Compassie is besmettelijk

Screenshot_31

“Vluchtelingen” komen aan in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs. Tweehonderd “asielzoekers” worden met bussen naar de Jaarbeurs gebracht, waar de komende tijd in totaal 500 mensen worden opgevangen

(Door: Max Pam)

Meer asielzoekers in West-Europa betekent onafwendbaar meer islam en dat betekent onafwendbaar meer antisemitisme.

De vlag van de Taliban wappert boven Kunduz. De Taliban hebben de deuren van de gevangenis opengezet, zodat de gevangenen tot hun eigen verbazing rustig naar buiten konden wandelen. Onder luchtsteun van de Verenigde Staten proberen Afghaanse regeringstroepen inmiddels het stadje te heroveren.

In december 2011 was premier Mark Rutte in Kunduz. Breed lachend, zoals altijd, bracht hij een bezoek aan de politietraining missie. Generaal Van Uhm was er ook bij. Het gaat goed met onze jongens. Het gaat goed met de Afghaanse politiemensen en het gaat goed met de Afghanen, was de boodschap. Vier jaar geleden.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Compassie is besmettelijk

 1. Jean zegt:

  Wat is het hoofdthema op de jaarbeurs? Kinderen verkrachten…..? ja dan is het duidelijk dat er zoveel van die veel in de zon gelegen islamieten/Afrikanen aanwezig zijn.
  Wanneer wordt het lafhartig politiek gespuis nu eens aangepakt wat ons opzadelt met die perverse smeerlapperij?

  Like

 2. BertG. zegt:

  En hoe zou ik dit bericht verder moeten lezen.
  Ik ben toch echt niet van plan om hier een account voor aan te maken.
  Jammer weer zo iets.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  …..Meer asielzoekers in West-Europa betekent onafwendbaar meer islam en dat betekent onafwendbaar meer antisemitisme…..En dat niet alleen ! Ons katholieken en protestanten zullen er met onze kerken ook aan moeten geloven. Zoals in de tweede wereldoorlog de administraties van gemeentehuizen nageplozen werden, zal dat mogelijk bij een conflict met de Moslims ook gaan gebeuren, al is het maar door Islamitische spionnen. En wij worden niet alleen de pineut. Ook de islamieten die niets van de Sharia moeten hebben zullen de keus krijgen; zich aansluiten, of sterven. Eigenlijk iedereen die niet in de pas van de Sharia zal willen lopen is kandidaat voor Pietje de dood. We zullen de realiteit onder ogen moeten zien dat voornoemde feiten op korte termijn werkelijkheid zullen gaan worden !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.57. uur, op 30/09. U heeft volkomen gelijk, John. En laten we de illusie maar varen mensen, de politiek gaat het niet oplossen. De politiek is zelfs schuld aan de ontstane situatie. In Nederland maak ik slechts een uitzondering, wat dat betreft voor de PVV. De rest – van “links tot rechts”, heeft vrolijk meegedaan om de doelen van de EUSSR,Bilderberg en de NWO te bevorderen.

   Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Lees lieve lezer, lees en wordt toch weer wat wijzer…
  lach om die nieuwe compassie-kleren van de keizer
  huil om wat we steeds weer opnieuw presteren te zijn vergeten
  van wat we uit eigen ervaring al zó zeker hadden moeten weten !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. BertG. zegt:

  De directie van het Engelse crematorium Accrington ligt zwaar onder vuur na het verwijderen van een houten kruis uit het gebouw. Bestuurders willen daarmee voorkomen dat atheïsten en aanhangers van andere religies dan het christendom gekwetst zouden kunnen worden.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/09/kruis_bij_crematorium_kwetst_n.html

  Wat een vies stelletje om dan maar atheïsten de schuld te geven.
  Er zal er geen 1 zijn die zich ooit aan een kruis gestoord heeft.
  Nee, het gaat weer om mossels die zich gekwetst voelen, die willen toch helemaal niet begraven of gecremeerd worden hier in zo’n vies westers land.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  De goed opgeleide politiemensen, ja door Nederlanders waar de politie het zo goed doet, die volgens de eisen van GL niet bij gevechten betrokken mochten raken, doen nu dienst als zedenpolitie, zit het kopvod goed, sluit de boerka niet te nauw, kunnen de enkels gezien worden?
  Tja, dat miljoenen kostende project heeft echt wat opgeleverd.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Heeft nou iedereen een account aangemaakt bij de volkskrant om dit te kunnen lezen?

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Nee, kreeg het gratis aangeboden…

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat ik gek aan het worden ben.
   Gisteren zie ik alleen hetzelfde als het stukje in de aanleiding en een inlog schermpje bij de volkskrant.
   Kijk ik zojuist nog eens, staat het er ineens helemaal op mijn pc.
   Ik begrijp er niks meer van. Iets blokkeerde hier de rest van het verhaal.
   Ik zal er wel nooit achter komen waar ‘m dit nou weer in zat. Merkwaardig.

   Like

 8. Treintrien zegt:

  Nee BertG., ik kreeg het artikel cadeau van de VK? Ook geen idee waarom hoor. Verjaardag is al een hele tijd geleden en Sinterklaas is het nog lang niet.
  Maar ik had het al eerder vandaag ook: een artikel over die lul met die rijschool, die turk met die youtubefilmpjes, mocht ik ook al gratis lezen.

  Geen idee.
  Maar ik zal nooit ofte nimmer mijn email achterlaten om een stuk op de VK te lezen.
  Ben je nou helemaal belatafeld 😉

  Like

 9. Doornroosje zegt:

  Doornroosje

  oktober 1, 2015 om 08:48

  Omdat mijn buurman compassie heeft met de “vluchteling” hoef ik het nog niet te hebben . Ik kan namelijk bedenken, wat de gevolgen kunnen zijn van de compassie van mijn buurman. Door zijn compassie, ziet heel Nederland er over een jaar of tien , onherkenbaar uit. Is mijn Nederland dan niet meer.
  Dat kun je toch zien aankomen. Zij niet, want hun ogen zijn verblind door compassie.

  Soms denk ik dat mensen het heerlijk vinden om te zwelgen in medelijden met de “asielzoeker” . Het geeft zo’n lekker gevoel en je hoort er zo bij.
  Als je er een andere mening over hebt, is dat “borrelpraat”.
  Geef mij mijn wijntje maar, blijf je nuchter bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s