Denemarken moet vanwege asiel-tsunami snijden in dienstverleningen

Screenshot_17

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment stromen er ongeveer 8000 “vluchtelingen” en illegale migranten per dag Europa binnen, van wie slechts 20% vluchtelingen uit Syrië zijn. De autochtone Europese bevolking, die vele generaties lang iedere dag hard gewerkt heeft om de welvaart in Europa op te bouwen, zal in de toekomst nog meer moeten betalen.

De Deense blog “Uriasposten” bericht dat er in enkele gemeenten nu gedetailleerde berekeningen op tafel liggen over hoeveel de “vluchtelingen” kosten. Daartoe behoort o.a. de gemeente Allerød, waar men schat dat er in het jaar 2015 ca. 4 miljoen euro extra nodig zijn om op hetzelfde niveau als vorig jaar te blijven.

Burgemeester Johansen (Conservatieven) duidde aan dat een meerderheid van de gemeenteraad zojuist een sluitende begroting had vastgesteld, waarin men ongeveer 5,5 miljoen euro had bezuinigd. Daarvoor moest een school gesloten worden, bovendien werd er bezuinigd op het busvervoer, de zwemlessen en de verzorging van bejaarden.

Voor de politieagenten in Denemarken breken hardere tijden aan. De Deense krant “BT” bericht dat de migrantengolf niet alleen cijfers op papier betekent, maar dat de realiteit het land heeft ingehaald. Zo was er sprake van meerdere zware mesaanvallen op politieagenten. Een politieagent werd bij het vluchtelingencentrum in Sandholm aangevallen, een tijdlang zweefde hij in levensgevaar, de aanvaller bevindt zich op de vlucht.

Een getuige, laten we hem Peter noemen, vertelt dat hij wakker werd van het lawaai van een helikopter en dat zijn buurman hem vertelde dat het gebied rondom hermetisch werd afgesloten. Hij woont met zijn gezin in de buurt van het vluchtelingencentrum en wil daarom zijn identiteit niet prijsgeven.

Een politieman vertelde hem van het incident en zei dat men de aanvaller zou zoeken. Deze zou gevaarlijk en wanhopig zijn en daarom zou Peter thuis zijn gebleven. Hij zou al geruime tijd van plan zijn om te verhuizen, maar zoiets doe je niet gemakkelijk. Enkele buren zijn echter al vertrokken, omdat ze bang waren.

De mensen voelen zich onveilig, ze zijn bang, aldus Peter. Hij vreest voor de veiligheid van zijn gezin.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Denemarken moet vanwege asiel-tsunami snijden in dienstverleningen

 1. Jean zegt:

  Laten wij die EU misdadigers eens heel duidelijk maken dat wij geen eurocent willen betalen voor en aan vreemdelingen en zeker NOOIT aan moslims/islamieten.
  Zowel die moslims/islamieten als die EU parasieten moeten eruit.

  Like

 2. Klukkluk zegt:

  Om te janken weer. Echter geef ik niet op.
  Er was toch een initiatief hier?
  Heb er nog een mailtje over ontvangen, week of 6 geleden.
  Hoe staat het daar mee?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nooit meer iets van gehoord, zoals reaguurder “Bert G.” al voorspelde . . . 😦

   Webmaster

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Bert het moet zover komen dat er groepen ontstaan die gewapend verzet gaan plegen, net als in 40-45 en dat zal nog wel even duren want het gaat nog veel te goed.

    Like

   • BertG. zegt:

    Bedoel je de woonplaats en mail uitwisseling die hier spontaan ontstond?
    Gegevens die ze eigenlijk liever voor zichzelf houden of voor enkele ingewijden maar nu spontaan massaal werden opgestuurd na 1 oproep en een goed verhaal.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Yep . . . 😦

    Like

   • koddebeier zegt:

    Na die mail uitwisseling is het nog tot een bijeenkomst gekomen, er kwamen uiteindelijk 3 mensen. Goede ideeen waren er eigenlijk niet, er kwam uit om een krantje te verspreiden a 5000,- euro, beetje veel voor drie mensen, en nou niet bepaald een topper van een idee. Daarna is het als en kaartenhuis in elkaar gezakt
    Einde oefening.

    Like

   • BertG. zegt:

    Er is dus nog wel een meeting geweest, dat valt dan al weer mee.
    Maar uiteindelijk wegens een totaal gebrek aan enthousiasme dood gebloed.
    Je eigen inschrijven kan je inmiddels op meerdere adressen, maar nou nog de goede mensen vinden hiervoor, kletsen ergens over kan je overal.
    Nou ben ik zelf vrij sceptisch hierin geworden, zeker w.b. een voortdurende enthousiasme, daar blijft na een tijdje niets meer van over.
    Ideeën heeft iedereen maar nou nog de uitvoering.
    Ik heb er net teveel hierdoor zien dood bloeden. Het begin is altijd mooi.
    Maar bedankt voor de info hierover, je bent de eerste en ik was wel benieuwd.

    Like

 3. Jaan zegt:

  Donder als politicus toch op met je slap gezeik. Orban in Hongarije geeft toch het voorbeeld. nooit erin, nooit erin. Trap degenen die al binnen zijn eruit, probleem opgelost.

  Like

 4. crusaer zegt:

  groepeer U, zoals in de boerenkrijg, ga ze te lijf met hark en vork, oog om oog, tand om tand,
  elke moskee in de fik, moslimnesten bespuiten met varkens drek, verkrachters castreren, onverdoofd ..

  http://el-cid.myfreesites.net

  Like

  • Gasso zegt:

   Allemaal goede ideeën.. Alleen den Ollander blijft liever op de bank hangen, chips knagen en bier hijsen in plaats van gewapende groepen te formeren die verzet gaan plegen of op plekken te surveilleren die door buitenlands crapuul onveilig worden gemaakt.

   Louis portugal…: goed idee!

   Like

 5. E.J. Bron zegt:

  De webmaster wil bij deze even melden dat hij wel degelijk informatie van “Ekki” heeft gekregen over de stand van zaken. Deze bleef echter intern en is niet op de site gepubliceerd.

  Bij deze mijn verontschuldigingen aan “Ekki”.

  Webmaster E.J.

  Like

  • ekki zegt:

   Je reactie siert jou en je blog.
   Bedankt EJ.

   Voor degenen die nog langs geweest zijn in Leiden, de moskee die ze hebben kunnen bewonderen is van de week beschoten. De zeer democratische PvdA-burgemeester wil het stil houden. zoals ook die weggesluisde miljoenen.
   Het zou mij niet verbazen als het een interne job is waarmee de moren weer aandacht zoeken want ze zijn toch zo zielig.

   MvG
   ekki

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s