Daily Mail: “Waarom ik denk dat de EU op het punt staat uiteen te vallen.”

Screenshot_47

(Door: “Vederso”)

Hoe ik ook probeer, het lukt mij niet om de originele tekst van dit artikel tevoorschijn te halen. Ik kan het dus niet lezen, maar ik vermoed dat de inhoud enigszins te vergelijken valt met de artikelen van Jean Wanningen op Follow the Money: de EU staat op de rand van instorten. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de krant zou censureren, gezien andere EU-kritische artikelen in de Daily Mail (het begrip euro-geddon vond ik leuk gevonden), maar op de één of andere manier lijkt het alsof de censor met een grote schaar bezig is geweest om te voorkomen dat ik het zou lezen. Omdat tegenwoordig de werkelijkheid nog krankzinniger is dan het eerste boek of de eerste film denk je meteen aan doelbewuste censuur. Dat hoeft niet meteen daadwerkelijk met een schaar te zijn. Iets in de vorm van een telefoontje uit Brussel kan ik me ook voorstellen. Je zou er paranoïde van worden.

Als er op YouTube weer een filmpje is verwijderd omdat de censor van mening is dat het slecht voor ons is dat wij het filmpje zouden zien, zou je toch dat YouTube gaan boycotten en er zijn ook mensen die dat welbewust doen. Het idee dat berichtgeving niet gestuurd wordt en het beroep van journalist een doodnormaal en eerbaar beroep is, is op z’n laatst sinds Orwell – 1984 volledig achterhaald. Ieder heeft z’n eigen belangen en soms verkoopt hij/zij deze aan de machthebbers.

Als reactie op het filmpje Live 2 Die (verwijderd van Youtube!) stelde @Harry dat het gaat om het benoemen. Bijvoorbeeld: de momentane instroom van migranten die door de mainstream media “vluchtelingen” genoemd blijven worden, terwijl het merendeel dat volgens de VN en de EU niet is. Dat is wat de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken deed tijdens een persconferentie bij diezelfde VN: ‘benoemen’ en Vlad Tepes haalt dan ook dit aspect naar voren; wat we nu zien is een massale volksverhuizing en wordt door de Hongaarse minister dan ook zo benoemd:

Vlad Tepes schrijft bij het korte filmpje:

“Dit is natuurlijk precies de boodschap die Majoor Coughlin er in zijn verschillende presentaties over de islam en islamitische organisaties probeert in te stampen. Als je niet de naam van de vijand kan benoemen, als je niet kunt herkennen waar je naar kijkt, kun je onmogelijk merken dat er iets aan je aandacht ontsnapt”.

Door:
“Vederso”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Bron:
http://vladtepesblog.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Daily Mail: “Waarom ik denk dat de EU op het punt staat uiteen te vallen.”

 1. Pingback: Daily Mail: “Waarom ik denk dat de EU op het punt staat uiteen te vallen.” |

 2. koddebeier zegt:

  Stel dat we het geluk zouden hebben dat de Europese Unie uitéénvalt, van die heugelijke dag moeten we dan een nationale feestdag maken !!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat er geknipt en geplakt wordt in “het voordeel” van die zogenaamde vluchtelingen, wat gewoon ordinaire parasieten zijn, is intussen wel overduidelijk. Daarom dat ik de zever van kranten en TV met een kilo zout neem, dus niet want ik spendeer er geen eurocent aan.
  Wij moeten ervoor zorgen dat die import terug omgebogen wordt naar export en dat kan ‘zonder geweld’ gewoon de geldkraan dichtdraaien zodat er geen eurocent vloeit naar die zogenaamde vluchtelingen dan gaan ze wel weer vanzelf weg want hangmatvolk zoekt steeds een hangmat.
  Dat wij de misdadigers van de EU moeten straffen voor hun misdaden tegen eigen volk is ook een vaststaand gegeven en wie bedoeld wordt zal dat intussen wel zelf weten is het niet adolfine & co?

  Like

 4. Joshua zegt:

  edjan.
  En vele nsbers in den haag ook, kunnen zij de hielen likken van adolfine.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s