‘Tientallen Syrische kindbruiden onderweg naar Ter Apel’

Screenshot_6

Ter Apel – Tussen januari 2014 en begin dit jaar hebben ten minste 34 Syrische kindbruiden asiel aangevraagd in Nederland. Daarnaast zouden er nog eens 22 zogeheten ‘na reizende bruiden’ onderweg zijn naar Ter Apel, tienermeisjes van wie de man al in ons land verblijft. Dat blijkt uit een intern stuk van de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) waar RTV Noord inzage in heeft gehad.

Hoe oud zijn de kindbruiden?

De cijfers dateren van eind maart 2015. De IND schrijft onder meer dat negen van de 34 geregistreerde kindbruiden inmiddels de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Wat ook opvalt is de jonge leeftijd van een aantal na reizende bruiden. Volgens de IND zijn er twee meisjes van dertien en twee van veertien jaar onderweg naar Nederland. Verder blijkt dat de oudste man (38) getrouwd is met een meisje van 15 jaar. Of de bruidjes inmiddels in Ter Apel zijn aangekomen is niet bekend.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

40 reacties op ‘Tientallen Syrische kindbruiden onderweg naar Ter Apel’

 1. BertG. zegt:

  Pedofilie gaat nog groot worden hier in Nederland.
  Daar is ons drugs beleid helemaal niets meer bij.

  Like

 2. Driek zegt:

  Volgens Ineke van Winden van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM) in Leeuwarden gaat het in veel gevallen om getraumatiseerde tieners. ‘Deze meisjes zijn nog kinderen. Veelal afkomstig uit Syrische vluchtelingenkampen in Libanon, Jordanië en Turkije en daar uitgehuwelijkt. Ze hebben eigenlijk hulp nodig. Op het moment dat ze gevangen zitten in een gedwongen huwelijk is de kans op nieuwe trauma’s groot.’

  Weet je, beste Ineke van Winden, je kan de pot op met je getraumatiseerde tieners, door dat hele gedoe met die gelukszoekers ben ik zo langzamerhand een getraumatiseerde bejaarde. Jullie moeten eens een keertje ophouden met alles maar zielig te vinden. Ik sprak gisteren een bejaarde mevrouw van 86 jaar die haar huis niet meer uitkomt. En als ze de gemeente belt voor hulp krijgt ze te horen: Is er niet iemand die dat voor u kan doen? Die hulpverleners helpen Nederland nog dieper de afgrond in. Al die hulpverleners mogen van mij dood neervallen. Ik wil dat hier even gezegd hebben.

  Like

 3. Pieter zegt:

  We worden geislamiseerd tot en met. Dit heeft toch niets meer met behoeftige vluchtelingen te maken. Slaap lekker Rutte, Samson, Zijlstra. Stelletje leugenaars.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  En zijn er dan officiële papieren van het getrouwd zijn en heeft betrokkene meer vrouwen??? Zo ja waar zijn die en mogen die straks ook nareizen of krijgen die een uitkering vanuit de (r)overheid in het land van herkomst?

  Like

 5. Marlies zegt:

  Gedoogbeleid Nederland schuift lekker op naar acceptatie van pedofilie. Einde westerse beschaving…

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Zijn de toekomstige “nieuwe-Nederlanders”-bruidegommen al gearresteerd ?
  Dit is toch tegen de NL-se wet ?
  En waren die kindertjes allemaal massaal tegelijkertijd in ,t “huwelijk getreden”, zoals op de foto.

  Like

  • Driek zegt:

   Ik begin nu toch een beetje onpasselijk te worden van die krankzinnig bevlogen welzijnswerkers, ze verzinnen ieder keer wel weer een nieuwe doelgroep. Waren het eerst de minderjarige vluchtelingen, de Mauro’s, nu zijn het tienerbruiden, straks zijn het de zwak begaafde en geestelijk onvolwaardige kinderen en mongolen. Ik kan zo een hele rits verzinnen om lieden als Ineke van Winden aan het werk te houden. Maar mijn geduld is helemaal op. Evenals mijn medelijden. Dit land gaat door al die hulpverleners kapot.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Walgelijk! Die van Winden heeft het over getraumatiseerde kinderen… En vervolgens gebruikt ze het modewoord “monitoren”… Ook zo iets…
    Tussen haakjes. Waarom zouden deze kinderen zo nodig getraumatiseerd moeten zijn?
    Dat neemt dat stuk hulpverleenster zo maar aan als een bewezen feit!
    Waarom, waardoor en waarvoor…?
    Die kinderen komen uit een cultuur waarin het dagelijkse kost is om als kind uitgehuwelijkt te worden aan een uit zijn bek stinkende en aan alzheimer lijdende baardige viespeuk!
    Eenmaal hier zijn ze bewezen getraumatiseerd!
    Dús moeten ze de hulp van Ineke hebben…
    Oh wat ben ik weer belangrijk en mag ik eve vangen! Dat wel natuurlijk!…
    Links importeert hier de meest kwaadaardige mensen van de hele planeet en gebruiken de situatie om er zich als Gutmensch op te bevredigen er van alle mogelijke kanten geld aan te verdienen… want dat zit er OOK achter…
    Wanneer gaan we die kankerislam eindelijk Europa uitgooien?!

    Like

  • Driek zegt:

   Maar die kinderen op die foto zijn toch geen bruidjes? Ik dacht aan bruidsmeisjes of zoiets. Je kunt toch met zo’n kindje geen huwelijk sluiten en dan ook nog seks hebben? Die mannen zijn voor de Nederlandse wet strafbaar. Wat een viespeuken. Ik hoop maar dat die foto niet echt is.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek, ik ben het volledig met u eens! Er komt geen eind aan het gedogen. Straks moeten we in ons land verpleegtehuizen bouwen om allerlei zwakbegaafde moslims te huisvesten. Want ja, die hebben het zwaar in hun thuislanden, dus vangen wij ze maar op. We zijn toch een barmhartig volk nietwaar?
    Ze slaan volledig door in ons land, maar ook in ons buurland Duitsland. Daar is ook het beste nog niet goed genoeg voor straks een miljoen ‘ontheemden’!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Schijnt daar “gewoon” te zijn. Kijk maar video op
    28 september 2015 om 14:43

    Like

   • Dot zegt:

    Inderdaad, de kinderen op de foto zijn de zustertjes van de bruidegommen, bruidmeisjes dus.

    Like

   • BertG. zegt:

    Cathja, zwakbegaafde moslims binnen halen?
    Dat doen ze toch allang. Alleen nu noemen ze ’t cultuur.
    Jij zou er voor naar de dokter gestuurd worden bij hetzelfde gedrag.

    Like

 7. Ad zegt:

  Seks met minderjarigen is toch strafbaar

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet als je moslim bent: Dan mag je opeens alles.
   Met name Links staat al jaren op haar achterste benen bij alle soorten van wat men ‘scheve verhoudingen’ noemt – eerst stonden ze ook niet onwelwillend tegenover pedofilie, totdat het fenomeen ‘ongelijkwaardige verhouding’ doordrong- en met name willen ze absoluut niet meer dat de kerken hun ‘ongelijkwaardige’ positie ten opzichte van de gelovigen wederom innemen, maar dat houdt ineens op, als het de islam betreft: Dan wordt het opeens stil. Zóóóó stil…….
   Want in géén geval wil Links de koloniale grootmacht zijn, die zich mengt in de zaken van de moslims, hoor! Néé….!
   Daarom laten ze die hier zonder blikken of blozen allerlei smeerlapperij introduceren en de samenleving verzieken. Ies koeltoer…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 8. Cathja zegt:

  Een meisje van 14 jaar wat hoogzwanger is….??? Dat is je reinste kindermishandeling! Natuurlijk doet Nederland hier niets aan, want ze zijn oh zo bang om gevoelige onderwerpen aan te snijden!
  Nederland maakt zich liever druk om nietszeggende onderwerpen, want daar kunnen ze zich geen buil aan vallen. Maar optreden als het nodig is, zoals met uitkeringsfraude (beter bekend als de Bulgarenfraude), dat kunnen ze niet. Wél Zwitserland vragen om bankgegevens van klanten, want ze willen bekijken of de spaarders alles wel netjes hebben opgegeven aan de Belastingdienst.

  Hier is ons land kei-goed in!

  Like

 9. Europa verdrijft alle moslims in 2016 ?

  Gerald Celente, werelds meest gerenommeerde trend-voorspeller, verwacht dat Europa al zijn moslims tussen 2012 en 2016 zal verdrijven. Dit zegt Celente maandag in een uitgebreid interview met de gratis dagkrant De Pers. De toenemende haat jegens moslims zal volgens hem resulteren in grootschalige etnische zuiveringen.

  ‘Moslims, pak je koffers’
  Moslims in Europa, pak je koffers en vlucht. Je bent niet veilig meer!

  De etnische zuiveringen gaan beginnen, de enkele jaren geleden nog onvoorstelbare verdrijving van miljoenen mensen. Ik zei het twintig jaar geleden al: de historie van Europa is onze nabije toekomst en dit keer zal volgens het volk de moslim de oorzaak van álle problemen zijn. Van werkloosheid en misdaad tot rondslingerend vuil.”

  “Moslims zouden de westerse staat en cultuur willen vernietigen, klonk het. Nu zijn deze morele kwesties in vrijwel alle Europese landen de drijfveren van de binnen- en buitenlandse politiek geworden. Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland; de islamhaat is nu niet meer te stuiten”, zo gaat de trendwatcher verder.

  Kosten immigranten
  Volgens Celente hebben de kosmopolitische elites zichzelf ongeloofwaardig gemaakt door de klachten van de ‘gewone mensen’ te negeren: “Ze weigerden antwoord te geven op de vraag: wat kosten immigranten? Dat was geen rare vraag. Hoe weet een land of het nog meer immigranten kan absorberen als het niet kan inschatten of er genoeg geld is om voor het eigen volk te zorgen?”

  “‘Het gaat hier niet ontsporen, wij zijn rechtsstaten’, zeiden de Nederlanders, de Denen, de Fransen en de anderen. ‘De geschiedenis herhaalt zich niet, doe niet zo idioot.’ Ze lachten me uit, net als toen ik de val van de Muur en de kredietcrisis voorspelde. Wat kan ik nu zeggen? Eigenlijk maar één ding: ‘I told you so.'”, sluit Celente het interview af.

  Gerald Celente

  http://blog.seniorennet.be/rechts/archief.php?startaantal=20

  http://www.siotw.org/news_english.item.643/dutch-trends-forecaster-muslims-in-europe-pack-your-bags-and-run-you-are-not-safe-anymore.html

  Like

 10. Jean zegt:

  Geef ons aub. één dag die perverse eikels in handen, één dag maar en ze vallen NOOIT meer een kind lastig. please.
  Het is die rotzooi die wij weigeren in ons land, die kinderen helpen, prima, maar als ze nog maar aan ’t zoeken zijn naar die perverse eikels ze dan ook dadelijk terugsturen naar land van herkomst, in onze beschaving “beschermen” we kinderen en walgen we van kindermisbruikers, die vuiligheid hoort opgeknoopt te worden.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  STOP !!! En niet verder. Regering stop ogenblikkelijk de Kindbruiden. Stop dit barbarisme .
  Dit druist in tegen elke gezonde moraal !!!!!
  Regering U ben al heel ver gegaan maar dit is te ver. Geen barbarisme in Nederland !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. Baws zegt:

  Dat die achterlijke COA niet zelf aan de bel trekt, wat een belachelijke wet, dit land is ten dode opgeschreven en de hoofdschuldige zijn de lafhartige babyboomers, nou succes in je sharia bejaardentehuis.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Ik hoorde een-en-ander op ,t NL-se nieuws met commentaren er achter aan.
  Er was er NIET één die het achterlijke moslim “geloof” ter sprake bracht.
  Het lag aan “culturele verschillen e.d.” en verder heeel veel “bladerdie-blabla “van “deskundig” zijnde onkundigen.
  Maar zo,n hoofdmufti, uit,t heilige land van de islam zelve, vertelt toch “kant-en-klaar” hoe men dit phenomeen moet zien.
  Tenslotte volgen die vrome muslims de profeet gedrags-getrouw.
  Mufti uit Saoudie Arabia

  De proleet Muhammed dient als voorbeeld hij trouwde etc,etc, ………… smerig volk die arabs
  Mufti geeft het zelf toe: “hij verkrachtte haar toen ze AL negen jaar oud was.”

  Als de “jeugdige” briden beslist niet willen dan………….

  Like

 14. Ik dacht dat pedofilie verboden was…..?!

  Like

 15. Thoth zegt:

  Nou, ze krijgen in ieder geval wel snel een huis toegewezen en natuurlijk, de bijstand….

  Like

 16. Freija zegt:

  Alleen voor de autochtone bevolking Wim!

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Dit zou ONS probleem toch helemaal niet moeten hoeven zijn?!
  Geen wonder dat er zeer binnenkort echt helemaal geen cent meer is voor de (ouderen)zorg!

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Tja, er is eigenlijk maar één mogelijkheid, de echtgenoten arresteren en wegens smerige pedofilie veroordelen tot langdurige gevangenisstraffen met daarna uitzetting naar land van herkomst.
  De kinderen in kindertehuizen tot ze 18 zijn en zelf kunnen en mogen beslissen…

  Like

  • Gasso zegt:

   Niks berechten en in het gevang gooien, kost nog meer geld.
   Deze vuile drek moet terug naar het open riool waar ze uitgekropen zijn.

   Hoe ziek wil je het hebben door die kindhuwelijken te erkennen?

   Like

 19. Scheerzeep NU zegt:

  Laten ze in ter Apel badeendjes over hek gooien van dat AZC.

  Like

 20. Sjaak zegt:

  Nederland erkent kindhuwelijken als die in het land van herkomst zijn geregistreerd. Daarop is veel kritiek. “De meisjes hebben eigenlijk hulp nodig. Op het moment dat ze gevangen zitten in een gedwongen huwelijk is de kans op nieuwe trauma’s groot”, zegt een hulpverlener tegen RTV Noord.

  Erkent kinderhuwelijken aan ?

  Een vuile stinkende gore phedo wet ! ?
  Wat zijn dat voor een vieze vuile gore stinkende klootzakken die dat hier
  veroorloven en niet onmiddelijk ingrijpen ?
  Aan de hoogste boom moeten jullie hangen wanneer de dag van
  gerrechtigheit komt !
  Jullie zijn de afval van de gezelschap zoiets ongehindert door te
  laten gaan ! Krijg allemaal een hartaanval teringleiers !

  Like

 21. Jean zegt:

  In Vlaanderen protesteerden de vreemdelingen over het eten dat ze “aangeboden” kregen, moest ik kok zijn dan stond dagelijks een kom lullensoep voor hun perverse smoelen want elke binnenkomende moslim/islamiet want professioneel zijn klokkenspel verwijderd en op halawijze verwerkt tot soep.
  Bah wat moet ik steeds meer walgen en braken van moslims/islamieten, die rotzooi moet uit ons land verwijderd worden binnen het jaar zodat tegen eind 2016 geen moslim/islamiet hier nog rondloopt.

  Like

 22. leefbarbaar zegt:

  En zo worden de stemmen gekocht. De haatmensch krijgt alles gedaan in ruil voor stemmen.
  Typerend dat een PvdA-er in het nieuws komt als iemand, die het niet met de gang van zaken eens zou zijn. Botte leugen en gobbeliaanse propaganda. Voor verbetering moet je bij de PVV zijn, nergens anders.
  Het is de PvdA bij uitstek, die geen enkele schaamte meer kent en hun stemvee in alles tegemoet komt.
  Grondwet? Wet? Stemmen!!

  Like

 23. Giny zegt:

  Waar blijft de SGP met commentaar???

  Like

 24. Avidia zegt:

  DAT VOLK????? Geen woord voor over.!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 25. paulzwueste zegt:

  Tegenwoordig krijgen de vluchtelingen een huwelijks-pakket van Ineke met een bijtringetje en een fopspeen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s