Asielzoekers nemen mij als Duitse vrouw mijn vrijheid en onbezorgdheid af

Screenshot_37

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vanzelfsprekend heeft ook mijn Frankische woonplaats asielzoekers en wel overwegend mannen uit gewelddadige, vrouwen verachtende landen. Mannen, die totaal geen opvoeding genoten hebben over hoe men vrouwen met fatsoen en respect behandelt. Mannen, die door hun religie hebben geleerd dat de Duitse vrouwen voor hen oorlogsbuit zijn die men doorlopend kan verkrachten, aangezien dat hun beloning van Allah is, omdat zij ongelovig land door hun aanwezigheid hebben veroverd. Mannen, die bij de verkrachting van een vrouw totaal geen last hebben van een slecht geweten, maar dit als hun recht beschouwen. Aldus zijn zulke mannen, die op dit moment met miljoenen Duitsland overspoelen, een voortdurend toenemend gevaar voor de vrouwelijke bevolking van Duitsland.

Zweden heeft door de overstroming met moslimmannen qua verkrachtingen de op één na hoogste score ter wereld.

Zweden – Verkrachtingsmetropool van Europa
www.pi-news.net

Tocht naar de Hel
http://sz-magazin.sueddeutsche.de

Grasmaaien als straf voor verkrachting
www.welt.de

Waar het voor vrouwen het gevaarlijkst is
www.spiegel.de

Verkrachting is in Zuid-Afrika een volkssport
www.spiegel.de

Er zijn over de hele wereld miljarden mannen die het als hun recht als man beschouwen om vrouwen te mogen verkrachten. Deze overstromen thans met miljoenen Duitsland.

Statistieken: Moslimlanden hebben de hoogste verkrachtingscijfers.

De vrijheid en onbezorgdheid van de vrouwen in Duitsland gaan daardoor van dag tot dag achteruit.

Duitse vrouwen zijn zodoende steeds meer het slachtoffer van geweld, door het overspoelen met mannen uit vrouwen verachtende landen, waarin de mannen van jongs af aan geen enkel respect en geen enkele achting tegenover vrouwen is bijgebracht. Dit overspoelen met mannen uit zulke gebieden zorgt ervoor dat de Duitse vrouw in haar eigen land steeds minder vrij en onbezorgd kan bewegen – zoals ik nu.

Eergisteren, toen ik ’s avonds in de schemering naar huis ging, stonden in de buurt van mijn huis zo’n 5 zwarte Afrikanen op het trottoir en sloegen me gade, terwijl ik naar huis liep. Ik merkte dat ze mij nakeken. Toen ik een dag later weer in de schemering op weg naar huis was, stond er, toen ik de hoek van het buurhuis omsloeg, precies 1 meter voor mij plotseling een zwarte Afrikaan, die daar niets deed, maar schijnbaar ergens op wachtte. Toen ik direct voor hem stond, kwam er precies op dat ogenblik een buurman met zijn hond uit het buurhuis en daarop verdween de zwarte Afrikaan héél snel.

De vraag is: Wat moest hij daar? Waarop of op wie heeft hij gewacht en waarom heeft hij zich, toen mijn buurman en ik tegelijkertijd daar langskwamen, bliksemsnel uit de voeten gemaakt? Het is een feit dat ik vanaf nu nooit meer onbezorgd en vrij naar huis kan gaan. Dat een asielzoeker voor eeuwig mijn vrijheid in Duitsland en mijn onbezorgdheid op weg naar huis heeft afgenomen. Van nu af aan moet ik iedere avond als het donker is oppassen dat er niet weer een zwarte Afrikaan om een hoek staat te wachten.

Ik weet nog helemaal niet welke route ik vanaf nu nemen moet, zodat het voor mij in het donker in mijn Frankische woonplaats veilig is. 50 jaar lang had ik dit probleem niet. Maar dankzij de naïeve vluchtelingenpolitiek van onze politici, die Duitsland voor de meest gewelddadige, meest vrouwen verachtende elementen ter wereld geopend hebben, werd de vrijheid en de onbezorgdheid van de Duitse vrouw in Duitsland voor altijd ingeperkt. Duitsland is daardoor niet langer het vreedzame, vrije, onbezorgde land dat het eens voor zijn bewoners was. Het is geweld, dat deze regering tegen haar eigen volk begaat, en dit geweld ervaren steeds meer Duitsers aan den lijve.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Asielzoekers nemen mij als Duitse vrouw mijn vrijheid en onbezorgdheid af

 1. De immer afwezige EU-er Hans van Baalen (VVD) is ook lobbyist voor autoindustrie

  Eerst even terug naar 2014: Immer afwezige VVD-er Van Baalen inde onterecht 29.250 euro presentiegeld
  VVD-eurokandidaat Hans van Baalen zit inmiddels vijf jaar in Brussel maar is er bijna nooit. Volgens de organisatie VoteWatch tekende hij in voor 38 procent van de 514 debatten zonder daarna te stemmen. Na de krabbel op de presentielijst, vertrok Van Baalen dus 195 keer weer, inclusief zijn presentiegeld van 150 euro per debat*. In totaal streek hij op deze manier 29.250 euro op.

  Volgens Votewatch staat ‘Dutch MEP Hans van Baalen’ op nummer drie van de Europese graailijst (Check rapport). Daarmee ‘scoort’ hij niet alleen het hoogst van alle Nederlandse Europarlementariërs, hij laat op twee na (de zelden stemmende voorzitter en oud-voorzitter van het EP) ál zijn collega’s achter zich.

  Wat bezielde de VVD-top deze man zonder enige discussie tot Europees lijsttrekker te maken?

  Lees verder >>>> Politalk.nl

  Like

 2. Tokyo Joe zegt:

  Allemaal de schuld van de witman.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Helaas Petra, hier is het niet anders…
  Ongebreideld mohammedaanse barbaren toelaten leid tot deze zeer ongewenste toestanden .
  Uw politiek veroorzaakt deze toestanden en doet er niets aan, laat alleen maar meer van deze barbaren toe.
  Das Merkelschwein nodigt ze zelfs uit om met miljoenen te komen.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Als het niet zo ernstig was, had ik het een goed stuk gevonden. Daar staat nu m’n kop helemaal niet naar. Eén van de eerste signalen dat het fout gaat. Desondanks, bedankt.

  Like

 5. dgneree zegt:

  En de westerse man is door het feminisme, dat het nu laat afweten, ontmannelijkt, zodat er straks geen verdedigers meer zullen zijn.

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Wellicht zijn er nog wat oude geiten, kamelen en ezel n**kers, die Angela 365 dagen willen groeps-verkrachten , dan weet ze tenminste wat haar beleid voor gevolgen heeft.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. koddebeier zegt:

  En dit staat ons Nederlanders ook te wachten want in bijna elk dorp of stad komt wel een opvang voor gelukzoekers !!
  Fijn he, politici……………….Regering U bent verantwoordelijk voor de veiligheid van Uw burgers !!
  Als U die niet meer kan garanderen kan U beter opstappen !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Gasso zegt:

  Je maakt mij niet wijs dat Duitsche mannen zomaar een baardaap aan hun vrouwen laten komen.
  Daar zullen vast wel strafexpeditie’s op gaan volgen.

  Like

 9. Sinds ze die foto hebben gezien van Angela Merkel rennend in haar lelijke blote ikke willen ze allemaal naar duitsland.Wat wij niet mooi vinden vinden zij juist heel opwindend.Zonder gekheid.Ik heb best wel veel duitse familie want ik ben er geboren,maar ze zijn net zo bang als wij en zijn net zoals wij tegen die geluk zoekers.Mensen die hard hebben gewerkt om hun land op te bouwen naar deze standaard.Zij zijn bang dat worden weggezet als nazies als ze hun mening durven te roepen en daarom houden ze hun mond.Daar speelt dictatuur Brussel op in en houd hun mond dood.

  Like

  • Gasso zegt:

   Nou…??, Nou..?….. Dan wordt je maar weggezet als nazi…. wat zou dat? Maar doe GVD iets om Duitschland te redden, te zuiveren van die smerige islam-smeerlapperij.

   Like

 10. Drs.P. zegt:

  Neeeeeeeee het zijn niet per se de asielimmigranten die ons de vrijheid afnemen!!!
  Het zijn de ratten in den Haag, Brussel, Berlijn en Parijs die dit allemaal faciliteren.
  Daar moeten we zijn, die moeten gestopt worden!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s