“Vluchtelingen” met elkaar op de vuist in Duits tentenkamp

Screenshot_4

In een opvangcentrum in Calden (Kassel, in het centrum van Duitsland) zijn honderden “vluchtelingen” zondag met elkaar op de vuist gegaan. Verschillende nationaliteiten stonden er tegenover elkaar. Bij de onlusten raakten uiteindelijk 14 mensen gewond, onder wie drie agenten.

De spanningen begonnen zondagmiddag met een gevecht tussen twee mensen in de kantine. Daarop kwam een groep Albanezen tegenover Pakistanen te staan. Van de 60 heethoofden raakte een achttal gewond, waarna de politie de toestand kon kalmeren.

’s Avonds escaleerde het geweld niettemin opnieuw. Deze keer stonden 70 mensen tegenover 300 man, en het duurde uren voordat de situatie onder controle was. De “vluchtelingen” gingen elkaar onder meer met stokken te lijf en één gebruikte traangas.

Lees verder>>>
(h/t “danny”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Vluchtelingen” met elkaar op de vuist in Duits tentenkamp

 1. koddebeier zegt:

  Gelijk afstraffen !! Terug naar het land van herkomst !!! Geen Asiel !

  Like

 2. Breget. zegt:

  Verstandige mensen hebben het niet anders verwacht ,en weten ook dit is het begin.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik hoop dat het helemaal uit de hand loopt en dat ze elkaar afmaken, dat scheelt dan weer een hoop geld en een hoop narigheid. En je moet toch wel heel erg dom zijn om nu niet te snappen dat dit geen vluchtelingen zijn. Mensen die echt aan vervolging en geweld zijn ontvlucht, beginnen in een veilig land niet opnieuw met slachtpartijen. Maar goed, we weten nu wel dat dit een vooropgezet plan is. Wij moeten vervangen worden door de volgelingen van die onheilsprofeet Mohammed, en dat lukt al aardig.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik meen toch stellig dat in ons land geen scheiding plaatsvindt tussen bepaalde bevolkingsgroepen. Daar wil het COA niet aan meewerken. Iedereen moet blijkbaar door dezelfde deur kunnen. Wel, dat kunnen we dagelijks lezen; die vlieger gaat niet op. Steeds meer opstootjes en gevechten vinden plaats, en de politie kan maar moeilijk de orde bewaren.
  Gaan de oogjes nog steeds niet open? Is het nog altijd niet duidelijk dat je de asielzoekers niet allemaal op één hoop kunt schuiven? Het is toch bewezen dat ze hun vetes en oorlogen naar ons werelddeel aan het transporteren zijn?
  Wie haalt het dan ook in zijn domme hoofd om tentenkampen voor 1500 of zelfs 3000 mensen op te zetten? Dat is toch vragen om ellende en overlast?

  Wanneer begint men met het terugsturen van de talloze deurkloppers die hier niet mogen verblijven? Maak ruimte door met uitzetten te beginnen, in plaats van steeds opnieuw weer nieuwe opvanglocaties te openen. We worden dat gezeur met die zogenaamde vluchtelingen zó verschrikkelijk zat!

  Like

 5. Jean zegt:

  Zolang ze zich onder mekaar afmaken vooral niet storen.
  Hoe halen ze het in hun rotkop die barbarij naar hier te halen? Onderling kunnen ze zich nog niet uitstaan maar wij zouden ze alles moeten aanbieden?
  Hetgeen ik ze wil aanbieden is een 42 onder hun klokkenspel en hupsakee ermee richting Afrika want het zal NOOIT of te NIMMER lukken met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen beter bekend als islamieten in ons land, vroeger niet, nu niet en nooit niet.

  Like

 6. fransdewit zegt:

  veroorzaken een oorlog ipv e ontvluchten

  Like

 7. Luc zegt:

  en niet 1 mainstream nieuwsnetwerk dat het racisme,fascisme of iets dergelijks durft te noemen.
  Dit is racisme, dit is hoe het eruit ziet.
  “vluchtelingen” die elkaar te lijf gaan omdat dit of dat niet naar de zin van de andere groep is!

  Als jij je ongenoegen durft te uiten, het nog maar wil uitspreken dan staan ze allemaal klaar om u dat label op te prikken maar echt racisme? daar kijken we even over want het past niet in ons verhaal van slechte westerse mens!

  stuur ze allemaal terug en geef onze poliziekers ook mee, wij worden er toch maar door verraden.

  Like

 8. Annamaria zegt:

  Wat een verrijking ! Gutmenschen lachen lief want zoo schattig andere culturen toch, ze moeten gewoon aanwennen en dan is alles goed en ze hoepelen maar door, of ……oogjes dicht, maak een wens en met je hielen klikken toch ?
  Stelletje kinderen zijn het die linken, wordt er niet goed van, en teveel in mijn eigen omgeving !

  Like

  • fleckie zegt:

   tja, ze ‘duiken’ nu overal op,maar de organisatoren van de ‘binnendringing’ van deze gekleurde volken, …blijven buiten schot,[werken rustig verder aan de ‘opbouw’ v.d.ondergang van het blanke ras, totdat zijzelf aan ‘ de beurt komen’]

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s