Arabisch mensenrechtengesjoemel in de VN

Screenshot_45

Secretaris-generaal van de VN Ban Ki-Moon met de Saoedische minister van Buitenlandse Zaken Adel bin Ahmed Al-Jubeir

(Door: Freek van Beetz)

Enkele weken geleden kondigde de VN aan dat de Saoedische ambassadeur in Genève voorzitter van de Mensenrechtenraad (UNHRC) wordt. Gisteren was er een bericht in de Belgische krant De Morgen: Saoedi-Arabië dringt bij de Verenigde Naties aan op het schrappen van rechten voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Volgens de Saoedische overheid zijn deze rechten in tegenspraak met de islamitische wet. Tel uit je winst.

De islamitische wereld verzet zich al decennia lang tegen de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, dat voor het werk van de UNHRC als basis dient. In 1990 stelden vertegenwoordigers van alle islamitische landen in Caïro de Verklaring van de Mensenrechten in de islam op. Deze verklaring, bekend als de Caïro-Declaration, komt neer op het uitgangspunt dat de sharia prevaleert bij de interpretatie van bijvoorbeeld de vrijheid van meningsuiting, de gelijkheid van mannen en vrouwen en de vrijheid van godsdienst.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Religie, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sharia, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Arabisch mensenrechtengesjoemel in de VN

 1. Heer M zegt:

  Laten we hier in Europa hopen dat Donald Trump president gaat worden, dan gaat Europa ook wel mee met die wind.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  De UN is volledig gekaapt door de Islamiseerders.
  Tijd voor de beschaafde westerse landen dit nazistisch bondgenootschap op te blazen en een eigen bondgenootschap te beginnen zoals dat ooit de bedoeling was van Roosevelt en Churchill met hun Atlantisch Charter.

  Like

 3. Jean zegt:

  Zullen wij eens een “Universele wet tot uitroeien van de islam” afkondigen?
  Wedden dat er miljoenen strijders zijn die ons steunen én helpen in de uitroeiing van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam incl. islamieten want het is de perverste vuiligheid op deze aardbodem.
  Ik spreek dagelijks mijn kleinkinderen aan NOOIT gesprekken en zeker NOOIT vriendschap te sluiten met die voddenbarbaren, buiten sluiten is de boodschap.

  Like

 4. Thoth zegt:

  De Caïro-verklaring van de mensenrechten in de islam is een verklaring van de lidstaten van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking over de mensenrechten vanuit islamitisch perspectief. In deze verklaring is de islamitische wetgeving (de sharia) het uitgangspunt.

  De Caïro-verklaring werd op 5 augustus 1990 door 45 ministers van buitenlandse zaken van de lidstaten van de OIC ondertekend.(..)

  Zo, 1990, 45 Ministers van Buitenlandse zaken hebben het ondertekend. Nu wij hebben veel immigranten met een dubbel paspoort die dit ook nakomen, dus ik zou zeggen, eruit met de islam, eruit met deze gasten. U kunt naar huis gaan. Het voldoet niet aan de westerse democratie.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  VN = NU VERENIGDE NAZI’S GEWORDEN! EN ONZE ‘MENSENRECHTEN’ WORDEN ‘MOSLIMRECHTEN’ !

  Like

 6. Cathja zegt:

  Die hele VN wás al een klucht, maar nu er een Saoedische ambassadeur ‘aan het hoofd’ van deze organisatie zit, kunnen we deze maar beter negeren of afschrijven. Er valt niets goeds van te verwachten.
  Het grote kwaad is steevast ISRAËL, maar wat er in de moslimwereld aan mensenrechtenschendingen plaatsvindt, daar hoor je niemand over. Zelfs Ban Ki-Moon laat zich daar niet over uit.
  Het is een schande! Alles hangt van liegen en bedriegen aan elkaar.
  In wat voor wereld leven we?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s