Een moslim die steelt, haalt de buit terug die Allah toebehoort

Screenshot_27

(Door: Salem Ben Ammar – Vertaling: “delamontagne”)

Volgens de ongezonde koran, het grootste geschreven boek dat onrechtvaardigheid “rechtvaardigt”, is er een onvervreemdbaar recht voor de “gelovigen” betreffende de bezittingen van de ongelovigen. Maar dan niet in de zin van het “menselijk recht”:

Soera 48:20 – Allah heeft u een grote buit beloofd die gij moogt nemen en Hij heeft u deze voorlopig gegeven en heeft de handen der vijanden van u weerhouden opdat het een teken moge zijn voor de gelovigen en dat Hij u op het rechte pad moge leiden.”

Soera 33:27 – En Hij deed u hun land, huizen en hun rijkdommen erven en ook een land waarop gij nog nooit een voet had gezet. Allah heeft macht over alle dingen.”

Dit vers uit de koran refereert opnieuw aan de bezittingen van de ongelovigen, die de moslims zich mogen toe-eigenen zodra ze hen hebben verslagen.

Rekening houdend met deze belofte van het “absolute” recht voor moslims, die door Allah zijn verkozen als zijn waardige vertegenwoordigers op aarde en als zodanig zijn erfgenamen. Als  beheerders van zijn aarde moeten zij garant staan voor de duurzaamheid en welvaart van de moslims.

Ze zijn op aarde om nauwgezet en getrouw slechts de belangen van de ware eigenaar (Allah) te behartigen. In hun hoedanigheid als ondergeschikten van Allah, zijnde moslims, moeten zij zich alleen bezighouden met slechts één gebod en gehoorzamen aan slechts één wet, en wee degenen die hier tegenin gaan. Ze zijn willoos in de keuze van hun activiteiten en hoeven hun geweten niet af te tasten om ze te rechtvaardigingen, hoewel die schade of het leven van anderen in gevaar kunnen brengen. Het doel heiligt de middelen. De ondergeschikten hoeven de bevelen van hun meester dus niet te beargumenteren. Zij hebben dus genoeg taken om Allah te dienen als “cerbères” [ bewakers van de hel], plunderaars, kooplui van slaven, dieven, moordenaars, terroristen, kinderverkrachters, beulen, ze hoeven niet anders dan gebruik te maken van deze “onmenselijke” wetten.

De moslims, door Mohammed verheven, mogen voordeel trekken uit  de goederen die eigendom zijn van Allah en  de niet-islamitische mensheid, die als bij toeval 90% van alle wereldse rijkdommen produceert. Zij moet hen substantiële uitkeringen geven. Dit kan tot 100% oplopen als de “producent” iemand van het “slechte geloof” is en zich ondankbaar toont, want zonder  de gunst van de  almachtige  Allah, kan er niets worden geproduceerd. Daarom zijn “dealers”, afpersers, rovers van sierraden, krakers van geldautomaten, diegenen die banken of winkels beroven om de jihad te financieren geen criminele daders. Want het is beslist noodzakelijk om Allah de middelen te geven om over de ongelovigen  te triomferen.

De dader is niet de moslim, nee…..het is de niet-moslim, die tegenwerkt dat Allah weer in bezit neemt wat hem toekomt.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Salem Ben Ammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Criminaliteit, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een moslim die steelt, haalt de buit terug die Allah toebehoort

 1. mijn-idee zegt:

  Dat wordt leuk in de rechtspraak binnenkort……..

  Like

 2. Thoth zegt:

  Allah zo, allah dit, allah dat…, achterlijke klootzakken. En ze voeren het ook nog uit. Bij mij gaat de vlag uit wanneer ze de islam verboden wordt in Nederland en even later in Europa.

  Like

 3. Jean zegt:

  Die rotzooi geschreven op dat schijtpapier begint mateloos te irriteren, “nu die rotzooi eruit nu het nog kan” want straks staan die achterlijke perverse kinderverkrachters in onze tuin en dan zijn we verplicht zware middelen te gaan gebruiken die we nota bene ook zullen gebruiken want die barbaarse smeerlapperij islam komt ons de strot uit letterlijk en figuurlijk.
  Nog maar een glimp van die vuiligheid zien doet de bloeddruk al stijgen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Of het nou om de ‘Arabische lente’ of de ‘euromaidan’ gaat, er is haast geen poging tot staatsgreep te bedenken of de oligarch George Soros speelt er door middel van zijn diverse stichtingen een rol in. Inmiddels lijken de door de multimiljardair gefinancierde non-gouvernementele organisaties (ngo’s) ook in de vluchtelingencrisis een interessant werkveld ontdekt te hebben.
  http://stopdebankiers.eu/george-soros-eist-dat-de-eu-1-miljoen-asielzoekers-per-jaar-opneemt/

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Prima observatie. Die smerige Soros heeft dan ook banden met Mabel en dus met ons koningshuis. Die Soros moet van het hoogste gebouw in de omgeving geflikkerd worden. Islam style..Die flikker.

   Like

 5. bigljohn zegt:

  Ze hebben niets te willen die Moslims. Uit de weg ruimen die gewetenloze Allah schoften. Als we dat niet doen, worden wijzelf uit de weg geruimd. En mocht ik die Allah toevallig toch tegenkomen, dan zet ik zijn complete zaakje in een staartbankschroef, en draai net zolang aan de zwengel van de bankschroef totdat het niet verder gaat ! Vervolgens gaat zijn kop in de bankschroef, en krijgt die dezelfde behandeling !

  Like

 6. hans zegt:

  Heb die Soeras en hun linkse autochtone handlangers en NWO zetbazen niet nodig om bevestigd te raken dat we dit met geweld moeten verdrijven.

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Er zijn eigenlijk maar 3 opties inzake het mohammedaanse vraagstuk (ja dat is een directe verwijzing)
  1)Allle Mohammedanen gaan vrijwillig weg. En wel binnen een jaar.
  2)We helpen de mohammedanen een handje.
  3) We schoppen de mohammedanen- met een beroep op noodweer- allemaal terug naar dhar el islam.
  4) Alle 3 de opties samen.

  Niemand. Helemaal niemand komt dit land binnen en gelooft in dit :http://www.exmoslim.org/annulatie%20van%20verzen.html
  Volstrekt onacceptabele ideologie en gewoon verboden in Nederland. artikel 137 wbs.

  Ze zijn bij deze gewaarschuwd! Het tuig dat de mohammedanen helpt om te invideren krijgt bij deze ook een laatste waarschuwing. . De reconquista van 2015 is begonnen.

  Wij zijn Charlie! Maar dan echt. Jullie invasie gaat gekeerd worden. En snel ook.

  Like

  • OLLY zegt:

   ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit echt gebeuren gaat .Dat er sterke mensen zullen zijn die dat echt gaan doen .Er wordt nu al zoveel geroepen en gescholden maar er verandert niets .Integendeel,het wordt alleen maar erger .Elke dag een beetje meer.

   Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Het is onze door landverraders gekozen landverraders regering die dit faciliteert…
  Allen, uitgezonderd PVV en VNL, hebben hiermee de doodstraf verdient.
  Na uitvoering dezes kunnen de mohammedanen geruimd worden.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Tja de koran en de islam zijn wel degelijk géén religie van vrede. Ja er is wellicht een vorm van “vrede” als je je houdt aan de koran enz. Maar laten we wel wezen de koran en dus ook de islam is een totalitaire ideologie net zoals het socialisme/communisme…….ALLES behoort toe aan de staat. En in Europa is het nieuwe communisme hard bezig om vaste voet aan de grond te krijgen zoals in het oude Oost-Europa/USSR…… In Brussel/EC en EP zitten oud-nazi’s en communisten die precies weten hoe dat vroeger was onder de USSR en Merkel is er ook een product van. DEmocratie is allang bij het vuil gezet door Brussel/EC en ook de staatshoofden zoals Merkel, Hollande, Rutte enz. Niet voor niets heeft Merkel de oprichter van FB Zuckerberg gevraagd iets te ondernemen tegen de islamcritici op FB dat wordt gezien in hun ogen als islamofobie en racisme/discriminatie van extreemrechts. In hun/haar ogen vallen daaronder: PEGIDA, PVV, FN, FPÖ en alle aanhangers ervan etc. etc. In Duitsland wordt de oprichter van PEGIDA al aangeklaagd en op YouTube verdwijnen er opeens ook onwelgevallige filmpjes (uiteraard alleen van islam-/asielcritici). En ons dan maar uitmaken voor extreemrechts enkel en alleen omdat we het niet eens zijn met hun landverraad……ja ons zelfs nazi’s durven te noemen terwijl die Duitse nazi’s toevallig National-Zozialisten genoemd, wel “Socialisten” waren en dus EXTREEM-LINKS. M.a.w. het grootste gevaar voor ons en Nederland/Europa komt van (EXTREEM)- L I N K S !!!!! Daarnaast is dus ook de EU?EC hard bezig om AL ONZE BEZITTINGEN te “confisqueren” zoals ze het zo mooi noemen. In Duitsland en Zweden is er al op kleine schaal mee begonnen om eerst “vrijwillig” je eigendommen ter beschikking te stellen (zie Berlijn en Hamburg) en als dat dan niet lukt of onvoldoende in de ogen van de linkse gutmenschen dan wordt het onteigend.
  En dit is dus pas het begin…….wacht maar eens tot het jaar 2021 is aangebroken.
  Men is al stiekum bezig om de aanvullende pensioenen (ONS spaargeld) af te nemen…….en dat je moet doorwerken tot je 67e en straks tot je 72e is alleen maar om je pensioen te laten betalen maar het komt hoogstwaarschijnlijk nooit tot uitkering. Het wordt dan dus een verborgen loon-/inkomstenbelasting.
  En die asieltsunamie van voornamelijk alleenstaande muselmannen is volledig in overeenkomst met de door de EU/USA en islamitische M.O.-landen (Saoedie Arabië, Qatar, Abu Dahbi, Koeweit enz.) gemaakte GEHEIME afspraken in 1975 in Straatsburg toen de oliecrisis/-boycot in 1973 was. Het is ook opvallend en duidelijk dat er iets moest worden verborgen want van die afspraken is namelijk bij de EU “niets of weinig meer terug te vinden in de archieven”.

  Like

 10. ildiko zegt:

  In Europa komen de moslims binnen wanneer ze maar willen, terroristen, dieven, verkrachters, ex gedetineerden, prostituees, bedelaars, drugsdealers, mensen met besmettelijke ziektes, zelfs degenen die een arbeidsvergunning krijgen worden niet gecontroleerd omtrent hun verleden, en eenmaal geland worden ze gehuisvest. gewassen, gevoed, verzorgd op kosten van de autochtonen , En wat de illegalen betreft als ze uitgezet worden komen ze terug en weer terug of gaan niet eens weg, met stilzwijgend goedvinden van de politici die rekenen op hun toekomstige stem. En als ze geen verblijfsvergunning krijgen dan is altijd hetzelfde verhaal keer op keer, komen de dreigementen, geschreeuw,en dan er gebeurd dus weer niks, en de boten blijven maar komen en komen, er is niemand die hun tegenhoud, er komt geen wet, geen beslissing wel een heleboel anarchisten, linkse idioten met hun welkom doeken en applaus. Maar onze politieke elite wilt onze cultuur levenswijze totaal veranderen en zelfs vernietigen, en het volk ONZE JONGENS ONZE MEISJES VAN GROEN LINKS OF D66 OF SP enz DOEN GEWOON VROLIJK ME ! DIEP DIEP TRIEST ! EN ER IS NIEMAND DIE HIER OP REAGEERT, DIE DEZE JONGEREN DE LES LEEST, DIE ZE TEGENHOUD.??????Onze vrijheid onze democratie onze welvaart die Europeanen hebben bereikt heeft niks maar helemaal niks te maken met de islam, moskeen, minaretten, valse geheelonthouders verdomde chadors , hoofddoeken , burqas. want het zou gelijk staan de hele verlichtingseeuw en alles uit de raam gooien. VERZET IS DUS ECHT NODIG!
  ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s