Duitsland zoekt oplossingen voor geweld in opvangcentra voor “vluchtelingen”

Screenshot_9

“Wie niet vijf keer per dag in de richting van Mekka bidt, wordt aangevallen.”

Volgens de Duitse politievakbond komt het in de Duitse vluchtelingenopvang regelmatig tot geweld tussen verschillende groepen “vluchtelingen”. Berlijn verscherpt intussen de wetgeving om de record-toestroom aan te pakken.

In een vluchtelingenkamp in het zuiden van Duitsland is het maandagavond opnieuw tot onenigheid gekomen tussen bewoners van diverse nationaliteiten. Aanleiding voor de onrust was een conflict over het gebruik van de douches in het kamp in Donaueschingen, een stad in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De ordediensten kwamen massaal ter plaatse en konden voorkomen dat de situatie escaleerde. Niemand raakte gewond, maar er werden wel twee personen opgepakt. In de omgebouwde kazerne leven alles samen zowat 1.600 “asielzoekers”.

Geweld

Volgens de voorzitter van de Duitse politievakbond komt het in de Duitse vluchtelingenopvang regelmatig tot geweld tussen verschillende groepen vluchtelingen. Vaak worden de conflicten beslecht met messen en zelfgemaakte wapens.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitsland zoekt oplossingen voor geweld in opvangcentra voor “vluchtelingen”

 1. Jean zegt:

  Gaan de geleerde Duitse koppen daar naar zoeken?
  Als eenvoudige ‘nuchtere’ Vlaming kan ik de oplossing zo aandragen: “opladen en afvoeren richting grote zandbak in Afrika”.
  Het wordt steeds duidelijker waar die EU bende voor gaat nl. totale chaos zodat zij de macht kunnen grijpen en regelrechte dictatuur kunnen invoeren waarbij “zij de lusten en wij de lasten”.
  Wedden dat alle ellende dadelijk stopt als we die EU troep opgeruimd hebben en de grenzen gesloten hebben en de aanwezige barbaren, ± 95% teruggestuurd hebben naar land van herkomst.
  STOP met het toelaten van die terroriserende parasieten en STOP aan moslims/islamieten in Europa.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Er is maar 1 echte goede oplossing voor die domme Duitsers en die gestoorde merkelmuts (buitenechtelijke dochter van hitler) en dat is alleen christelijke asielzoekers toelaten.
  Al die gore onbeschofte is-lam horken eruit nu het nog kan.

  http://www.xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Undercover-in-migrantentrein-Enkel-gepraat-over-roven-en-verkrachten-in-naam-van-Allah

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Jaan zegt:

   Niks toelaten, niks niemand niet. Wij denken dat Christenen uit het Midden Oosten zijn zoals de Christenen hier. Het hele Midden Oosten is wild. In Zweden bestaat een gemeente Södertalje voor het grootste deel uit Syrische Christenen. Het is een complete no-go area waar de misdaad volop tiert. Er durft zich daar echt geen moslim te vertonen, maar de politie ook niet.

   Like

 3. Als je daders en slachtoffers bij elkaar huisvest krijg je natuurlijk moord en doodslag en is natuurlijk oliekoekiedom van de Duitse regering.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Duitsers zoeken naar oplossingen voor het geweld in asielzoeker centra. Nou dat is niet zo moeilijk. Flikker alle moslims eruit. Moet je kijken wat het rustig wordt. Nooit gedacht dat ik ooit zo de pest zou krijgen aan een bepaalde groep.

  Like

 5. Elena zegt:

  Om oplossing te vinden hoeft men niet gestudeerd te hebben.. Pak die raddraaiers eruit en deporteer hen zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde zandbak. Overal ter wereld zijn het de moslims die voor dood en verderf zorgen. Voor dat klusje wil ik mij met plezier aanmelden als vrijwilligster.

  Like

 6. Breget zegt:

  Het hele midden oosten is te klein voor 1religie de islam ,dus had men het hier in Europa dan anders verwacht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s