Commotie om aanranding

Screenshot_10

ALMERE – Een 20-jarige vrouw heeft dit weekend aangifte gedaan van aanranding door vier mannen in Almere. Dat bevestigt de politie aan De Telegraaf. Volgens de regionale website Almere Nieuws gaat het om asielzoekers. Dit leidde maandag tot veel commotie. Onder anderen PVV-leider Wilders reageerde geschokt op het nieuws. De politie wil echter niet bevestigen of het inderdaad om asielzoekers ging.

“De verdachten zijn woonachtig in Almere. Wij doen verder nooit mededelingen over hun eventuele afkomst of exacte woonadres”, zegt een woordvoerder. De politie Almere laat aan De Telegraaf weten dat er vier mannen zijn opgepakt. “Via het cameratoezicht hebben wij het voorval geregistreerd, zijn direct ter plaatse gegaan, en zijn kort daarna vier verdachten, variërend tussen de 18 en 20 jaar, aangehouden. Zij zitten nog vast.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Commotie om aanranding

 1. Oh, dit is volgens mij alleen het begín nog maar!
  Tja, als de hele rest van de gemeenteraad weigert om naar de PVV te luisteren en integendeel
  één blók tegen haar vormt, bij alles wat ze suggereert,dan kun je er op rekenen, dat Almere binnenkort in een tweede Stockholm is veranderd!Maar kennelijk is dat, wat men wil; ik kan er weinig anders van maken…..

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  “Zij zitten nog vast” ; hopelijk wel tot hun onmiddellijke uitzetting!

  Like

 3. Crusader zegt:

  oog om oog, tand om tand , MENSEN GRIJP IN, uit hun ” waar ze ook vast zitten ..” en castreren

  http://el-cid.myfreesites.net

  Like

 4. Pogo zegt:

  Tja….

  “Islamisten bedreigen christenen met de sharia in Duitse opvangcentra”
  http://www.knack.be/nieuws/wereld/islamisten-bedreigen-christenen-met-de-sharia-in-duitse-opvangcentra/article-normal-613073.html

  “Deense agent neergestoken in asielzoekerscentrum”
  http://nieuws.tpo.nl/2015/09/29/deense-agent-neergestoken-in-asielzoekerscentrum/

  “Syrische vluchteling in Duitsland schept op over de moorden die hij pleegde voor ISIS”
  http://terrorismemonitor.nl/syrische-vluchteling-in-duitsland-schept-op-over-de-moorden-die-hij-pleegde-voor-isis/
  Niet zo raar natuurlijk als je niet weet wie je binnenlaat.
  http://www.liveleak.com/view?i=e99_1443439254

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wederom kiest de politie de foute kant !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Het valt mee dat “ze nog vast zitten…!”

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Zoals ik al eerder schreef, ben ook ik al een aantal keren lastig gevallen, niet fysiek, want de achterkant ziet er nog wel jong (slank) uit, maar de voorkant heeft de tand des tijds inmiddels niet geheel doorstaan… M.a.w. duidelijk moge zijn, dat ik toch minstens rond de 50 moet zijn.

  De laatste vervelende ‘fluiterT’, schrok zich dan ook te pletter toen ie de voorkant zag; deze vanzelfsprekend wel voorzien van “blikken kunnen doden”. Anders fietsen ze nooit zo snel.

  Maar dit is echt te zot voor woorden. Laat uw dochters alstublieft niet alleen in het donker buiten, het gaat niet gewoon langer.

  Like

 8. Jean zegt:

  Als de politie zich zo verlaagd om gespuis te beschermen dan plakken wij er “automatisch” Allochtonen op en zorgen er voor dat het veel aandacht krijgt onder de bevolking.
  Gespuis hoort NOOIT beschermd te worden.
  We weten wel dat de politie “zo moet handelen” maar om hun houding t.o. eigen volk zijn wij verplicht zo te handelen omdat verkrachtingen voor 99,95% kan toegeschreven worden aan die perverse gewelddadige zandbak barbaren, noemen zij de herkomst niet van de dader(s) dan doen wij het.

  Like

 9. Gert Jan Reitsma zegt:

  Hier gaan we dan. We gaan meemaken wat Zweden al jaren ervaart. En de politie? Die doen geen mededelingen. Nee hoeft ook niet. De feiten gaan spreken. Nederland, wee elke jonge vrouw!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s