Saoedi-Arabië: 28 mensen schuldig bevonden aan de paniek die 700 doden veroorzaakte. Zij zullen onthoofd worden.

Screenshot_11

De Saoedische regering heeft besloten om te laten zien dat de islam, dit mooie geloof van vrede en liefde, zijn best doet om “rechtvaardig” over te komen: 28 mensen, die beschouwd worden verantwoordelijk te zijn voor de tragedie waarbij 700 mensen het leven verloren door de paniek die ontstond in Mekka, zullen worden onthoofd.

De 28 personen die verantwoordelijk worden gehouden voor het drama hebben een proces gekregen dat volgens de Franse regering in overeenstemming lijkt te zijn met onze waarden . . . snelrecht, zonder bewijzen, zonder advocaat voor de verdediging en zonder dat er werd toegestaan dat de zaak voor een jury werd besproken!? De 28 zullen publiekelijk worden onthoofd om een voorbeeld te stellen.

Saoedi-Arabië vreest dat de gelovigen zullen aarzelen om aan de komende pelgrimstochten naar Mekka deel te nemen.

Een voorbeeld?

Sinds Salman, die door alle westerse landen werd verwelkomd, koning werd, is er elke 2 dagen iemand onthoofd, rapporteert de Britse Krant  “The Independent

Het Witte Huis heeft ook ingestemd met de benoeming van Saoedi-Arabië als hoofd van de Commissie van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties.

De wereld is “krankzinnig” geworden.

Bron:
www.dreuz.info

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Verenigde Naties, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Saoedi-Arabië: 28 mensen schuldig bevonden aan de paniek die 700 doden veroorzaakte. Zij zullen onthoofd worden.

 1. Hans zegt:

  Cool,
  700+28=728

  Like

 2. Antivenin zegt:

  En elke ochtend sta je weer op en denk je dat het niet gekker kan worden…

  Like

 3. En dat mag dan beslissingen nemen over mensenrechten????Ach ja,vriendjes van de keuninklijke familie:de ene hand wast de andere!

  Like

 4. Elena zegt:

  -zucht-..Natuurlijk moeten er onschuldige koppen rollen van die smeerlappen. met theedoek op hun koppen.
  Natuurlijk zijn die vodkoppen bezorgd dat de inkomsten terug lopen, vanwege minder aantal “pelgrims”. Het is een miljarden industrie..
  De “schuld” ligt hoofdzakelijk bij de “pelgrims” zelf.
  Zij hebben geen enkel respect voor hun mede mensen. Wie de filmpjes gezien heeft op het trein station van die meute asieleisers..heeft kunnen zien het enorme asociale gedrang om een plaatsje te bemachtigen in de trein. Men duwt en trekt elkaar de trein in,. het is een wonder dat er geen vrouwen en kinderen dood gedrukt zijn tijdens het hysterische gedoe in de trein te komen.

  Like

 5. Annamaria zegt:

  GUT MENSCH ALERT ! Ga es daar gutmenscheren nu aub en redt levens, vertel het was maar een ongelukje , en niemand bedoelde kwaad…in plaats van zeuren over Israel en terroristen in Guantamo bay . Of huilen samen met de gut Paus over ter dood veroordeelde moordenaars in de VS ……….HUP…GA

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ze hebben er dus ergens 28 man uit gehaald, uit die massa daar, en die zijn nu zwaar de lul.
  Oplossing dus? Kop er af, probleem opgelost.
  Nieuwe rondjes lopen, nieuwe kansen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja- Doet mij denken aan de WO I film “Patch of Glory” met Kirk Douglas, waarin van het hele detachement soldaten, dat ongeoorloofd de loopgraven van Dieppe verlaten had, er lukraak drie voor het tribunaal werden gesleept en ter dood veroordeeld.
   Dit sisdus nog wat massaler, bloediger en primitiever en zelfs zónder (schijn)proces, maar daar zijn het moslims voor. (Overigens ongeveer een eeuw nà het gebeurde in die op ware gebeurtenissen gebaseerde film.)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  En met zo’n land blijven we zaken doen? Wanneer realiseren we ons dat die mensen totaal anders in elkaar zitten? Het westen moet zo snel mogelijk onafhankelijk worden van hun olie.
  Dan wil ik best inleveren op het gebruik van mijn auto. Als we over gaan op thorium centrales kunnen we het zelf af, laten ze daar in Saoudi Arabie de olie maar in de woestijn doen om hun akkers re irrigeren.

  Like

 8. Johan zegt:

  In Saoedi- Arabië nemen ze het spreekwoord nog letterlijk : “Er moeten koppen rollen”. Maar ja, die jongens leven dan ook nog in de Middeleeuwen qua mentaliteit.

  Like

 9. mijn-idee zegt:

  Gaat dit ook behandel/ aangepakt/bekritiseerd worden door die Faisal die voorzitter is geworden van die commissie voor de mensenrechten? Dat wordt nog een itempje….

  Like

 10. Pogo zegt:

  Zijn dat 28 Iraanse pelgrims?
  Eerder beschuldigde SA Iraanse pelgrims van de ontstane paniek.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Zullen wel zwakbegaafden zijn of buitenlandse arbeiders. Zo doen die Saudis dat.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Het is niet zo erg als het lijkt.
  In ieder geval weer zoveel islam minder moet je maar denken want daar gaat het om!!!!

  Like

 13. Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is en een beer in het wild kan alleen liedjes zingen die over honing gaan, de Saudi’s kunnen alleen over onthoofdingen dromen.

  Like

 14. Anna zegt:

  KRANKZINNIG……..JA DAT IS HET GOEDE WOORD BIJ DIT BERICHT.

  Eerst zegt de koning ” schuld van de bedevaartgangers” oei Iran Boos, dus dan maar 28 willekeurige mensen oppakken en meteen de kop eraf…..
  Alsof het geiten voor het offer feest zijn…….
  EN DIT LAND IS DAN VOORZITTER VAN DE COMMSIIE RECHTEN VAN DE MENSEN IN DE VERENIGDE NONSENS…….

  WERKELIJK DE WERELD WORDT STEEDS KRANKZINNIGER….. HOE VER ZAL DIT GAAN…..

  Like

 15. Annemie zegt:

  Heb op een Engelstalige blog gelezen, dat de zoon van de koning met een gevolg van 350 man toen in Mina was en daardoor twee doorgangen voor gewone pelgrims waren afgesloten. Vandaar de opstopping en vertrappeling.

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  Die Arabieren voeren blijkbaar geen donder uit uit die lopen de hele dag in hagelwitte jurken, een wasserij daar is een goudmijn denk ik. Mensen wat zijn onze regeringen stom om niet in te zien dat we op grote schaal misbruikt worden door de volgers van allah. Het ergste is dat we dat toelaten alleen omdat ze op olie zitten en te stom zijn om dat zelf uit de grond te halen.

  Like

 17. exmarineman zegt:

  Had ik nou goed gelezen in het stuk dat de Franse president Hollande en zijn regering hebben gezegd dat het er op lijkt dat het een eerlijk proces is geweest conform onze (de Franse neem ik dan maar even aan) normen en waarden. Dat terwijl er geen hoor en wederhoor heeft plaatsgevonden, geen advocaten voor de 28 aangeklaagden……. Tja als de Fransen dan al zover zijn gezakt dan wacht ons in Europa nog het e.e.a. Ook Merkel en haar regering zijn erg stil. Dat Obama akkoord is gegaan met die benoeming lijkt me logisch als moslim…… Eens afwachten of hij dan wellicht wel naar Mekka mag……als ongelovige kom je Mekka niet binnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s