klein verschil tussen toen en nu. Van de late Middel Eeuwen tot de 17de eeuw verspreide de pest epidemieën zich op eigen kracht ; d.m.v. zwervende ratten en besmetting van mens tot mens. Tegenwoordig geven Europese overheden en de EU de pest een helpende handje en doen hun best die tegelijkertijd over het hele land te verspreiden …zelfs de kleinste gehuchten worden niet ontzien.

  Like

 14. Er is hoop voor Marthijn Uittenboogaard,, Benno Larue, Robert Mikelsons, Sytze van der Velde, Frank Roos en ga nog maar even door : Regering maakt pedofilie legaal
  Welkom in islamitisch pedofielen paradijs Nederland

  Hoorde het vandaag in de auto op het radio 1 journaal en moet eerlijk bekennen dat ik er in elk geval totaal niet door verrast was. Wat me wel gigantisch verbaasde was de reactie van uit de partij voor de allochtonen aangezien er vanuit die hoek nu ineens geroepen wordt dat dit niet kan en dat we er iets tegen moeten gaan doen. Jawel na decennia lang importeren van islamitische kindbruidjes en het uithuwelijken van in Nederland woonachtig zijnde kinderen aan een achterlijke oom uit het rifgebergte mede mogelijk gemaakt door die rooie allochtonen partij gaan ze nu ineens een mening hebben die tegen de principes van de islam ingaat! Moet niet gekker worden als het zo doorgaat met Samsam en zijn geitenbreiers dan mogen de in Nederland wonende volgers van die pedofiel van de vrede niet eens meer hun eigen dochtertjes laten besnijden door een beunhaas uit islamistan.

  Maar zoals ik het stukje al begon is er weer hoop voor de in Nederland woonachtige pedoseksuelen nu de regering in zo’n beetje elke gemeente ondertussen wel een kinderbordeel heeft geopend alwaar oudere mannen hun minderjarige bruidjes onder toeziend oog van de Nederlandse staat kapot mogen neuken onder het mom van de gezinshereniging, hoezo aanpassen aan een andere cultuur? Vind je het gek dat (jonge) vrouwen en meisjes in de buurt van de gelukszoekers paradijzen niet meer veilig over straat durven?

  Ik denk dat elke pedofiel in Nederland die zich nog niet tot de islam heeft bekeerd dit binnen no time gaat doen want zo een kans krijgen ze waarschijnlijk nooit meer, althans ik ga er nu even vanuit dat de Nederlanders die nog niet overtuigt waren na het zien van deze volgende “ram in het smoelwerk van de Nederlanders” eindelijk ook overslag gaat en bij de eerst volgende verkiezingen het vakje bij de Partij Voor de Vrijheid rood in gaan kleuren en dat er dan eindelijk wel echt opgetreden gaat worden tegen deze smeerlapperij.

  “Onze” huidige regering heeft de leefomstandigheden van onze ouderen al drastisch de kop in getrapt, onze zieken en hulpbehoevende krijgen al lang niet meer de aandacht die ze verdienen en nodig hebben en nu gaan ze het ook nog eens mogelijk maken dat kindermisbruik in Nederland de normaalst zaak van de wereld wordt, en waarom? omdat ze een huwelijk tussen een kind en een volwassenen accepteren en om die reden de islamitische pedofielen de mogelijkheid geven om hun kindbruidje in een Nederlands staatshotel aan zich te onderwerpen en nu? Nu discrimineren ze in Den Haag de niet islamitische pedofielen dus moeten we voor hen nu ook een hotel regelen alwaar ze een jong meisje of jonge jongen tot zich kunnen nemen?

  Het meest trieste is het nog dat het accepteren van deze huwelijken met kinderen gebeurd met goedkeuring van de vele mensenrechten organisaties, officieel voor kinderen vanaf vijftien jaar oud, maar paspoorten hebben ze niet of deze zijn vals dus wie verteld ons dat zo’n kind vijftien of twaalf is?

  Diep droevig dat zoiets in Nederland mogelijk is en nog veel triester dat de islamitische pedofielen die een kind op de kamer willen voor dagelijks misbruik niet linea recta ons land uit gesodemieterd worden, het liefst middels een dropping boven islamistan zonder parachute en hun slachtoffertjes mogen hier dan in alle rust blijven wat mij betreft zo lang als ze willen of als nodig want ja wat mij betreft zijn deze vluchtelingen wel welkom en hard nodig om hun eigen land weer mee op te bouwen wanneer de rust in die grote zandbak is wedergekeerd. Het lijkt mij een stuk nuttiger om deze kinderen te helpen met onderwijs en westerse normen en waarden zodat ze het begin kunnen zijn van een nieuwe samenleving iets dat al dat islamitische tuig dat onze gelukszoekers centra op dit moment bevolkt toch nooit zou willen leren. >>> http://1970bolo.blogspot.nl/2015/09/er-is-hoop-voor-marthijn-uittenboogaard.html

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Wanneer staat Nederland Op ???? Als Utopia of Goede tijden, slechte tijden ed. niet meer wordt uitgezonden !! Dat is ongeveer het niveau van onze bevolking.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 16. Nederland staat pas op als hun speeltjes en vacanties onbetaalbaar gaan worden.

  Like

 17. je zus zegt:

  electronische enkelband met 380 v alleen de overlast al .toch maar pepperspray o.i.d aanschaffen voor me meiden

  Like

 18. FredClaus zegt:

  Rutten gewoon,OPROTTEN, LUL!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s