De domme vrouwen van Duitsland

Screenshot_21

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Sorry, maar jullie hebben toch een klap van de molen gehad! Jullie kinderen worden steeds jonger door jullie in opvanginstellingen gedaan, omdat men jullie wijsgemaakt heeft,dat jullie alleen dán goede moeders zijn als jullie het kind zo vroeg mogelijk aan vreemden toevertrouwen en gaan werken. Zoiets noemt men ‘krankjorum.’ De shit die jullie aangepraat is, komt van mannen, die net zo lang op jullie ingepraat hebben tot jullie dat ook echt geloofd- en als papegaaien nagebouwd hebben. Thans zijn jullie zo ver, dat je dat voor waarheid houdt. Maar het spijt me hier te moeten vaststellen, dat jullie onvoorstelbaar slechte moeders zijn, die hun kinderen verwaarlozen, omdat zij niet van zichzelf houden en al helemaal niet van de kinderen.

Jullie desbetreffende emotionele kul kunnen jullie vóór je houden; geen mens die jullie gelooft! Jullie haten jezelf; zodoende kunnen jullie geen echte vrouwen meer zijn. Geen vrouw meer die op de tafel slaat en zegt dat zij het als haar belangrijkste werk ziet er te zijn voor haar kind. Zoveel kracht heeft een vrouw in Duitsland op het ogenblik niet meer. Toch moeten jullie weer zo ver zien te komen om de mannen in jullie land weer meer op hun plichten wijzen en niet jullie kinderen verwaarlozen voor steeds meer mannen in jullie land die stikken van het egoïsme en zichzelf voor de grootste Goden houden. Mannen, die voor het grootste deel uit andere gebieden op deze aarde komen en hun luie voeten op jullie kinderen leggen. Mannen, die zo weinig opvoeding genoten hebben dat ze voor het beroepsleven volkomen onbruikbaar zijn, daar ze zich noch kunnen aanpassen noch welke inzet dan ook kunnen opbrengen, aangezien zij zichzelf eenvoudigweg voor té grote Goden houden. Mannen, die liever andere mensen tot slaaf maken dan wat in te binden en aldus hun ego dusdanig terug te schroeven dat de samenleving ervan profiteert.

Deze mannen moesten in Duitsland toch eens hun kont verheffen en jullie werk aanpakken, maar daarvoor schrikt iedere baas in Duitsland terug. Dan toch liever júllie, die naar hen toe vreedzaam zijn en weinig eisen stellen. Die zo gekleineerd werden dat ze daardoor hun eigen kinderen verwaarlozen, zodat steeds meer mannen in Duitsland op júllie ruggen kunnen uitrusten! Mannen, die hun eigen vrouwen thuis onderdrukken, door gedwongen huwelijken levenslang tot slaaf maken en hun zonen opvoeden om hetzelfde te doen.

Die echter zo opgegroeid zijn dat ze met opgezwollen borst van trots door Duitsland lopen en net doen alsof zij het met hun egoïsme opgebouwd zouden hebben. Deze mannen bouwen nergens ook maar iets op, omdat ze simpelweg veel te egoïstisch zijn en zichzelf voor beter houden dan de  domme “Kuffar-vrouwen,” die voor hén meewerken en zo hun kinderen verwaarlozen. Word eindelijk eens wakker en kijk wat er in jullie land werkelijk aan de hand is!

In plaats van jullie te ontlasten, zodat jullie meer tijd met jullie kinderen door kunnen brengen, wordt jullie steeds meer tijd ontroofd met jullie kinderen, die daar weer onder lijden. En dat allemaal opdat steeds meer egoïstische mannen uit andere gebieden op deze aarde, die ook nog een slavinnen-haler en kinderverkrachter als profeet verheerlijken, zich in ons land kunnen uitstrekken!

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op De domme vrouwen van Duitsland

 1. welterusten, meneer de president…

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Goed zo Petra.
  Vertel het ze maar.
  Ik behoor tot de oude zakken die ook vinden dat hun moeder wat langer bij hun kinderen moeten kunnen blijven.
  Ik heb ongeveer 50 jaar geleden eens tegen mijn toenmalige vrouw gezegd:
  Ik zorg voor brood op de plank en jij zorgt voor de kinderen.
  Ik had zelfs de indruk dat Beieren, tegen de zin van vooral protestants noord duitsland, wat meer wilde doen om vrouwen tegemoet te komen en dat wordt hun niet in dank af genomen.
  Vroeger kon een normaal werkende man met zijn loon een gezin onderhouden.
  Helaas heeft men het zover gebracht dat dat nauwelijks nog mogelijk is.

  Like

  • Republikein zegt:

   Nou Louis, dat is precies wat ik mijn vrouw vertelde, iets korter geleden, 43 jaar, maar toen was er inderdaad nog sprake van kostwinnaar,
   Tsa, toen gingen ze het Zweedse model invoeren.
   De euro was de kers op de taart..

   Like

 3. Ik heb altijd zelf voor mijn kinderen gezorgd en zou het zo weer doen.Als ik werkte was dat onder schooltijd en onder voorbehoud dat als er een ziek zou worden,ik niet zou werken!Het is een kwestie van keuzes maken:of je zorgt zelf voor je kids en baadt niet in luxe,of je laat ze verzorgen en hebt het een stuk breder:ik koos voor het eerste!En heb daar geen spijt van!En als ik nu de kinderen buiten bekijk,en in winkels,dan vind ik hun gedragingen vaak niet bepaald prettig;dankzij beide werkende ouders!

  Like

 4. Feniks zegt:

  Ik kan bovenstaand van harte onderschrijven.
  ondanks dat ik geconfronteerd ben geworden met de “secretaresse” na 29 jaar samenzijn.
  ik heb ondanks dat fenomeen mijn kinderen wel een gezin/familieleven kunnen geven.
  dAT is waar ze het nu op doen in hun leven!
  Achteraf bleek mijn man geen echte man, maar hulde aan die mannen die dat wel voor hun gezin zijn.
  En hulde aan alle westerse mannen die hun vrouw en voormalige vrouwen en moeders van hun kinderen respecteren!

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Domme vrouwen”, is dat geen pleonasme? 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Tokyo Joe zegt:

  De shit die jullie aangepraat is, komt van mannen.

  Op deze planeet is dat dus een tien met een griffel voor zelfreflectie.
  Applaus voor jezelf.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Petra Raab:

  “De shit die jullie aangepraat is, komt van mannen, die net zo lang op jullie ingepraat hebben tot jullie dat ook echt geloofd- en als papegaaien nagebouwd hebben.”

  Ondergetekende (♂) Is altijd van mening geweest dat ook vrouwen moesten kiezen of delen.
  Wat mij betreft is iedere vrouw een carrière gegund. Maar… dan niet aan kinderen beginnen. Wil een vrouw liever wel kinderen: prima. Maar… dan een carrière uit je hoofd zetten.
  De vrouw die kinderen én een carrière wil hebben, moet beseffen dat de kinderen de rekening betalen voor de carrière van Mams.
  De carrièrevrouwen die luidkeels verkondigen aan wie het maar horen wil dat ze zo’n geweldige regeling hebben kunnen treffen voor de kinderen, strooien zichzelf en hun omgeving zand in de ogen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als U “carrière-vrouwen” bedoelt die alleen management of de top willen bereiken, wellicht wel.
   In onderwijs kun je part-time werken. Op gegeven moment had mijn vrouw meer uren dan ik.
   Of de kinderen goed zijn terecht gekomen ?
   Ze hebben allemaal mogen ( en kunnen ) studeren en hebben meer bereikt dan wij.

   Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Ook hier moeten echtgenoten beiden werken om aan de hun opgelegde belasting verplichtingen te kunnen voldoen, dit om een overheid te financieren die dat geld met bakken over de balk smijt.
  De bevolking gedwongen te betalen voor duizenden moslims die nooit een cent bijgedragen hebben en dat ook nooit zullen doen.
  U heeft die overheid in uw domheid zelf gekozen….
  (uitgezonderd PVV stemmers)

  Like

 9. wachteres zegt:

  Bij ons in de buurt werken de meeste vrouwen voor een 400/450 euro baan. Die zijn belastingvrij.

  Op de kinderen wordt heel goed gelet en ze worden erg beschermd opgevoed.

  Ook doen ze veel aan sport, muziek e.d.

  Het resultaat is dat de meeste kinderen het heel goed doen op school. Meestal gaan ze naar het gymnasium en studeren ze verder.

  IK moet eerlijkheidshalve erbij zeggen dat we in een dorp wonen en ik heb geen idee hoe het in de grote steden is.

  Louis-Portugal: “”Ik zorg voor brood op de plank en jij zorgt voor de kinderen”.

  Ik denk dat je dit tegenwoordig wel wat tactischer naar voren moet brengen.. 😉

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Ben het helemaal eens met je Petra. Helaas is in Nederland precies hetzelfde aan de gang en wordt het vrouwen die kiezen om voor hun eigen kinderen te zorgen en op te voeden kwalijk genomen want je maakt je dan afhankelijk van je man, bent de zwakste enz enz. De vroegere belastingvrije som die er toen was voor de werkende gehuwd man, werd gehalveerd zodat de vrouw/partner haar eigen belastingvrije som kreeg en dat werd – als de vrouw of man niet werkte – aan de niet-werkende partner uitbetaald. Nu wordt door de (vnl) linkse politici gesproken over “de aanrechtsubsidie” die iedere niet-werkende partner krijgt. Die moet nu ook worden afgebroken want dat zou vrouwen stimuleren om te gaan werken…..En je moet je kind dan maar naar of in handen geven van vreemden en daarmee geef je ook de opvoeding uit handen. Was het voorheen vanaf 4 jaar, nu is het al vanaf 3 jaar en men wel naar 2 jaar. Het ontbreekt er nog aan dat het kind wordt weg genomen bij de moeder als moeders is gestopt met de borstvoeding……. Dan kan de linkse indoctrinatie geheel volledig worden.

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Ga te raden bij de mohammedaanse mannen; die zullen dit beamen.

  Like

  • DIT zullen ze beamen, ja. -Maar niet wat er verder nog allemaal aan de westerse relatiebeleving vastzit. En dat is de valkuil, waar nog steeds menigeen intrapt.
   Om het maar even dicht bij de opvoeding te houden: Een westerse moeder, die ervoor kiest, bij haar kinderen te blijven, kan niettemin van AL die kinderen dezelfde inzet verlangen bij kleine taakjes in huis: Jongen of meisje, doet er niet toe; ALLEMAAL helpen.. Ze kan er op toezien, dat elk kind zoveel mogelijk dezelfde kansen krijgt, hetzelfde mag of misschien níet mag, dezelfde vrijheden geniet en hetzelfde opleidingsniveau volgt – voor zover dat er bij een kind in zit, natuurlijk. In een westers gezin, kortom, wordt iedereen hetzelfde behandeld en jongens zowel als meisjes wordt er op gewezen, dat het krijgen van kinderen een bewuste keuze is, die consequenties met zich meebrengt: Omdat een kind niet direct voor zichzelf kan zorgen, èn toch wel onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid nodig heeft, moet nu eenmaal één van de ouders continue aanwezig zijn, Moeder óf vader, dat moet in onderling overleg uitgemaakt kunnen worden. Maar het liefst één van de twee. Wil men die keuze niet maken, dan liever niet aan kinderen beginnen.
   In het westen kan ook een thuisblijvende moeder laten merken, ‘dat ze er zèlf is.’ Ze kan over opvoeding -maar ook over zaken daarbuiten- een andere mening hebben dan haar man en dat ook duidelijk laten merken. Zeker als hij het grootste deel van de tijd voor zijn werk afwezig is, hoeft ze het niet te pikken, dat hij in een opwelling, opeens zijn stempel op de opvoeding wil drukken, terwijl zij het daarmee niet eens is. En het moge duidelijk zijn, dat hij over zaken, die haarzelf betreffen, (kleding, haardracht e.d.) in geen gevàl iets te zeggen heeft. Daarin is ze haar eigen baas, ook al blijft ze thuis voor de kinderen, en dat is iets, wat tevens voor die kínderen van belang is, om te beseffen.
   En verder staat het de thuisblijvende westerse moeder uiteraard vrij om, binnens- óf buitenshuis, te spreken met wie z i j wil. Ook zonder dat de partner aanwezig is. Dat weet hij en dat weten de kinderen, doodgewoon.
   Overweeg dit alles en vraag U af of de mohammedaanse mannen dít óók beamen. IK denk zomaar van niet.

   Like

 12. De zelfstandige vrouw uit vroegere tijden bracht haar kind naar opoe en niet naar de van staatswege ingerichte en gefinancierde hersenspoelerijen zoals dat heden gebeurt. Arme moderne glazen plafondmuts, volledig door de RoodGroene Transholebipartijen ingeschaard. Nu lees ik daarnet dat mevrouw Chaschlik van de Partij van de Afwas elke ouder een half jaar extra doorbetaalde babyvakantie wil geven bij elke larf die ons land nóg voller maakt. Dan wil je als Muzzelman wel aan de 24 kindvrouwtjes en 1214 kinderen.

  Like

 13. Frans Brassens zegt:

  Petra Raab: “De shit die jullie aangepraat is, komt van mannen, die net zo lang op jullie ingepraat hebben tot jullie dat ook echt geloofd- en als papegaaien nagebouwd hebben”.

  Dan is het volkomen gerechtigd om vast te stellen dat vrouwen over minder persoonlijkheid beschikken dan mannen.
  En is dat laatste níet zo, dan wordt hier ‘de man’ zéér onterecht aangevallen.

  Like

 14. Klukkluk zegt:

  Mijn vader kon als automonteur een gezin met 4 kinderen onderhouden. Nu moeten wij allebei werken om de huishoudportemonnee te kunnen vullen. Om de overheden te betalen.

  Like

 15. Ad de Koning zegt:

  Nou, ik was blij dat als ik uit school thuis kwam mijn moeder er was om mij op te vangen, die werkte niet dat was toen in die tijd gelukkig nog niet zoals nu.. En als er op school iets onprettigs was gebeurt want kinderen pesten elkaar toen ook al wel eens dan dacht ik altijd “straks ben ik toch weer bij mijn moeder thuis”. En ik zou het vreselijk hebben gevonden om naar een creche of zoiets te moeten gaan.

  Like

 16. Pat Condell: “Alle gekwetste moslims mogen van ons hun kop in de oven steken!”

  Een oude video maar steeds meer mensen staan hier achter. De reden, omdat onze hypocriete bestuurders als volksverraders, Europa aan deze barbaren heeft verkwanseld!

  Like

 17. bigljohn zegt:

  In deze maatschappij draait alles alleen maar om geld en bezit, en in veel mindere mate om kinderen. Die zijn het sluitstuk van de begroting, en komen pas in beeld als het financieel beter gaat, en dan ook nog liefst zo laat mogelijk. Zo tussen het 35e en 40e levensjaar. Meestal komt er maar een kind. Heeft men twee kinderen, dan spreekt men al ras over een groot gezin. Daar moet je eens bij de allochtonen bij aankomen, die spreken pas over een groot gezin als ze 12 kinderen hebben. Bij ons was dat ook ooit zo, maar na de jaren 50 hield dit fenomeen op te bestaan. Onze kinderen worden veelal niet meer door ons opgevoed, maar door vreemden. Terwijl er in die kinderopvang de mogelijkheid bestaat dat de oppassers het kind vreemde manieren aanleren. Bovendien is het verre van goedkoop. Deze toestand lijkt wel op het voormalige oost Duitsland. Daar werden de kinderen ook al zo vroeg mogelijk bij het gezin weggehaald, om vervolgens door de Staat geindoctrineerd te worden. Met dat verschil dat alles door de Staat werd betaald. Dat zie je ook bij onze scholen, ze zijn zo links als de neten ! En dan komt ook nog eens de Islam om de hoek kijken !

  Like

 18. Peter Selie zegt:

  Nee, dat is hen aangepraat door de rooie vrouwen, die tuinbroektrutten, die vinden, dat huishoudelijk werk te min is om zelf te doen. Dat moet je mannen laten doen.
  Nu er een enorm terrein ligt om te ontginnen om de islamitische vrouwen op te voeden, nu zijn ze nergens te bekennen.
  Kijk eens in de politiek wat voor stomme dozen, dat zijn. Namen: Dijksman, Bussemaker en laten we dan maar aannemen dat het een vrouw is, Mansvelt. Ga het rijtje maar even langs.
  Het gaat bij dat soort vrouwen niet om gelijkheid, het gaat erom om mannen te vernederen!

  Like

  • edjan zegt:

   Juist. In zover het feminisme gelijke rechten wil, ben ik het er mee eens. Maar er is ook een “links” feminisme. En het “linkse” evangelie is makkelijk te onthouden: negers / bruinen moeten boven de blanken staan, islam boven christendom, vrouwen boven mannen etc. Dat gaat inderdaad helemaal niet meer over gelijkheid: het is gewoon ziek.

   Like

 19. Kraftavilqa zegt:

  En zo is de vrouw altijd de pineut gaat ze uit werken dan is ze een slechte moeder, blijft ze thuis met de kinders dan is ze een reactionaire trut die zich voegt naar een achterhaald (zo wordt haar voorgehouden) rollenpatroon/maatschappelijk model. Natuurlijk is een en ander de schuld van de rooien want die hebben het onmogelijk gemaakt een gezin van 1 inkomen te onderhouden en jarenlange indoctrinatie vertelde de vrouw dat als ze geen carrière had ze eigenlijk maar een soort onpersoon was. En gecentraliseerde kinderopvang vanzelfsprekend vinden rooien dat geweldig, indoctrinatie van de wieg tot het graf en kun je die kinderen meteen leren ‘goede’ burgers te zijn en hun ouders te verraden mochten die unvölkisch gedrag of – denkbeelden vertonen. Zeer Orwelliaans allemaal ook Huxley’s Brave new world komt in gedachten. Wat ik nog mis is een prestigieuze onderscheiding voor uitmuntend völkisch gedrag, ik stel voor: Orde van den uyl.

  Like

 20. Tokyo Joe zegt:

  Beste Petra,
  Je bent aan het spiegelen,de titel spreekt boekdelen.
  Solidariteit is geen eenrichtingsverkeer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s