Waarom wil de EU Europa overspoelen met moslims?

Screenshot_26

Het is voor de normale man niet meer te begrijpen. Het lijkt wel alsof de EU-apparatsjiks bezig zijn met operatie “Kamikaze”. Zo snel mogelijk de EU volpompen met miljoenen moslims en deze allemaal een dikke uitkering en een mooi huis geven, waarbij iedereen op zijn vingers kan natellen dat dit alleen maar kan leiden tot bloed in de straten, opstanden, burgeroorlogen en diepe armoede.

In feite zijn de EU leiders bezig de landen en naties die deel uitmaken van de EU op te heffen met het ongebreidelde openzetten van de grenzen en het uitnodigen van alle moslims die maar willen komen.

In dit licht kan men ook de actie van Merkel plaatsen, die kortgeleden alle “vluchtelingen” opriep om naar Duitsland te komen, waar hen een riante vergoeding en uitkering wacht en een prachtig huis. Natuurlijk wilde Merkel deze mensen niet allemaal naar Duitsland uitnodigen, maar was haar uitnodiging bedoeld voor de hele EU. Daarom deed ze kort na haar oproep, toen honderdduizenden Syriërs, Centraal-Afrikanen, Turken , Afghanen, Irakezen (met vals Syrisch paspoort) snel het land binnenkwamen, de Duitse grens dicht en riep ze de andere EU-landen op om mee te doen aan haar “Gutmensch”-actie en ook iedereen binnen te laten die binnen wilde.

Lees verder>>>
(h/t “Marlies”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

31 reacties op Waarom wil de EU Europa overspoelen met moslims?

 1. Idefix zegt:

  De “EU leiders” zijn slechts trekpoppen van de superrijken ..De superrijken die nieuwe markten nodig hebben. Alle klaplopers die binnenkomen moeten gevoed worden,hebben kleding,Iphones,auto’s en internet nodig. Dat J.met de Pet dit moet betalen en zijn welvaart en pensioentje moet inleveren interesseert de superelite niet…Enkel geld,groei en de beurs telt.

  Like

 2. Marc zegt:

  Mark my words: dit hele gebeuren, waarvan Merkel in een een-tweetje met isis aan de bron staat, gaat het komende jaar catastrofaal verlopen, met haar hoofd, geheel in isis-stijl, op een bord. Nog weten de mensen het niet, maar waarvoor velen op deze, en soortgelijke sites, al die tijd voor waarschuwden staat op het punt te gebeuren: de Europese volken komen in OPSTAND!

  Geliked door 1 persoon

  • Annamaria zegt:

   Want opstand is wat ze willen ! Daarom ons over-spoelen met moslims uit de derde wereld want ze weten dat we geen keuze hebben. Ze willen een burger-oorlog dan kunnen ze ” ingrijpen” en beginnen met het uitvoeren van hun NWO.
   Is de hele bedoeling van de EU, open grenzen ook. Alles volgens plan.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Annemarie. Ik ben het hier niet mee eens. Niemand wil een burgeroorlog. Een burgeroorlog is het ergste dat bestaat. De EU zit daar niet op te wachten maar heeft zich misrekent.
    Macht corrumpeert zegt men… maar het is niet de macht die corrumpeert maar de arrogantie die door macht ontstaat. Hoe meer macht… hoe meer wereldvreemde arrogantie.
    Wij worden geconfronteerd met deze situatie door de huidige politici die zich te buiten gaan aan hun macht en het volk daardoor de democratie hebben ontnomen.
    De burgeroorlog die zeker zal komen zal de EU in eerste instantie treffen.
    Vandaar dat het idee dat de EU deze bewust uitlokt dwaasheid is.
    Merkel is een treffend voorbeeld van een arrogante machthebber die heilig gelooft in haar heilloos idee over vernietiging van het Duitse volk door het importeren van zg. onschuldig nieuw bloed. Zij is zelfs bereid daarvoor beperkt geweld te gebruiken.
    Natuurlijk zal zij door haar beslissingen, politiek vernietigd worden.
    Zoals trouwens elke dictator.

    Like

 3. bigljohn zegt:

  De Islam had alhier nooit wortel kunnen schieten als de mensen ten eerste voor zichzelf gekozen hadden, en de linkse politiek nooit een kans hadden gegeven, welke nu verantwoordelijk is voor een hele hoop ellende. Eeuwen geleden riep de Europese bevolking God aan met de uitroep; O God, verlos ons van die barbaarse Vikingen. Vandaag de dag kiezen de nazaten van de Vikingen ervoor om zoveel mogelijk Islamieten binnen te krijgen. zouden. De nog bestaande kerken zullen weer vollopen zoals in de tweede wereldoorlog, terwijl de bevolking nu God aan zal roepen met; O God, verlos ons van die barbaarse Moslims ! De geschiedenis zal zich herhalen. Maar daar hebben deze simpele zielen geen boodschap aan daar ze lak hebben aan kennis aangaande de geschiedenis. Zij aanbidden de afgod linkse Kerk, grote vriend van de Moslims met hun Duivelse God Allah, en vragen de echte God vervolgens om hulp. Europa gaat geheid naar de verdommenis toe, daar waar eenmaal de Moslims zich genesteld hebben, zij nooit meer zullen verdwijnen. De Arabische regio incluis Turkije is het bewijs daarvan. Eens was de Arabische regio plus Turkije geheel en al Christelijk, en nu sinds mensenheugenis islamitisch, terwijl de islam aldaar overal aan het veranderen is richting Sharia.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Mister George Soros – wie kent hem niet, ook zéér bekwame vriend van Mabel Los – heeft een goed plan voor Europa. Nou ja, “plan”, meer EIS. (Hoe meer je je verdiept in deze materie, hoe meer het er op lijkt, dat niet één maar alle poorten van de Hel zijn opengezet.)
  http://wp.me/p3r8W6-bzy

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Mohammedanen zijn gewoon verwijder baar; net als Indonesië zich van Nederlanders wist te ontdoen, Vietnam Fransoos en Amerikaan loos is, de blanken uit Zimbabwe verwijderd zijn enz. Voor Nederland, sluit de grenzen, erken de islam niet meer als godsdienst, verbied de koran, stop uitkeringen, zet criminelen uit naar 2e paspoort land of ander land van herkomst.
  Gezinshereniging alleen in land van herkomst, dus zeker niet hier…
  Dit dunt al lekker uit.
  Ach, gewoon, waar een wil is, is een weg.

  Like

  • Derk Hommersom zegt:

   De wil is er wel ,maar door het verdeel en heers schaakspel van het old boys circus is de weg niet te bewandelen.Nog niet tenminste want dan zouden er meer partijen zich aan de kant van de PVV moeten scharen,en zijn al die flut partijtjes eigenlijk alleen maar op hun eigenbelang uit.Zoals ik vernoemde in andere reactie,s is de wapenspreuk van Nederland tot alleen een armzalige barmhartigheid geworden ,.vastberadenheid en strijdbaarheid zijn een vergeten instinkt geworden.

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +
   @ Jan Wandelaar: komt er later op te staan . . .
   +

   Webmaster

   Like

  • delamontagne zegt:

   Die “lull-koekerij” van de Paus dat islam een geloof van vrede en liefde is, gebeurde tijdens zijn terugkeer uit Turkeije laste jaar in het vliegtuig tegen journalisten.
   Het einde van de “portretten-reeks” in .t Vaticaan is in zicht, dus wellicht is dit de “anti-Christ-Paus”, waarover ik in mijn vroegere Katholieke jeugd te horen kreeg.

   Like

 6. willz zegt:

  M.i. is dit privé-interview met Assange een bevestiging van we elk nadenkend mens (on)bewust al weet.

  http://www.contra-magazin.com/2015/09/rtdeutsch-exklusiv-interview-mit-assange-ueber-us-destabilisierungspolitik-und-drohnenkriege/

  Like

 7. skrheinlandmodell zegt:

  EU is een marionette van USA via Peter Sutherland van UNO ! Peter Sutherland zei letterlijk : “EU moet homogeiniteit van de Europese bevolking “UNDERMINE”… Het is nu aan het gebeuren. Wij hebben de Blueprint voor een tegen-aktie : http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 8. Dot zegt:

  Op de lange termijn wordt het de genocide van de witte ras en het doen verdwijnen van de christelijke wortels op de Europese en Amerikaanse continenten . Hebben jullie dat nog niet begrepen ? Hebben jullie nagedacht waarom er geen migranten tsunami naar China, Afrika , Japan, Arabische landen plaatsvinden ?

  Like

 9. Luc zegt:

  en langs de andere kant brengt dezelfde tactiek de arbeiderslonen omlaag terwijl de huurprijzen de hoogte in gejaagd worden, de sociale zekerheid ondermijnt, meer wanhoopscriminaliteit creëert en nog van dat politiek lekkers waar je niet mee op een stembiljet komt.

  corporatisme is een lelijk beest maar het heerst ongezien over heel Europa.

  Like

 10. Dot zegt:

  Illegalen gebruiken vrouwen en kinderen als chantage om binnen te dringen ( video ) , zoals in Gaza gebruikten de Palestijnen vrouwen en kinderen om ze voor de doelen te plaatsen en de burgers verboden zich voor de raketten te schuilen ondanks de waarschuwingen van de Tsahal.

  Like

 11. …Waarom wil de EU Europa overspoelen met moslims?…
  Misschien zien we daardoor niet wat er achter ons gebeurt.

  Like

 12. Thoth zegt:

  (..)De EU ‘weet’ , dat deze ongebreidelde immigratie van volledig andersdenkenden en mensen die tot een volledig andere cultuur behoren. Zij krijgen voorrang op zaken als huisvesting, medische verzorging, rechtskundige bijstand en bovendieneen dikke uitkering gaan krijgen. Ok dit gaat ten koste van de gewone burger, want deze talloze miljoenen zullen nooit gaan werken en gaan op kosten van de belastingbetaler hun riante leven leiden, hetgeen er voor zorgt dat er gigantische belastingverhogingen zullen komen in landen als Duitsland, Nederland en Zweden.
  (..)

  Klopt. Plus natuurlijk een ‘inburgering cursus’, een Nederlandse taal die geleerd moet worden en natuurlijk een opleiding, bij elkaar tenminste 5 jaar……

  Like

 13. BertG. zegt:

  Een agent is dinsdagochtend neergestoken in het grootste asielzoekerscentrum van Denemarken. De agent werd meerdere keren in de buik gestoken, maar verkeert niet in levensgevaar, zei een woordvoerder. De dader is vooralsnog spoorloos.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4152374/2015/09/29/Agent-meerdere-keren-in-buik-gestoken-in-azc-Denemarken.dhtml

  Maar als ze een paspoort hebben, dan doen ze dit echt niet meer hoor.
  En ze hebben veel meegemaakt, daar moeten we ook maar eens rekening mee houden verdomme. En dan is het daar ook nog eens koud in dat azc.
  Enkel een incidentie mensen, meer niet.

  Like

 14. Jean zegt:

  Dat die islamitische vuiligheid eruit geklopt wordt met dezelfde snelheid als ze nu binnen gehaald worden door het EU gespuis is een vaststaand gegeven met als enige verschil dat die EU misdadigers er ook uit geklopt zullen worden.
  Wij willen geen barbaren en geen lafaards op ons grondgebied.

  Like

 15. https://eunmask.files.wordpress.com/2015/09/volkned.jpg?w=523&h=392

  HET VOLK VAN NEDERLAND WIL NIET BESTUURD WORDEN
  DOOR MENSEN MET MACHT EN GELD.
  MAAR DOOR GEWONE MENSEN MET HERSENS!

  Bron
  https://eunmask.wordpress.com/

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Stop de EU en vernietigt de landverraders !

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 17. edjan zegt:

  In de Telegraaf: een filmpje van pauw waar een Syrische asielzoekster (NB!) zegt dat de helft van alle asielzoekers crimineel zijn en dat ze binnen 1 – 2 jaar een burgeroorlog verwacht. Al haar linkse tafelgenoten zijn heilig verontwaardigd en geloven dat zij “angst” heeft.

  Jaja, angst voor de islam = islamofobie = binnenkort strafbaar.

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24557162/___Helft_Syriers_crimineel___.html

  Wie is er knap genoeg om die vervelende reclame eraf te slopen? Hoewel je die na een tijdje mag skippen …

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. Twee wereld oorlogen,milioenen doden ,verplicht geworden zijn te gehoorzamen aan de algemene mobilisatie ,niet gehoorzamen de kogel ,gestorven voor het vaderland,nu nog worden in de Vlaamse velden tonnen van granaten en bommen gevonden van de eerste wereld oorlog ! Dat alles om ons land te behouden, EN NU ,? men heeft ons land weg aan de islam,de katolieken maken plaats voor de islam, de joden verhuizen naar Israël,dot lijkt op de totale overgave,ZIJN DAARVOOR ONZE SOLDATEN GESNEUVELT??????

  Like

 20. M. zegt:

  Quote:
  “We shall unleash the nihilists and the atheist, and we shall provoke a formidable social cataclysm wich in all it’s horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, orgine of savagery and the most bloody turmoil
  The multitude, disillusioned with christianity will receive the treu light through the universal manifestation of the pure doctrine of lucifer, brought finally out in the public vieuw.
  This will flollow the destruction of christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s