“Hoogopgeleide vluchtelingen”

Screenshot_36

(Door: Bart Bohemen)

Steeds vaker verbaas ik mij over het feit dat men in de media spreekt over “hoogopgeleide vluchtelingen”. Volgens Albert de Voogd, hoofd van de Stichting voor Vluchteling-Studenten, heeft maar liefst 70% van de vluchtelingen een hogere opleiding genoten. Hierdoor zouden deze vluchtelingen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze economie. Niet alleen vraag ik mij ten zeerste af waar deze cijfers op zijn gebaseerd, maar ook waarom deze vluchtelingen de voorkeur krijgen over Nederlandse hoogopgeleiden.

In Amsterdam ziet men de komst van de vluchtelingen in ieder geval wel zitten. Kajsa Ollongren, de locoburgemeester van D66, presenteerde kortgeleden een plan om hoogopgeleide vluchtelingen naar Amsterdam te lokken en hen te helpen met het opstarten van een eigen bedrijf. Ollongren’s plan is afgekeken van Israël. in de jaren ’80 en ’90 emigreerde ruim een miljoen Joden vanuit Rusland naar Israël, waarna de Joodse staat de migranten begeleidde bij het vinden van een baan. Volgens Ollongren profiteert het land daar tot op de dag van vandaag van.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Hoogopgeleide vluchtelingen”

 1. Jean zegt:

  Uiteraard zijn dat hoogopgeleiden want in een moslimwereld is lager onderwijs al een hele opleiding…., man man heb dergelijk zootje maar in dienst je komt snel terug van een koude kermis.

  Like

 2. Euro-parlementarier Van Baalen op loonlijst auto-industrie

  BRUSSEL – VVD Euro-parlementarier Hans van Baalen is betaald adviseur van de auto-industrie in ons land. Van Baalen staat sinds kort op de loonlijst van Mercedes-Benz Nederland. De prominente VVD politicus is daarnaast al enige jaren “adviseur” van de auto lobby club RAI.

  In totaal ontvangt het parlementslid jaarlijks een bedrag van 12.000 euro voor beide nevenfuncties. Hij ontvangt dit bedrag naast zijn inkomen als parlementariër. Tegelijkertijd probeert hij als “VVD delegatieleider in het Europees parlement” actief het beleid in Brussel gunstig te beïnvloeden voor de auto-industrie, zo blijkt uit onderzoek van F-site.

  Zo pleitte hij vorig jaar nog in De Volkskrant nadrukkelijk voor “minder regelgeving” voor de auto-industrie. En riep hij de Nederlandse regering op “taboeloos te onderhandelen” over een verdrag met Amerika dat het makkelijker moet maken voor auto-fabrikanten om zaken te doen in de VS.

  Van Baalen doet deze oproep in de Volkskrant (28 april 2014) nadrukkelijk als “VVD delegatieleider in het Europees parlement”. Hij wil dat er een handelsakkoord komt met de VS, dat Nederland miljarden kan opleveren. Bijvoorbeeld in de auto-industrie. Waarom? Dat legt hij als volgt uit:

  “Auto’s worden nu apart geproduceerd voor de Europese en Amerikaanse markt. In Amerika moeten koplampen twee standen hebben. Een normale hoeveelheid licht en een fellere stand. Het is echter technologisch mogelijk om koplampen te dimmen – iets wat we in Europa prima vinden, maar de Amerikaanse markt staat dit niet toe omdat er niet sprake is van twee verschillende standen. Een ander obstakel is het knipperlicht. In Amerika is een andere kleur knipperlicht verplicht dan in Europa.”

  “Dat moet eenvoudiger”, aldus van Baalen die dus niet alleen VVD delegatieleder is in het Europees parlement, maar ook betaald adviseur van auto lobby club RAI.

  “De Nederlandse Europarlementariërs en de Nederlandse regering” moeten zich daarom vierkant achter onderhandelingen voor een nieuw autovriendelijk akkoord met de VS scharen en “taboeloos durven onderhandelen”, zo stopt Van Baalen de lobby boodschap van de industrie in zijn politieke stuk als delegatieleider voor de VVD. Lees verder >>>>> http://f-site.nl/hans-van-baalen-in-dienst-mercedes/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Adriaan Jansens
   In een vandaag van gisteren 30 september 2015 werd gemeld dat ongeveer de helft van de Euro Parlementariërs heeft een bijbaan. Kennelijk de ruim 14.000 Euro per maand is voor hen niet genoeg!. DAN GAAN WIJ EEN STAP VERDER …Als de EP een toko is voor mensen die OOK werken voor lobbyisten WIE GEEFT ONS DE GARANTIE DAT AANZIENLIJK VEEL VAN HEN WERKEN NIET VOOR DE ISLAM LOBBY? Voor een vuist vol dollars of Euro worden plannen bekokstoofd om MEER ISLAM NAAR EUROPA TE BRENGEN? Dat in de EP een gevaarlijke bende van VERRADERS ZITTEN (juist in sleutelposities zoals die van de heer Van Balen) die geld vangen op gecijferde rekeningen? DAT DE HELE TSUNAMI VAN ZGN. “VLUCHTELINGEN” is ergens in een 5 sterren restaurant of een luxe vakantieoord beklonken? De kleintjes onder hen ze bereid hun land te verraden voor een business class vliegticket naar de Bahama’s of een vertier in een luxe bordeel. Sommigen hebben zgn. geen bijbetrekking, maar schijn bedriegt. Ze houden naar de buitenwereld schone handen en verwikkeld zijn in duistere praktijken waarop geen kwitanties worden gegeven.

   ALS WIJ WEER VRIJ WILLEN ZIJN, MOETEN WIJ ALS EERSTE DE HELE ZOOI VAN DE EUROPESE PARLEMENT NAAR DE HEL STUREN. IEDERE DAG DAT DEZE OBSCURE INSTANTIE BESTAAT, LOPEN WIJ GEVAAR.

   Like

   • Beste Thomasson bedankt voor je reactie op dit topic, tja kan het niet anders dan het eens zijn met de punten die je aanhaalt. Sinds de soevereiniteit overdracht aan Brussel welke bijna compleet is, is het met de ‘democratische’ burgerrechten bergafwaarts gegaan mijns inziens, het Nederlandse volk zit compleet gevangen in een bijna perfect systeem.

    Een politiek systeem waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een bijna totalitair bewind. Sinds 1848 hebben de volksvertegenwoordigers eigenlijk vrij spel en laten zich niet meer overdonderen door protest acties van een groep ontevreden Nederlanders, waarbij deze eventuele acties luchtig weggewuifd worden door het kabinet. Zo zijn de ‘volksvertegenwoordigers’ gemiddeld voor zo’n 80% bezig voor eigen gewin, de rest laat zich natuurlijk raden.

    Dan kunnen de ‘volksvertegenwoordigers’ zich nog een beroepen en zich lafhartig achter de EU-beleidsterreinen verschuilen. Sorry Thomasson meer zit er m.i. niet in voor het volk, de glazenstolp die over het binnenhof is geplaatst daar kan men als burger zijnde gewoonweg geen goede kijk op de dubbele agenda’s van de politici hebben. En van de politieke journaille daar kan men óók niets beters van verwachten deze zet het volk óók nog eens elke avond om 20:00 via het NON-Journaal op het verkeerde been…

    Like

 3. Idefix zegt:

  Hoogopgeleid???
  Zie dit:
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24557162/___Helft_Syriers_crimineel___.html
  En de reactie”s van de linkse zakkenvullers

  Like

  • biebie zegt:

   Waar zijn de getallen van die linkse rakkers op gebaseerd ?????
   Zij denken dat het allemaal lieve mensen zijn.
   Niemand zal juiste getallen hebben het blijft gissen, maar ik maak me ernstig zorgen.

   Like

 4. OphEUffen zegt:

  De kosten van massa-immigratie of van de verrijking passen niet langs de meetlat van de Euro volgens politiek correct Nederland. Van dat soort terminologie staat men op haar achterste pootjes. Zodra iemand met grote belangen in de vluchtelingenindustrie wartaal begint uit te slaan hult politiek correct Nederland zich in stilzwijgen. Wegkijken en/of stilzwijgen, daar strijd ik tegen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Hoog opgeleid, Ja, een analfabeet die hoog in de bergen opgeleid is tot geitenhoeder en per dag 1 of 2 geiten mag verkrachten; hij moet de verkrachte dieren wel merken, daar ze niet in het eigen dorp verkocht mogen worden.
  95 % der asieleisers heeft deze hoge opleiding genoten.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Kajsa Ollongren, de locoburgemeester van D66(..)

  Dat is een stomme muts, opgedoken van het EP. Deze weet niets van Nederland, zij leeft nog 25 jaar geleden toen alles nog pais en vree was in haar ogen.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Geinig, het barst hier ook van de hoopopgeleide allochtonen. Iedereen krijgt tegenwoordig een fraai diploma is dan communicatiedeskundige. Of journalist. Of politicoloog.
  Nergens is de inflatie zo zichtbaar geworden als bij de opleidingen.
  Ik ga me niet verdiepen is alle studierichtingen in de Zandbak, want ik kan er zo wel een paar bedenken, waar de gemiddelde haatmensch een master in haalde……
  Bij de weg: weten we nog wat een diploma waard is van de Ibn Galdhoun-school in 010?? Juist minder dan 3 cent de kilo.

  Like

 8. Rein van der Veen zegt:

  En dan te bedenken dat Syrië en Irak ooit het centrum van de wereld waren. Dat was uiteraard voordat de mohammedanen kwamen om hun beschaving te verwoesten. Hoe dom kun je zijn om die barbaren in grote getale binnen te halen!

  Like

 9. ildiko zegt:

  opgeleid tot grootste leugenaars en moordenaars , daarom Assad ze zo snel mogelijk kwijt wilt, en de ISSIS hier een handje me helpt, en de domme westerse politici trappen erin.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Hervestiging vluchtelingen

  Het COA werkt samen met bijna vijftig gemeenten die hervestigde vluchtelingen hebben opgevangen of gaan opvangen. Onlangs is in samenwerking met de gemeenten de werkwijze aangescherpt. Lees meer over de rol van gemeenten bij de hervestiging van vluchtelingen.
  Huisvesting vergunninghouders

  Asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben ontvangen (vergunninghouders) verhuizen naar een eigen woonruimte. Gemeenten hebben de taak om deze vergunninghouders te huisvesten. Elk halfjaar krijgen gemeenten door het Rijk een taakstelling opgelegd voor het aantal te huisvesten vergunninghouders. Op basis daarvan koppelt het COA de vergunninghouder aan een gemeente. De gemeente zoekt vervolgens passende woonruimte. Lees ook de vragen en antwoorden over de huisvesting van vergunninghouders.
  https://www.coa.nl/nl/partners/gemeenten

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Drie dagen noodopvang, de bevolking heeft er geen enkele zeggenschap over.
   Maar daarna wordt het nog erger; eeuwige huisvesting en onderhoud en uw lokale politici vinden het prima in meerderheid.
   We zouden een internationale grondwet moeten hebben , die onze rechten beschermd.

   Like

   • BertG. zegt:

    Elk halfjaar krijgen gemeenten door het Rijk een taakstelling opgelegd voor het aantal te huisvesten vergunninghouders.

    Het is dan ook gewoon een opdracht van het rijk zonder wederwoord of commentaar hierop. Ze hebben het maar gewoon uit te voeren dus.
    Nee, dan doet het er ook niet toe wat de bevolking ervan vind.
    Tegenwerking zou dan al snel strafbaar kunnen zijn want reken maar dat ze dat goed dicht getimmerd hebben met wetjes en clausules.
    Anders kan je ook geen taken uitdelen.
    Dus dat tegen sputteren van burgemeesters is dan ook enkel voor de bühne.

    Like

 11. koddebeier zegt:

  🙂 Ik las net dat – Het gemiddelde Syrische IQ is 83.— Nou dat is toch aanmerkelijk hoger dan van onze regering en hun gedogers…..:-) 🙂

  Like

 12. Andre L zegt:

  shoarma-ingenieurs, pedogeestelijken, decapitatiemanagers, stenigingsgeologen, kromzwaardchirurgen, afgestudeerde untermenschen

  Like

 13. Reden dat die vacatures niet worden ingevuld is dat de beloning niet door die bedrijven betaalt wil worden.Die vluchteling heeft niets te willen denken ze en werken voor een ongeschoold loon 25 uur per dag bij wijze van spreken.De bedrijfswereld moet eens in de spiegel kijken voordat ze ons Nederlanders discrimineren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s